Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Ian Wilson, mh370

Heeft deze speurder Ian Wilson op Google Maps vlucht MH370 in Cambodja gevonden?

Buitenland Nieuws: Een Britse man houdt vast aan zijn bewering dat de vermiste Malaysian passagiersvlucht Airlines-vlucht MH370 mogelijk in de Cambodjaanse jungle ligt, nadat een Chinees satellietbedrijf zijn vondst betwistte. Ian Wilson wil nu dat de site per helikopter wordt bekeken.

Malaysia Airlines-vlucht 370 (MH370/MAS370) was een passagiersvlucht met 239 mensen aan boord van Kuala Lumpur naar Peking. Op 8 maart 2014 om 00:41 (MST) vertrok de Boeing 777-200ER vanaf Kuala Lumpur International Airport voor een nachtvlucht naar de Internationale Luchthaven van Peking, waar het toestel om 06:30 (MST) had moeten landen

Ian Wilson

Wilson heeft ontdekt wat lijkt op de vorm van een vliegtuig op Google Earth te midden van een dicht bos in Cambodja. De ongewone vondst zette hem ertoe aan te speculeren dat de gepixelde vorm niets anders is dan de Boeing 777-200ER die in 2014 onderweg was van Kuala Lumpur naar Beijing.

Het verhaal, voor het eerst gerapporteerd door de Daily Star, werd opgepikt door andere roddelbladen en leidde er al snel toe dat velen geloofden dat de site van de lang verloren vlucht eindelijk was gevonden.

MH370

Terwijl andere potentiële bevindingen van het vliegtuig eerder waren afgedaan als andere vliegtuigen die door deskundigen in de lucht vliegen, gelooft Wilson dat dit de echte deal was. In de Daily Star zei hij dat het vliegtuig dat hij in Cambodja aantrof op grondniveau was omdat Google Earth de optie biedt om te ontsnappen aan het grondzicht wanneer het dicht bij de jet in de app staat.

Een andere factor die Wilson doet geloven dat het wazige beeld dat hij vond de neergehaalde Boeing 777-400 was de grootte van het vliegtuig. Hoewel hij toegeeft dat de afbeelding het vliegtuig enkele meters groter dan de MH370 Boeing laat zien, maakt Wilson de volgende opmerking:

"Met het meten van de Google-waarneming, kijk je naar ongeveer 69 meter, maar er lijkt een opening te zijn tussen de staart en de achterkant van het vliegtuig. Het is net iets groter, maar er is een opening die daar waarschijnlijk verantwoordelijk voor is."

Spoor van vernielling?

Op de foto, is duidelijk te zien een vliegtuig.

Echter, zou het terug vinden van vlucht MH370 voor familie, geliefden en vrienden een zegen zijn om hun vermiste een fatsoenlijke begrafenis te kunnen geven. Echter wij hebben dieverse kanttekeningen zodra wij de foto bekijken.

  • Geen spoor van vernieling van de bomen.
  • De vlucht MH370, is geheel in tact.
  • Geen 1 overlevende bij een intact vliegtuig.

De foto hieronder, ziet men duidelijk aan de bovenzijde van de foto, een stad liggen vanaf de gele pin.

bamnak,Cambodja

In vliegtuig wat nog zoals op de foto, in zijn geheel intact is. zou men denken dat er wel degelijk overlevende zouden moeten zijn, en al zou dat het geval zijn dat er maar 1 overlevende zal zijn, dat deze richting bewoongebied zal lopen.

Wij hopen voor de familie, geliefde en vrienden, dat het hier inderdaad om de vlucht MH370 gaat. Zoals het er nu naar uit ziet, geven wij weinig hoop dat het daadwerkelijk gaat over de vlucht MH370.

Qr Code
Ga naar boven