Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

ufo

2 piloten rapporteren 'UFO' waarneming Zuidoosten van Arizona

Cockpit opnamen laten zien dat twee afzonderlijke piloten van de luchtvaartmaatschappij waarnemingen van een niet-geïdentificeerd vliegobject aan het luchtverkeerscentrum van Albuquerque hebben gemeld bij het vliegen over het zuidoosten van Arizona.

Learjet-piloot

Op 24 februari meldde een Learjet-piloot voor het eerst het mysterieuze object aan de luchtverkeersleiding terwijl hij over de woestijn vloog.

"Ik weet niet wat het was," zegt de piloot. "Het was geen vliegtuig ... het ging ons voorbij in tegengestelde richting."

De waarneming gaf luchtverkeersleiders de opdracht om een ​​piloot in de buurt te vragen of ze iets merkten dat het vliegtuig passeerde. De commerciële piloot die met een passagiersvliegtuig voor American Airlines vliegt, bevestigde dat de UFO op 40.000 voet boven het vliegtuig vloog en "een grote weerspiegeling" had.

'Er is net iets over ons heengegaan, als een, ik weet niet wat het was, maar het was minstens twee, drie duizend voet boven ons,' zei hij. "Ja, het is net over de top van ons gekomen."

Andere piloten die de merkwaardige uitzending konden horen, kwamen binnen om te vragen of het object een 'Google-ballon' was, waarop een andere piloot 'twijfelachtig' antwoordde. Er kan dan een ander worden gehoord die nogal zakelijk zegt: 'UFO'.

"We hebben geen commentaar buiten wat je hoort," zei FAA-woordvoerder Lynn Lunsford tot RT.com. "Afgezien van het korte gesprek tussen twee vliegtuigen, kon de controller niet verifiëren of een ander vliegtuig in het gebied was".

Lunsford zei ook dat het bureau een "nauwe werkrelatie" heeft met alle andere militaire en civiele vliegtuigen die dagelijks in dat gebied opereren, "inclusief weerballonnen op grote hoogte."

Qr Code
Ga naar boven