Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Bizarre, trompetgeluiden

Vreemde trompetgeluiden uit de lucht overal ter wereld

Mensen van over de hele wereld zeggen vreemde trompetgeluiden te horen die uit de lucht lijken te komen. Niemand kan met zekerheid zeggen wat de bron van de geluiden is. Op YouTube staan filmpjes met de ‘apocalyptische’ geluiden. Een aantal van deze filmpjes komen uit Canada, Australië, Duitsland en de Verenigde Staten.

Mysterie Trompet geluiden

Niemand kan met zekerheid zeggen wat de bron van de geluiden is. Op YouTube staan filmpjes met de ‘apocalyptische’ geluiden. Een aantal van deze filmpjes komen uit Canada, Australië, Duitsland en de Verenigde Staten. Trompet geluiden mysteries zijn weer begonnen, wij van Nieuwsberichten zijn momenteel bezig met een onderzoek om te achterhalen wat deze vreemde mysteries activeert.

Trompet geluiden Duitsland

In een filmpje uit Duitsland van afgelopen maand staat een kind aan de grond genageld door het onheilspellende geluid uit de lucht.

NASA conclusie

Volgens de NASA gaat het om achtergrondgeluiden van de aarde. “Als mensen antennes zouden hebben in plaats van oren, zouden we een opzienbarende symfonie van vreemde geluiden afkomstig van onze eigen planeet horen,” aldus een woordvoerder.

Trompet geluiden mysteries 2013

Kimberley Wookey uit Canada schreef op de filmpjessite: “Dit is al de tweede keer dat ik deze geluiden zelf heb gehoord hier in Terrace, British Columbia. De eerste keer was op 19 juni 2013 rond 09.00-09.30 uur. Maar die keer was minder heftig.” Ze voegde toe dat de geluiden volgens haar niets te maken hebben met religie, aliens, treinverkeer of bouwwerkzaamheden. Ze neigt meer in de richting van een geofysisch fenomeen.

Terrace, BC, Cannada Augustus 29 2013

Texas Amerika, 24 januari 2012

Queensland, Australia - 22/1/2012

Melbourne, Australia

Finland 10 februari 2012

Slovakia 30 januari 2013

Compilatie

China januari 2012

Nieuwsberichten hebben nu een aantal video's laten zien, echter wat nu de eventuele oorzaak ervan.

Zon activiteiten voor 4 april tot en met 6 april 2015, waren er niet aanwezig. In ieder geval niet van betekenis dat de zon er iets mee te maken heeft gehad op die dan 4 april 2015. De reden dat wij de zon erbij halen, kan eventueel een rol spelen door de uitstoot van CME's. Zodra er spraken is van CME uitstoot, heeft dat effect op onze aardmagnetische veld.

Ondanks ons onderzoek nog steeds loopt in ompoling van onze aardmagnetische polen, kunnen wij wel het volgende alvast over schrijven. De ompoling van onze aardmagnetische polen, is al een gelang tijd bezig. Echter de laatste 4 blijkt er wel degelijk iets aan de hand te zijn met onze aardmagnetische polen. Deze blijken in de laatste jaren, veel sneller te gaan waar wetenschapper ook nog niet een duidelijk antwoord op kunnen geven. Echter wat wel gepaard gaat met ompoling van onze aardmagnetische polen, heeft wel degelijk gevolgen voor mens en dieren hier op aarde.

Oorzaak

ZOals bijna op ieder video te zien was, komen de trompet geluiden het meeste voor in de winter periode. In de winter periode, is er een groot verschil van temperatuur op grond niveau en in de atmosfeer. Gezien dat de temparaturen per minuut verschillen, krijgt men een soort trompet geluid te horen door temperatuur verschillen.

Nieuwe ontwikkelingen zullen e ontstaan in de loop van de aankomende jaren, dat er steeds meer trompet geluiden te horen zijn. Dit heeft te maken met het feit, dat wij richting een kleine ijstijd zullen gaan. Een andere rol die hiermee speelt is, dat ook de temperatuur van de aarde zelf behoorlijk fluctueert. Onze aardmagnetische veld is aan het afzwakken, dat levert extra wrijving op en zal de temperatuur doen rijzen hier op aarde.

Qr Code
Ga naar boven