Opmerkelijk Nieuwsberichten

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

'NASA verbergt het leven op Mars': Hier is wat er echt gaande is met de explosie van de rode planeet Mars

Opmerkelijk Mars: Samenzweringstheoretici gingen overdrive na het spotten van een 'mysterieuze rookpluim' in de buurt van een slapende Martiaanse vulkaan, met velen die dit beweren als bewijs dat het buitenaardse leven bestaat op de rode planeet en we worden voorgelogen hier op aarde.

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Kosmische Straling

Piloten - Stewardes Gevaren van Kosmische Straling en Zonnewind

Opmerkelijk Kosmische Straling : Nieuwsberichten heeft in de afgelopen jaren, veel artikelen geschreven dat de kosmische en zonnewind straling vanaf de zon. In het dagelijks leven staan wij absoluut er niet bij stil, welke gevaren kosmische straling en zonnewind ons oplevert. Het zeer spijtig, dat de luchtvaart industrie het niet geheel serieus nemen met de lichamelijk klachten van piloten en stewardess personeel. Er mag dan wel een onderzoek uitgevoerd, maar ze zullen je dit niet echt in detail vertellen de gevaren die men loopt als piloot of stewardess. Dit artikel is zeer uitgebreid, en bevat veel informatie over 'Bystander Effect'

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief

Ian Wilson, mh370

Heeft deze speurder Ian Wilson op Google Maps vlucht MH370 in Cambodja gevonden?

Buitenland Nieuws: Een Britse man houdt vast aan zijn bewering dat de vermiste Malaysian passagiersvlucht Airlines-vlucht MH370 mogelijk in de Cambodjaanse jungle ligt, nadat een Chinees satellietbedrijf zijn vondst betwistte. Ian Wilson wil nu dat de site per helikopter wordt bekeken.

Malaysia Airlines-vlucht 370 (MH370/MAS370) was een passagiersvlucht met 239 mensen aan boord van Kuala Lumpur naar Peking. Op 8 maart 2014 om 00:41 (MST) vertrok de Boeing 777-200ER vanaf Kuala Lumpur International Airport voor een nachtvlucht naar de Internationale Luchthaven van Peking, waar het toestel om 06:30 (MST) had moeten landen

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

ufo

2 piloten rapporteren 'UFO' waarneming Zuidoosten van Arizona

Cockpit opnamen laten zien dat twee afzonderlijke piloten van de luchtvaartmaatschappij waarnemingen van een niet-geïdentificeerd vliegobject aan het luchtverkeerscentrum van Albuquerque hebben gemeld bij het vliegen over het zuidoosten van Arizona.

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Richard Carrington

Carrington event Zonnestorm van 1859

De zonne-storm van 1859, ook wel bekend als de Carrington gebeurtenis, was een krachtige geomagnetische zonnestorm in 1859 tijdens de zonnecyclus 10. Een zonne coronale massa-ejectie hit magnetosfeer van de aarde en veroorzaakte een van de grootste geomagnetische stormen op de plaat. 

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
Bizarre, trompetgeluiden

Vreemde trompetgeluiden uit de lucht overal ter wereld

Mensen van over de hele wereld zeggen vreemde trompetgeluiden te horen die uit de lucht lijken te komen. Niemand kan met zekerheid zeggen wat de bron van de geluiden is. Op YouTube staan filmpjes met de ‘apocalyptische’ geluiden. Een aantal van deze filmpjes komen uit Canada, Australië, Duitsland en de Verenigde Staten.

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
Chelyabinsk,Chelyabinsk

Sneeuwval Chelyabinsk in Rusland, duizenden zonder stroom.

Chelyabinsk, de Russische stad die krantenkoppen met zijn meteoriet, dubbele zon en blauw sneeuw maakte, is getroffen door een nieuw natuurverschijnsel.

Qr Code
Ga naar boven