Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

geaarde

Geaarde reden experiment aangaan?

Heeft u een geaarde reden die uw leven misschien aangenamer zal maken, en u kunt zelf dit met een Experiment eens uitproberen. Er zijn geaarde redenen om eens uit te proberen, Nieuwsberichten zet u aan een experiment en wij horen graag uw belevenis of er resultaten worden geboekt.

De zomer

In de zomer voelt iedereen zich veel gezonder, er zijn dan ook diverse aspecten die daarmee gemoeid zijn. Dit kan zijn, de zon die vaker schijnt, het kan ook zijn, dat in de omgeving mensen ook weer vrolijker worden door de weer omstandigheden. Echter is er nog een aspect, die ervoor zorgt, dat u zich beter voelt in uw vel. En er is nog een punt dat waar eigenlijk alles omdraait.

geaarde reden

In de zomer, lopen zoals vele andere mensen op blote voeten. Schoenen zijn in de meeste gevallen, te warm om die in de zomer te dragen.

Dit experiment gaat dus nu over geaarde redenen, om beter te voelen. Zodra mensen met blote voeten buiten loopt, zoals over gras en over eigen terras. Op dat moment, bent u dan daadwerkelijk geaard, dit wil aangeven dat u met uw blote voeten in contact staat met de aarde. Hiermee bent u dus gegrond met de aarde, door deze geaarde contact met de aard blijkt een behoorlijke invloed te hebben op mensen in positieve zin.

In huis kan dit een probleem opleveren, zeker wanneer er tapijt en of vinyl, kurk laminaat als vloerbedekking aanwezig zal zijn. Dan is er dus geen geaarde contact, het zelfde met schoenen die u draagt is het geaarde contact verbroken.

Claims

Er worden vele claims gemaakt dat welke klachten men als mens hebt, op deze manier worden verholpen, als men geaarde contact blijft houden met de aarde.

U zult wel begrijpen dat wij hier zeer sceptisch in zijn over de waarheid of juist dat dit klinkklare onzin blijkt te zijn. Wij gaan natuurlijk ook dit experiment uit proberen door het volgende methode. Wij zullen eerst beginnen in de slaapkamer, dat waar wij de Firstfloor ondervloertape aluminium meter zullen gebruiken op onze matras. De Firstfloor ondervloertape aluminium verbonden met de aarde leiding van de radiator, op deze manier bent u dan geaard. De contact punten zijn de voeten, kuit en bovenlichaam, u ligt dus op de tape. Slaap is zeer belangrijk, en als men door deze techniek inderdaad totaal uitgerust bent als u wakker wordt. Dan pas is het duidelijk, dat geaarde contact inderdaad helpt, en de energie terug geeft in uw lichaam.

Wij begrijpen natuurlijk ook, dat dit experiment een beetje zweverig verhaal is, maar wel degelijke experiment is. Wij zeggen altijd, baat het schaad het niet. Zo zijn er wel meerdere claims die hiermee worden geassocieerd, waarmee uw leven in het totaliteit lichamelijke klachten zou doen verdwijnen. Hierin mag ook wel duidelijk zijn, dat het experiment wellicht niet per direct zou helpen, dus de duur zou dit moeten uitwijzen of de claims daadwerkelijk helpt tegen lichamelijke klachten die men heeft. En zegt u zelf eens, voelt u zich in de zomer dagen een stuk beter dan in een najaar/winter wanneer u niet in contact staat met de geaarde aarde?

Als u zelf dit experiment uitvoert, willen wij zoals andere bezoekers uw daadwerkelijke ervan kunnen terug lezen en dit zelf uit te proberen als het dus helpt. Wij van Nieuwsberichten, test zelf ook altijd dit soort technieken uit, om achter de claims die worden gemaakt, de waarheid te achterhalen. Nogmaals dit absoluut geen flauwe grap, het geheel nemen wij serieus

Qr Code
Ga naar boven