Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Merck/MSD HPV

3 juni. 2015 Merck/MSD HPV Baarmoederhalskanker

Internationaal, een onderzoek naar de marketing methodes van de genesemiddelenindustrie van de Franse publieke televisie. Een van de grootste recente medicijn schandalen vindt begin 2000 plaats rond ontstekingsremmer Vioxx van fabrikant Merck, Sharpe en Dohme (MSD). Vioxx wordt in meer dan 80 landen verkocht, ook in Nederland. Echter zoals hier absoluut niets wordt besproken in de media, en alsnog wordt toegediend aan jonge tieners. RIVM zoals de regering zwijgen in alle toon aarden op het toedienen van HPV, het is dan ook zeer schandalig dat de ouders totaaal wordt misleid.

De ramp die voorkomen had kunnen worden

Hoe kan het dat er medicijnen op de markt komen, die gevaarlijk blijken te zijn, of onvoldoende getest zijn?

hpv vaccinatie kanker Nieuws en Feiten

Merck/MSD haalt Vioxx in 2004 van de markt als meer en meer verhalen over dodelijke hartinfarcten na het slikken van Vioxx, naar buiten komen. Volgens epidemioloog D. Graham, van de FDA, de Amerikaanse inspectie voor de gezondheidszorg, sterven tienduizenden Amerikanen erdoor: 'Dit is een van de grootste medische rampen in de Amerikaanse geschiedenis. Het had voorkomen kunnen en moeten worden, maar dat is niet gebeurd.' Ook volgens C. Seeger, advocaat van de slachtoffers en nabestaanden, blijkt uit interne documenten dat de fabrikant al eerder op de hoogte moet zijn geweest van de risico’s: 'De echte proefkonijnen zijn jij en ik, en onze vrouwen en kinderen.'


Baarmoederhalskanker Merck/MSD HPV | Nieuws... door nieuwsberichten

Deen adequate bescherming bieden tegen baarmoederhalskanker.

Afgezien van de zeer schadelijke bijwerkingen van deze vaccins is het intussen ook duidelijk dat ze geen adequate bescherming bieden tegen baarmoederhalskanker.

De medische wetenschap zegt dat baarmoederhalskanker veroorzaakt wordt door het humaan papillomavirus (HPV). Volgens het RIVM raken 80 van de 100 vrouwen in hun leven hiermee ooit besmet en wordt erbij gezegd, “mensen kunnen het virus lange tijd in hun lichaam hebben zonder dat ze dit merken”. Verder staat er, “Het afweersysteem van het lichaam ruimt het virus bijna altijd zelf op. Dat duurt een jaar tot anderhalf jaar. Soms kan het lichaam het niet. Het virus kan dan lichaamscellen veranderen. Bij een klein aantal vrouwen ontstaat baarmoederhalskanker”.

Dat dit inderdaad klopt wordt ook bevestigd in de onderstaande korte video door Professor Diane Harper, een onderzoeksspecialist op het gebied van vaccinaties.

Diane Harper

Diane Harper is niet zomaar iemand. Ze is jarenlang betrokken geweest bij het farmaceutisch bedrijf Merck tijdens de ontwikkeling en het testen van het Gardasil (HPV) vaccin.

De wereld was dan ook heel verbaasd toen zij tijdens een promotiecampagne voor HPV vaccinaties in begin oktober 2009 in het Amerikaanse Virginia, zich plots tegen haar werkgever keerde door publiekelijk de effectiviteit en de veiligheid van vaccins als Gardasil in twijfel te trekken.

De strekking van haar betoog was dat in feite “het middel erger was dan de kwaal”. Zij zou dit toen gezegd hebben uit gewetenswroeging en in de hoop dat ze door dit publiekelijk bekend te maken, ’s nachts weer rustig zou kunnen slapen.

De Engelse krant Express dook daar bovenop en kwam enkele dagen later met een groot artikel op de voorpagina met de titel: “Jab as deadly as the cancer”. Prik even dodelijk als de kanker. Dit had weer tot gevolg dat er vanuit de farmaceutische industrie en overheden onmiddellijk moest worden overgegaan tot beperking van de schade en de Express werd min of meer gedwongen het artikel weg te halen en overal verschenen verhalen dat Diane Harper dat nooit gezegd zou hebben.

Echter, er waren teveel getuigen op die medische conferentie in Virginia om dit verhaal van tafel te kunnen vegen. De effectiviteit van dit soort vaccins is nooit bewezen, de slachtoffers van vaccins zoals Gardasil zijn er wel.

Afgezien van de mensen die letterlijk dood gaan aan de bijwerkingen heb je ook meisjes die invalide raken en uiteindelijk ook aan de gevolgen van deze vaccinatie zullen overlijden zoals Gabby Swank

Gabby leeft nog, maar er zijn ook talloze meisjes die een HPV vaccinatie niet hebben overleefd. Hier volgen enkele voorbeelden.

Het exacte aantal sterfgevallen als gevolg van de bijwerkingen zijn moeilijk te achterhalen. Er is geen goed meldingssysteem. Was er zoals in de video van Gabby te zien is, rond 2009 nog sprake van 28 doden, inmiddels verschijnen er berichten met aantallen van rond de 140. Het aantal gevallen met (ernstige) bijwerkingen loopt inmiddels in de tienduizenden.

Als trieste afsluiter wordt enkele dagen geleden het volgende bericht bekend:

“Het HPV vaccin (Gardasil) dat moet beschermen tegen baarmoederhalskanker is behoorlijk omstreden. Maar voor Afro-Amerikaanse vrouwen blijkt dit vaccin waardeloos te zijn.

 

Dit zeggen onderzoekers van de Duke University School of Medicine. Zwarte vrouwen die het HPV vaccin krijgen, zijn hiermee niet beschermd tegen baarmoederhalskanker. Vrouwen/meisjes tussen de 9 en 26 jaar hebben strengen HPV 16, 18, 6 en 11 en Afro-Amerikaanse vrouwen hebben strengen HPV 31, 35, 45, 56, 58, 66, en 68. Zwarte vrouwen die zijn gevaccineerd zijn dus tegen de verkeerde strengen ingeënt”.

De kort door de bocht conclusie is dan ook dat vaccinaties niet werken en je een behoorlijke kans loopt om blijvend invalide te worden of zelfs te sterven. Doodgaan doen we uiteindelijk allemaal, maar daar hebben we niet de hulp van de eugenisten en de farmaceutische industrie bij nodig.

Qr Code
Ga naar boven