Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Spermabank

Spermabank biedt Deense vrouwen om eieren voor  gratis vakanties

Deense vrouwen kunnen nu krijgen all-inclusive vakanties voor de prijs van het doneren van hun eieren.

Werelds grootste spermabank

Werelds grootste spermabank  heeft een buitenlandse dochteronderneming opgericht, waardoor het Deense wetten te omzeilen. Echter, niet iedereen vindt het een reden om  te vieren.

Een compleet nieuwe truc om mensen ingeënt te krijgen, zoals ook al in Wat schattig zeg, VN gaat ook NEPAL helpen.. WHO doet er alles aan, om iedereen gevaccineerd te krijgen met zoveel bende erin dat dit schade aanbrengt. Uit vele berichtgevingen komt naar voren toe, wanneer er ingeent wordt dat bij een kind wat gezond is ineens autisme heeft, pdd nos, astma en vele andere afwijkingen. Mensen moeten bewust worden van de gevaren van vaccinatie die ze zomaar gratis kunnen halen bij een post, zodra men erom vraagt als het wel goed doet wordt in de meeste gevallen gezegt ja.

Absurd" en "Discriminerend

De wet verbiedt momenteel de verkoop van eieren, iets wat de Kopenhagen-gebaseerde Cryos International Sperm Bank vindt "absurd" en "discriminerend", Denemarken Jyllands-Posten krantenberichten.

Het bedrijf heeft gelobbyd voor de komende jaren de wetten te veranderen, geloven er niet "iets onethisch" in haar voorstel om vrouwen te sturen op betaalde voor wellness reizen in ruil voor hun eieren. Het biedt ook een vergoeding van 2.400 kronen (ongeveer 321.53 EUR).

Het proces kan worden uitgevoerd ofwel anoniem, of om een vriend te helpen. Volgens het bedrijf konden vrouwen zelfs kiezen om hun eieren voor de toekomst beschikbaar zijn 15 jaar.

De praktijk van het krijgen betaald voor uw eieren is al enige tijd - andere landen, zoals Spanje en Griekenland, al bezighouden met dit soort zaken, terwijl Denemarken buurland, Zweden, biedt een meer omvangrijke 9.000 kronen voor de problemen van de vrouw.

Het aanbod van al-kosten-betaalde reizen is Cryos 'laatste piepen. Door de oprichting van dochterondernemingen in andere EU-landen, het wordt om de Deense wet te omzeilen. En het bedrag zal weer afhangen van de gegeven fertiliteitskliniek; sommige bestemmingen zijn naar verluidt het aanbieden van maximaal 11.000 kronen.

"Ik zie niets onethisch in. De Deense regels zijn absurd en schadelijk en op de top van dat het discriminerend dat hier [in Denemarken] je kunt verkopen sperma, maar geen eieren, "Cryos hoofd Ole Schou vertelde Jyllands-Posten.

Hij zegt dat het openen van buitenlandse dochterondernemingen was een gedwongen verhuizing.

"We willen de kinderloos te helpen, maar we zijn ook een eigen bedrijf en daarom moeten we de eieren te verkopen om geld te verdienen. En als we het niet kunnen doen in Denemarken, ze moeten we het ergens anders te doen ", zegt hij.

Maar niet iedereen is zo zeker van. Sommigen geloven dat het motiveren van mensen met een betaalde vakantie is niet ethisch klinkt als het gaat om de kwestie van de reproductieve rechten.

"Het is een ethische discussie over de vraag of men denkt dat het maken van interventies in het lichaam en verkopen verschillende lichaamsdelen om een ​​bedrijf te zijn. Wij denken niet dat het zou moeten, en ik denk dat duidelijk, dit gaat over de ethische grenzen," gezondheid woordvoerder van het Sociaal liberalen partij, Marlene Borst Hansen, vertelde de Deense krant.

Zij is van mening dat de bestaande financiële compensatie voor eieren donaties is genoeg, en moeten worden behandeld als compensatie voor het werk - niet als een materiële beloning voor de eieren.

"Wij staan ​​achter de wetgeving die we hebben in Denemarken, omdat we geloven niet dat eiceldonatie moet een bedrijf te zijn. Uiteraard moet men een vergoeding hebben als je een zieke dag of twee op de basis van de interventies in verband met het doneren van eieren, maar het moet een manier om geld te verdienen niet te worden ", zegt Hansen.

Denemarken conservatieven delen deze mening. Eigen gezondheid woordvoerder van de partij, Daniel Rugholm, deelt de mening en voegt eraan toe dat, terwijl er niets illegaal in de praktijk steevast eindigt "[lokken] jonge meisjes die niet goed-off kan worden" in iets te doen "zo ernstig."

Noch officiële ziet zin in iets wetgeving-verstandig om de praktijk tegen te gaan doen, in plaats bieden om een ​​beroep op de eigen gezonde verstand van de meisjes, hoewel Borst Hansen gelooft wetten kunnen in de toekomst worden uitgevoerd om te voorkomen dat de praktijk van wordt geadverteerd in Denemarken.

Qr Code
Ga naar boven