Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Paardenbloem, Kanker

Paardenbloem kan uw levensreddend van Kanker binnen 48 uur?

Wetenschappers uit Canada Ontdekt een plant die kankercellen doodt in 48 uur. Gelooft u dat nu echt, nieuwsberichten gaat dit onderzoeken dat of Paardenbloem Wortel Thee tegen Kanker doen verdwijenen.

Nieuwsberichten

Nieuws en Feiten vindt dit de belangrijkste onderwerp om met u te delen. Geachte bezoekers van de website Nieuws en Feiten, wij verzoeken u dan ook, om dit geschreven artikel zeer aandachtig te lezen.

Momenteel zijn wij met een diepgaand onderzoek bezig om te achterhalen of alle deze beweringen die in dit artikel wordt beschreven juist zijn. Wij hebben direct contact opgenomen met de volgende betrokkenen partijen;

  • KWF Nederland
  • Healthy and Natural Life
  • RIVM
  • FDA Canada
  • World Health Organization: WHO

Waarom doen wij dit diepgaande onderzoek?

  • Omdat er niet aangegeven wordt welk soort kanker er genezen wordt.

  • Is de Universiteiten van Windsor van Canada bekend met deze publicatie.

  • Staat de daadwerkelijke claim van werking bekend bij de FDA van Canada.

  • Is er een algemene publicatie openbaar gemaakt aan de wetenschap.

Dit zijn maar een paar punten waar rekening gehouden moet worden, om zomaar een publicatie openbaar te maken op waarheid.

Wij zullen dit artikel plaatsen, en benadrukken met klem, dat Nieuws en Feiten onder geen geding op dit moment achter deze claim staat. Het is daarom altijd zeer raadzaam, om navraag te doen bij uw behandelende oncoloog of dit bekend is bij hun. Een claim publiceren dat kanker cellen binnen 48 uur vernietig worden zal als dit waar zal zijn, voor ongelooflijk veel mensen een nieuw leven kunnen beginnen zoals ieder ander dat verdient.

Onderzoek neemt tijd in beslag om alle gegevens op waarheid te publiceren, wij zullen dan ook in een nieuw artikel u op de hoogte houden naar ons onderzoek hiervan of deze gegrond zijn.

Universiteit van Windsor in Canada

Aan de Universiteit van Windsor in Canada werd een onderzoek uitgevoerd bij de afdeling chemie en biochemie, en de resultaten kunnen hoop aan kankerpatiënten te geven.

Paardenbloem thee werkt op de aangetaste kankercellen op een manier dat ze uit elkaar vallen binnen 48 uur, gedurende welke tijd er geen nieuwe gezonde lichaamscellen aangetast. Deze vaak verwaarloosd plant wordt beschouwd als onkruid, maar heeft vele helende eigenschappen en moet zuiver zijn als verzameld, weg van de wegen en vervuiling.

Terwijl onze grootmoeders gebruikt op stropen van een paardenbloem bloemen bereiden weten dat bevat veel curatieve stoffen, wat ze niet zeker weten, was het feit dat paardenbloem wortel kan helpen kankerpatiënten. Wetenschappers hebben ontdekt dat de wortel van deze plant lijkt te zijn "beter" dan chemotherapie, omdat het "doodt" alle cellen, en paardenbloem wortel enigen die getroffen zijn door kanker.

Daarnaast heeft diuretische eigenschappen, stimuleert de afscheiding van de gal, reinigt de lever, helpt bij allergieën en vermindert cholesterol. Het bevat belangrijke vitaminen en mineralen, zoals vitamine B6, thiamine, riboflavine, vitamine C, ijzer, calcium, kalium, foliumzuur en magnesium.

Het bevat tot 53% van de vereiste dagelijkse inname van vitamine K en ongeveer 110% van de aanbevolen dagelijkse inname van vitamine A. Deze feiten over deze plant worden al jaren. Maar recente studies hebben een nieuw licht op de paardebloem schuur.

Aan de Universiteit van Windsor in Canada werd een onderzoek uitgevoerd bij de afdeling chemie en biochemie, en de resultaten kunnen hoop aan kankerpatiënten te geven. Het is gebleken dat paardenbloem wortel 'doodt' de kankercellen zonder negatieve effecten op de gezonde-ones.

Hij stond op het punt om te sterven, leefde tot ouderdom

Een studie heeft aangetoond dat paardenbloem thee werkt op de aangetaste kankercellen op een manier dat ze uit elkaar vallen binnen 48 uur, gedurende welke tijd er geen nieuwe gezonde cellen in het lichaam te krijgen getroffen. Er werd geconcludeerd dat continue behandelingen met paardenbloem wortel meeste kankercellen kan vernietigen, en vanwege de onverwachte resultaten, ontving onderzoeksteam extra ondersteuning door te gaan met de studie van dit wonderbaarlijke kruid.

John di Carlo, 72-jarige, die is persoonlijk overtuigd van de helende eigenschappen van de paardenbloem, onderging een intensieve en "agressieve" chemotherapie behandelingen binnen 3 jaar van zijn leven voordat de artsen stuurden hem naar huis brachten "de laatste dagen" van het leven met zijn geliefden. Gezien het feit dat de artsen had minder alternatieven in het vinden van functionele oplossingen in de strijd tegen zijn ziekte, stelde hij voor om thee uit paardenbloem wortel drinken als laatste hoop. Na vier maanden, heeft deze man ervaren van kankervermindering (gedeeltelijke of volledige regressie van de ziekte)! Deze claim moeten wij klem benadrukken, dat dit tot heden nog nergens bekend staat bij de FDA of bij andere wetenschappers.

Hoe de paardenbloem wortel te halen?

Paardenbloem wortel wordt geoogst in de herfst of het voorjaar, wanneer alle energie is opgenomen in de wortel. Paardenbloem, dat is paardenbloem wortel moet worden getrokken uit de grond. Gebruik een kleine troffel te graven, en verwijder voorzichtig de aarde rond de wortel. Zorg ervoor dat de wortel intact blijft, niet om de genezing vloeistof die is verborgen in verliezen.

Verwijder de wortel naar een schone plek die niet is behandeld met verschillende chemicaliën, en terwijl u verwijder de wortel focus je energie op grote en krachtige planten.

Hoe de paardenbloem wortel te slaan?

Als remedie, wordt paardenbloem wortel vers gebruikt en gedroogd. Als we willen paardenbloem wortel te houden moet worden gedroogd. Vóór het drogen moet de wortel zorgvuldig geschild en in gelijke, kleinere stukken. Daarna moet de gedroogde paardenbloem wortel in een frisse lucht worden gehouden. Verdeel de paardenbloem wortel op een oppervlak, in een koele en droge plaats met goede ventilatie.

De wortel wordt gedroogd in een periode van 3 tot 14 dagen, en je zult merken als droog bros onder de vingers. Op deze manier gedroogd paardenbloem wortel bevat geneeskrachtige eigenschappen tot een jaar, en moet worden opgeslagen in een glazen potten op een koele, donkere plaats.

Qr Code
Ga naar boven