Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
HPV, vaccinatie, baarmoederhalskanker

Nieuwe gevallen HPV vaccinatie tegen baarmoederhalskanker

Nieuwsberichten heeft eerder aandacht geschonken aan de HPV  vaccinaties tegen baarmoederkanker..HPV symptomen. De meeste mensen hebben geen klachten. Zij merken niet dat zij met HPV geïnfecteerd zijn, maar kunnen het virus wel overdragen. 11 - 12 jaar kinderen alvast HPV  vaccinaties tegen baarmoederkanker, maar wacht even kanker is geen SOA? Men kan beter zich gaan afvragen, waardoor er ineens baarmoederhalskanker onstaat.

HPV vaccinatie tegen baarmoederhalskanker

Kanker is niet seksueel overdraagbaar, kanker in het algemeen genetisch vast gelegd in in de DNA. Echter er zijn steeds meer gevallen in Europa, de moderne maatschappij, meer kanker blijkt voor te komen. Om nu uw kinderen alvast vanaf de leeftijd 11 - 12 jaar HPV  vaccinaties tegen baarmoederkanker toe te dienen, is klink klare onzin en ook nog ens dodelijk. Ze moeten open kaart spelen en veel meer onderzoek verrichten dat waarom er steeds meer kanker voorkomt, zoals voedsel en drinken waardoor er wellicht de kans aanwezig zal kunnen zijn, dat er men daardoor kanker krijgt.

Vandaag is er dan wellicht opnieuw zeer ernstige gevallen in de media gekomen vanuit Colombia, deze die wij van Nieuwsberichten naar voren willen halen naar alle ouders van een tienerdochter. In onze eerdere artikelen, zoals hieronder staan vermeld, blijkt meer en meer naar voren te komen dat uw dochter(s) niet in moet laten enten tegen baarmoederhalskanker. Over de gehele wereld wordt dit signaal te worden afgegeven, het blijkt zelfs zo te zijn dat in diverse landen deze injecties van HPV verplicht blijkt te zijn.

Wat ons verbaast in het gehele, dat ouders hun kind hiervoor laten inenten en zich laten dwingen (verplichten) door hun regering om deze HPV baarmoederhalskanker injecties toe te laten dienen. Hoe dom kunnen ouders zijn, hoe achterlijk zijn deze ouders om hun eigen kind (dochter) in te laten enten met een middel wat bekend staat als zeer gevaarlijk en zelfs met dodelijke afloop ervan. Het is uw kind (dochter) en niet het kind van de regering van uw land. Als u uw kind alsnog laat inenten met HPV baarmoederhalskanker, zult u ook de gevolgen moeten accepteren dat hoe dochter (kind) na deze injecties door het leven moet gaan met alle zorg nadien.

Video opname vanuit een school in Colombia??

Nieuwsberichten heeft bij deze video zijn bedenkingen op waarheid, gezien dat wanneer wij de video diverse malen bekijken lijkt het ons dat de kinderen het spelen als ze een aanval hebben.

Echter zijn er wel degelijk gevallen zoals wij hierboven hebben geplaatst van onze eerdere artikelen, die absoluut op waarheid berust zijn. Het is aan u, om de volgende video opname te geloven of dat u ook denkt dat het een hoax zal zijn. In de bijhorende tekst die bij de video werd beschreven, staat namelijk dat op 10 oktober iedereen in Colombia ingeënt moet worden. Deze video kan dus een opgezet in spel zijn, om iedereen zogenaamd te waarschuwen van de gevaren.


Nieuwe gevallen hpv vaccinatie tegen... door nieuwsberichten

Hieronder de vertaling die gegeven werd bij de video

Meisjes van carmen bolivar, Caracoli rechters, kamer met aandoeningen die komen vaccinvirus geschreven of gewaarschuwd in de technische fiches. flauwte met bewegingen clonische tonic. .. In deze populatie gevoeligheid training artsen vrijwilligers ‪neurologen‬ ‪cardiologen is‬ bevolking deze in totaal verlaten voor een deel van het systeem van gezondheid.

Het verhaal van de persoon die filmde deze video toont de angst dat ze woont in deze populatie ogen van de wereld kijk over je schouder kijken heersers dat het besluit nemen om verder te gaan met de uitvoering van dit vaccin hetzij ‪#‎gardasil‬ of ‪#‎cervarix‬ . als het mogelijk is dat dit zo blijft doorgaan? .

ik begrijp het niet als de rente die is duidelijk niet de bescherming van de meisjes die jonger is in strijd met het recht op het gezonde leven, volledig op haar leeftijd. Waar blijft de internationale mensenrechten, unicef, volten en kijk naar de werkelijkheid van meer dan 40 duizend slachtoffers. Wereldwijd. Het is niet toevallig alle meisjes gezonde en leven met een handicap voor de dagen van dag tot dag. Na het vaccin. ‪hpv‬ ‪Mexico‬ ‪niet‬ ‪meer‬ ‪vaccin‬ ‪voor‬ ‪gevecht mens‬. 3 ra week vaccinatie van 6 naar 10 oktober in het hele land.

Kijk eens wat er aan de hand is in Colombia en in vele landen opgenomen in mexico. Als ik uw dochter....???

Niet meer Russische roulette. De beelden zijn echt en spreken voor zichzelf. ‪‎nee‬ ‪humaan‬ papillomavirus.

Qr Code
Ga naar boven