Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Baby, Shampoo, Johnson & Johnson

Baby Shampoo Johnson & Johnson veroorzakende Kanker

Ouders waren geschokt toen ze te horen kregen dat de No More Tears-babyshampoo van Johnson & Johnson formaldehyde bevatte, waarvan is aangetoond dat het kanker veroorzaakt en het meest bekend is vanwege het gebruik bij het balsemen van lijken. Maar om erachter te komen wat het gevaar is om een stof als formaldehyde aan babyproducten toe te voegen, moet je kijken naar de gegevens uit onderzoek dat de afgelopen decennia is uitgevoerd, en je moet beginnen met te begrijpen wat formaldehyde precies is..

Baby Shampoo Johnson & Johnson

In de afgelopen twee jaar hebben de gezondheid en het milieu groepen aangedrongen Johnson & Johnson om twee potentieel kankerverwekkende chemicaliën uit Baby Shampoo veroorzakende Kanker-Johnson & Johnson ? haar babyshampoo te verwijderen. Eén van deze ingrediënten is quaternium-15, waarbij formaldehyde afgeeft; huid, ogen en ademhalingswegen irriterende en een bekend carcinogeen (formaline belichting is geassocieerd met leukemie specifiek). Volgens SafeCosmetics.org:

Het zal toch zo duidelijk zijn dat je tegenwoordig alle producten moet nalezen wat elk product hun ingrediënten zijn, en niet schadelijk zijn voor uw zelf of uw pasgeboren baby. Hieruit zal later dan ook blijken, dat zelf waarbij men verwacht dat dit soort producten veilig zal zijn die men koopt voor uw meest dierbare in uw leven. Het mag wederom duidelijk zijn, dat het hier meer de vraag gestelt kan worden of het nu om de gezondheid van uw baby, of wat er aan verdiend kan worden van dit soort producten.

"De Noord-Amerikaanse Contact Dermatitis Group beschouwt quaternium-15 als een van de meest klinisch significante contact allergenen bij kinderen."

De andere, 1,4-dioxaan, is een "waarschijnlijk kankerverwekkend", en is aanwezig in Johnson & Johnson is:

 • Baby Shampoo
 • Havermout baby wassen
 • Vocht zorg baby wassen
 • Aveeno baby rustgevende verlichting Romige wassen.

Volgens de CDC, 1,4 dioxaan is "waarschijnlijk kankerverwekkend voor de mens", en is giftig voor je hersenen, het centraal zenuwstelsel, de nieren en de lever.

Johnson & Johnson verwijdert kankerverwekkende stoffen uit hun populaire babyshampoo

De campagne voor veilige cosmetica stuurde Johnson & Johnson een brief van 25 milieu- en medische groepen ondertekend, eisen zij "zich verbinden tot het verwijderen van de chemicaliën uit al haar producten van 15 november" De campagne roept ook iedereen te boycotten Johnson & Johnson totdat het voldoet.

Johnson & Johnson onlangs gereageerd, waarin staat dat: ii

"We hebben uitfaseren van het gebruik van conserveringsmiddelen die kleine hoeveelheden formaldehyde vrij te beschermen tegen bacteriële besmetting. Deze conserveringsmiddel technologieën, die op grote schaal worden gebruikt in onze industrie zijn allemaal veilig en in de landen waar ze worden verkocht ... In de afgelopen jaren zijn goedgekeurd, hebben we al hebben het aantal formuleringen wereldwijd gereduceerd met deze 'formaldehyde releaser' conserveringsmiddelen met 33% en in de VS met meer dan 60%.

We zijn het voltooien van deze herformulering zo snel als we kunnen op een veilige en verantwoorde manier doen. Als onderdeel van het productieproces, we hebben een uitgebreide controle om ervoor te zorgen dat het bedrag van een spoor bijproduct bekend als "1,4 dioxaan" in een van onze producten is ver onder het niveau dat de Amerikaanse Food and Drug Administration en regelgevende instanties over de hele wereld veilig te overwegen.

... We hebben nieuw product formuleringen voor consumenten die natuurlijke producten, zoals JOHNSON'S ® NATURAL ®, een lijn die is 98% natuurlijk liever geïntroduceerd, en bevat geen formaldehyde vrijgeven van conserveringsmiddelen of sporen van 1,4 dioxaan. "

Echter, redelijk dit ook mag klinken, er zijn twee nogal voor de hand "problemen" met hun antwoord:

 1. Ze zijn al de verkoop van een kankerverwekkende stof gratis versie van haar babyshampoo in andere landen, dus uiteraard geen ingewikkelde herformulering nodig zou zijn
 2. Van de Johnson & Johnson "Naturals" merk niet een van deze stoffen bevatten, maar het kost ongeveer twee keer zoveel als hun reguliere babyshampoo. Dat maakt TWO-kankerverwekkend gratis formules tot hun beschikking, die de lijn maakt "We zijn het invullen van deze herformulering zo snel als we veilig en verantwoord kan doen," lijkt een nogal vreemde excuus

De landen die al ontvangen quaternium-15 gratis Johnson & Johnson producten omvatten:

Denemarken Finland Japan Nederland
Noorwegen Zuid-Afrika Zweden Het Verenigd Koninkrijk

'En het is niet alsof het bedrijf verwijderd een essentieel ingrediënt voor het milieu beperkingen in deze landen te ontmoeten. Terwijl sommige het gebruik van quaternium-15 hebben verboden, het is onduidelijk waarom sommige van die landen worden behandeld om de kankerverwekkende stof vrije shampoo. "

Wat te zoeken naar formaldehyde en 1,4-dioxaan te voorkomen.

Als u wilt formaldehyde vrijgeven van ingrediënten en 1,4-dioxaan te vermijden, moet je weten wat te zoeken als ze niet op het etiket vermeld; althans niet in die woorden. Gemeenschappelijke ingrediënten waarschijnlijk producten verontreinigen met formaldehyde bevatten:

 • Quaternium-15
 • DMDM hydantoin
 • Imidazolidinylureum
 • Diazolidinylureum

1,4-dioxaan te vermijden, kijk uit voor deze ingrediënten, die 1,4-dioxaan als een bijproduct te maken:

 • PEG-100 stearaat
 • Natriumlaurethsulfaat
 • Sodium myreth sulfaat
 • Polyethyleen
 • Ceteareth-20
Andere gevaarlijke ingrediënten op moet letten

Het is jammer, maar producten voor persoonlijke verzorging, waaronder die speciaal zijn ontworpen voor baby's, kan een aantal gevaarlijke bestanddelen bevatten. Andere veel voorkomende boosdoeners te voorkomen zijn onder meer:

 • Een chemische stof die de clausules bevat "xynol", "ceteareth," en "oleth"
 • Diethanolamine of DEA, een potentieel kankerverwekkende stof. DEA ook direct reageert met nitriet conserveringsmiddelen en verontreinigingen nitrosodiethanolamine maken (NDEA), een bekende potente carcinogeen. De chemische lijkt ook de absorptie van de voedingsstoffen choline, die essentieel is voor ontwikkeling van de hersenen blokkeren.
 • Propyleen Glycol. Ondanks het feit dat het materiaal veiligheidsinformatieblad waarschuwt gebruikers om te voorkomen dat het contact met propyleenglycol huid als het is een sterk irriterend voor de huid en kan ook leiden tot de lever afwijkingen en nierschade, het is een veelgebruikt ingrediënt in shampoos.
 • Parabenen. Deze conserveermiddelen mogen worden vermeld op het etiket zoals methyl, ethylparaben, propylparaben, butylparaben, isobutyl parabenen of E216. Zij toonden bijzonder verontrustend links cancer.Studies gebleken dat parabenen lichaam kan beïnvloeden net als oestrogenen, wat kan leiden tot verminderde spiermassa, extra vetopslag, en mannelijke gynaecomastie (borst groei). Andere studies hebben ook gekoppeld parabenen aan borstkanker , zo vonden de onderzoekers sporen van parabenen in elk monster van weefsel genomen uit 20 verschillende borsttumoren. De EPA heeft methylparabenen met name samen met metabole, ontwikkelings, hormonale en neurologische aandoeningen, alsmede diverse kankers
Gemiddeld baby blootgesteld aan Tientallen potentieel onveilige chemicaliën dagelijks

Vier jaar geleden, de Environmental Working Group (EWG) ondervraagde 3.300 ouders en ten opzichte van de baby producten die ze gebruikt om lijsten van chemische stoffen waarvan bekend is dat allergieën, hormonale verstoring, schade aan het zenuwstelsel en kanker veroorzaken. Hun onderzoek bleek iv dat kinderen blootgesteld aan ongeveer 27 chemische ingrediënten dagelijks die nooit werden beoordeeld op veiligheid. Niet door de industrie, noch door de overheid. Voorbeelden van gevaarlijke bestanddelen en baby producten van die beoordeling zijn onder meer:

 • 2 broom, 2 nitropropaan en 3-DIOL: Kan leiden tot allergieën en huidirritaties. In bepaalde producten kunnen deze ingrediënten ook breken met andere kankerverwekkende stoffen vormen
 • Natriumboraat, gevonden in Desitin luier crème, kan zich ophopen in de hersenen en de lever van uw kind, waardoor schadelijke gevolgen voor de gezondheid
 • Oxybenzone, een gemeenschappelijk ingrediënt in zonnebrandmiddelen, kan leiden tot allergieën, en kan een kind delicate hormonale systeem verstoren

Interessant is dat 89 procent van de producten het label "aanbevolen door de dokter" werden gevonden om enkele van de ergste overtreders zijn, met een aantal van de meest gevaarlijke chemische stoffen!

De EWG studie 2007 bepaald dat::

 • 82 procent van de kinderen zijn blootgesteld wekelijks één of meer bestanddelen met de potentie om de hersenen en het zenuwstelsel aantasten.
 • 69 procent van de kinderen zijn blootgesteld wekelijks één of meer ingrediënten die het hormonale systeem kunnen verstoren.
 • 3,6 procent van de kinderen worden blootgesteld aan stoffen met een sterke data te koppelen aan kanker, waaronder chemicaliën geclassificeerd als bekende of vermoedelijke mens kankerverwekkende stoffen.
 • 80 procent van de producten voor kinderen gemarkeerd als zacht en niet-irriterend bevatten ingrediënten gekoppeld aan allergieën en huid- of oogirritatie volgens de overheid en de industrie bronnen.
Evalueer Ingrediënten Voordat u koopt

De kwestie van mogelijke giftige stoffen op de loer in shampoo, zeep, lotions en andere producten voor persoonlijke verzorging is een serieus, als je huid gemakkelijk absorbeert deze chemische stoffen, waardoor ze direct in je bloedbaan. Wanneer opgenomen, kunnen ze eigenlijk doen meer kwaad dan als je ze slikken.

Ik raden over te schakelen naar biologische merken van toiletartikelen , met inbegrip van kinderen producten voor persoonlijke verzorging. Meestal kunt u een goede variëteit aan beide uw lokale health food winkel of door te zoeken online. Houd er rekening mee dat niet alle producten gemarkeerd "natuurlijk" of "organisch" zijn in feite geheel natuurlijke of organische, zoals " greenwashing "is steeds alomtegenwoordig geworden.

Ik beveel het gebruik van de Environmental Working Group Skin Deep website voor elk product te evalueren voor de afwikkeling op een aankoop. De EWG is een non-profit organisatie van openbaar belang onderzoeksgroep bekend voor het maken van verbindingen tussen de blootstelling aan chemische stoffen en ongunstige omstandigheden de gezondheid. Sinds haar oprichting in 2004, heeft hun "Skin Deep" studie gezondheid risico-ratings toegekend aan duizenden van persoonlijke-verzorgingsproducten.

Algemene winkelen Richtlijnen

Enkele algemene richtlijnen om in gedachten te houden bij de aanschaf van producten voor persoonlijke verzorging zijn:

 • Kijk voor de echte USDA Organic Seal.
 • Als je niet kan uitspreken, heb je waarschijnlijk niet wilt op je lichaam zetten. Vraag jezelf af: "Zou ik dit eten?"
 • Kijk voor producten die geur-vrij zijn. Men kunstmatige geurstoffen kan honderden, zelfs duizenden of-chemische stoffen en geurstoffen zijn een belangrijke oorzaak van allergische reacties.
 • Besteed aandacht aan de volgorde waarin de ingrediënten worden vermeld. Fabrikanten zijn verplicht om een ​​lijst van ingrediënten in afnemende volgorde van het volume, wat betekent dat de eerste paar ingrediënten zijn de meest prominente. Als calendula extract is de laatste ingrediënt in een lange lijst, uw calendula body wash is niet erg natuurlijk.
 • Blijf bij de basics. Heb je echt nodig 10 producten voor te bereiden op de dag? Vereenvoudig je leven en te redden uw bankrekening door vermindering van het totale aantal producten dat u dagelijks gebruikt.
 • Koop producten afkomstig uit glazen flessen plaats plastic, omdat chemicaliën kunnen uitlogen van plastic en in de inhoud. Bisphenol A (BPA) is een ernstig probleem. Zorg ervoor dat elke plastic container is BPA-vrij.
 • Kijk voor producten die worden gemaakt door bedrijven die de aarde-vriendelijke, diervriendelijk en zet zich in voor biologische en duurzame zakelijke praktijken.

Er is reden om bezorgd over de vele giftige chemicaliën zijn dat je je kinderen bloot te stellen aan op een dagelijkse basis, zoals elke blootstelling draagt ​​bij aan de totale, op lange termijn toxische belasting van uw kind.

Voor meer informatie, ik beveel Dr. Doris Rapp's boek, het lezen van onze Toxic Wereld: A Wake Up Call . Dr. Rapp heeft een grondige werk van het blootleggen van de vele manieren waarop u bent blootgesteld aan giftige chemische stoffen, en hoe ze nemen een tol op uw gezondheid, wat bijdraagt ​​aan de vele chronische ziekten zie je vandaag.

Qr Code
Ga naar boven