Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

HPV-vaccinatie tegen baarmoederhalskanker

HPV-vaccinatie en de gevolgen ervan

HPV-vaccinatie tegen baarmoederhalskanker je laatste fase in je leven als jong meisje. in eerdere berichten over HPV vaccinatie tegen baarmoederhalskanker, is er absoluut geen wetenschappelijk bewijstukken dat baarmoederhalskanker geneest. DIt zou dan de aller eerste geneesmiddel zijn tegen kanker, en dat lijkt ons ongelooflijk sterk.

Nieuw-Zeeland HPV-vaccinatie

Als ouders van kinderen staat men in het leven voor vele keuzes, keuzes die door de overheid wordt opgedrongen. U als ouders van een dochter heeft u het recht om die HPV-vaccinatie niet toe te staan, lees verder over het intrigerende verhaal Amber Smith dochter Briar die een HPV-vaccinatie heeft gehad.

1 juli 2015 - Amber Smith ze schrijft: "Dit was een zeer moeilijk video te plaatsen, mijn 12 jaar oude dochter Briar, was prima voor haar vaccin, nu is dit haar leven". Nieuws en Feiten vraagt zich dan wel af, waarom laten ouders dit toe wat de regering hun opdraagt. Ondanks de verplichting, is het wel uw dochter waaraan u dan mede plechtig bent aan alle gevolgen die daarbij tot stand komen. De bevolking begrijpt nog steeds niet, dat u een persoon bent, en gene mens. Met een persoon een bezit van de staat van welk dan ook, kunnen ze doen dat wat de regering of koning wat zij willen.

Klinkt wellicht vreemd in uw oren, maar u bent daadwerkelijk een persoon en geen mens. Wat we nu zullen beschrijven zal voor de meeste vreemd in de oren klinken, maar wist u dat u weer mens kunt worden? Het heeft ook zijn vele voordelen als u die stap zult nemen, zoekt u maar eens op "Ik claim mijn naam" u zult verbaast zijn.

We leven in Nieuw-Zeeland en ik dacht dat onze gezondheidszorg was ok, we. zijn achtergelaten om te gaan met dit onszelf. Ik laat dit omdat ik wil dat mensen weten welke schade dit vaccin kan en veroorzaakt. Gelieve te onderzoeken alvorens te beslissen. Ik heb niet jammer het geluid was niet de beste, wat ik wil zeggen is: "Ik heb net uitgevoerd Briar uit het bad als haar benen tegen te houden tegen instorten, dit is de hoeveelheid pijn die ze is na pijnstillers, dat haar pijn voelt een 'groot mes in haar benen, net iets meer dan een jaar geleden kon ze dit allemaal doen, hebben een bad, spelen sport, maar in feite een leven, dan gebeurde het HPV-vaccin en ze kan niet een ding, dit is haar leven en dit is het deel niemand ziet. Ik wilde niet naar haar meer pijn veroorzaken, maar ik wilde laten zien wat haar leven nu is."

Dit was een zeer harde opname voor mij om te laten zien (als je kunt begrijpen) mijn dochter (Briar) is al zo sinds haar 3e HPV-vaccin, werd gediagnosticeerd met complex regionaal pijnsyndroom na de 2e vaccin. Ik kan dit zo flagrante koppeling nu niet ontkennen. Ze was een normaal meisje vóórheen. We zijn in Nieuw-Zeeland, en ik zal blijven vechten en alles proberen om haar weer gezond te krijgen.

Wat heeft het onze rijksoverheid hierover te schrijven kunt u hier lezen. Dit willen wij hier niet eens plaatsen.

Ieder ouder heeft mensenrechten, met het verplicht stellen van HPV-vaccinatie tegen baarmoederhalskanker wordt alle grensen van mensen rechten overschreden. Het is uw kind, u bent de opvoeders van uw kinderen zoals verantwoordelijk. Welke wet er ook wordt gemaakt dat waarin zij u verplichten als ouders om uw eigen kinderen te laten vaccineren met een gif, zijn zij verantwoordelijk voor alle gevolgen die zich voordoen bij uw kinderen.

Qr Code
Ga naar boven