Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Antibiotica puur natuur

De meest krachtige antibiotica puur natuur (recept inbegrepen!)

Het immuunsysteem is de eerste en beste verdediging tegen virussen en infecties. Het is belangrijk om ervoor te zorgen heb je een gezond immuunsysteem.

combinatie van deze antibacteriële

De combinatie van deze antibacteriële en antivirale bestanddelen zal een groot leraar tonic die is gebruikt voor vele jaren maken. Deze formule kan het bloed en lymfatische circulatie in het lichaam te verhogen. Er is ook bewezen bijzonder effectief bij de behandeling van verkoudheid en griep.

- Appel azijn.;-p:;;p: Het bevat hoge niveaus van azijnzuur en appelzuur, en tal van andere vitaminen, mineralen, zouten en aminozuren. Het is gevuld met actieve ingrediënten die oplosbare vezels. Ook bevat andere mineralen zoals natrium, fosfor, kalium, calcium en ijzer. Al deze stoffen werken samen en maken de appelazijn is erg handig als een antivirale en anti-schimmel tonic.

Ik -Knoflook.

Knoflook is gebruikt gedurende vele jaren te helpen bestrijden van een aantal ziekten omdat knoflook produceert een chemische stof allicine. Dit is wat geeft die geur en maakt het zeer effectief als een antibacteriële en antivirale voedsel.

- Gember .

Gember verhoogt de beweging van het maag-darmkanaal en een kalmerend effect.

- Mierikswortel wortel.

Het is in laboratoriumproeven aangetoond dat ze een antibioticum. Het kan worden gebruikt om bacteriën te bestrijden en te helpen sinusitis, blaasontsteking en huidirritaties te voorkomen. Het heeft een hoog zwavelgehalte, die actief bijdraagt ​​aan de antibiotische eigenschappen. Dit kan ook het verhogen van het aantal witte bloedcellen in de bloedbaan.

- Ui.

Uien zijn gebruikt om de ontsteking te verminderen voor eeuwen. Bevat een krachtige stof genaamd quercetine, en kunnen ook helpen bij het voorkomen van kanker. Uien dood de vrije radicalen, waardoor het risico op maagzweren verminderen.

- Havana Peppers

Deze paprika's zijn een van de heetste op de planeet. Het is bekend dat een verbinding genaamd capsaïcine bevatten; Deze verbinding stimuleert de doorstroming van bloed door het lichaam. Het kan helpen verlichten congestie geassocieerd met sinus infecties. Ze bevatten ook meer vitamine C dan citrusvruchten!

- Kurkuma: heilig, geneeskrachtig kruid

Deze wortel is onderzocht door wetenschappers om hun helende eigenschappen. Het heeft een sterke verbinding bekend als curcuminoïden. Het heeft sterke anti-inflammatoire effecten.

- Manuka -honing

Gebleken is effectief bij de dood van meer dan tweehonderd vijftig verschillende bacteriestammen zijn.

Master recept voor tonic.

-2 Flessen van 1 liter cider azijn biologische appel.

Kop gehakte knoflook -1/2.

- 1/2 kop gesnipperde ui.

- 2 Habanero pepers.

- 1/2 Kop geraspte gemberwortel.

- 4 Eetlepels mierikswortel.

- 4 Eetlepels Kurkuma: heilig, geneeskrachtig kruid.

Hoe voor te bereiden:

Meng alle ingrediënten bij elkaar en meng gedurende ten minste vijf minuten en goed zeef. Laat deze vloeistof in een fles. U kunt deze toevoegen aan uw salade dressings of zelfs een in uw roerbak zetten. Het zal een gezond immuunsysteem waarborgen probleemloos.

Qr Code
Ga naar boven