Gezondheid

Gezondheid Hygieia, de godin van de gezondheid.

Amerikaanse variant op de schijf van vijf voor gezonde voeding.

Gezondheid is een toestand van algeheel welbevinden waarin er geen sprake is van lichamelijk letsel of ziekte. De definitie van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO 1948) luidt:

"Gezondheid is een toestand van volledig lichamelijk, geestelijk en maatschappelijk welzijn en niet slechts de afwezigheid van ziekte of andere lichamelijk gebreken."

Maar weet u, dat hoe uw gezondheid behoud?

Juist, Nieuwsberichten zal er alles aan doen, om u in te lichten over voedingsproducten die goed zijn voor uw gezondheid.

Wij zoeken het uit met ons onderzoek, na alle test resultaten schrijven wij Onthullend en Bewustmakend artikel welke voedingsproducten u absoluut niet moet kopen.

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Marihuana

De THC-achtige substantie kan medische voordelen hebben als Marihuana

Een chemische verbinding die in levermossen wordt aangetroffen, kan de pijn en ontstekingsvermindering van pot THC mogelijk maken, als Marihuana. Zowel het molecuul, genaamd perrottetineen en tetrahydrocannabinol, of THC - de geestveranderende stof die in marihuana wordt aangetroffen - hebben vergelijkbare moleculaire structuren, vindt een nieuwe studie. Cannabinoïden die in planten met levermossen voorkomen, kunnen verlichting bieden voor mensen die lijden aan chronische pijn

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

vitamine D

Hebt u tekort aan vitamine D?

Ren naar de winkel of apotheek, en u wordt op uw wenken bediend met de vitamines. Zelfs het voedingscentrum waar men zou kunnen verwachten dat ze u de juiste informatie geven, misleiden u voor het gebruik van vitamine D. Hier hebben wij het over de onderzoek en behandeling van vitamine D, en wat ze allemaal fout doen bij het uitschrijven of verkopen van vitamine D

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

vitamines

Herkent u dit futloos, lusteloosheid en moeheid

Futloos, lusteloosheid en moeheid, kunnen verschillende oorzaken zijn waardoor je een futloos gevoel en weinig energie kunt hebben. En iedereen maakt exact de zelfde fout, door zelf doktertje te spelen door vitamines te kopen. Vitamines verdoezelen de daadwerkelijke oorzaak, en gaat ten kosten van uw gezondheid.

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

geaarde

Geaarde reden experiment aangaan?

Heeft u een geaarde reden die uw leven misschien aangenamer zal maken, en u kunt zelf dit met een Experiment eens uitproberen. Er zijn geaarde redenen om eens uit te proberen, Nieuwsberichten zet u aan een experiment en wij horen graag uw belevenis of er resultaten worden geboekt.

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
Merck/MSD HPV

3 juni. 2015 Merck/MSD HPV Baarmoederhalskanker

Internationaal, een onderzoek naar de marketing methodes van de genesemiddelenindustrie van de Franse publieke televisie. Een van de grootste recente medicijn schandalen vindt begin 2000 plaats rond ontstekingsremmer Vioxx van fabrikant Merck, Sharpe en Dohme (MSD). Vioxx wordt in meer dan 80 landen verkocht, ook in Nederland. Echter zoals hier absoluut niets wordt besproken in de media, en alsnog wordt toegediend aan jonge tieners. RIVM zoals de regering zwijgen in alle toon aarden op het toedienen van HPV, het is dan ook zeer schandalig dat de ouders totaaal wordt misleid.

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Kurkuma wortel geneeskrachtig kruid

Kurkuma vaak net zo effectief als medicijnen

Kurkuma, (Surinaams-Nederlands) koenier, (Indisch-Nederlands) koenjit, Indiase geelwortel, en vroeger ook tarmeriek genoemd. Kurkuma is een specerij gewonnen uit de plant Curcuma longa. Kurkuma de daadwerkelijke geneeskrachtige werking, zoals uit de wetenschap is gebleken.

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

dieetpillen

Dieet pillen als gifpillen, tja zo val je wel af.

NVWA wil meer weten over gevaarlijke dieetpillen, dat zal eens tijd worden dat er onderzoek gedaan word.

Qr Code
Ga naar boven