Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Steviolglycoside E-960 suikervervanger gevaarlijk

Stevia (Steviolglycoside) E-960 extract kan levens gevaarlijk zijn voor u.

Nieuwsberichten heeft eerder aandacht besteed aan Steviolglycoside E-960 de wat? Zoals is opgevallen, heeft Nieuwsberichten een lange periode geen artikelen meer geschreven met een reden. Op dit moment is de beheerder van de website Nieuwsberichten zeer ernstig ziek geworden door het gebruik van Stevia (Steviolglycoside) ""natuur product""

Nieuws en Feiten webmaster

U heeft een keuze als consument om zelf een beslissing te maken of u Stevia wilt gebruiken of niet, als u Stevia zult gaan gebruiken kan dit zeer ernstige gevolgen hebben wellicht voor altijd. Wij adviseren u, om absoluut geen stevia te gebruiken en of er per direct mee stoppen.

Zoals wij in bold de tekst ""natuur product"". hebben gemaakt, is helemaal niet een ""natuur product"". Dit zullen wij hier even duidelijk maken, alle producten dat waar ze ook vandaan komen, en in de winkels liggen, zijn geen ""natuur producten"".

Wanneer men een stevia plant koopt dan is het wel een ""natuur product"", de benaming op de verpakking is dan ook zeer verleidelijk en dat er van uit kon gaan dat het een ""natuur product"" zou zijn. Dat is het niet, gezien de blaadjes van de plant groen zijn. De aangeleverde NATURE'S GARDEN is misleidend zoals dit op de verpakking staat vermeld. Zoals we al beschreven, het blad is groen, en de inhoud van Stevia NATUREE'S GARDEN is WIT. Dit geeft aan, dat we niet meer kunnen spreken over een natuur product omdat het bewerkt is in een fabriek.

Wanneer een natuur product bewerkt is, is het geen natuur product meer. Naast dat feit, is de kans zeer groot dat er vervuiling in Stevia zit door bewerking wat in de meeste gevallen voorkomt. Vandaag is er dan ook vanuit Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) en (A.F.M.) contact geweest, die ons nadrukkelijk hierop attendeerde om Stevia niet meer te gebruiken en dat het zeker geen natuur producten zijn. Naast dat feit, zal er per direct een onderzoek worden ingesteld naar het product Stevia van Stevia NATURE'S GARDEN, gezien het feit na onze bevindingen konden aangeven dat de vertaling vanuit het Engels naar Nederlnads, tekst is weggelaten. Dit laatste is na ons weten in strijd met de wet, alles moet vermeld staan op de verpakking van het product wat men verkoopt, en niet zoals bij Stevia NATURE'S GARDEN tekst laat vervallen die juist belangrijk is voor u als consument.

Wat u hier zult lezen is tot heden op tastbare feiten gebaseerd, en in ieder geval willen wij vanuit de webmaster met klem u waarschuwen en dit artikel met aandacht door te lezen wat de gevolgen kunnen zijn. Gelet op het feit, dat ieder persoon verschillend is, kunnen de bijwerkingen en gevaren anders zijn.

Oproep aan gebruikers Stevia producten

Dan als laatste over dit soort producten, als u daadwerkelijk Stevia wilt gebruiken, koop dan de plant uit een tuincentrum vandaan in uw buurt. Of probeer te minderen of stoppen met suiker.

Steviolglycoside E-960 extract

Hieronder zullen wij dan ook de door de webmaster verstrekte medische informatie verloop vrijgeven, het is aan u zelf of u het risico wilt lopen dat u bij gebruik van stevia ook zo ziek wilt worden.

 • De webmaster drinkt geen alcohol
 • Gebruikt geen drugs
 • Koopt geen voeding uit verpakkingen of potten
 • Eet geen snoep en of snacks
 • Drinkt geen fris dranken en of vruchtensap uit flessen of andere verpakkingen

Aankoop eerste maal Stevia, Datum 6 augustus 2015

Tweede aankoop 10 september 2015

Eerste klachten

Eerste klachten naar de huisarts gegaan, datum 21 oktober 2015. Klachten waren, duizeligheid in extreme vorm en in regelmatig gepaard met black outs en dat het lichaam trilde

Onderzoek bloed

Eerste bloed afname datum 27 oktober 2015

Uit dit onderzoek was al duidelijk te zien dat er afwijkende waarden in het bloed geconstateerd waren, echter de huisarts kon niet duidelijk aangeven waardoor het probleem is ontstaan. Verdere antwoord van de huisarts was "heel vreemd dit, hoe gezonder u gaat eten hoe zieker u wordt.". In dit gesprek is er al duidelijk aangeven dat er van suiker is afgestapt, en overgegaan naar Stevia. Deze vermelding is dan ook gedaan, omdat dit het laatste product was die werd veranderd in dat jaar op gezonder te leven.

Spoed opname ziekenhuis

Eerste spoed opname ziekenhuis datum 12 september 2015, dit was rond de tijd 03:30 in de nacht. De webmaster had gebeld naar de spoed dienst om informatie in te winnen wat de geconstateerde klachten kon zijn. De klachten waren

 • Heftige pijn over de gehele borstkas
 • Heftige pijn in de linker arm en gevoelloos
 • Problemen met ademen

In het gesprek werd aangegeven dat de dienstdoende huisarts met mij contact zal opnemen. Hierin gaf ik als antwoord "Ik gaf aan, dat ik anders wel wacht tot maandag en dan zelf contact op zal nemen met mijn eigen huisarts.". Waarbij de spoed dienst aangaf dat dit niet zal gebeuren, en dat dit prioriteit 2 heeft. Geen idee wat dat betekende en ook niet even uitgelegd werd wat dat betekende, deed ik er zeer luchtig over en wachtte dan ook dat de dienstdoende huisarts contact met mij opnam. Dit gebeurde niet, gezien dat ineens na enkele minuten nadien een ambulance voor de deur stond.

Nooit mee te maken gehad, maar er werden per direct plakkers op de borst kast geplakt en een infusie aangebracht. Ik kreeg te horen dat ik zo even mee moest lopen naar de ambulance, omdat ze een spray onder de tong wilde geven. Na alle gedoe liep ik dan ook naar buiten met alles erop en eraan, om in de ambulance die spray onder de tong te laten geven. Ik liep dus met mijn pyjama en sloffen naar buiten, er werd dan ook aangegeven dat ik mij moest omkleden gezien dat ik meegenomen werd naar het ziekenhuis?

Alsnog begreep ik even totaal niet het nut ervan en het waarom. Dit werd wel even duidelijk gemaakt, dat het wellicht hier ging om een hartaanval. Ik lachte er nog om, omdat er namelijk nog andere tekens moeten zijn, die duiden op een hartaanval. Dit zelfde was ook in het ziekenhuis dat ik dit totaal niet wilde geloven, en daar dachten zijn anders over en er werd direct verdere onderzoeken verricht. De rest zal ik u besparen, maar de volgende dag werd ik ontslagen omdat er absoluut geen spraken was van een hartaanval.

Tweede zoals derde spoed opnamen ziekenhuis

Tweede en derde spoed opname ziekenhuis datum 7 december ontslag 8 december 2015.

Wederom zoals in de aller eerste spoed opname, kwam naar voren dat er absoluut niets aan de hand was.

Nogmaals een spoed opname datum 8 december 2015, ontslag 9 december.

Uit alle test en onderzoek resultaten is gebleken dat er absoluut geen spraken was van een hartaanval, ik werd wederom weer ontslagen uit het ziekenhuis. Echter drie keer een onderzoek naar het hart vond ik zoals later ook wel bleek uit een telefoongesprek met mijn zorgverzekering maatschappij dat dit wel heel erg vreemd vonden. Ik vermelde dan ook, dat ik dat ook wel zeer vreemd vond, en dat ze mij niet verder wilde onderzoeken wat de oorzaak wel was van de ernstige klachten die ik had.

Op ram koers

Na ontslag uit het ziekenhuis waar ik totaal niet verder werd geholpen, heb ik de huisarts opgebeld. Alles uitgelegd en per direct gevraagd dat of hij diverse verwijs brieven wilde uitschrijven zodat ik in een ander ziekenhuis wel geholpen kon worden. Vanaf de tweede ziekenhuis opnamen is alles in een zeer rap tempo, alles zeer snel achteruit gegaan met mijn gezondheid.

Ondanks dat ik nog steeds thuis was, werd ik wel volgepropt met medicatie. Oxicodin 20MG en paracetamol 4000MG en een laxeermiddel, deze combinatie kan men vergelijken met morfine. Ondanks dat, was de pijn niet te dempen en ging van kwaad naar erger.

Internist ziekenhuis Tergooi

Voor het onderzoek, heb ik de internist zover mogelijk alle informatie gegeven wat ik dagelijks eet, drink en de eerste klachten die ik kreeg. In dat zelfde gesprek heb ik dan ook aangegeven dat ik per jar 1 ding verander in mijn leef gewoontes, zoals in dit geval suiker vervangen door Stevia. Inmiddels zijn e alweer een 5 half maand verder en er zijn zoveel onderzoeken gedaan zoals een

 • complete Pet-CT scan van het lichaam, normaal gesproken wordt er maar een gedeelte van een lichaamsdeel een scan gemaakt.
 • Er zijn diverse echo's gemaakt,
 • CT Scans,
 • Diverse MRI's
 • Tig Bloed afnames
 • Urine onderzoek
 • Sperma onderzoek om na te zien of schoon is van bacteriën, gezien dat sperma namelijk steriel behoort te zijn.
 • Cystoscopie
 • Flowtest

Het volgende is dan ook na voren gekomen uit alle testen die ik heb ondergaan in de afgelopen 5 maanden. Er is spraken van ontstekingen door mijn gehele lichaam zit waaronder de aorta en de kransslagader. Voor de duidelijkheid hier, 3 op de 6 miljoen mensen kunnen een Aorta ontsteking krijgen. Een onsteking van de Aorta wand komt veel vaker voor dan men denkt, een ontstoken aorta is dus uiterst klein. Waarom maakt het zo gevaarlijk een ontsteking aan de aorta, de aorta kan knappen, en als dat gebeurd kan men binnen 6 minuten tijd overleden zijn.

Linker schouder en gehele borstkas was ontstoken.

Urinebuis is ook gehele ontstoken, inmiddels hiervoor een antibioticakuur voor gekregen en tamsulosine om weer een beetje normaal te kunnen plassen. Graag kom ik ook even terug op de cystoscopie, ik hoop dat niet één man dit onderzoek moet meemaken, het is een helse pijn en een ongelooflijk on-prettig onderzoek.

Inmiddels is het al mei een 6 half maand verder en de klachten lopen al iets terug van de ontstekingen echter wel met een berg medicatie. Bij de PET-CT scan wordt namelijk gekeken dat hoe de suikerstofwisseling werkt, het mag dan al zeer duidelijk zijn dat bij het overstappen van suiker naar stevia ineens de suikerstofwisseling probleem aanwezig is die dan ineens beschadigd raakt en de vele ontstekingen veroorzaakt door het gehele lichaam.

Voor de duidelijkheid hier, de foto die u bij dit artikel is staan, is dan ook het product dat wat de beheerder van Nieuws en Feiten heeft gebruikt. De beheerder waarschuwt iedereen dus om Stevia te te gebruiken, omdat het te gevaarlijk is om te gebruiken. Stop liever met suiker nemen en geen plaats vervanger voor te nemen als uw leven lief is.

Qr Code
Ga naar boven