Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Ineenstorting Financieel Europese Systeem

Sinister Plan, Deutsche Bank Moet Omvallen

Het monetaire systeem is een kunstmatig bedacht systeem door mensen. Aan het begin van het systeem staan mensen met een idee. Mensen met een bepaald idee over de economie, transacties en de inrichting van de samenleving. Geld en het monetaire systeem speelt daarin een grote rol. Misschien een wel veel te grote rol. Een economie zou moeten gaan over het uitwisselen van goederen en diensten en het bevredigen van behoeften. De transactiekosten zouden daarbij juist zo laag mogelijk moeten zijn. Momenteel gaat het veel te veel over randverschijnselen. Speculatie met geld, verlies van waarde van geld, geld dat grotendeels schuld is en geld dat mensen beheerst als machtsfactor. Het idee dat geld alleen maar een hulpmiddel is voor het uitwisselen van goederen en diensten om behoeften te bevredigen is verdwenen. Door de globalisering zijn we ook overgestapt naar wereldwijde muntsoorten zoals de dollar en de euro en op de achtergrond de SDR. Door de hegemonie van Amerika is de dollar de wereldwijde munt geworden. De economische, maar ook politieke orde is gericht om deze munt stabiel te houden.

Amerikaanse strijdkrachten

Wat u nu zult gaan lezen, is zojuist binnen gekomen. Onze excuses dat de vertaling zoals de tekst niet helemaal klopt.

De media hebben met succes alles goed verborgen kunnen houden voor de bevolking dat feit dat de afgelopen zes weken hebben de Amerikaanse strijdkrachten meer aan het opbouwen zijn aan de lands grenzen van Rusland, maar ook in de lage landen en steeds verplaatsen zoals verspreiden. Nu is de vraag, waar zijn de militaire leger van Amerika naar toe verplaatst tot aan de grens met Rusland dit was al bekend, echter nu ook de lage landen zoals Duitsland. Nieuw - Feiten probeert alsnog achter de feiten te komen, in welke steden en of dorpen van Duitsland de Amerikaanse strijdmacht zich vestigen.

Echter of dit nog nut heeft is nog de vraag, gezien de tijds bestek die al snel aan het aflopen is voor Europa en zeker voor Duitsland.

Het blijkt dat nu ook in het aantal Duitse steden dat waar de Amerikaanse strijdmacht zijn gestationeerd zijn. Het is dus niet een defensieve houding is een agressieve houding, dat is een belangrijk punt gezien in de afgelopen drie weken in Groot-Brittannië het aantal Amerikaanse transportvliegtuigen zijn waargenomen. Het aantal van hun reizen naar en vanuit Europa is ongelooflijk veel en in entiteit.

Nu hebben wij spijtig genoeg geen foto's van het uitgaan en terug komen, maar ze zijn in grote  getallen gezien dat ze weer leeg aankomen. Dus eigenlijk denken we dat ze hun arsenaal over sturen naar het vasteland van Europa en dan terugkomen en herbeleven, dus er is al herbevoorrading operatie voor de laatste zes weken. Dit is ook de reden van Nieuwsberichten een oproep deed of ergens in Nederland, militaire voertuigen in diverse locatie voorkwamen die buiten gewoon waren. Zoals vele berichten die we krijgen vanuit Flevoland, dat er een heleboel vlieg activiteiten worden waargenomen van militaire helikopters. Verder heeft Nieuwsberichten niets vernomen elders vanuit Nederland, jammer gezien dat dit het plaatje nog beter in kaart gebracht had kunnen worden.

De bevolking van de Europa zal niet worden verteld in de nieuws media, Nieuwsberichten zal dit nu uit de doeken doen wat de bevindingen zijn tot heden. Men kan lang alles schuil houden dat men duizenden militairen troepen kunt verbergen of honderd tanks, er komt een moment dat het deksel loskomt van de kokende pot en de mensen beginnen te zien.

Richting diverse grenzen en met wat zou krijgen om de oude Russische orde en ze zijn ook in de steden en de belangrijkste locaties, maar niet in een defensieve rol.

Eerste en Tweede Wereldoorlog

We zullen moeten begrijpen dat de twee wereldoorlogen het even niet uit wie schuldig was of niet, het feit is dat ze geuit worden naar Duitsland en een derde wereld oorlog was ook altijd al gericht in het algemeen om opnieuw te beginnen wanneer het bankwezen op het punt staat van economische instorten. Zoals De beurs kracht (of -crash) van 1929 begon in New York en was de eerste beurs kracht met wereldwijde catastrofale gevolgen. Hierna volgde de Grote Depressie. Net na de eerste wereldoorlog, raakte Amerika in een Grote Depressie, wij hebben eerder vermeld, dat elke oorlog die Amerika uitvoert, op economische redenen zijn.

Duitse crisis

Een voorbeeld van de catastrofale gevolgen van de slechte economische situatie is het feit dat de federale overheid van de VS grote financiële tekorten had. Om te bezuinigen werd de financiële hulp in het kader van het Young-Dawespact aan Duitsland stopgezet.

Duitsland moest in die periode enorme herstelbetalingen - deze waren berekend tot in 1989 - voldoen aan het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en andere landen, als gevolg van het Verdrag van Versailles, dat de Eerste Wereldoorlog formeel had beëindigd. Vermeldenswaardig is het feit dat deze landen het Duitse geld onder meer gebruikten voor het aflossen van hun oorlogsleningen bij de VS. In Duitsland ontstond een enorme armoede; dit vormde het klimaat waarin Adolf Hitler aan de macht kon komen.

Zoals we eerder beschreven De episch ineenstorting van Deutsche Bank, hierin zullen wij kort en duidelijk in zijn, gezien het feit dat het een belangrijke rol zal spelen in het geheel voor Europa.

Rothschild

De elite zijn vernoemde Mr. Rothschild de elite zal streven naar een oorlog voor het bankwezen een nieuwe impuls aan de economie, nieuw leven inblazen en opnieuw beginnen. Nu zijn er twee aspecten aan deze die we niet hebben voordat het eerste aspect wordt dit satanische alle van de Illuminatie (aanduiding voor verschillende historische 'geheime' genootschappen), die zijn heel blij met Jacob Rothschild en zijn bende naar een ingenieur situatie dat een ineenstorting van een soort veroorzaakt wordt. Maar in tegenstelling tot de Rothschild, die zou gewoon een stap terug nemen en de winst pakken, dit is een groep die uit is op een complete oorlog. Nu dat wij het toch hebben over Jacob Rothschild, de Russische president Vladimir Poetin Jacob Rothschild en zijn bankierskartel de toegang tot Rusland ontzegd.

Dus Jacob Rotschild "Illuminatie" tak zijn niet geïnteresseerd in de kleine winst die daaruit vloeid, maar ze zijn geïnteresseerd in is het verminderen van de bevolking en het terug brengen van de westerse economieën. Echter deze situatie hebben ze niet onder controle en één van de grote spelers is president Poetin van de Russische president, die niet kan worden gemanipuleerd door een aantal van deze zeer slechte mensen in het westen. Poetin is niet geïnteresseerd, in de spelletjes die Europa zoals Amerika heeft met een NWO, zoals Poetin dit al meerdere keren heeft aangeven.

Wat had moeten gebeuren was dat Rusland zou gaan reageren op de Amerikaanse militaire opstelling van agressie en provocatie wat een reden voor de Verenigde Staten zou zijn om een ​​of andere vorm van pre- preventief toeslaan te lanceren, de heer Poetin heeft dit niet gedaan, dat wat het moeilijk heeft gemaakt in de plannen van de Amerikanen.

Duitsland: Angela Merkel, heeft haar kaarten verkeerd gespeeld ten opzichte van de Illuminatie, om Duitsland economisch ten val te brengen, echter dat zal alsnog gaan gebeuren wat we later duidelijk zullen maken. 

Als we kijken naar de handeling van Angela Merkel, en zij echt om haar land gaf had ze beter het land economisch ten val kunnen laten brengen.

Echter Angela Merkel deed het was eigenlijk een tegenovergestelde en een bericht uitgeven naar de negatieve Illuminatie en Duitsland aangaf dat we klaar zijn voor de ergste. Ze heeft dus eigenlijk gewoon tegenovergestelde gedaan, en haar waarschuwing openbaar te maken naar de bevolking van Duitsland, om voor tien dagen van voedsel en water op te slaan dat vandaag de dag die is verhoogd 14 dagen wat ook eigenlijk veel te kort is, wat 3 weken had moeten zijn. Wat gebeurd er, zodra er een melding uit wordt gegeven vanuit de regering, dat men voedsel en water moet opslaan?

Nieuwsberichten en maakte enkele weken geleden twee artikelen dat mensen Duitse bevolking moet Eten & Water opslaan en Finlandse Bevolking Moet Eten & Water opslaan.

Duitsland dumpt dus nu alles op de markt voor haar bevolking, zoals water, voedsel, gas, olie voor de bevolking om zelfvoorzienend te maken en we zullen vechten als dit nodig zal zijn, en dat hadden ze niet verwacht de Illuminatie. Wat zij dachten was dat Merkel over zou rollen en te doen wat ze wilden. Dit gebeurde dus niet, maar het is heel slecht nieuws voor de Verenigde Staten van Amerika zoals voor het land Groot-Brittannië.

Dan hebben we andere landen, zoals Tsjechische Republiek, die onmiddellijk Duitsland opvolgde om water en voedsel in te slaan. Maar iets is niet gemeld aan de president van de Tsjechische Republiek in een privégesprek met de minister-president en de president van de Tsjechische Republiek vroeg zijn minister-president ook mogelijk was om elke burger een wapen te geven. De premier kon deze vraag niet beantwoorden of dit wel verstandig zou zijn.

Na Duitsland en Tsjechische Republiek volgde al snel Finland, die een grens deelt met Rusland. Hebben hetzelfde aangegeven naar hun burgers om voedsel en water voor 10 dagen. Nu blijkt ook dat een generaal in het Finlandse leger heeft suggereert dat alle finnen moeten worden bewapend. Dus hebben we een zeer grote situatie opheldering op dat gebied, omdat ze weten dat er iets gebeurt wat zij denken dat er gaat gebeuren in het gaan naar oorlog. Geen van de genoemde landen wil een economische en of banken crash, dat is dan ook de hoofd redenen geweest dat diverse landen hun bevolking heeft opgedragen om voedsel zoals water op te slaan.  Wat aan wil geven, dat ze dan liever oorlog willen voeren dan dat landen in een behoorlijke economische banken crash verzeild raakt.

Reden enorme economische banken crash en die zal komen en de namen van die banken zijn.

De Deutsche Bank zal de eerste zijn die zal omvallen, dan daarop volgende de Citibank in de Verenigde Staten van Amerika of Barclays bank in Groot-Brittannië zijn. Maar als die drie banken gaan zal er een economische ineenstorting in de westerse wereld en zij zullen crashen. We denken van Nieuwsberichten dat Deutsche Bank absoluut als eersten zal zijn. Wij denken dat deze grote landen die grenzen aan Rusland zijn niet zo bezorgd over de oorlog en dat ze meer bezorgd zijn over een opzettelijke poging om de economie naar beneden te krijgen en hun land zeer zwak zal maken om te kunnen beschermen.

Geen van de landen ziet het zitten om een TTIP en of een CETA verdrag te ondertekenen, gezien dat dit hiermee Amerika steeds meer macht krijgt wat en met welke onderhandeld mogen worden. TTIP en CETA te veel macht gaat naar multinationals, ten koste van consumenten en werknemers. Dit is des te meer de reden dat Rothschild een economische crash wil hebben of liever een oorlog waaraan verdient kan worden. Het is overigens nog maar de vraag of de verdragen doorgaan. De onderhandelingen verlopen moeizaam en Frankrijk en Duitsland zouden er geen gat meer in zien. Nu weten wij waarom.

De economische val Duitsland

De hoofd reden dat Duitsland als hoofdrol speler is, om de gehele economie en bank wezen omver te helpen. Duitsland heeft zoals in de eerste en de tweede wereldoorlog hun eigen economie weer op kunnen bouwen. Dit mede doordat Duitsland centraal in Europa ligt, voor import en export. De ECB heeft tot nu toe al bijna 600 miljard euro in de economie gepompt. En de rentetarieven keer op keer verlaagd.

Waarom neemt de ECB maatregelen?

Een beter draaiende economie betekent meer vraag en aanbod, meer productie, meer werkgelegenheid en betere prijzen. En om meer inflatie is het de ECB vooral te doen, want die is veel te laag om goed te zijn. De inflatie in de eurozone ligt al twee jaar lang onder de 1 procent en hangt nu zelfs rond nul. Lage inflatie is op zich best fijn voor consumenten. De koopkracht blijft min of meer op peil, ondanks de achterblijvende loonstijgingen. En koopkracht is goed voor de consumentenbestedingen en dus de economie.

Maar ultralage inflatie, zoals nu, is een symptoom van te weinig economische bedrijvigheid, minder consumentenbestedingen en te weinig werkgelegenheid. Door rentes te verlagen en geld in de economie te pompen wil de ECB de inflatie dus aanwakkeren.

Dacht men nou werkelijk, dat Duitsland en de lidstaten het toelaten met de plannen die Amerika heeft om de gehele Europese economie omver te laten helpen door Amerika.

President verkiezingen

Nu gaan we het hebben waarom het zo slecht is voor Amerika, want het maakt niet uit wat de media zegt, private stembussen in de Verenigde Staten van Amerika toont Mr. Trump zichtbaar procent stijging van de stemmen krijgt. Particuliere Mr. Trump gaat deze verkiezingen te winnen, tenzij Obama er een stokje voor steekt. Nu weten we dat Amerika een erg verouderd stem systeem hebben. Zo is het mogelijk om ruim een aantal miljoen stemmen te veranderen, maar de meerderheid dat de heer Trump krijgt is zo groot dat die missie telmachines zou uiteindelijk niet de verkiezingen kunnen beïnvloeden en zou hij nog steeds winnen.

Elliot Kroon was een van de weinige burgers toegestaan om te spreken en gebruikte zijn tijd om te wijzen op het bewijs van mogelijke verkiezingsfraude rekening houdend met alle NY provincies Hillary gewonnen waren met deze speciale zwarte doos

Er is een echte verandering dat president Obama zal trachten een stokje er tussen steekt in de november verkiezingen. Maar hij kan dat niet doen, tenzij je een nationale noodsituatie voordoet. Wanneer de twee Twin Towers van Amerika op 9/11 naar beneden kwamen, sprak niemand over Martial wet, ze spraken meer over het bombarderen van een ander land. We hebben inmiddels geleerd, dat een oorlog voeren geld oplevert voor Amerika.

Als er een andere landen iets dat eerst gebeurt is het een goede reden voor Obama om een Martial wet oorlog aan te nemen om af te houden van de presidentsverkiezingen. voor aan de macht facties in Amerika dat RT op het moment minus de politici Capitool Hill die werken via de Clinton Hillary en de andere is het deel van het leger, maar slechts een deel van het economische industriële complex die steunt Donald Trump. Als Donald Trump president wordt zou hij direct het Capitool Hill en het systeem dat een dergelijke lange tijd is geweest weg vegen. Dus de politici Capitool Hill zullen alles eraan doen om Donald Trump tegen elke prijs te stoppen dat hij president wordt

We weten niet dat zoveel mensen het nieuws dat een man loopt langs Hillary Clinton met de injectienaald die naast Hillary Clinton probeerde haar op haar voeten te houden. Obama zal er alles aan doen, om te zorgen dat Hillary Clinton de volgende president wordt van Amerika, maar wordt ze dat?

Ze vecht een verkiezing die ze niet wil, Hillary Clinton wordt volledig gemanipuleerd. Dit zou wel eens de laatste drie laatste verkiezingen dat ze in de Verenigde Staten voor heel even. Hillary Clinton die 68 jaar is en zo ongelooflijk veel lichamelijke klachten, die campagne leid tegen elke prijs geeft al voldoende aan dat ze volledig gemanipuleerd wordt om deze aankomende verkiezingen uit te voeren. Dit om te voorkomen dat Donald Trump deze verkiezingen mag winnen.

Er komt een deadline, dat het tegen het einde van 2016 en of begin januari 2017 zal plaats vinden. Onze prognose zal zijn dat al september of oktober 2016 zijn een complete reset in de financiële bank sector en de economie. Het lijkt dat ze proberen om hun schema te houden, en we denken dat wat er ook gebeurt met alle tegen slagen van diverse Europese landen dat ze niet op schema liggen en ze weten niet of ze voor of na de verkiezingen de reset uit te voeren.

Het maakt niet uit wie de verkiezingen zal gaan winnen, de bedoeling is in het geheel dat er gestemd moet worden op Hillary Clinton. ondanks dat de wellicht de meerderheid krijgt om president te worden, zal niet gebeuren. President Obama bedoeling is wellicht om voor de verkiezingen plaats zullen vinden, deze uit te stellen. En of zoals wij al hebben beschreven een "Martial wet oorlog" aan te nemen. Het is al jaren lang bekend, dat Obama de laatste president zal zijn van Amerika.

En op dat laatste lijkt het meer te gaan lijken.

Echter aan dit laatste kleeft dus een groter probleem, die 10 dagen voorraad is bedoeld door het feit dat men dan tijdens de banken crash geen geld meer opgenomen kan worden en geen boodschappen meer gehaald kan worden. Na ongeveer 21 dagen is er een mogelijkheid, dat men wellicht weer aan uw geld kunt komen. Echter in bijna elke clausule staat beschreven, dat banken ook dat geld wat op de rekening stond niet behoefd terug te geven.

Haal zoveel mogelijk uw geld van uw bankrekening af, en bewaar dit thuis. Wanneer u hier geen gehoor aan geeft bent u uw geld definitief kwijt.

We willen aangeven dat het erg interessant is deze dynamiek die te maken heeft met de Eerste Wereldoorlog en de wereldoorlog 2 met behulp van Duitsland als een jumping off point en we vragen ons af of we iets meer over waarom Duitsland richten en waarom wij denken wat het klonk ons is echter dat Duitsland terug hield van misschien wel het sturen van grond troepen naar Syrië omdat wat ze echt willen volgens Leo Zagami al die jaren geleden is om te beginnen met onze Armageddon dit is heel belangrijk in alle deel van uit. Ze lijkt niet te lukken een Armageddon en we denken ook dat Poetin achter de schermen een soort halt toe te roepen.

Eveneens raden wij u zeker aan, om voor minimaal 3 weken aan voedsel in huis te halen. Zodra de Ineenstorting Financieel Europese Systeem in werking treed, bent u al uw geld kwijt en heeft u geen ruil middelen.

Er is nog meer informatie, die wij nadien zullen plaatsen. Wij vonden het verstandig om eerst dit kenbaar te maken dat wat er gaat gebeuren.

Qr Code
Ga naar boven