Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

mobiel betalen

Betalen met mobiel, is dat wel verstandig?

Banken gaan steeds meer over op, betalen met mobiele telefoon en dat is absoluut geen goed idee. Nou absoluut niet, dat men contactloos met uw mobiel gaat betalen, lees u maar eens verder

ING

ING wil dat er meer betaald wordt met mobiele telefoon, dit heeft een aantal consequenties voor de consument.

Enkele jaren geleden hebben wij de aandacht geschonken aan dat uw geld in gevaar komt, nogmaals besteden wij hier aandacht aan en welke consequenties dat met zich mee brengt. Het is moeilijk aan te geven hoeveel mensen zich bezig houden met de gevaren om mobiel of met een chip betalingen te verrichten, Nieuwsberichten zal dan ook voor die mensen een aantal punten op een rij neer zetten zodat u zelf kunt beoordelen os uw geld wel of niet in gevaar is met de stappen de de banken zullen ondernemen.

Naast dat feit is er een groter probleem met uw mobiel, iedere App die u op uw mobiel hebt, bevat lekken en is zeer makkelijk om achter al uw persoonlijke gegevens te komen. Dit inclusief uw paswoorden en gebruikersnamen.

Pinautomaten

Iedere dorp en stad is de mogelijkheid aanwezig om contant geld te kunnen pinnen.

Zoals in de afgelopen jaren, komt het steeds regelmatiger voor dat diverse pinautomaten worden getroffen worden geploft, het zou u wellicht niet veel zeggen wat daar achter steekt. Zoals wij aangaven, dat uw geld in gevaar is, heeft te maken juist met diverse punten die daar achter steken vanuit de banksectors. De bedoeling van de vele plofkralen, is om steeds meer pinautomaten te laten verwijderen uit het straat beeld. De consument wordt dan op die manier meer onder druk gezet, om over te gaan op de betaalpas en of het gebruik van mobiele telefoons om betalingen te verrichten in het algemeen. Afgelopen maand was er dan ook ineens in de nieuws media te lezen, dat de ABN bewakers zal inzetten in plaatsen waarvan vele plofkraken worden gepleegd.

Dacht u nu echt, dat dit een blijvend iets is, om bewakers te stationeren bij pinautomaten wat veel geld kost. Bij banken draait het erom, om winst te maken zoveel winst om er zelf veel beter ervan te worden. Het weghalen van pinautomaten zoals aangeven zoals eerder vernoemd is, en dat is dat u straks niets meer kunt pinnen en dan alleen nog uw aankopen te kunnen betalen via de betaalpas of mobiele telefoon. Alles draait er dus om, om de bevolking niet meer de toegang te geven van hun inkomsten die bij de banken in bezit zijn. Dit is dus de eerste stap om van de pinautomaten af te komen, en dat dus de consument geen contant geld meer in hun bezit hebben.

Naast dat feit, zodra we kijken naar de aantal gepleegde plofkraken en hoe vaak iemand is "opgepakt" kan men op één hand tellen. Echter nu komt het verbazingwekkende feiten, tot heden staat nergens in de nieuws media berichten over veroordelingen?

Wij kunnen het volgende niet met bewijsstukken aantonen, echter lijkt het meer op dat de meeste plofkraken van pinautomaten in scene zijn gezet.Dit met de bedoeling naar de consument toe aan te geven, dat binnenkort de pinautomaten zullen verdwijnen uit onze straatbeeld.

Nadelen betalen met pinpas of mobiele telefoon.

Het is aan u zelf, dat of wij hier in waarheid spreken welke gevolgen er zullen zijn als u straks geen contant geld meer kunt pinnen.

Nadeel 1 en dit is wel de grootste nadeel die wellicht vele mensen niet zo snel aan zullen denken, ondanks Nieuwsberichten daarover zeer veel artikelen heeft geschreven over de zon. De zon heeft vele verassingen, en het gaat hier niet dat wanneer dat zal gebeuren, maar dat het gaat gebeuren is een feit. De zon produceert een CME "Coronal Mass Ejection" dat wat er voor kan zorgen dat alle apparatuur in één klap totaal uitgeschakeld is. De schade kan zelfs zo zijn, dat alles wat te maken heeft met elektronica, door kan branden en dat u totaal niet meer kunt gebruiken. Met alles bedoelen wij dan ook;

 1. Auto's
 2. Magenetron
 3. Telefoons
 4. TV
 5. Radio
 6. Brommers
 7. Water
 8. CV ketel
 9. kassa's
 10. Computers

Het is dus dan ook zo, dat alle electronica doorbrand en totaal niet meer te gebruiken is. Gezien dat ooit eens eerder is voorgevallen het Carrington Event in 1859, dat waar wij ooit eens eerder over hebben beschreven. In het carrington event van 1859 was er nog geen spraken van het gebruik van elektronica, echter de schade die toen al een aantal levens heeft gekost is de oorzaak geweest van een CME uitbarsting vanaf de zon. Tijdens de carrington event, en zelf nadien zijn er berichten terug te lezen via internet, dat zelfs in deze moderne tijd veel schade wordt aangericht door een CME. Op de website van NASA, ESA zoals JPL wordt zeer duidelijk gewaarschuwd, dat de mogelijkheid steeds meer aanwezig zal zijn dat er in de nabije toekomst weer een gerichte CME uitbarsting zal plaats vinden.

EN dat laatste heeft weer te maken met de verbazing van ESA die voor enkle jaren geleden toch maar 3 satellieten in de ruimte heeft gestuurd, om de aard magnetische veld in de gaten te houden. De aarde haar magnetische veld is namelijk aan het afnemen, de bescherming om een zware of lichte CME uitbarsting tegen te kunnen houden tot zover dat mogelijk zal zijn. Het is een feit dat de aard magnetsiche veld in een rap tempo aan het afnemen is, met als gevolg dat in deze morderne tijd onze electronica is gevaar is gekomen. WIl u hier meer over weten, zoek dan op SWARM ESA.

Dan de vraag die u aan het denk zult zetten is, hoe komt u dan aan uw geld of hoe kunt u dan iets betalen in de winkels?

Banken

Banken hebben straks veel meer macht over uw verdiende inkomsten die u iedere maand opnieuw nodig hebt voor uw dagelijkse boodschappen.

Het komt steeds vaker voor, dat banken alle pinautomaten zonder enige aankondiging wordt uitzetten als zij dat nodig vinden. Het is vervelend om dit nogmaals te vernoemen, echter het is wel een duidelijk voorbeeld wat wij u proberen duidelijk te maken. Des tijds was er een radio uitzending, waarin werd aangegeven "wat niet had mogen gebeuren" en alsnog gebeurde, dat iedereen die een bankrekening heeft bij de DSBank, hun geld zo spoedig mogelijk ervan af moest halen. Na dat bericht via de radio, werd dan ook direct actie ondernomen om de bevolking die een bankrekening had bij de DSB opnames te blokkeren. Ook de toegang met internet online bankieren werd toen ook per direct off line gehaald. Mensen die niet meer de mogelijkheid hadden om geld van hun rekening af te halen, zijn zodanig in de problemen gekomen door alle mogelijke toegang voor de burgers om bij hun geld te komen.

Griekenland.

Griekenland was exact het zelfde situatie, dat de bevolking totaal geen toegang meer had tot hun eigen geld. Daar bleef het niet bij, ook de Duithcebank paste de zelfd truuc toe als bij de DSB en de banken in Griekenland, een zeer groot gedeelte van Canada konden vele burgers ook ineens niet meer de toegang krijgen tot hun eigen geld. Banken in het algemeen denken alleen aan zich zelf, en dacht u nu echt als er problemen zijn bij een bank, dat zij zelfs het recht hebben om al uw geld ineens naar zich zelf toe te trekken.

De vraag hier nogmaals, hoe dacht u nu aan geld te komen als alle banken ineens het betalingsverkeer blokkeert?

Internet of Mobiel

De betaal techniek staat eigenlijk nog steeds in experiment en is absoluut nog steeds niet veilig.

Goed de pinautomaten zijn allemaal uit het straatbeeld gehaald, u kunt dus nu alleen nog via internet of mobiel uw aankopen verrichten. Uit onderzoek is gebleken dat iedere app die op uw mobiele telefoon is toegevoegd ongelooflijk veel lekken heeft, en toegang tot persoonlijke informatie. Telefoons in het algemeen zijn al zonder een app, zeer makkelijk te hackhen en de toegang tot uw persoonlijke gegevens.

Whatsapp, whatsapp blijkt nu ook al niet meer veilig te zijn door de verdere ontwikkeling aan software toe te voegen aan mobiele telefoons. Ieder bericht is dan ook mee te lezen die u hebt verzonden, ondanks dat whatsapp eerst de meest veilige manier was om naar elkaar privé berichten te sturen. De software die op iedere mobiele telefoon al staat of straks standaard wordt toegevoegd aan de mobiele telefoons, ook al een stap vooruit in de toekomst. We zullen hier niet te diep op ingaan, echter de gehele bedoeling is met toegang tot uw persoonlijke informatie, is om de bevolking in de gaten te houden wat u aan het doen bent.

Microsoft windows

Onlangs stond er een groot artikel beschreven op de website van Microsoft, dat Windows een mega lek was ontdekt.

Door simpel weg een e/mail te sturen, en of een verouderende Windows versie blijkt dat de toegang tot uw persoonlijke gegevens totaal niet veilig te staan. Zelfs zonder een e/mail te sturen blijkt de toegang tot uw pc, zeer makkelijk te hacken. De banken in het algemeen, verlegt nu het probleem naar de consument als ineens al uw geld van uw bankrekening verdwenen is. En de banken hebben al snel een antwoord als dit u ooit eens zal gebeuren dat al uw geld van de bankrekening verdwenen is. Uw bent zelf niet voorzichtig genoeg geweest, om uw pc te beschermen tegen hacken. Ander voorbeeld, u heeft websites bezocht, die niet veilig blijken te zijn. Met die antwoorden is het voor als consument zeer moeilijk te bewijzen dat de fout niet bij u ligt.

Een tip hierin is het volgende;

Als en tot uw beschikking heeft een tweede computer, dan zou u 1 computer ALLEEN moeten gebruiken voor internet bankieren en voor de rest nergens anders voor. Echter op die pc of laptop, moet wel de nieuwste Windows op koeten staan met 1 virus scanner die door de banken wordt aanbevolen. Als u dat dus allemaal niet uitvoert, heeft u geen benen op te staan om uw geld terug te krijgen.

Conclusie

Als eerste komt het hier op neer, dat de bank binnenkort de gehele macht heeft over uw inkomsten.

En er zal binnen de kortste tijd ook iets worden introduceert en dat is een chip in uw arm, hand of waar dan ook. Dat u straks overal toegang heeft om te betalen, uw mediche dossier, en zoveel andere privé informatie die daarin opgeslagen kan worden. Echter staat u er dan wel bij stil, dat een kwaad willend iemand ook uw handen of wellicht arm open kan snijden en die chip te verwijderen en te gebruiken voor aankopen in de winkels?

Internet en moebiele telefoons betalingen verrichten, is ongeloof slecht idee. Zoals beschreven een CME kan er dus voor zorgen dat u geen toegang meer hebt tot uw geld, maar bij de banken blijft. De macht van banken, om alle betalingen via internet zoals mobiel ineens kan blokkeren, en hoe dacht u dan aan uw geld te kunnen komen. Het meest aparte van alles is, dat de bevolking nog niet eens door heeft, dat de gehele betaal systeem in handen ligt van bankeigenaren. Wij zullen dan ook hieronder eens alle banken vermelden, die onder beheer staat van de Rothild

ROTHSCHILD EIGEN & CONTROLEERDE BANKEN:

Afghanistan: Bank of Afghanistan
Albania: Bank of Albania
Algeria: Bank of Algeria
Argentina: Central Bank of Argentina
Armenia: Central Bank of Armenia
Aruba: Central Bank of Aruba
Australia: Reserve Bank of Australia
Austria: Austrian National Bank
Azerbaijan: Central Bank of Azerbaijan Republic
Bahamas: Central Bank of The Bahamas
Bahrain: Central Bank of Bahrain
Bangladesh: Bangladesh Bank
Barbados: Central Bank of Barbados
Belarus: National Bank of the Republic of Belarus
Belgium: National Bank of Belgium
Belize: Central Bank of Belize
Benin: Central Bank of West African States (BCEAO)
Bermuda: Bermuda Monetary Authority
Bhutan: Royal Monetary Authority of Bhutan
Bolivia: Central Bank of Bolivia
Bosnia: Central Bank of Bosnia and Herzegovina
Botswana: Bank of Botswana
Brazil: Central Bank of Brazil
Bulgaria: Bulgarian National Bank
Burkina Faso: Central Bank of West African States (BCEAO)
Burundi: Bank of the Republic of Burundi
Cambodia: National Bank of Cambodia
Came Roon: Bank of Central African States
Canada: Bank of Canada – Banque du Canada
Cayman Islands: Cayman Islands Monetary Authority
Central African Republic: Bank of Central African States
Chad: Bank of Central African States
Chile: Central Bank of Chile
China: The People’s Bank of China
Colombia: Bank of the Republic
Comoros: Central Bank of Comoros
Congo: Bank of Central African States
Costa Rica: Central Bank of Costa Rica
Côte d’Ivoire: Central Bank of West African States (BCEAO)
Croatia: Croatian National Bank
Cuba: Central Bank of Cuba
Cyprus: Central Bank of Cyprus
Czech Republic: Czech National Bank
Denmark: National Bank of Denmark
Dominican Republic: Central Bank of the Dominican Republic
East Caribbean area: Eastern Caribbean Central Bank
Ecuador: Central Bank of Ecuador
Egypt: Central Bank of Egypt
El Salvador: Central Reserve Bank of El Salvador
Equatorial Guinea: Bank of Central African States
Estonia: Bank of Estonia
Ethiopia: National Bank of Ethiopia
European Union: European Central Bank
Fiji: Reserve Bank of Fiji
Finland: Bank of Finland
France: Bank of France
Gabon: Bank of Central African States
The Gambia: Central Bank of The Gambia
Georgia: National Bank of Georgia
Germany: Deutsche Bundesbank
Ghana: Bank of Ghana
Greece: Bank of Greece
Guatemala: Bank of Guatemala
Guinea Bissau: Central Bank of West African States (BCEAO)
Guyana: Bank of Guyana
Haiti: Central Bank of Haiti
Honduras: Central Bank of Honduras
Hong Kong: Hong Kong Monetary Authority
Hungary: Magyar Nemzeti Bank
Iceland: Central Bank of Iceland
India: Reserve Bank of India
Indonesia: Bank Indonesia
Iran: The Central Bank of the Islamic Republic of Iran
Iraq: Central Bank of Iraq
Ireland: Central Bank and Financial Services Authority of Ireland
Israel: Bank of Israel
Italy: Bank of Italy
Jamaica: Bank of Jamaica
Japan: Bank of Japan
Jordan: Central Bank of Jordan
Kazakhstan: National Bank of Kazakhstan
Kenya: Central Bank of Kenya
Korea: Bank of Korea
Kuwait: Central Bank of Kuwait
Kyrgyzstan: National Bank of the Kyrgyz Republic
Latvia: Bank of Latvia
Lebanon: Central Bank of Lebanon
Lesotho: Central Bank of Lesotho
Libya: Central Bank of Libya (Their most recent conquest)
Uruguay: Central Bank of Uruguay
Lithuania: Bank of Lithuania
Luxembourg: Central Bank of Luxembourg
Macao: Monetary Authority of Macao
Macedonia: National Bank of the Republic of Macedonia
Madagascar: Central Bank of Madagascar
Malawi: Reserve Bank of Malawi
Malaysia: Central Bank of Malaysia
Mali: Central Bank of West African States (BCEAO)
Malta: Central Bank of Malta
Mauritius: Bank of Mauritius
Mexico: Bank of Mexico
Moldova: National Bank of Moldova
Mongolia: Bank of Mongolia
Montenegro: Central Bank of Montenegro
Morocco: Bank of Morocco
Mozambique: Bank of Mozambique
Namibia: Bank of Namibia
Nepal: Central Bank of Nepal
Netherlands: Netherlands Bank
Netherlands Antilles: Bank of the Netherlands Antilles

New Zealand: Reserve Bank of New Zealand
Nicaragua: Central Bank of Nicaragua
Niger: Central Bank of West African States (BCEAO)
Nigeria: Central Bank of Nigeria
Norway: Central Bank of Norway
Oman: Central Bank of Oman
Pakistan: State Bank of Pakistan
Papua New Guinea: Bank of Papua New Guinea
Paraguay: Central Bank of Paraguay
Peru: Central Reserve Bank of Peru
Philip Pines: Bangko Sentral ng Pilipinas
Poland: National Bank of Poland
Portugal: Bank of Portugal
Qatar: Qatar Central Bank
Romania: National Bank of Romania
Russia: Central Bank of Russia
Rwanda: National Bank of Rwanda
San Marino: Central Bank of the Republic of San Marino
Samoa: Central Bank of Samoa
Saudi Arabia: Saudi Arabian Monetary Agency
Senegal: Central Bank of West African States (BCEAO)
Serbia: National Bank of Serbia
Seychelles: Central Bank of Seychelles
Sierra Leone: Bank of Sierra Leone
Singapore: Monetary Authority of Singapore
Slovakia: National Bank of Slovakia
Slovenia: Bank of Slovenia
Solomon Islands: Central Bank of Solomon Islands
South Africa: South African Reserve Bank
Spain: Bank of Spain
Sri Lanka: Central Bank of Sri Lanka
Sudan: Bank of Sudan
Surinam: Central Bank of Suriname
Swaziland: The Central Bank of Swaziland
Sweden: Sveriges Riksbank
Switzerland: Swiss National Bank
Tajikistan: National Bank of Tajikistan
Tanzania: Bank of Tanzania
Thailand: Bank of Thailand
Togo: Central Bank of West African States (BCEAO)
Tonga: National Reserve Bank of Tonga
Trinidad and Tobago: Central Bank of Trinidad and Tobago
Tunisia: Central Bank of Tunisia
Turkey: Central Bank of the Republic of Turkey
Uganda: Bank of Uganda
Ukraine: National Bank of Ukraine
United Arab Emirates: Central Bank of United Arab Emirates
United Kingdom: Bank of England
United States: Federal Reserve, Federal Reserve Bank of New York
Vanuatu: Reserve Bank of Vanuatu
Venezuela: Central Bank of Venezuela
Vietnam: The State Bank of Vietnam
Yemen: Central Bank of Yemen
Zambia: Bank of Zambia
Zimbabwe: Reserve Bank of Zimbabwe

Het vertrouwen in een bank, is absoluut niet meer zoals dat "vroeger" was, dat mag wel voldoende aangeven dat uw eigen geld in gevaar is, zoals uw eigen leven. Het nieuws bericht, zal de bevolking naast zich neer leggen hoe wij het ook zouden beschrijven. Het moet dan ook 1 keer voorkomen dat het gebeurd, echter spijtig genoeg zal het dan al te laat zijn om die klok terug te draaien. Het is dan ook spijtig, dat de Nederlandse bevolking zelf niet in opstant komt tegen machts vertoning.

 • Welk ruilmiddel heeft u dan als alle stroom uitvalt en geen contant geld in uw bezit hebt?
 • Hoevaak is een burger overvallen van contant geld?
 • Hoevaak is het voorgekomen, dat uw kluis thuis is leeg geroofd?
 • Hoe vaak is het bij u voorgekomen dat u vals geld in uw bezit bent gekomen?

Het is natuurlijk aan de consument dat waar ze hun contante geld achter laten, bank met de gevolgen dat u alles ineens kwijt bent en geen ruilmiddel hebt. Of dat een dief u berooft van uw geld, wij hopen hiermee u voldoende voor zoals nadelen te hebben beschreven dat waar u zelf verder overna zou moeten denken. Als laatste nog het volgende, in de nieuw media wordt er amper over geschreven. De EU is opgezet met één doelstelling, en dat is met één valuta te kunnen betalen. Weet u welke valuta wij hiermee bedoelen na dit artikel te hebben geschreven.

Qr Code
Ga naar boven