Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

geldautomaat

Geldautomaten verdwijnen uit straatbeeld, straks alleen betaalwijze mobiel pinnen

De spreiding van de geldautomaten gaat ook op de schop, de bevolking maakt zich nu zorgen over de afname geldautomaten en de EU bepaald dit voor u.

Terechte bezorgdheid onder de bevolking

Het laatste nieuws bericht over doorvoering van minder geldautomaten in ons straatbeeld, begint de bevolking zich nu wel degelijk zorgen maken. Nieuwsberichten ging de straat op in Amsterdam, en stelde de vraag aan 1000 mensen op een willekeurige markt

"Zou u het erg vinden dat als u straks geen contant geld meer kunt pinnen< vanuit een geldautomaat, en geen contant geld meer in uw bezit hebt?"

11%17%72%

(Helemaal)
geen problemen mee
 Neutraal (Geheel) Onacceptabel 

Het mag wel duidelijk zijn dat 72% van de duizend ondervraagde vindt het dus onacceptabel dat ze niet meer bij hun eigen geld kunnen komen vanuit geldautomaten.

Uit dit onderzoek is wel duidelijk naar voren gekomen, dat vele ervan niet goed op de hoogte te zijn wat dit betekend op persoonlijke vlak. En al zeker niet, dat ze straks, helemaal geen toegang hebben tot contant geld en alleen dus cijfers zien in hun online betaal systeem.

Geen munt en geen Papiergeld meer

Nieuwsberichten heeft zelfs jaren geleden artikelen geschreven dat geldautomaten/pinautomaten uit het straatbeeld zullen gaan verdwijnen.Uw geld is in gevaar

Gerelateerde Artikelen

 • Topeconomen pleiten voor afschaffing contant geld
 • Uw geld is in gevaar
 • Europeanen klaar voor digitale toekomst
 • ING meer betalen met mobiel niet verstandig

Naast dat feit hebben wij zelfs nog beschreven, dat het wel heel apart is dat er ineens meer plofkraken plaats vinden in Nederland zoals in Duitsland. In ieder nieuws bericht, wordt er ook duidelijk beschreven, dat er steeds zwaardere explosieven worden gebruikt.

Bij dat laatste zou men dan ook eens stil moeten staan, hoe komen deze Nederlandse plofkrakers aan zulke zware explosieven. Gezien dat wanneer men bijvoorbeeld vuurwerk koopt in België, ziet men al maanden vooraf in het nieuws dat er mensen daarop betrapt worden met de hoeveelheid vuurwerk dat ze naar Nederland hebben gesmokkeld. In zeer enkele gevallen, worden inderdaad mensen gearresteerd en ""verdacht" worden van diverse plofkraken. En dat zijn uitzonderlijke gevallen en ook nog eens dat hoeveel ervan daarvoor worden veroordeeld.

Hoe laat je geldautomaat verdwijnen uit het straatbeeld?

Door meer plofkraken in het nieuws te laten verschijnen, en de ravage ervan te tonen.

De hoeveelheid plofkraken is van belang, om mensen ervan te overtuigen dat het veel veiliger is om alle geldautomaten uit het straatbeeld te doen verdwijnen. Het kan ook anders, dit laatste is nog niet gebeurd maar zal wel degelijk gaan gebeuren als de bevolking in opstand zal komen. Met dit laatste bedoelen wij dan ook,"slachtoffers" burgerlijke slachtoffers. Burgerlijke slachtoffers die toevallig in laat in de avond daar toevallig in de buurt langs liep en of dat er slachtoffers zijn gevallen doordat het pand waarin ze wonen instort door een plofkraak.

Wat al zeker gebeurd, is het zelfde zodra wij een bekende trucje uitspreken.

Hoe kan je iemand laten geloven dat ze zeer dom zijn?

Zodra men herhaaldelijk tegen een kind zegt dat hij/zij dom is en niets kunnen. Het kind zoals ook bij volwassenen zullen daadwerkelijk denken dat ze inderdaad dom zijn. Men kan dit ook vergelijken met nieuws berichten over Rusland, dat de russen zich op alles wat men maar zou kunnen bedenken invloed hebben gehad in verkiezingen. En of dat ze bijvoorbeeld de Malaysia Airlines-vlucht MH17 was een vaste lijndienst in de burgerluchtvaart vanaf Amsterdam naar Kuala Lumpur hebben neergeschoten.

Maar wat betekend dit straks voor u?
 • Alleen nog fictief geld online bankieren.
 • Alleen nog boodschappen kunnen halen met betaalmethodes met uw smartphones
 • Alleen nog iets te kunnen betalen met de betaalpas en of contactloos pinnen.
 • Geen boodschappen meer kunnen betalen met contant geld.
Veiligheid is een fabeltje

Wij kunnne u garanderen, dat u absoluut op geen enkel vlak veiliger bent als er geen contactgeld meer in uw bezit zal zijn en dit zijn de volgende methodes.

 • Contactloos betalen is absoluut niet veilig, iemand kan zomaar zonder dat u het door hebt een 25,- euro van uw rekening afschrijven. Dit door middel van een draadloze verbinding langs uw betaalpas te halen zonder dat u er erg in heeft.

Dit leggen we even nader uit. Uw betaalpas kunt u nu tot een 25,- euro draadloos betalen dus (contactloos pinnen) bij een supermarkt. U haalt of legt uw betaalpas op het pin apparaat, en het verschuldigde bedrag wordt dan op die manier van uw rekening afgeschreven. wat nergens in het nieuws wordt beschreven is, dat de "criminelen" dankbaar gebruik maken van de techniek contactloos pinnen. Zij staan in de meeste gevallen achter u in de winkel, en kijken goed dat waar u uw betaalpas stopt. Nadat u u heeft betaald, lopen zij langs u heen met een apparaat en halen het laatste bedrag at er nog opstaat ervan af.

Vele supermarkten, zetten zelfs al het contactloos pinnen uit, voor uw veiligheid. Dirk van den Broek is één van deze supermarkten die het contactloos betalen uit zet

Pinautomaten

Betalen met de Betaalkaart via een pinautomaat in een winkel.

Uw handen zijn warm, iedere aanslag op uw persoonlijke pincode van de pinpas betaalautomaat blijft de toetsen enkele seconden warm. Een "crimineel" maakt dan dankbaar gebruik van zijn smartphones, om uw pincode te achterhalen door een speciale App waarmee men warmte kunt zien via de smartphones. Het enige wat dan nog te doen staat, is om afhandig te maken van uw betaalpas, de pincode hebben ze namelijk al. Als dat niet lukt, maken ze zelf wel even een betaalpas met uw code erop, en weg is uw geld.

Slordigheid van de bevolking.

Hoe vaak wij dit ook zien in de winkels zodra mensen hun boodschappen betalen met een pincode. Het komt der mate veel voor dat mensen absoluut niet correct de ingetoetste pincode afschermen, iedereen kan gewoon meekijken welke code u in toetst.

Online bankieren

Online bankieren is absoluut nog niet eens veilig, en al zeker niet waterproof.

U bent er niet zo bewust van, maar als u één op de andere dag opmerkt dat al uw geld van uw rekening is afgeschreven. Op de eerste plaats, zou u de bank moeten overtuigen dat u absoluut zelf geen aankopen heeft gedaan via deze betaal methode.

 • De computer die u namelijk gebruikt, staat ook uw e-mail account op, dit laatste is al compleet fout.
 • U heeft een browser erop staan waar u ook mee een zoek tocht maakt over de WWW, ook dit is al compleet fout.
 • U wilt spelletjes spelen, en de software haalt u wellicht wel van het internet af. Hoe zeker bent u ervan dat de software veilig zal zijn op uw computer?

De banken betalen u namelijk absoluut hoe u het wend en keert, niet uit als al uw geld ineens verdwenen is van uw rekening.

Op de eerste plaats moet U bewijzen dat of u wel veilig online gaat bankieren, en dat is tot heden voor wellicht een 99,999% niet het geval. De hoofdreden is dat de banken u zullen gaan vertellen, dat het uw eigen schuld is dat al uw geld van de rekening is afgeschreven. U kunt hoog en laag springen, maar de bank heeft wel gelijk. Op de eerste plaats, bent u als houder van een computer en het online bankieren verandwoordelijk dat u dit veilig uitvoert.

Online bankieren moet namelijk zo gebeuren

 • 1 pc en of laptop mag maar 1 veilig browser opstaan.
 • De pc en of laptop MOET 1 veiligheid software bevatten, en niet meerdere.
 • Er mag absoluut geen e-mail account zijn geïnstalleerd.
 • U mag absoluut de pc en of laptop niet gebruiken, om over de WWW te surfen dan alleen naar uw online bankieren.
 • Geen spelletjes mogen erop installeert zijn en of onbekende veiligheid software.

De pc en of laptop mag dus absoluut alleen gebruikt worden voor online bankieren, en dan nog bent u absoluut niet veilig gesteld.

De pc en of laptop die u gebruikt om over de WWW te surfen, bezoekt u namelijk ook wellicht webshops, u ziet iets dat u graag wilt aankopen. U kunt het artikel wel bestellen, maar niet betalen omdat u namelijk volgens de banken een betaling verricht op een niet veilige computer. De betaling geschiet namelijk niet via de andere pc/laptop waarmee u eigenlijk de betaling had moeten realiseren. Dus hoe kunt u dan veilig iets aankopen via een webshop, als de betaling ook via die pc/laptop geschiet?

In alle nieuws media wordt er geschreven dat het voor u veel veiliger is, dat u geen geld meer op zak hebt. Gezien dat contant geld op zak hebben zeer gevaarlijk is en of in huis hebt. Nee alles heeft te maken met macht over uw geld, uw zuur verdiende geld waar u absoluut totaal geen toegang meer tot heeft als deze trant blijft doorzetten dat geldautomaat verdwijnt uit het straatbeeld verdwijnt. De banken hebben uw geld dus totaal in hun handen, en dit is niet om u bang te maken, maar zij hebben wel de macht over dat geld of ze u toe laten om bij uw geld te komen. Zij kunnen net zoals dit gebeurde bij de DSB, en zoals in Griekenland het geval was, dat alles in 1 knop omdraai totaal geen toegang meer hebt tot uw eigen geld.

Wij weten uit ervaring, dat 99,99999999% nog nooit is berooft van hun geld, en een zeer kleine percentage die overblijft spijtig genoeg wel. Maar u laten denken dat het niet veilig is om uw eigen geld in beheer te hebben is absoluut totale onzin.

Het gehele probleem wordt nu bij de bevolking neergelegt op veiligheid, banken zijn verzekerd en u niet niet als uw geld wordt gestolen.

Qr Code
Ga naar boven