Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Euro munt

Euro munt zorgen tuimelen van Deutsche Bank

De euro is Euro munt zorgen tuimelen va Deutsche Bank

De euro is tuimelend te midden van aanhoudende zorgen over Deutsche Bank.

De munt daalt met 0,4% bij een 1,1175 ten opzichte van de dollar als van 07:38 ET.

Hedgefonds zijn verluidt dumping de in moeilijkheden verkerende Duitse kredietverstrekker, en de aandelen zijn reserve.

En Europese bank voorraden zijn in de rode vrees voor een ineenstorting van de bank. Commerzbank Bank, de tweede grootste bank van Duitsland, na Deutsche Bank, is een daling van ongeveer 6%.

Als voor de rest van de wereld, hier is het scorebord vanaf 07:48 ET:

  • Verwant, handelaren eerder kopen in de Zwitserse frank, een valuta veilige haven. Maar het gedimde terug op speculatie dat de Zwitserse Nationale Bank "misschien was tussenbeide om de sterkte van de munt cap", meldt Reuters. De munt daalt met 0,8% tot 0,9736 per dollar.
  • De dollar index is 0,3% op 95,82 voorsprong van een bos van gegevens: persoonlijke inkomsten en uitgaven zullen worden vrijgegeven op 08:30 ET voor Chicago PMI en de Universiteit van Michigan consumentenvertrouwen steek de draden om 9:45 am ET en 10 am ET respectievelijk.
  • De Japanse yen is een daling van 0,2% op 101,19 per dollar na de consumentenprijzen in Japan daalde voor de zesde maand op rij. Kern consumentenprijzen daalden met 0,5% jaar-op-jaar in augustus.
  • Het Britse pond is weinig veranderd op 1,2976 ten opzichte van de dollar na de Britse economie met 0,7% kwartaal-op-kwartaal uitgebreid in het tweede kwartaal, dankzij de sterkte in de sectoren productie en service, volgens de laatste cijfers van het Office for National Statistics.
  • De Russische roebel daalt met 0,2% op 63,1807 per dollar.midden voortdurende zorgen over Deutsche Bank. De munt daalt met 0,4% bij een 1,1175 ten opzichte van de dollar als van 07:38 ET.

Qr Code
Ga naar boven