Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Duitse Deutsche Bank

Deutsche Bank aan het afbrokkelen

Geldautomaten, Internetbankieren en internet niet beschikbaar. Duitse Deutsche Bank lijkt af te brokkelen dit weekend, zoals Information Technology (IT) systemen buiten werking, geldautomaten (ATM's) ging buiten werkingen Internet Banking werk niet meer dan drie dagen tijdens vakantie weekend in Duitsland (eenwording dag feest). Dit is natuurlijk onzin zoals u wel zult begrijpen uit eerdere berichtgeving.

Financiële experts

Vorige week, financiële experts waren zo overtuigd dat Deutsche Bank liet afweten, zei dat ze in het openbaar! 30 september was het door een aantal financiële experts als de dag dat de bank zou folden vastgestelde datum; maar voorraad manipulatie door de Europese Centrale Bank, de Amerikaanse Federal Reserve en de Bank of Japan, samen met wilde geruchten over een goedkope schikking met het Amerikaanse ministerie van Justitie, de oorzaak van de bank rebound.

Dit weekend, echter, de klanten van de bank kreeg verschillende onbeleefd verrassingen als ATM's en online bankieren werd niet beschikbaar.

De reden dat dit zo belangrijk is dat Deutsche Bank is de centrale, de belangrijkste hub voor "afgeleide producten" die Credit Default Swaps (CDS), Collateralized Debt Obligations (CDO's) Interest Rate Swaps en andere speculatieve financiële transacties, ter waarde van ruim een ​​biljoen omvatten Amerikaanse dollars. Als deze bank gaat onder, zal het onmiddellijk storten het hele mondiale financiële systeem in chaos, en zal direct invloed hebben op een aantal zeer grote Amerikaanse banken: Goldman Sachs, Wells Fargo, JP Morgan Chase en Citibank.

Alle lezers zullen zich herinneren wat er gebeurde toen Lehman Brothers failliet ging in 2008 - het veroorzaakt wereldwijde ramp en resulteerde in bailouts van de banken door de overheid over de hele wereld. Nou, deutshe Bank is zeven keer groter dan Lehman Brothers, en in een veel slechtere staat. Dus als de ineenstorting van Lehman Brothers wereldwijde financiële ramp veroorzaakte, zal een collpase van Deutsche Bank economische Armageddon zijn.

Zoals wij in onze vorige bericht Is uw ondergrondse bunker al klaar? al hebben vermeld, blijkt dat alle ATM (pin automaten zoals ook online bankieren niet meer mogelijk te zijn. Mensen kunnen dan ook geen boodschappen doen, en dit is wat wij u ook proberen te vertellen dat we op moeten komen dat ook contant geld moet blijven. De bedoeling is namelijk, dat binnenkort ook alle contant geld niet meer mogelijk blijkt te zijn in Nederland/Europa. U bent dan geheel afhankelijk van uw bankpas, en de banken kunnen doen met uw geld wat ze willen zoals blijkt uit dit nieuws artikel. Dit is terug te lezen in onze ooit eerdere artikel Topeconomen pleiten voor afschaffing contant geld en Uw geld is in gevaar

Qr Code
Ga naar boven