Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Deutsche Bank  Qatar centrale bank

Aftakelende Deutsche Bank is de grootste bank Qatar kwijt

Qatar blijkt ook betrokken te zijn bij binding deals Deutsche Bank

Duitsland, Deutsche Bank

De grootste bank van Duitsland, Deutsche Bank, is waarschijnlijk direct spiraal in complete mislukking en instorten morgen als zijn grootste geldschieter, het land van Qatar, trekt de stekker eruit! "Geen toekomstige kredietverlening aan Deutsche Bank" om het hoofd boven water onder druk van de Amerikaanse fijn te houden.

Volgens bronnen van de bank wordt nu geconfronteerd met een crisis van  gigantische proporties na de Qatarese koninklijke familie, die werden gemeld vorige week betrokken te zijn bij binding deals, bezorgdheid geuit over hun lange-termijn strategie.

Analisten zeggen dat dit kan de laatste nagel in de doodskist van de bank die deze week werd beschuldigd van het gebruik van stealth methoden om beleggers woo zijn.

De bank is niet commentaar op de beweringen dat hun levenslijn is getrokken als hun credit instrumenten zitten op bijna verslagen dieptepunten.

Volgens rapporten van de bank Chief Executive John Cryan en Deutsche Bank voorzitter Paul Achleitner had gehoopt naar Qatar aan de kant te houden in de hoop hun niet aflatende steun zou helpen stablise het bedrijf.

Maar insiders zeggen sjeik Hamad bin Jassim al-Thani is nu boog uit van de toekomstige deals voorsprong van de nederzettingen met het Amerikaanse ministerie van Justitie.

Deutsche wordt geconfronteerd met een £11.4billion boete via haar Amerikaanse mortgage-backed securities zaken die naar verluidt geleid tot de Amerikaanse huizenmarkt crisis in 2008.

De bank heeft herhaaldelijk verklaard dat het niet nodig vers kapitaal aan te trekken, maar deze nieuwste ontwikkeling wordt alleen ingesteld om hen hard geraakt.

Qatar verzonken £ 1.57bn in Deutsche Bank twee jaar geleden als onderdeel van een € 7,2 miljard (£ 6,5 miljard) kapitaalverhoging, op het moment dat het betalen van € 29,20 (£ 26,36) per aandeel.

Nu met de koers van het aandeel kelderde met 45 procent dit jaar, zijn ze zeiden bezorgd na het verlies van bijna € 1 miljard te zijn geworden.

Afgelopen vrijdag, de bank kondigde een bevriezing banen verlaten ernstige zorgen over zijn toekomst.

Ze hebben ook aangetoond hun strategie voor 2020 project zullen 9.000 mensen zonder werk te verlaten.

Ook te snijden op 6.000 externe aannemer posities. 

Eerder deze week Express.co.uk gemeld op geruchten de Qatar koninklijke familie werden ingesteld op een 25 procent aandelenbelang van ongeveer £ 12.3bn injecteren.

Maar risico analisten beweerden dat er waren slinkse omgang er achter de schermen en dat een aantal andere grote banken zijn die het op. 

New York gevestigde risico-analist David Hendler zei klanten die betrokken raakte in een £ 2,5 miljard private placement bond deal aangekondigd op 7 oktober waren gericht met behulp van "onsmakelijke verkooppraktijken."

De bank ging ook terug naar de Amerikaanse high-grade obligatiemarkt op dinsdag om een ​​extra £ 1.22bn waarde van de schuld te verkopen, het aanbieden van meer dan het dubbele van de opbrengst betaalde een jaar geleden veel te zorg analisten.

Nu de heer Hendler zegt Qatar exit uit toekomstige eigen vermogen zal een domino effect vonk.

Hij zei: "Deutsche Bank is een beroep op sterke aandelen- en obligatie steun van zijn grootste aandeelhouders en andere bevriende investeerders."

De bank is bijna leeg obligatie hoedanigheid als veel Amerikaanse investeerders en tegenpartijen zijn verdacht van hun krediet trends. 

Amerikaanse beleggers boos dat ze niet mochten kijken naar hun bond deal vorige week en moesten opschrijven in de prijs van hun eerder kocht DB obligaties. 

Dus DB verliezen financiering capaciteit in de VS.

Nu lijkt het erop Qatar wordt steeds erg nerveus over de toekomstige deelname vermogen als het al is de grootste houder en leed mammoet verliezen op deze investeringen. 

Om hun totale investering te redden ze dachten lead anker investeerder in obligaties private plaatsing te zijn geweest en zocht een hogere positie in een 'bail-in' reorganisatie. 

Viola Risk denkt dat ze het gooien van meer goed geld naar kwaad investeringen. 

"DB heeft een verwaarloosbare winst macht."

Qr Code
Ga naar boven