Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Deutsche Bank Bedreigt Amerikaanse ministerie van Justitie

Deutsche Bank zal niet de boete van $14 Billion betalen

Deutsche Bank Bedreigt Amerikaanse ministerie van Justitie Als u onze bank te vernietigen met je geldboete, zal het uw eigen Amerikaanse banksysteem te vernietigen

Deutsche Bank

Deutsche Bank heeft naar verluidt vertelde het Amerikaanse ministerie van Justitie zullen ze absoluut niet een boete van $ 14.000.000.000 miljard (12.551264860 EUR') te betalen voor tuigage hypotheekmarkten en als de VS probeert door te gaan met een dergelijke boete, kunnen ze verwachten dat de gehele Verenigde Staten Banken System zal tot stilstand worden gebracht.

Deutsche Bank is het grootste centrum van derivatencontracten op de planeet aarde, het aanraken van bijna iedere hypothecaire lening op aarde. Als Deutsche Bank was buiten bedrijf om te worden verpletterd door een Amerikaanse geldboete, alle banken in de VS die afhankelijk zijn van Deutsche Bank, zou zich bevinden in de financiële kou. Handel in de grootste industrieën in het land - en in de wereld - zou in nacht stoppen door gebrek aan financieringsmechanismen.

De onderhandelingen over een boete wordt naar verwachting deze week de gang te zijn, maar het uitgangspunt is duidelijk: Deutsche Bank zal het Amerikaanse ministerie van Justitie vertellen hoe deze kwestie zal worden opgelost en als het Amerikaanse ministerie van Justitie niet naleeft, wordt de gehele Verenigde Staten Banken System zal tot stilstand worden gebracht.

Simpel gezegd, zal de Amerikaanse ministerie van Justitie doen als het is verteld of de Amerikaanse overheid zich zal vinden - en het hele land - financieel vernietigd.

Stap halen als u verondersteld bent om: als voor procureur-generaal Loretta Lynch, kan Deutsche Bank een veel eenvoudiger instructie.

Qr Code
Ga naar boven