Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Deutsche Bank ontketent nieuwe verkoopgolf

Voor de eerste keer ooit, aandelen onder de € 10

Deutsche Bank aandelen inclusief FTSE 100 reserve richting 6800. Waargenomen angsten veranderen in werkelijkheid in Duitsland vandaag de dag meer dan de toestand van de grootste bank van dat land, Deutsche Bank. Insiders beweerden gisteren de bank zal vandaag zal ineenstorting, toekomst aandelen, en zag de waarde van de bank blijven dalen, met de grootste bank van Duitsland nu met een beurskapitalisatie van minder dan Twitter waard!

 

  • Deutsche Bank-aandelen dalen tot onder € 10 voor de eerste keer ooit
  • Deutsche Bank geeft toe dat ´de perceptie probleem´
  • Europese beurzen lijden scherpe sell-off als Deutsche angsten weer de kop opsteken
  • FTSE 100 reserve 1.5pc, afkopen £ 23 Miljard in waarde
  • Deutsche Bank onder druk als Hedgefonds gesneden blootstelling
  • Waarom is Deutsche Bank nu de grootste zorg in de financiële wereld?

Duitse feestdag op maandag

Het is eveneens vermeldenswaard dat het een feestdag op maandag in Duitsland ter gelegenheid van de dag van de eenheid .... dus verwachten ouderkrant dat de handel een stuk rustiger zijn.

Maandag is de Bank voldaan vakantie in Duitsland

Duitse Eenheid dag - verjaardag van de Duitse eenwording in 1990.

Also de week bail out #DeutscheBank?
- Pritesh Patel (@priteshpatel9) 30 september 2016

Deutsche Bank-Aandelen tank tot een niveau voor het laatst gezien in 1973

James Mackintosh, van de Wall Street Journal, has uitgewerkt dat de koers van het aandeel Deutsche Bank hit niveaus voor het laatst gezien in januari 1973 vandaag.

Op 22 januari 1973, Deutsche Bank-Aandelen stonden aan de Duitse mark-equivalent van € 10.289. Nu bij € 10.315. Voorraden voor de lange termijn.

James Mackintosh (@jmackin2) 30 september 2016

Market update: Europese beurzen pare verliezen Deutsche saga dendert op

Deutsche Bank bleef het sentiment op de global financiële markten domineren vanochtend, wordt gevraagd Een sell-off in de hiel Europa, nadat een rapport suggereerde hedgefondsen werden hun blootstelling aan de Duitse kredietverstrekker korten.

Echter, na zwaar vallen in het begin van de handel, Europese beurzen hebbe hun verliezen eens vergeleken.

  • FTSE 100: -0.9pc
  • DAX: -1.1pc
  • CAC 40: -1.4pc
  • IBEX: -1.7pc
Miljardenclaim

De bank hangt een boete van maximaal 14 miljard dollar boven het hoofd van de Amerikaanse autoriteiten vanwege het doorverkopen van rommelhypotheken. Door deze praktijken van banken brak zes jaar geleden de kredietcrisis uit.

De dreigende boete is ongeveer gelijk aan de totale beurswaarde van Deutsche Bank. Het is niet het eerste schandaal waar de bank bij betrokken is. Sinds 2008 heeft het concern al 8 miljard euro aan boetes betaald, onder meer vanwege manipulatie van de liborrente.

Volgens ECB-directielid Lautenschläger heeft de ECB nauw contact over de dreigende boete met de Amerikaanse toezichthouder.

Rustig doorwerken

De topman van Deutsche Bank John Cryan stuurde vanochtend een bericht aan het personeel om de interne onrust weg te nemen, meldt het Handelslbatt. Volgens hem veroorzaken de berichten over weglopende hedgefondsen ten onrechte onrust. "Werkt u rustig door, wij zijn en blijven een sterke Deutsche Bank", aldus Cryan. Zoals dit ook in diverse andere media wordt beschreven, echter wordt vermeld om te voorkomen dat de waarde van de aandelen nog meer zal dalen. In onze er dere artikel hebben wij al vernoemd, dat de Deutsche Bank moet omvallen, gezien het feit dat Duitsland de bakermat is van Europa zoals dit terug te lezen valt Mensheid zal deze nucleaire oorlog niet overleven

 

Qr Code
Ga naar boven