Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Deutsche Bank, Ineenstorting

Deutsche Bank zal 30 September 2016 ineenstorting

Deutsche Bank ineenstorting globaal banken systeem wegvagen!

Zoals wij eerder hebben beschreven in onze artikel Ineenstorting Financieel Europese Systeem stond het al vast dat de Deutsche Bank als eerste zal omvallen. Naar mate de tijd verstrekte, kwam dan ook in de media berichten naar voren dat de Deutsche Bank niet uitgekocht zal worden. Deutsche Bank is nog steeds de grootste bank van Duitsland en Europa, maar was ooit een van de grootste banken ter wereld.

Duitse Bank insiders bevestigt aan Nieuwsberichten dat Duitslands grootste, Bank, Deutsche Bank "zal ineenstorting" morgen, vrijdag, 30 september 2016. De Duitse regering heeft geen plannen om bail out van de bank en haar ondergang zou kunnen wegvagen Banken in de VS en andere landen in de wereld!

Ondergang banken systeem morgen. Een ineenstorting van deze bank is onvermijdelijk nu, en het veegt alles onmiddellijk.

Wolfgang Gerke, voorzitter van de Beierse Finance Centre, de Duitse bank ziet in een ernstig gebrek aan evenwicht.

"Dit is absoluut niet over Peanuts. We ervaren echt schokgolven. De Bank is in de problemen," Gerke zei de donderdag editie van de "Passauer Neue Presse".

Dit is zo goed als een doodvonnis. Het is de info (vermoedelijk uit de Duitse Bank zelf), na de financiële ineenstorting zal plaatsvinden op 30 september.

Een bank "run" vindt plaats tegen de Deutsche Bank in Duitsland als burgers haasten tot het afsluiten van geld. . . maar ze worden systematisch vertraagd. Dit zelfde is des tijds ook gebeurd in Nederland, "DSB" toen eenmaal op de radio het bericht kwam dat mensen zo snel mogelijk hun geld van hun rekening te halen. Althans op inlegger (storter) bestelde 2.000 euro overgeboekt gisteren via overschrijving. Bij sluiting van de kantoren, had Deutsche Bank het geld nog niet had verstuurd. De bank beweerden dat ze die nodig is om alle gegevens te controleren. De depotgever nu zegt dat hij voelt ze niet langer liquiditeit en kan niet spaarders te betalen.

geldautomaten, creditcards en betaalkaarten niet beschikbaar

Duitsers zijn rustig verteld dat alle banken in Duitsland sluit op 1 oktober, alle geldautomaten, creditcards en betaalkaarten zijn waarschijnlijk 'niet beschikbaar' te zijn voor onbekende duur! !

Europese Centrale Bank voorzitter Draghi weigerde te praten over Deutsche Bank vandaag, zeggende: Het is niet zijn fout dat de bank in problemen terecht zijn gekomen.

Duitse Insider:

Er is paniek in Duitse Bank nu. Een heleboel mensen geld opnemen, in de buurt accounts. Een man zegt dat hij overgeplaatst 25.000 euro en de bank belde hem terug als de hoeveelheid en de transactie juist en waarom is nog steeds niet het geld verzonden!

De aandelenmarkten over de hele wereld zijn nu afgestemd om deze situatie ze zullen snel ook vallen, zoals wij eerder hadden vermeld in onze eerder artikel Ineenstorting Financieel Europese Systeem Nu is het nog de vraag, welke banken nadien zullen omvangen en wat de verdere plannen zijn hier in Europa. Het mag wel duidelijk zijn, dat de plannen aardig op schema liggen, wie zal de volgende zijn Citibank in de Verenigde Staten van Amerika of Barclays bank in Groot-Brittanni. Ons vermoeden uit de berichtgeving, zal de volgende bank Barclays bank in Groot-Brittannie de volgende worden.

Qr Code
Ga naar boven