Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Bijen dementie Aluminium verontreiniging

'Bijen met de ziekte van Alzheimer?'

De afname van de bijenpopulatie kunnen ontstaan ​​door het insect hoge verontreiniging van aluminium, een chemisch element geïmpliceerd als een factor bij de ziekte van Alzheimer bij de mens, heeft een nieuwe studie gevonden. Het is van mening dat een aantal factoren zijn waarschijnlijk betrokken bij de afname van bijen: een gebrek aan bloemen voor aanvallen door parasieten. Maar biologen aan Keele University en de Universiteit van Sussex in het Verenigd Koninkrijk besloten om erachter te komen of aluminium, de "meest significante milieu verontreiniging van de laatste tijd," zou kunnen blijken om de belangrijkste rol in de daling van het insect te spelen

Dementie bijen

In ons eerder artikel Meer dan 40% van Amerika's honingbijen overleed vorig jaar en een artikel nadien was er spraken van plastic in de honing te ziiten Plastic in honing?? Echter voordat wij verder gaan met het nieuwsbericht over aluminium speelt daar nog een andere rol aan mee. Wellicht heeft u wel eens gehoord van chemtrails, daarin word beweerd dat er zeer kleine deeltje aluminiumaan toegevoegd is.

Chemtrails zijn witte strepen achter een vliegtuig, wij zien dat als een witte streep die zeer langzaam verdwijnt. De stof die ze in de barndstof toevoegen is één onderdeel ervan aluminium. De vrag is nu waarom iets toevoegen aan brandstof in vliegtuigen met  aluminium? Dat heeft weer te maken met High Frequency Active Auroral Research Program (HAARP), HAARPs primaire doel is wetenschappelijk onderzoek naar de bovenste lagen van de aardatmosfeer, bekend als de ionosfeer. De ionosfeer bevindt zich tussen de atmosfeer en magnetosfeer, en kent een snelle toename in dichtheid van vrije elektronen. HAARP onderzoekt alle hoofdlagen van de ionosfeer.

Wat geleid nu beter met High Frequency Active Auroral Research Program, juist aluminium. Is het u nooit opgevallen, dat in de zomer maanden die we dan nog hebben, amper een blauwe lucht nog te zien is?

Eerder onderzoek had gesuggereerd dat wanneer de bijen foerageren voor nectar ze geen nectar die aluminium bevat vermijden. Dus onderzoekers gemeten de inhoud van aluminium in bee poppen genomen van nature foerageren kolonies in het Verenigd Koninkrijk.

Ze vonden niveaus van het metaal gehalte in bijen poppen die varieerden 13-193 ppm [parts per million. Bij mensen hersenen aluminium gehalte van meer dan 3 ppm "kunnen worden beschouwd pathologisch met eventuele bijdragen aan neurodegeneratieve ziekten zoals de ziekte van Alzheimer," de studie , gepubliceerd in het tijdschrift PLoS ONE, gezegd.

Dientengevolge, vis, bomen, gewassen en mensen zijn allemaal beïnvloed door aluminium. Er zijn aanwijzingen dat de bijen zijn niet immuun voor de toenemende prevalentie, met een analyse van Brazilië hebben eerder aangegeven dat "pollen zwaar verontreinigd is met aluminium."

"Aluminium is een bekend neurotoxine beïnvloeden gedrag bij diermodellen van aluminium intoxicatie. Bijen, uiteraard sterk afhankelijk van de cognitieve functie in hun dagelijks gedrag en deze gegevens verhogen de intrigerende spookbeeld dat aluminium-geïnduceerde cognitieve disfunctie een rol in de daling van de bevolking kunnen spelen? - Zijn we op zoek naar bijen met de ziekte van Alzheimer "

zei Professor Chris Exley , een toonaangevende autoriteit op het menselijke blootstelling aan aluminium, van Keele University.  We zullen ons dan ook zeker moeten afvragen, waarom er steeds meer verwarde mensen rond lopen. Zo ook mensen die alzheimer, hebben dan ook blijkbaar te veel aluminium binnen gekregen door alle Chemtrails die we iedere dag wel over zien vliegen.

Qr Code
Ga naar boven