Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

american, reaper

Buitenland Nieuws: "wereldleiders" militaire speelgrond "Fire at will"

Buitenland Syrië : Vele die zich wereldleiders noemen, Qatar, Saudi Arabië, Israël, Turkije, Amerika, Frankrijk, Verenigd koninkrijk hebben een nieuwe militaire speelgrond gevonden waar ze ongehinderd kunnen oefenen op bevolking.

Wat maakt Syrië zo speciaal?

Laten wij alleen eens beginnen, Amerika is een zeer moordlustige  en groots uitvoerende genocide land en gaat als een Reaper over de wereld in de afgelopen eeuwen heen, deze die blijkbaar een carte blanche hebben, om ieder land zijn machts-invloed uit te oefenen. Uit de vele ondervraagde onder onze bevolking, blijkt dat de Nederlandse bevolking dit nu ook in te zien zonder enige twijfel.

Echter is niet alleen Amerika die zeer veel plannen had en heeft met Syrië, we zouden dan ook daadwerkelijk helemaal terug moeten gaan in de tijd naar ongeveer voor 1940. Syrië had nog twee goede banden met twee andere landen, Irak, Lybie. De andere landen die toen al druk bezig waren om Syrië van de kaart af te vegen waren, Israël, Amerika, Frankrijk, Hitler (Duitsland), Verenigd koninkrijk en Turkije. Nieuwsberichten zal proberen, zoveel mogelijk kranten stukken te verzamelen, en officiële documenten. Wij gaan hier een compleet nieuw artikel over maken, en dat deze wellicht opgedeeld zal worden per jaar vanaf 1940. Wat wij nu al aan kunnen geven is, dat daadwerkelijk de geschiedenis zich herhaald wie er dan ook aan de macht is in Syrië.

Wat vindt Amerika, dat waar een land aan moet voldoen, naar de maatstaven van Amerika.

 1. Amerika beslist dat diverse landen geen kernwapens mag hebben.
 2. Amerika eist van diverse landen, dat er geen wapens gekocht mogen worden vanuit Rusland.
 3. Amerika eist van de landen, dat ze olie moeten verkopen met de valuta van de Dollar en niets anders.
 4. Amerika eist, dat ieder ander leider van een land, exact moet handelen naar de maatstaven van Amerika.
 5. Amerika eist, dat landen eerst aan Amerika overeen moeten komen of zij bepaalde producten mogen kopen en of verkopen.
 6. Amerika dringt landen op, om een handelsovereenkomst met hun aan te gaan.
 7. Amerika eist van welke leider van een land, als Amerika vindt dat ze niet zo goed luisteren een staatsvorm moet worden veranderd naar een nieuwe leider die Amerika kiest.
 8. Amerika heeft een carte blanche, zonder enige mandaat van de veiligheidsraad, om kruisraketten op af te sturen, landmacht troepen op soeverein land in te zetten.
 9. Amerika eist toegang tot persoonlijke gegevens, van iedere burger om die in de gaten houden. Kijk hier komt het gezicht van Amerika goed naar voren "angst" zoals de opstand van de zwarte slaaf arbeiders.
 10. Amerika is het enige land, die sancties legt op een land die niet wil luisteren naar Amerika. Ook al zijn de EU lidstaten er totaal niet mee eens dat de sancties worden verlengt door Amerika.
 11. Amerika moord overal op de wereld, en wijst de vingers naar een ander dat zij zijn begonnen. Wij komen allen maar helpen, en de dictator, regime te verdrijven, en de bevolking moet daaraan geloven "dit wat bij een oorlog kan gebeuren wordt er nog vrolijk gezegd". Dan waren dat zeker gillende keukenmeiden, de Scud-raketten die alle kanten opging.

Deel nemende landen

Maar er steekt nog iets anders achter het speelgrond in Syrië, zoals de volgende landen die Syrië zien als een speelgrond om het land te bombarderen.

 1. Qatar
 2. Saudi Arabië
 3. Israël
 4. Turkije
 5. Amerika
 6. Frankrijk
 7. Verenigd koninkrijk
 8. Nederland
 9. Duitsland (nam geen deel uit aanval op Syrië, uit angst voor grote opstand van vluchtelingen)

Dat zijn dan zover wij weten de landen die Syrië als speelgrond gebruiken voor wat?

Nou dat is juist het punt, Syrië heeft namelijk nog nooit een ander land zoals in de lijst hierboven bedreigd, gebombardeerd, terroristische aanvallen uitgevoerd, zijn eigen bevolking afgeslacht.

Het is dan toch wel heel erg vreemd dat een land zoals Syrië, ineens een speelgrond wordt van vele landen die daar zonder enige mandaat hun bombardementen op los te gooien. Militaire op een soeverein land, gewoon hun gang te laten gaan dat waar de burgers van Syrië de dupe van zijn geworden.

Wat schreef Nieuwsberichten in 2016

"Vluchtelingen

 

Wij zullen de rollen eens omdraaien.

Stel dat bijvoorbeeld op dit moment de tweede wereld oorlog zal uitbreken, dus niet in 1940 - 45 maar nu in 2016. Wat zult u doen als dit zou gebeuren, blijft u dan ook thuis zitten en alles maar afwachten met de gedachten het komt allemaal wel goed

Zodra u de mogelijkheid zult hebben om te kunnen vluchten naar het buitenland, zult u dat doen.

De keuze zal nu wel heel erg moeilijk worden, om naar welk land toe te vluchten waar we niets te maken zullen hebben met een oorlog. Laten we als voorbeeld nemen Spanje, zodra daar miljoenen mensen heen zullen gaan vluchten, moet men niet vreemd opkijken dat u ook geweigerd zult worden tot het land. Hoe zult u zich voelen dat wanneer u buiten gesloten wordt? Heeft dat land dan geen greintje respect voor het feit dat we midden in een oorlog bevinden en vele slachtoffers zijn gevallen.

Het land Spanje heeft dan de rechten van de mens totaal van u afgenomen."

In een eerdere video, hebt u de tijdslijn kunnen bekijken zoals beluisteren, wat er gebeurde in Syrië. Het is dan ook de meest kwalijke zaak dat zoveel landen Syrie gebruiken als militaire speelgrond vanaf 1940. Rusland heeft ook zeer grote belangen in Syrië, en dat was al duidelijk geworden in een eerder artikel die wij schreven (Nieuws Media schrijven niet over Deal Rusland-Griekenland ) daarvan een citaat

"Zoals wij al duidelijk maakte, er wordt geen woord over geschreven van de deal vanuit Rusland (Poetin) met Griekenland over de aanleg van de gas pijpleiding. Dit zegt ons al voldoende dat hoe de Nederlandse stasie Media het nieuws manipuleert."

Rusland zijn belang is namelijk, om op de eerste plaats een "Nord Stream" gaspijpleiding aan te leggen richting de EU.

north west

Dit wordt door Amerika geblokkeerd en daar waar de EU zich aan moet houden. Wij vragen ons af, waarom? Nou, het mag wel duidelijk zijn, dat Amerika de grootste belangen heeft, om "hun olie/gas" te leveren aan de EU voor de dollar valuta. Waarom komt in het nieuws bericht, dat Donald Trump daadwerkelijk een twee maanden geleden een atoombom af wilde sturen. Dat wat dan eigen zal resulteren naar een globale wereld oorlog, van ongekende vorm die nog nooit in onze mensen leven heeft voorgedaan. Dat even verder te zijde, de gaspijpleiding. Maar wat heeft Griekenland nou te maken met Rusland die een gaspijpleiding door hun land heen willen laten lopen?

Nou de de volgende landen hebben er zo'n belang bij
 1. Qatar
 2. Saudi Arabië
 3. Israël
 4. Amerika
 5. Irak

pijplijn, Syrië

Dat alles wat die landen zelf produceren aan olie zoals gas, is de kortste weg via Syrië naar Turkije de pijpleiding te laten lopen. Maar ook zeker het belang van geld en macht. Syrië is altijd er tegen geweest, dat er door zijn land, een oliepijpleiding heen gelegd werd. Dit natuurlijk is op allerlei mogelijke manier vanaf 1940 tot heden de grootste frustratie geweest van al eerder vernoemde landen. Nu zijn het andere tijden, en de aandacht moest zoals gebruikelijk, verlegt worden naar de "opstand" en zogenaamde "afslachting" van politie agenten in Syrië. Dat verliep aardig , maar niet goed genoeg er moest iets bij komen. Isil (ISIS) White Helmets, Rebellen, gifgas aanvallen en natuurlijk niet te vergeten staatsvorm moet worden veranderd naar een nieuwe leider. Irak zoals Libië is exact het zelfde gebeurd, Irak wilde absoluut geen oliepijpleiding door zijn land heen laten lopen en of dat hun olie betaald moest worden met de dollar. Moammar al-Qadhafi van Libië, vertelde al vorens zijn land vernietigd werd, dat hoe Amerika zijn invloeden op hun uit oefende en op Moammar al-Qadhafi zelf.

Goed Rusland zoals Syrie hebben samen deze aanvallen, weten neer te slaan. Beide landen hebben dan ook deze weten neer te slaan, voor een zeer groot deel. Amerika had dit door, zoals ook natuurlijk Frankrijk en Verenigd koninkrijk. En dan zit er niets anders op voor die landen, om alsnog een fake chemische gifgas aanval in scene te zetten, met resultaat dat ze vrij spel hebben om zonder een mandaat het land Syrië met kruisraketten te bestoken. Maar wel onder de noemer "We willen President Asaad een duidelijk bericht sturen, dat hij niet nogmaals chemische wapen aanval moet gebruiken" letterlijk vele nieuws media waren verbaast over het feit, dat juist op het moment dat OPCW naar die plek wilde gaan. En nog steeds niet is, doordat er toevallig ineens de UN en OPCW beschoten wordt. Wat een toeval treffers ineens allemaal, het is dan toch maar goed dat op dat moment "White Helmets" op de juiste moment daar aanwezig waren.

Onze correspondent gaf het volgende aan, dat wat hem herhaaldelijk opviel. Al Qaida, Al Nusra en Isis zijn de witte helm, hoe men dit wend of keert, en voor de duidelijkheid Al Nusra, de Syrische tak van Al Qaida. Een ander opvallende vergelijkingen is ook dat alle gebouwen van Al Nusra was, er ook één was van de Witte Helmen. In ons eerder artikel hebben wij al aangegeven, dat zelfs Nederland de Witte Helmen financiert, zie hier het mag wel duidelijk zijn dat wanneer men dit leest(Minister Koenders van Buitenlandse Zaken trekt € 4 miljoen uit om reddingswerkers van de Syrische maatschappelijke organisatie White Helmets de komende 2 jaar te ondersteunen.), met andere woorden, alle Nederlanders zijn verantwoordelijk voor iedere dode die gevallen is en nog steeds vallen, verantwoordelijk is.

Sancties

Waarom worden er geen sancties legt op de drie landen Frankrijk, Amerika en Verenigd koninkrijk, door het feit dat zij totaal de mandaat en de veiligheidsraad daarover hebben geïnformeerd. Niemand in de Europeesche lidstaten en of veiligheidsraad durft het woord sancties uit te spreken en of die op te leggen aan die landen. De daad die zij hebben uitgevoerd, is een oorlogs-misdaad. Syrië heeft niet één van die landen aangevallen. Syrië heeft geen van die landen bedreigt. Syrië heeft geen die landen, een terroristische aanslag gepleegd.

Propaganda Rusland, was te verwachten vanuit alle hoeken vandaan. Ze weten dat Rusland tocht wel een stukje sterker zijn op militair gebied, en daar naast ook nog eens een feit, dat Rusland zo spoedig mogelijk alles in zette aan militaire macht, naar Syrië. Als dat niet was gebeurd, was Syrië het zelfde lot moeten ondergaan zoals Afghanistan, Libië, Irak en zo maar verder.

Weet u waarom wij eigenlijk wel trots mogen zijn met President Al-Asaad?

Als wij zelf eens terug kijken in onze geschiedenis, de tweede wereld oorlog. Nou wie was als eerste gevlucht naar een ander land ??????

Goed dat was onze eigen koning der Nederlanden, en dat is ook dan onze reden dat in ieder geval wij totaal geen band hebben met dat tuig, schijters, lafaards. En de trots die wij hebben naar Al-Asaad heeft namelijk te maken met het feit, hij vlucht niet uit zijn land, hij bezoekt zonder enige bescherming, zijn bevolking tijdens alle bombardementen en schietpartijen. Die man is letterlijk overal geweest in Syrië, onder de bevolking en dat noem ik nog een man en een goede leider. Zodra wij naar geheel Syrië kijken, kan men ervan uitgaan, dat er amper nog een gebouw overeind staat. Al-Asaad heeft Rusland gevraagd zoals de opdracht gegeven, om het land Syrië weer op te bouwen.

En niemand vindt het erg wat er gebeurd in Jemen.

Saudi geleide coalitie sloeg naar verluidt op vrijdag een burgervoertuig in de provincie Taiz.

"Niemand kon de raketaanval overleven," zei de hospik, eraan toevoegend dat de mensen werden gedood tijdens hun terugkeer van een dorpsmarkt in Mawza in Taiz. Lichamen van de slachtoffers "waren verspreid over de bombardementen",

En alsnog worden er voor biljoenen aan wapens verkocht aan Saudi Arabië, door Amerika, Frankrijk zoals de Verenigd koninkrijk. En Verenigd koninkrijk voorzag vroeger alle wapens zoals ook chemische wapens aan Syrie , en zie hier het resultaat.

 • *Verenigd koninkrijk
 • Turkije

Komen wij nog op terug.

 

Qr Code
Ga naar boven