Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

vn />

VN Veiligheidsraad bespreekt de crisis in Syrië

De Veiligheidsraad van de Verenigde Naties komt bijeen in New York om de huidige situatie in Syrië en de veiligheidsrisico's voor de internationale gemeenschap te bespreken. De vergadering komt in de nasleep van de aantijgingen van een "chemische aanval" in de stad Douma op zaterdag.

  1. Absoluut geen bewijs dat het leger van Syrië gifgas heeft gebruikt.
  2. Er is op dit moment, absoluut nog geen onderzoek ingesteld, of er daadwerkelijk gifgas is gebruikt.
  3. Rusland heeft al maanden hiervoor, al gewaarschuwd dat er gifgas gebruikt zal worden als Flase Flag

Het maakt Amerika niet uit, dat wie het gifgas heeft gebruikt in Syrië. Ook al zou militairen van het Syrische leger geen gifgas hebben gebruikt, blijft volgens Amerika, Syrië en Rusland schuldig aan de dode door de gifgas. Het geheel toont duidelijk aan, dat Amerika wat het ook kost, in oorlog te gaan met Syrië zoals met Rusland. al diverse jaren geleden, was het al duidelijk dat een groot offensief werd uitgevoerd naar Rusland. Hieronder valt dan ook, sancties, en letterlijk alles wat er ook gebeurt op de wereld, dat Rusland daar de schuld van krijgt. Echter is het ook duidelijk geworden, dat Amerika ongelooflijk graag de vinger wil wijzen naar andere leiders van diverse landen.

Amerika is niet het enige land, die graag een vinger wijst naar landen die eigenlijk niets verkeerds doen. Wij zullen dan ook de originele rapport van OPCW plaatsen van de vermeende Novichok vergiftiging van de Skripals zie hier document

 

Er wordt absoluut nergens beschreven dat het om de gifgas Novichok gaat of is gebruikt, de enige verwijzing is de benaming Acetylcholinesterase.Naast dat feit zou men verwachten dat de OPCW zelf monster haalt en analyseert, niet is minder waar. Uit het document staat zelf al beschreven het volgende "samples  taken  by  British  authorities  for delivery  to  the  OPCW  Laboratory  in  Rijswijk,  the  Netherlands" hoe betrouwbaar kan dat de onderzoek zijn vragen wij dan ons af. Nergens in welke nieuws media van Nederland wordt dit gepubliceerd, als men een vinger wijst naar Rusland en daarover schrijft wat ze allemaal hebben uitgespookt, moet men ook de bevolking de resultaten publiceert.

Nee dat doen ze niet de staats media, omdat ze gezicht zullen verliezen in dit geheel, zo ook onze premier Mark Rutte die al te graag in beeld wil zijn en in dit spel mee wil lopen. Het enige wat dan wel weer beschreven kan worden is, "Britten in brief aan NAVO: Rusland hield de Skripals al jaren in de gaten" hie ziekelijk ben je dan omdat alsnog te geloven en daarover durft mee te schrijven.

In dit geheel zullen wij niet moeten vergeten, dat Syrië namelijk de belangrijkste handels route is, voor oliepijpleiding waar vele landen mee gemoeid zijn. Deze landen die ook duidelijk aanwezig zijn in de oorlog die uitgevoerd wordt in Syrië zijn, Saudi arabica, Qatar, Israël en Turkije, al deze landen zijn gebaat bij Syrië om de president Bashar al-Assad van af te zetten.Zoals al diverse voorbeelden zijn geweest in Irak, dat Saddam Hussein absoluut geen zaken wilde doen met Amerika, echter wel met de EU. Dit zelfde beeld komt ook voor met Moammar al-Qadhafi van Libië, dit alles heeft geleid naar een complete ontwrichting van deze twee landen.

Verder kan uit dit geheel op kunnen maken, dat Amerika de macht wil hebben en behouden als de grootste leider van de wereld. Verder is eruit op te maken, dat Amerika zelfs de EU heeft opgedragen om absoluut geen gas af te nemen van Rusland. Zoals dit eerder duidelijk was geworden, dat inderdaad de north stream gaspijpleiding inderdaad stop gezet moet worden. Wellicht is het nu ook duidelijk, dat Nederland van gas af moet gezien de gevolgen ervan en dat het gas in Nederland steeds minder begint te worden omdat alsnog te leveren.

Het gedrag van Washington in het licht van de situatie in Syrië en de dreigementen tegen het land zijn "niet waardig" van een permanent lid van de VN-Veiligheidsraad, Ruslands gezant voor de VN, zei Vassily Nebenzia.

"Het onverantwoordelijke gedrag van de VS, het vertrappen van het internationale recht en de soevereiniteit van de andere landen is hun status als permanent lid van de VN-Veiligheidsraad onwaardig. Deze status heeft de mate van verantwoordelijkheid nodig, en niet het recht om te sabbelen, niet in de internationale gedragscode, "

Zei Nebenzia.

Het Russische Ministerie van Defensie heeft gepresenteerd wat volgens hem het bewijs is dat de gerapporteerde aanval met chemische wapens in Syrië werd uitgevoerd. Het beschuldigde de Britse regering ook van het onder druk zetten van de daders om de "provocatie" te bespoedigen.

Tijdens een briefing op vrijdag toonde het ministerie interviews met twee mensen, die zeiden dat het medische professionals zijn die werken in het enige ziekenhuis dat opereert in Douma, een stad nabij de Syrische hoofdstad Damascus.

In de interviews die werden vrijgegeven aan de media, meldden de twee mannen hoe beelden werden opgenomen van mensen die elkaar overgoten met water en kinderen behandelden, waarvan werd beweerd dat ze de nasleep van de aanval op chemische wapens van 7 april vertoonden. De patiënten in de video leden aan rookvergiftiging en het water werd door hun familieleden op hen gegoten na een valse bewering dat chemische wapens werden gebruikt, zei het ministerie.

"Let alstublieft op. Deze mensen verbergen hun namen niet. Dit zijn geen enkele gezichtloze claims op de sociale media door anonieme activisten. Ze namen deel aan het maken van die beelden ", zei woordvoerder van het ministerie majoor-generaal Igor Konashenkov..

"Het Russische Ministerie van Defensie heeft ook bewijs dat Groot-Brittannië direct betrokken was bij het regelen van deze provocatie in Oost-Ghouta," voegde de generaal eraan toe, verwijzend naar de buurt waar Douma deel van uitmaakt. "We weten zeker dat tussen april 3 en 6 april de zogenaamde witte helmen zwaar onder druk waren gezet vanuit Londen om de provocatie die ze aan het voorbereiden waren te versnellen."

Volgens Konashenkov werd de groep, die een primaire bron van foto's en beelden van de vermeende chemische aanval was, geïnformeerd over een grootschalige artillerie-aanval op Damascus, gepland door de Islamitische groepering Leger van de Islam, die Douma destijds controleerde. De witte helmen kregen de opdracht om de provocatie te regelen na vergeldingsacties door de Syrische regeringstroepen, waarvan de beschietingen zeker zouden leiden, zei hij.

Konashenkov zei dat Rusland hoopte dat internationale waarnemers van de Organisatie voor het Verbod op Chemische Wapens (OPCW), die onderzoek moet doen naar de omstandigheden van het incident, de waarheid helpen vaststellen. Hij voegde eraan toe dat Oost-Ghouta momenteel probeert terug te keren naar een vreedzaam leven nadat hij is bevrijd van militante groepen door Syrische regeringstroepen. Hij riep andere naties en internationale organisaties op humanitaire hulp te verlenen, wat hard nodig is in het gebied. Rusland levert al voedsel, medicijnen, bouwmaterialen en andere essentiële benodigdheden voor de buurt, zei hij.

De gerapporteerde aanval met chemische wapens escaleerde de spanningen over Syrië, net zoals Damascus op het punt stond de volledige controle over Oost-Ghouta te grijpen. De VS en bondgenoten zoals het VK en Frankrijk dreigden met militaire actie in reactie op wat zij beweren dat een gruwel is begaan door de Syrische regering. Rusland houdt vol dat het incident is opgevoerd en zei dat het zich het recht voorbehoudt om elke aanval op Syrië te bestrijden.

Verder MOEST Mail Online het volgende artikel verwijderen van hun website. Hier een archief zoek actie wat er verwijderd moest worden van hun website http://archive.is/pYxDA

Maar goed, u weet net zoveel als ons hoe alles verliep in Syrië de eerste dode bij ene demonstratie. Maar wist u dat u veel verder terug moet gaan in de tijd?

Syrië zoals Turkije zijn zeer belangrijke landen zijn dit. Zij spelen namelijk een zeer grote rol als het gaat over oliepijpleidingen, die eigenlijk door beide landen heen moet gana lopen. Nou laten wij dan maar eens een video plaatsen, dat waarin zeer veel wordt uitgelegd hoe belangrijk die oliepijpleiding is voor Amerika. Wist u trouwens ook dat Nieuwsberichten eerder een artikel had geschreven over de geschiedenis van Amerika met hun Coup pogingen, nou dat zal straks ook duidelijk worden in de video hieronder.

Wilt u meer lezen waar Amerika is geweest en nieuwe plannen voor de toekomst, Fuck Europa, Hoe rijker wij worden

Wat gebeurt er als Amerika hun zin doorzet om aan te vallen in Syrië?

  1. Op de eerste plaats was dit al duidelijk gemaakt in het nieuws, dat Iran absoluut Israël aan te vallen.
  2. Rusland zal natuurlijk ook worden aangevallen in Syrie, dit zou kunnen resulteren naar een wereld oorlog.
  3. Noord Korea zal absoluut zonder enige twijfel Amerika weer aan gaan vallen.
  4. China, is nog niet echt duidelijk wie en wat zij zullen gaan doen. Echter gezien de huidige situatie, kan men duidelijk opmaken, dat China wel degelijk Amerika ook zullen aanvallen.
  5. Saudi arabica, Qatar, Israël en Turkije, zullen absoluut niet achter blijven om de kans aan te pakken om in oorlog te gaan met Rusland en Syrië zoals dit nu al het geval is.

Maar nu de EU?

De EU de bevolking ervan heeft het aan hun zelf te wijten, dat als Rusland ook Europa zal gaan aanvallen.

Door het feit dat alle lidstaten waaronder dus ook Nederland, alles wat Amerika opdraagt, moet uitvoeren. Zoals, Amerika zit al volop in Europa aan de grens van Rusland. En wij spreken hier niet van een aantal militaire, maar meer dan 80.000 militairen en diverse kernwapens opstellingen op EU grond gebied.`Het geheel wat er nu gebeurd in Engeland waarvan Rusland natuurlijk de schuld van krijgt, zoals bemoeienissen in verkiezingen en zo verder. Is een strategie die al eeuwen wordt gebruikt voordat er een oorlog uit zal breken. Dit laatste noemen ze propaganda, zodat er op den duur maar 1 vinger gericht is naar 1 land.

Qr Code
Ga naar boven