Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Ambulance in Frankrijk

Buitenland Nieuws: Steekaanval in Zuid-Frankrijk 1 dode, verwondt een andere persoon

Buitenland Frankrijk: Een messteken aanval in Saint-Paul-Trois-Châteaux, Frankrijk heeft geresulteerd in de dood van een persoon en een ander die gewond zijn geraakt, zo meldde France News 24. Het incident vond plaats op de parkeerplaats van een supermarkt.

Eén dodelijk Slachtoffer

Ten minste één persoon stierf ten gevolge van een steekaanval op zaterdag op een parkeerplaats bij Lidl, meldde France News 24. De aanval vond plaats in Saint-Paul-Trois-Châteaux of St-Paul-en-Tricastin, een gemeente in het Drôme-gebied in het zuidoosten van Frankrijk. 

Het 45-jarige slachtoffer kreeg negen steekwonden, acht in de rug en één in de halsslagader. Een andere persoon raakte gewond en werd naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht. Volgens de media werd hij drie keer gestoken in de rug en borst.

# Drôme | # SaintPaulTroisChâteaux : un homme tué à l'arme blanche à proximité d'un supermarché https://t.co/ZqeDOH4E3K https://twitter.com/LeDL26et07/status/1030838591856037888/photo/1
- Le Dauphiné 26-07 (@LeDL26et07) 18 augustus 2018

Mogelijke motieven voor de aanval zijn niet meteen duidelijk. Het onderzoek naar de aanval is aan de gang. De omstandigheden van deze tragedie en de identiteit van de slachtoffers zijn op dit moment niet bekend.

Qr Code
Ga naar boven