Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

bom aanslag italie

Rome, explosie in de straat Marmorata bij een postkantoor

In het historisch centrum van Rome, aan de Viale Aventino vlakbij het Circus Maximus, heeft zich een ontploffing nabij een postkantoor voorgedaan. Daarbij is een auto beschadigd. Er vielen geen gewonden. Beschadigde auto. Geen gewonden. Een klap zou twee IED's geplaatst in de buurt van het kantoor zij ingang. Op dit moment is de meest waarschijnlijke lijkt de anarchistische matrix track

Explosie  bij postkantoor

Explosie in de straat in Rome, in de Via Marmorata, in de buurt van het postkantoor, rond 9.20 vanochtend. Geen gewonden, maar beschadigde een auto. Een klap zou twee IED's geplaatst in de buurt van het kantoor zij-ingang, in het parkeren van voertuigen. Angst onder klanten en medewerkers van het kantoor, dat al open op het moment van de ontploffing was. De explosie zou een veel rook hebben veroorzaakt. De Rome officier van justitie heeft een onderzoek bestand geopend. Op dit moment is de meest waarschijnlijke lijkt de anarchistische meester spoor zijn. Volgens rapporten van inlichtingendiensten in het postkantoor, een van de grootste in Rome, politie gedetacheerd een bom in garnizoen vast.

Ter plaatse aangekomen ze onmiddellijk de brandweer, politie en bom beschikking. Het gebied werd afgezet. "De bom was in een plastic doos - verklaarde Franco Zelinotti, de officier van dienst van de brandweer, die op zijn plaats -. Geen gebruiker persoon gewond is geraakt of getroffen door de explosie" Rome, IED's ontploffen in de buurt van het postkantoor in de Via Marmorata.

Brandweerlieden hebben een kazerne in de voorkant van het postkantoor aan de Via Marmorata, aan de andere kant van de weg, en kwam tot het gebied direct na "het horen van een kleine explosie." "We ingegrepen met een brandblusser - voegde hij eraan toe -., Omdat de explosie een kleine vlam had veroorzaakt" De onderzoekers zeven door alle beelden die zijn opgenomen door de camera's en het kantoor van alle bedrijven in het gebied.

Getuigen "De explosies waren twee. De eerste was echter 'stil', de tweede veel belangrijker, rond 09:00 Gelukkig geen mensen in de buurt waren er slechts een dame die in de buurt van het postkantoor, die erg bang was, was ", zegt een man die werkt bij de kiosk brede Manlio Gelsomini, net naast het postkantoor. Andere mensen, die in de buurt waren, maar ze spreken alleen een luid gebrul. Zelfs een van de medewerkers zag de explosie van een loket.

Qr Code
Ga naar boven