Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Genocide

Turkije en VS voeren wederom de perfecte Genocide uit

Doelwit van de operatie zijn de Koerdische milities YPG en PYG. Het leger heeft de operatie in Afrin de codenaam 'Olijftak' meegegeven. Wie het nieuws de laatste tijd goed volgt, zijn er diverse veranderingen die plaats vinden in de Arabische landen wat meer lijkt op Genocide

VS - Staat Palestina

Zonder dat men het door hebt, worden diverse plannen gesmeden om de bevolking terug te dringen.

Staat Palestina

De map hierboven behoefd geen tekst en uitleg te hebben, tot hoever de staat Palestina is terug gedrongen door Israël. Om dit nog meer terug te dringen is er ook hiervoor de perfecte plan opgesteld, en niemand blijkt dit op te vallen.

De geschiedenis van Israëlen de staat Palestina, is al jaren een groot struikelblok voor onderhandelingen geweest. Ondanks dat na jaren praten kwam er ieder jaar een vooruitgang in deze onderhandelingen, totdat er vanuit het niets weer iets gebeurde waar de Palestijnen in de media als agressor wordt afgeschilderd. Omdat de vredesgesprekken die al tien tallen jaren duurde, wilde Israël daar een einde aan maken, echter dat kan niet zonder Amerika. Amerika staat bekend om de goede samenwerking met Israël op ieder gebied ook al dat de staats media anders doen lijken.

President Donald Trump van Amerika heeft daar de perfecte oplossing voor gevonden, door alleen al de uitspraak te doen in de media "Trump belt Arabische leiders over verplaatsen ambassade naar Jeruzalem" De Amerikaanse president Trump heeft verschillende leiders in het Midden-Oosten telefonisch verteld dat hij de Amerikaanse ambassade van Tel Aviv naar Jeruzalem verplaatst.

De belronde ging langs onder anderen de Saudische koning Salman? Tja je moet echt wel zeker weten dat die landen achter je staan.

En bijna heeft niemand het door, dat wat daadwerkelijke plannen zijn tussen landen Saudische koning Salman en Israël. Amerika, President Donald Trump heeft eerder de perfecte deal gemaakt met Saudische koning Salman met een wapen deal. ‘Trumps Saudische wapendeal ter waarde van 110 miljard dollar", echter zijn er zoals dit gebruikelijk is in de media algemeen, dat er altijd twee kranten koppen zijn. Zoals ‘Trumps Saudische wapendeal ter waarde van 110 miljard dollar is nep nieuws’ goed hier zijn wij wij het totaal niet mee eens, gezien dat de bombardementen en aanvallen op Yemen vanaf de deal zijn toegenomen. Niemand komt in of uit Yemen, en hebben wij dit al niet eens eerder gezien zoals Stad Mosul?

Alle media was het strengste verboden om maar iets in de media uit te brengen dat wat er aldaar afspeelde, echter kan men dat niet geheim houden zoals nu dan ook blijkt. De afsluiting van de stad Mosul had als doel om dat in het geheel plat de bombarderen en dat waar nu al uit blijkt dat de slachtoffers onder de bevolking veel groter blijkt te zijn wat ze vernomen in de nieuws media.

Zodra men wat verder leest over de bewoners van Mosul zal men dan ook niet verbazen de volgende zin "De bevolking is overwegend Arabisch, maar de omgeving wordt vooral door Koerden bewoond met daarnaast ook een christelijke minderheid waaronder Armenen, Arameeërs etc."

Armeense genocide

Hieruit kan men al duidelijk opmaken dat we hier over de bevolking hebben die Arameeërs, Armenen en zeker niet te vergeten Koerden. Heeft u het nog niet door, laten we deze zin er maar eens inzetten wat het duidelijker zal maken "De Armeense genocide, door Armeniërs traditioneel aangeduid met Medz Yeghern, is de naam voor de volkerenmoord gepleegd op tussen de 1 en 1,5 miljoen Armeniërs in het Ottomaanse Rijk ten tijde van het regime van de Jonge Turken"

De plannen zijn als volgt met diverse landen zoals Amerika dit wil hebben.

Door de bewoording "Trump belt Arabische leiders over verplaatsen ambassade naar Jeruzalem" weet iedereen zoals ook in de VN raad, dit tot zeer grote gevolgen zou hebben voor de Staat Palastiena en een nieuwe intifada. Zoals dit nog steeds achter de schermen zich voltrekt, en Amerika vertoonde dan ook in de VN raad dat het nergens voor zou stoppen om niet de ambassade te verplaatsen naar Israël en direct Jeruzalem als hoofdstad te benomen van Israël. Kijk in dat stukje tekst en uitvoering heeft Amerika zoals Israël al een fout gemaakt. Een ambassade verplaatsen mag ieder land zelf beslissen, echter om per direct de bewoordingen te gebruiken dat Jeruzalem als hoofdstad te benomen waren de plannen al direct duidelijk.

Perfecte genocide uitgevoerd door de VS & Turkije op YPG en PYG

Het is geen toeval, en deze plannen mogen wel duidelijk zijn.

Er zijn geen grenzen meer bij het Syrië, iedereen valt een soverijn land zoals Syrië maar binnen met militaire vertoon zonder ooit dit in de VN te spraken te brengen. Hoe men dit wend of keert, maar Assad Bashar is blijft alsnog de president van Syrië en Turkije zal kost wat kost YPG, PYG of de PKK uit roeien zoals dit al vaker hebben gezien van Erdogan. Hoe lost men dit probleem op dat waar Turkije al te graag in mee wil spelen gezien de olie pijpleiding die ook door Turkije heen moet lopen om Europa te bereiken. Hiermee zijn dan ook diverse landen mee gemoeid om dit geheel voor elkaar te krijgen. Deze landen zijn zoals al dit artikel naar voren komt dat Amerika de volgende landen achter zich heeft staan Turkije, Israël en Saudi Arabica.

GAS en Olie pijpleiding, wist u dat Rusland ongelooflijk grote gas velden heeft, en waarom Nederland geen gas af wil nemen van Rusland mag nu ook wel duidelijk zijn.

Maar wat heeft dit te maken met de perfecte genocide die VS & Turkije uitvoert op YPG en PYG?

Op de eerste plaats ligt de volgende landen zoals plaatsen in de weg om die olie pijplijding naar Europa aan te leggen. Jordanië, Syrië en niet te vergeten Afrin. Afrin ligt namelijk aan de grens van Turkije, en vanuit dat deel moet namelijk de pijpleiding komen te liggen. Afrin zijn dus de Koerden, dat waar Turkije en Amerika in hun belang is dat er genocide wordt uitgevoerd op de Koerden. In de nieuws media wordt het volgende beeld geschept, "Turks leger mobiliseert: hallo Amerika, wij zijn er ook nog". Dat is toch een perfect beeld wat er nu gaande is met uitvoering die zich nu wordt uitgevoerd.

Amerika bevoorraad alle YPG en PYG van munitie en wapens, onder de noemer om de ISIS strijders uit te schakelen. Die zijn zomaar ineens uitgeschakeld, het lijkt wel, als sneeuw voor de zon verdwijnen. En dat laatste uit de volgende kranten koppen "VS wijzigt defensiebeleid, terrorisme niet meer topprioriteit" inderdaad dat wat je zelf gecreëerd "ISIS" kan je dan ook weer makkelijk laten verdwijnen.

Maar dan zitten we nog met de uitvoering die Turkije momenteel uitvoert op Afrin. Door eerst aan te geven dat Amerika wapens levert aan de YPG en PYG, en het verhaal dat ze hun gaan opleiden om de grenzen beter te bewaken. Natuurlijk moet Turkije ook mee spelen in dit spel, door dan de kop tekst "Turks leger mobiliseert: hallo Amerika, wij zijn er ook nog" goed in de media te laten vertonen met de meest onzinnige teksten erin.

Zou Amerika met de uitvoering van Turkije gaan bemoeien, nou echt niet.

Amerika zal op dat gebied achter de schermen mee kijken en enkele keren iets in de media laten schrijven dat ze zich bedreigt voelen, tot aan het punt dat het toch niet helemaal goed verloopt.

In de video hieronder, kunt u duidelijk aflezen van het gezicht dat er gelogen wordt.

Een simpele vraag van een reporter "Amerika heeft al twee keer gezegd, doe dat nou niet. Turkije heeft dus nu al twee keer niet geluisterd naar Amerika, dus u laat het toe". Inderdaad laat Amerika dat toe van Turkije, we nemen hier even een kleine voorbeeld dat wat bedoelen "Noord-Korea heeft diverse lagenafstand raketten afgevuurt, met de eventuele mogelijkheid voor het dragen van kernwapens. Amerika, Donald Trump heeft vorig jaar zelfs daadwerkelijk al het bevel gegeven om Noord-Korea aan te vallen met hun kernwapens. Dit laatste is door de Pentagon zoals congres van Amerika tegengehouden."

Dan mag het wel duidelijk zijn, dat waarom Amerika Turkije niet aanvalt, door het feit dat ze Amerika tot twee maal aan toe hebben genegeerd. Naast dat feit werd er ook nog aangegeven "Dat Turkije Amerika 2 uur van te voren heeft gewaarschuwd dat Turkije een aanval zou gaan uitvoeren, dit laatste bleek ineens maar een uur te zijn dat Turkije Afrin begon te bombarderen"

En met dat laatste bedoelen wij namelijk het volgende. De "oorlog" in Syrië heeft zoals Europa heeft kunnen zien met de toestroom van vluchtelingen vanuit Syrië. Rusland was Amerika een stap voor, om zich aan te sluiten bij deze oorlog in toestemming van natuurlijk Bashar Assad. Na het verslaan van "ISIS" heeft Rusland zich bijna geheel te zijn teruggetrokken uit Syrië. Echter de Amerikaanse leger zoals dit natuurlijk in de Nieuws Media werd verkondigd dat zij nog even in Syrië blijven zonder enige toestemming van Bashar Assad.

Echter Rusland, heeft met toestemming van Bashar Assad, om diverse militaire basissen te vestigen in Syrië. Wellicht is dat stukje Media nieuws u net even ontglipt, omdat er zeer weinig aandacht aan geschonken werd. Rusland gaat namelijk wel degelijk zich bemoeien met de uitvoering van Turkije zoals wij ooit eens eerder hebben beschreven in een artikel. In dat Artikel hadden wij namelijk al aangegeven dat Turkije het volgende land zal zijn in oorlog, met Rusland. En dit zal de emmer doen overlopen tot een nog grotere oorlog. Gezien zodra Rusland Turkije aanvalt, dat wat ze zeer duidelijk kenbaar hebben gemaakt zodra Turkije over Syrië heen vliegt en of aanvalt.

Rusland is absoluut nog niet vergeten, dat er toen 2 straaljagers uit het luchtruim werd geschoten. En men zou denken dat Rusland dat niet vergeten was, heeft dat mooi mis. Het punt is wel dat zodra Rusland er zich daadwerkelijk mee in gaat mengen, dat Amerika weer de kans zal grijpen om Rusland aan te vallen zoals dat al 6 jaar aan de gang is om met Rusland in oorlog te gaan.

Dan zal er zeker ook het volgende gaan gebeuren, dat Amerika en of Noord-Korea Amerika aan zal vallen met kernwapens en zo verder. En vanuit dat zal er nog meer gaan gebeuren, gezien dat Iran zeker ook de kans zal grijpen om Amerika zoals Israël aan te vallen. Zo ziet men maar, van het ene valt men ineens in een zeer grote wereld oorlog. Wat wel duidelijk mag zijn, dat Turkije, Amerika Israël en Saudi Arabica een vierde wereld oorlog aan het uitlokken zijn, dit wat al aardig lukt.

En dat alleen maar voor een olie pijpleiding naar Europa aan te kunnen leggen, en dit zien wij als zelfde met bloed diamanten.

En met dat alles zal er straks alsnog een toneelspel worden gespeeld vanuit de EU zoals de VN, we moeten natuurlijk niet achter blijven in dit mooie spel van genocide uitvoering van Turkije en Amerika. Echter we zullen wel één ding moeten realiseren zodra we één ding en dat wordt weergegeven in de kleur rood.

Amerikaanse basissen

En dat hebben wij allemaal toegelaten zonder enige inspraak en of dat Nederlandse bevolking zich daar druk over maakt. Wat doet Amerikaanse militairen op Europees grond gebied?

Qr Code
Ga naar boven