Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

noord korea

Overloper Noord-Koreaanse soldaat

13 november 2017 Noord-Koreaanse soldaat overloper overloper vóór zijn vlucht over de grens naar Zuid Korea, met grotere gevolgen dan men dacht. Of zoekt Amerika wederom een aanleiding om in oorlog te gaan met Noord Korea.ook ineens beschikt over biologische wapens

N. Koreaans overloper

N. Koreaans overloper rent voor zijn vrijheid, en wordt neergeschoten door kameraden (CCTV) 

Zorgwekkende beelden zijn opgedoken van een Noord-Koreaanse soldaat die langs zijn landgenoten (Noord-Korea) in een militair voertuig snelt naar Zuid-Koreaanse linie. De overloper werd meerdere keren neergeschoten, en in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht.

Noord Korea Biologische wapens

Anthrax-antilichamen worden gebruikt om biologische wapens te maken door Noord-Korea, dit verhaal is zeer zorgwekkend en zal zoals uit bronnen snel uitlopen tot een oorlog met Noord Korea nu dat dit bekend is geworden.

Zuid-Koreaanse media beweerden dat een Noord-Koreaanse overloper vóór zijn vlucht over de grens antistoffen tegen miltvuur had ontwikkeld. Het rapport kan waarschijnlijk in handen komen van diegenen die een voorwendsel voor oorlog zoeken.

Het nieuws werd dinsdag door Channel A van Zuid-Korea verbroken, daarbij verwijzend naar een anonieme inlichtingenfunctionaris.

"Miltvuur antilichamen zijn gevonden in de Noord-Koreaanse soldaat die dit jaar overgelopen was", zei de niet bij naam genoemde functionaris, zonder de manier te onthullen waarop de soldaat zou zijn blootgesteld aan de dodelijke substantie, die direct contact of vaccinatie zou kunnen zijn.

Er is weinig bekend over de soldaat, afgezien van het feit dat hij dit jaar een van de vier Noord-Koreaanse militaire militairen was die naar Zuid-Korea vluchtte. De onthulling komt tegen de achtergrond van een reeks rapporten die suggereren dat Noord-Korea een programma heeft ontwikkeld om biologische wapens op intercontinentale raketten te passen. Een eerder anoniem rapport van de Japanse Asahi-krant, die vorige week uitkwam, beweerde dat Pyongyang is begonnen met "het uitvoeren van hitte- en drukweerstandstesten om te zien of miltvuurbacillen kunnen overleven bij temperaturen van 7000 graden, het niveau van een ICBM [intercontinentaal ballistisch] raket] ontmoetingen wanneer het de atmosfeer van de aarde binnengaat. "

Dit hebben wij eerder gehoord

Zoals in de VN eerder te spraken kwam zoals in de volgende video te zien zal zijn, waar Amerika nogmaals mee bezig is om in oorlog te gaan met Noord Korea.

Laten we dit eens goed begrijpen dat Amerika in iedere oorlog waar dan ook op de wereld, een oorlog aangaat zonder enige twijfel. Met diverse leugen te vertellen in de Veiligheidsraad VN, om ieder land mee te krijgen in een oorlog die Amerika wil en zal moeten uitvoeren. Dit hebben we dus gezien zoals gehoord over Irak, Libië, Afghanistan, Pakistan, Syrië, Iran en zo kunnen wij wel even doorgaan met wat Amerika er allemaal voor over hebt om een oorlog te starten.

Noord-Korea is een iets anders verhaal, uit vele documentaires, komt duidelijk naar voren dat Noord Korea alles eraan doet, om te voorkomen dat ze nogmaals in een oorlog verwikkeld raken. Hieronder een klein beetje geschiedenis

In juni 1950 viel het Noord-Koreaanse leger Zuid-Korea binnen. Het begin van wat bekend zou worden als de Koreaanse Oorlog. Deze eindigde in juli 1953 door tussenkomst van de Verenigde Naties; niet in vrede, maar in een wapenstilstand die tot op de dag van vandaag voortduurt. Met behulp van een tactisch hoogstandje (de amfibische landing bij Incheon, ver achter de Noord-Koreaanse linies) en het nodige geluk slaagde bevelhebber Douglas MacArthur erin de Noord-Koreanen terug te dringen tot aan de grenzen van China. Het strijdtoneel tussen de bijna verslagen Noord-Koreanen en oprukkende VN-troepen onder leiding van de Amerikanen werd ondertussen met argusogen bekeken door Mao Zedong, die de oprukkende VN-troepen volgens zijn naaste medewerkers als westerse imperialisten zag.

In 1951 was al de bedoeling van Amerika, om een atoombom op Noord-Korea te droppen zoals dit ook het geval was in Japan. Noord Korea heeft uit die informatie veel geleerd, en ze moesten wel hun landmacht zoals dit nu ook het geval is, opschroeven. Noord Korea schreeuwt via de media zender dreigende taal uit naar Amerika, zoals dit alleen meerdere malen ons wordt voorgeschoteld in de staats media. De hoofd reden dat Noord Korea deze dreigende taal uit, om zich niet uit het veld te laten slaan door Amerika. Noord Korea is bang, en daar is alle redenen voor zoals we eerder hebben beschreven over Irak, Afghanistan en zo verder dat het allemaal dictators zijn, en gebruik maken van massa vernietigings-wapens zoals nu het geval blijkt te zijn met Anthrax-antilichamen worden gebruikt om biologische wapens te maken door Noord-Korea.

Amerika zoekt aanleiding

Amerika zoekt herhaaldelijk de confrontatie op in de veiligheidsraad, om een oorlog te beginnen met welk land dan ook.

Een andere aanleiding die onlangs werd uitgevoerd door Donald Trump, om Jeruzalem als hoofdstad van Israël te benomen. Het geheel kwam vanuit het niets, iedereen in de VN was zeer verbaast zoals ontzet door de uitspraken van Donald Trump. Tot vele verbazing, bleef Amerika dreigende taal te uiten naar alle lidstaten omdat Amerika hun zin zullen en moeten hebben. Het resultaat mag wel duidelijk zijn, dat dit wel degelijk een intifada op zal brengen en een nieuwe aanleiding van Amerika om aldaar alsnog ook een oorlog uit te voeren op de Palestijnen. Nieuwsberichten kan niet op andere Nederlandse propaganda staats media iets terug vinden, wat Donald Trump al van plan was.

Donald Trump had in ieder geval, vorige maand al de opdracht gegeven om Noord Korea met meerdere Atoombommen met de grond gelijk te maken. Iemand uit het hogere geplaatste leger, heeft dit tegen gehouden en dus ook niet uitgevoerd. Nu uit deze informatie over Anthrax-antilichamen worden gebruikt om biologische wapens te maken door Noord-Korea. Zoals wij al aan hebben gegeven, dat Amerika zoekt naar een aanleiding om Noord Korea met de grond gelijk te maken.

En dit laatste zal ook gebeuren, of dit alsnog in de laatste dagen van 2017 zal zijn is dan ook de vraag. Wat wel degelijk vast staat, dat in begin 2018 Noord Korea in een smerige oorlog die uitgevoerd wordt door Amerika. Er zullen zoveel onschuldige slachtoffers vallen, die nog niet in de geschiedenis boeken staan beschreven. Nu is het alleen nog de vraag, of ze hiermee weg komen in de veiligheidsraad. Nieuwsberichten weet dit wel zeker, nadat ze meer dan 140 tegenstemmers hebben gekregen van diverse lidstaten. Hiermee is het dan ook veel gemakkelijker geworden voor Amerika, om dit niet met goedkeuring van de lidstaten in oorlog te gaan met Noord Korea.

Noord-Korea

Noord-Korea leider is slim maar wel degelijk zeer gevaarlijk.

Ook al zouden er gesprekken plaats vinden tussen Noord-Korea en Zuid-Korea zal meer een misleiding kunnen zijn dat wat er daadwerkelijk zal plaats vinden. Als er gesprekken komen tussen beide landen, zal niets uithalen ondanks dat iedereen van mening zou zijn geweest dat het dan allemaal goed zal komen en dat een oorlog is afgewend. Ook uit deze mooie vertoning die ieder op een dwaal spoor zal zetten, mag het hier straks wel duidelijk zijn dat iedere leider van ene land waar ook op de wereld voor het volgende zorgt. Leider(s) veroorzaken een probleem voor hun bevolking in het algemeen. Zodra twee kinderen zoals Amerika en Noord-Korea over en weer elkaar dreigen, en dit zal uitlopen op een oorlog waar kernwapens worden gebruikt, zijn de burgers het slachtoffer.

En dit alleen omdat twee kinderen over en weer elkaar dreigen, maar wat is hier nieuw aan. In ieder oorlogen, zien we de zelfde trend terug komen, een leider moet plaats maken, maar dan moet eerst een heel land totaal verwoest worden, en niet te vergeten de bevolking. Stel dat ik een leider ben van een land, en ik bezit zeer veel olie zoals gas. Echter ik wil absoluut geen zaken doen met Amerika, maar wel met Europa. Op alle mogelijke manier zal er worden gezorgd, dat ik een dictator ben en mijn eigen bevolking afslacht. Of zoals in Irak, dat ik massa vernietigingswapens bezit. Amerika zal er absoluut alles aan doen, om mij als leider van mijn land te verdrijven met een oorlog. Ik moet verdwijnen, maar eerst met er wel een oorlog beginnen, en dat het land in het totaal verwoest zal zijn om mij als leider proberen te doen verdwijnen. En de miljoenen doden onder de bevolking, ah dat is bijkomende schade. Wat er ook gebeurt in de aankomende maanden in 2018, zijn allemaal misleidend, en daar maakt Noord-Korea dankbaar gebruik van die nadien iedereen zal choqueren.

Qr Code
Ga naar boven