Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Jade Helm training Amerika

Jade Helm Militairen "oefening"?

15 juli. 2015 Zeer veel Amerikanen vragen zich af, dat waarom er op een zeer grote schaal militaire oefeningen plaats vinden in hun land. Inmiddels hebben wij al de daadwerkelijke reden kunnen achterhalen waarom ze worden gehouden. Nieuwsberichten zal dit per direct openbaar maken. Jade helm is een aardig besproken onderwerp op Youtube en sociale media, ieder die zich daar mee bezig houd heeft zijn eigen conclusie. Wanneer men dan ook vragen stelt bij de maker van deze video's weten ze niet exact te vertellen waarvoor ze daadwerkelijk worden gehouden. Nieuwsberichten zal dan ook hieronder enkele punten uitleggen en de indruk moet wekken bij de Amerikaanse bevolking van de Jade Helm oefening.

Militaire oefeningen Amerika JADE HELM

Jade helm is een droge oefening, maar is wel degelijk een feit dat dit zal worden uitgevoerd na de droge oefening. Het is nu aan de bevolking & veteranen van Amerikaanse bevolking, om samen te werken. Samen werken als een front zoals dit ook in de oorlog gebeurde. Het gaat hier niet om een front op te zetten achter je computer, maar op sociaal gebied onder elkaar.

Onconventionele Warfare

Operatie Jade Helm: indrukwekkend Militaire oefening die gehouden wordt over meerdere Staten voor "Onconventionele Warfare"

Onconventionele heeft deze betekenissen

  1. Anders dan gewoon en anders dan je zou verwachten
  2. Experimenteel, hip, ongeregeld, vrij
  3. Non-conformistisch 2) On vormelijk 3) Vrijgevochten

In het officiële document van Jade Helm wordt alles zeer netjes uitgelegd over deze oefeningen die gehouden worden in meerdere staten van Amerika. Zie document Jade Helm Officiële document Jade Helm

Waarom wordt Jade Helm gehouden in Amerika?

Ieder land moet voorbereid zijn op eventuele aanvallen van buiten af, de bevolking moet dan ook "beschermd" worden als er een aanval heeft plaats gevonden. Om chaos te voorkomen, grote onrust, volks opstand en of terroristische aanvallen worden deze oefeningen voor gehouden. Deze macht is dan ook bedoeld om het volk (burgers) te beschermen tegen dit soort dreigingen. Met dit gehele plaatje, zal de Amerikaanse bevolking zich behoorlijk veilig moeten voelen. Zoals wij in het begin aangaven, circuleren vele video's op YouTube over Jade Helm en hun bevindingen. De waarheid zal in de volgende pagina worden beschreven.

Waarom Operatie Jade Helm 15 is freaking out het Internet - en waarom het niet zou moeten zijn

Het leger zegt dat de omvang en reikwijdte van Jade Helm 15, een Special Operations oefening die begint in juli, stelt het zich onderscheidt van andere oefeningen. Ook het instellen van het uit elkaar: De wijdverspreide samenzweringstheorieën dat de VS bereidt zich voor om de staat van beleg uit te komen.

Daadwerkelijke reden van Jade Helm

Dit is daadwerkelijk reden van de Jade Helm oefening.

Jade Helm oefeningen in diverse staten van Amerika, word inderdaad gehouden als "droge oefening". Echter schuilt hierachter een totaal ander verhaal dat nog niemand heeft beschreven of de daadwerkelijke reden ervan

  • Jade wordt gehouden om na de ramp in te grijpen. (leugen)
  • Jade Helm is na de ramp om overledenen te zoeken. (leugen)
  • Jade Helm heeft het hoofd doel, om de bevolking  & veteranen van Amerika te ontwapenen.
  • Jade helm speciale getrainde militaire is opgezet door de regering, voor rellen die in de toekomst zullen gaan voordoen.
  • Fema kampen, zijn speciaal over het land opgezet, om daar de bevolking naar toe te deporteren die niet willen luisteren wat de elite van de bevolking eist hoe hun systeem door de bevolking moet worden nageleefd.

Het mag wel duidelijk zijn, dat de training die tot heden word gehouden in Amerika ergens voor bedoeld waren. Verder word er zodanig grote oefening gehouden die nooit eerder in Amerika is voorgekomen. Uit diverse documenten, blijkt er zoveel munitie te zijn ingekocht, dat men daar 3 oorlogen mee kunt voeren. Amerika heeft een probleem, eigenlijk is het andersom. De regering heeft een probleem, en dat is namelijk dat vele burgers in Amerika een wapen in hun bezit hebben. Diverse opraken in de regering om de wapens proberen terug te dringen blijkt te zijn mislukt. Die stap zijn ze nu voor, de regering zoals alle Jade Helm militairen moeten de burgers  & veteranen die wapens hebben ontwapenen. Tijdens deze ontwapening van burgers & veteranen, zal een groot gedeelte van de burgers in opstand komen met hun wapens. Alle munitie die enige tijd geleden werd aangekocht door de Amerikaanse regering, zal dan ook tegen u als burger & veteranen worden gebruikt.

Herhaling van de geschiedenis

Hitler heeft het gedaan, zoals ook de Amerika het opzetten van concentratiekampen.

Jade Helm Militairen

De hoeveelheid Jade Helm militairen, vooral de jongere generatie is het niet eens met het ontwapenen van burgers  & veteranen die wapens hebben. Enkele Jade Helm militairen hebben dan of zelf ontslag genomen om niet met dit plan van de regering uit te voeren. Een andere groep Jade Helm militairen, worden ontslagen omdat ze via youtube of andere kanalen de uitvoering vrijgeven wat de daadwerkelijk doel is van Jade Helm.

Registratie wapens

Ieder wonende Amerikaan die een wapen koopt, moet zijn ID tonen. Tijdens het kopen van een wapen, wordt alle gegevens genoteerd van de persoon in kwestie. Hiermee is het makkelijker te achterhalen voor Jade Helm militairen, om per deur een inval te doen en de aangekochte wapen in beslag te nemen. Veteranen zullen de eerste zijn, die zullen worden ontwapend. Nadien een groot gedeelte van de bevolking, en dit soort acties zullen altijd in de nacht worden uitgevoerd. Zoals iedereen zou moeten weten, dat dit soort aanvallen onverwachts zal gebeuren. Naast dat feit viel ons ook al op dat er veel andere zaken aan de hand zijn voor het hebben van wapens. De regering van Amerika probeert iedereen die mentaal onstabiel zijn, hun wapens af te pakken. Mensen die nog geen wapens hebben, en onstabiel zijn, zullen bij een nieuwe wet geen zware wapens meer kunnen kopen. Dat laatste zet ons wel aan het denken, gezien dat de regering hiermee wil proberen, dat iedereen een wapen wil kopen is dan ineens onstabiel. De gehele opzet is dat de regering zich voorbereidt op de staat van beleg.

Nibiru - Planeet X

Ondanks onze moeite om maar ergens achter te komen, door vragen te stellen aan NASA zoals JPL hebben wij niets vernomen. Wij stelde vragen over diverse manen en planeten zoals de zon die veranderd waren, die informatie hadden wij nodig om onze school opstel zo correct mogelijk samen te stellen. Zoals wij al vernoemde, we hebben op geen één antwoord terug gekregen.

Wanneer men beschikt over een krachtige telescoop, dan kan men wel iets anders zien dan planeet X, nou kan het aan ons liggen, maar er blijkt wel een ander planeet in onze Zonne stelsel aanwezig te . Dit echter kunnen wij, zoals sterrenkundige nog niet met zekerheid aangeven.

Wij van Nieuwsberichten blijven dit alsnog tot op de dag van vandaag zien als een hoax.

Zodra wij maanden de tijd insteken, iedere dag om richting de zon te kijken, is nies te zien dan alleen de zon.

Astronomie

We hebben ook diverse sterrenwachten gebeld en afspraak gemaakt om wat meer te weten te komen over astronomie, we vroegen dan ook als wij langs mogen komen om eens het geheel mee te maken. Dit was geen probleem en daar hebben wij ook dankbaar gebruik van gemaakt, met de gegevens die wij hebben en opgevraagd bij iedereen die een video hebben gemaakt over Nibiru coördinaten. Goed zoals wij eerder in onze artikelen hebben geschreven, kon niemand de juiste coördinaten geven. Ondanks dat zijn we maar vanuit gegaan van foto's die per dag opdoken op het web. Met die gegevens zijn zo uiteenlopend dat Nibiru van de ene kant van de zon sprong naar de andere kant, en als wij dan ook keken naar de zon voor weken/maanden met een laskap was er absoluut niets te zien. Er is dus ongelooflijk veel desinformatie en sensatie over Nibiru - Planeet X.

Zodra mensen eens ophouden et dat soort desinformatie op het internet zoals YouTube zetten, dan zal dit geheel veel meer waardevol zijn zoals te achterhalen waar de regering mee bezig is. Gezien dat de meeste mensen niet willen begrijpen, dat al mocht het geval zijn dat inderdaad Nibiru - Planeet X inderdaad onderweg is naar de aarde, dan kan er ook daadwerkelijk een bericht uitgeschreven worden dat er een ongelooflijk gevaar dreigt voor de natuur, dieren en mensen.

De laatste tijd duiken steeds weer nieuwe en oude video's op bij YouTube, de meeste die weer geript zijn van andere en hun eigen interpretatie eraan toe voegen.

Wat is de reden van ontwapening Amerikaanse bevolking

Zoals vele Amerikanen weten, heeft bijna iedereen een wapen in huis. De reden voor het hebben van een wapen zijn uiteenlopend. De regering van Amerika heeft één reden om te proberen iedereen te ontwapening, Nieuwsberichten weet het antwoord.

Weet u het antwoord, waarom iedereen ontwapend moet worden?

Niets ontgaat Nieuwsberichten, ook al zou dit een staats geheim zijn van Amerika.

Qr Code
Ga naar boven