Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Syrische regime

Het Syrische regime ontdekt massagraven van zijn elementen in Daraa

Het Syrische regime heeft verschillende massagraven gevonden met de lichamen van zijn leden die in de afgelopen jaren in de provincie Daraa zijn gestorven.

Nedaa Syrië

De correspondent van "Nedaa Syrië" meldde dat het regime teams uit de "Rode Halve Maan" heeft gehaald en begon te graven en onderzoek te doen, en vond een begraafplaats waar tientallen lichamen van zijn jagers begraven waren in de buurt van Manshiyeh, die tijdens het gevecht werden gedood van "Death rather than Humiliation" anderhalf jaar geleden, en een ander graf werd ontdekt in de stad Nuwa op het westelijke platteland van Daraa.

Overblijfselen van lichamen

De correspondent wees erop dat de overblijfselen van lichamen werden overgebracht van botten en kleding naar het nationale ziekenhuis, terwijl de zoektocht naar nieuwe stortplaatsen doorgaat. Het is opmerkelijk dat het Syrische regime niet is om het lot van zijn verdwenen strijders te onthullen, waar het beweerde dat ze gevangen waren genomen en hun families vertelden dat zij gevangenen zijn en werken om hen vrij te laten.

Qr Code
Ga naar boven