Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
qaeda, terroristen

Geheim pentagon doc, onthuld over ISIS Benghazi

  • Wie heeft er ooit eerder gehoord van ISIS?
  • Waar komt ISIS ineens vandaan? Dat vroegen wij van Nieuwsberichten ook keer op keer af, laten we eens verder lezen over dit samenzwering van een regering. kondigde vandaag aan dat het verkregen meer dan 100 pagina's van eerder geclassificeerd " Geheim

Defensie, State Department documenten blijkt Obama wist dat Al Qaeda terroristen had gepland Benghazi Attack 10 dagen vooraf.

Benghazi

Administration wist drie maanden voor de november 2012 presidentsverkiezingen van ISIS plannen om een kalifaat in Irak te vestigen.

Toediening wist van wapens wordt verscheept vanuit Benghazi naar Syrië

 

"documenten uit het Department of Defense (DOD) en het Department of State onthullend dat DOD vrijwel onmiddellijk gemeld dat de aanval op het Amerikaanse consulaat in Benghazi werd gepleegd door de al-Qaeda en de Moslim Broederschap-verbonden"

Brigades van de Captive Omar Abdul Rahman" (BCOAR), en was gepland ten minste 10 dagen van tevoren. Rahman is bekend als de blinde sjeik, en bedient het leven in de gevangenis voor zijn betrokkenheid bij de 1993 World Trade Center bombardementen en andere terroristische daden. De nieuwe documenten bieden ook de eerste officiële bevestiging dat toont de Amerikaanse regering op de hoogte was van wapens zendingen vanuit Benghazi naar Syrië. De documenten ook een augustus 2012 analyse waarschuwing van de opkomst van ISIS en de voorspelde het falen van het beleid van Obama van de verandering van regime in Syrië.

De documenten werden vrijgegeven in reactie op een rechterlijk bevel (Michael Bekesha, lees dit bestand)  in overeenstemming met een 15 mei 2014, Freedom of Information Act (FOIA) rechtszaak aangespannen tegen zowel de DOD en het State Department op zoek naar de communicatie tussen de twee agentschappen en de leiders van het Congres "over zaken die verband houden met de activiteiten van een agentschap of afdeling van de Amerikaanse regering aan de Special Mission Compound en / of geclassificeerde annex in Benghazi."

Spelling en interpunctie is gedupliceerd in deze release zonder correcties.

Een ministerie van Defensie document van de Defense Intelligence Agency (DIA), gedateerd 12 september 2012, de dag na de aanval Benghazi Gegevens dat de aanval op de compound was zorgvuldig gepland door de terroristische groep Bocar "om zo veel Amerikanen mogelijk te doden . "Het document werd verzonden naar de toenmalige minister van Buitenlandse Zaken Hillary Clinton, de toenmalige minister van Defensie Leon Panetta, de Joint Chiefs of Staff en de Obama Witte Huis de National Security Council. De zwaar geredigeerd ministerie van Defensie "informatief rapport", zegt dat de aanval op de Benghazi facility "werd gepland en uitgevoerd door de Brigades van de Captive Omar Abdul Rahman (BCOAR).

"De groep is geabonneerd op "AQ ideologieën:"

De aanval was gepland tien of meer dagen voorafgaand aan ongeveer 1 september 2012. De bedoeling was om het consulaat te vallen en te doden zo veel Amerikanen mogelijk om wraak te zoeken voor de Amerikaanse doden van Abu Yahya ((AL Libi)) in Pakistan en in memorial van de september aanslagen op het World Trade Center gebouwen 11 2001

"Een gewelddadige radicale," het DIA rapport zegt, is "de leider van BCOAR is Abdul Baset ((Azuz)), Azuz werd verzonden door ((ZAWARI)) voor het opzetten van Al Qaeda (AQ) bases in Libië. 'De groep hoofdkwartier werd opgezet met de goedkeuring van een "lid van de Moslim broer kap beweging ... waar ze hebben grote caches van wapens. Sommige van deze caches worden verhuld door voederbakken voor vee. Ze hebben SA-7 en SA-23/4 MANPADS ... ze trainen bijna elke dag de nadruk op religieuze lessen en geschriften waaronder drie lessen per dag van de jihadistische ideologie. "

Het ministerie van Defensie meldde de groep onderhouden schriftelijke stukken, in "een kleine rechthoekige kamer, ongeveer 12 meter bij 6 meter ... dat informatie over alle van de AQ activiteit in Libië te bevatten."

(Azuz is weer de schuld van de aanslag in Benghazi een oktober 2012 DIA document.)

De DOD documenten bevatten ook de eerste officiële documentatie die de regering-Obama wist dat wapens werden verscheept vanuit de haven van Benghazi naar rebellen in Syrië.

Een oktober 2012 rapport bevestigt:

Wapens van de voormalige Libische militaire voorraden werden verscheept vanuit de haven van Benghazi, Libië naar de haven van Banias en de haven van Borj Islam, Syrië.

De wapens verscheept tijdens de late-augustus 2012 waren Sniper geweren, RPG's en 125 mm en 155 mm houwitsers raketten. In de onmiddellijke nasleep van en naar aanleiding van de onzekerheid als gevolg van de ondergang van de ((Gaddafi)) regime in oktober 2011 en tot begin september van 2012, wapens uit de voormalige Libische militaire voorraden gevestigd in Benghazi, Libië werden verscheept van de haven van Benghazi, Libië naar de havens van Banias en de haven van Borj Islam, Syrië.

De Syrische havens werden gekozen vanwege de kleine hoeveelheid vracht verkeer op doorreis deze twee poorten.

De schepen die worden gebruikt om de wapens te vervoeren waren middelgrote en in staat om 10 of minder containers van de lading vast te houden.

De DIA document nadere informatie:

hij wapens verscheept vanuit Syrië tijdens de late-augustus 2012 waren Sniper geweren, RPG's en 125mm en 155mm houwitsers raketten. De nummers voor elk wapen werden geschat op: 500 sniper rifles, 100 RPG draagraketten met 300 totale rondes, en ongeveer 400 houwitsers raketten [200 ea - 125 mm en 200 ea - 155mm.]

De zwaar geredigeerde document niet openbaar te maken, die is het verzenden van de wapens.

Een andere DIA rapport, geschreven in augustus 2012 (dezelfde periode de VS werd het toezicht op wapens stroomt vanuit Libië naar Syrië), zei dat de oppositie in Syrië werd gedreven door al-Qaeda en andere extremistische moslimgroepen: "de salafistische, de Moslim Broederschap, en AQI zijn de belangrijkste drijvende krachten van de opstand in Syrië "de groeiende sektarische richting van de oorlog werd voorspeld ernstige gevolgen voor Irak, die de meegeleverde hebben" groot gevaar "van de opkomst van ISIS.:

De verslechtering van de situatie heeft ernstige gevolgen voor de situatie in Irak en zijn als volgt:

Dit creëert de ideale sfeer voor AQI [al-Qaeda in Irak] om terug te keren naar zijn oude zakken in Mosul en Ramadi, en zal een nieuwe impuls in de veronderstelling van de eenmaking van de jihad onder soennitische Irak en Syrië, en de rest van de soennieten in het bieden Arabische wereld tegen wat zij van mening is één vijand, de andersdenkenden. ISI zou ook een islamitische staat te verklaren door zijn vereniging met andere terroristische organisaties in Irak en Syrië, die groot gevaar met betrekking tot verenigende Irak en de bescherming van zijn grondgebied zal creëren.

Sommige van de "ernstige gevolgen" zijn black-out maar de DIA presciently waarschuwde een dergelijk gevolg zou zijn "vernieuwen faciliteren van terroristische elementen uit de hele Arabische wereld aangaan Iraakse Arena."

Van een aparte rechtszaak, het State Department produceerde een document de ochtend na de Benghazi aanval van kantoren Hillary Clinton, en het Operations Center in het Bureau van het uitvoerend secretariaat, dat op grote schaal werd verzonden via het agentschap, met inbegrip van Joseph McManus (toenmalige Hillary executive assistant Clinton's). Op 6:00, een paar uur na de aanval, de top kantoor van het State Department stuurde een "spot rapport" over de "aanval op de Amerikaanse diplomatieke missie in Benghazi" dat er geen melding gemaakt van video's of demonstraties maakt:

Vier COM personeel werden gedood en drie gewond in een aanval door tientallen strijders op de Amerikaanse diplomatieke missie in Benghazi begint ongeveer 1550 Eastern Time ....

Het ministerie van Buitenlandse Zaken heeft nog geen documenten om te draaien van de geheime e-mailaccounts van Hillary Clinton en andere top State Department ambtenaren.

"Deze documenten zijn jaw-dropping. Geen wonder dat we moesten meer FOIA rechtszaken bestand en wachten meer dan twee jaar voor hen. Dat Barack Obama, Hillary Clinton en andere top ambtenaren wisten dat de Benghazi aanval was een al-Qaeda terroristische aanslag van de get-go - - en toch gelogen en bedekt dit feit up - Als het Amerikaanse volk de waarheid had geweten Mitt Romney zou heel goed zijn president. En waarom zou de regering-Obama blijven de Moslimbroederschap steunen, zelfs nadat hij wist dat het was gebonden aan de terroristische aanslag Benghazi en al-Qaeda? Deze documenten wijzen ook op verbinding tussen de instorting in Libië en de ISIS oorlog - en bevestigen dat de VS wist opmerkelijke details over de overdracht van wapens van Benghazi naar Syrië jihadisten, "verklaarde Tom Fitton, Gerechtelijk Horloge president. "Deze documenten tonen aan dat de Benghazi cover-up is voortgezet jaar en wordt alleen ontrafelen via onze onafhankelijke rechtszaken. De Benghazi schandaal net een heel stuk slechter voor Barack Obama en Hillary Clinton.

Qr Code
Ga naar boven