Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

De 'geënsceneerde' video van de chemische wapens van kinderen in Syrië

Moskou heeft 'onweerlegbaar' bewijs dat een chemische aanval op de Douma in Syrië is opgevoerd - de afgezant van Rusland bij OPCW

Moskou heeft "onweerlegbaar bewijs" dat het vermeende chemische incident in de Douma in Syrië een "valse vlagaanval" was, geregisseerd door Britse veiligheidsdiensten met steun van de Verenigde Staten, zei de Russische gezant aan de OPCW.

"We hebben niet alleen een 'hoog niveau van vertrouwen', zoals onze westerse partners op een uniforme manier zeggen; we hebben onweerlegbaar bewijs dat er geen chemische aanval is geweest in Douma op 7 april ", zei de Russische ambassadeur bij de Organisatie voor het verbod op chemische wapens Aleksandr Shulgin tijdens een speciale bijeenkomst van de uitvoerende raad van de chemische raad van de VN. De diplomaat voegde eraan toe dat het incident een "vooraf geplande valse vlagaanval was geweest door de Britse veiligheidsdiensten, die ook door hun bondgenoten in Washington hadden kunnen worden geholpen."

"Dingen ontvouwden volgens het vooraf geschreven scenario opgesteld door Washington. Het lijdt geen twijfel dat de Amerikanen in dit alles 'eerste viool' spelen, "zei Shulgin, eraan toevoegend dat" een aanval "plaatsvond door" pseudo humanitaire NGO's ", die onder het beschermheerschap staan ​​van de buitenlandse tegenstanders van de Syrische regering.

De feiten achter de 'geënsceneerde' video van de chemische wapens van kinderen in Syrië

Een video die wordt beschreven als het tonen van Syrische kinderen die getraind zijn om de symptomen van een aanval met chemische wapens te vervalsen, is op grote schaal online gedeeld met valse en dreigende desinformatie.

RT Digital onderzocht de oorsprong van de video en constateerde dat niet worden aangetoond dat kinderen worden gedwongen en voorbereid op toekomstige propagandavideo's, zoals ten onrechte door gebruikers op Twitter wordt gesuggereerd.

De video is meer dan vier jaar oud en de acties die door de kinderen in de video worden uitgevoerd maken deel uit van een toneelstuk van de Nesma organisatie in het oosten van Ghouta.

A video showing US/UK backed terrorists in #Syria teaching children how to act for #FalseFlag#ChemicalAttack videos: pic.twitter.com/F2hsxQAl7z

— Hannibal Khoury (@The_Cyrenian) April 10, 2018

The School of Terror. The FSA terrorists (moderate rebels) and Al-Nusra Front in conjunction with the #WhiteHelmets teach children how to fake a chemical attack. When the alarm sounds, the play starts... I must say, these kids are great actors..#Syria#Russia#FalseFlag#Sarinpic.twitter.com/tOupUhLvnB

— Brave New World (@ClubBayern) April 9, 2018

‼️The School of Terror����WATCH: #ISIS BlackFlag #NATO backed #FSA "rebels"with the #WhiteHelmets teach children how to fake a #ChemicalAttack.
When the alarm sounds the play starts, these little child actors are very convincing#Syria#FalseFlag#Doumapic.twitter.com/zhNZDU3JOB

— Sonia Mota (@SoniaKatiMota) April 11, 2018

Het originele exemplaar van de video is op 19 september 2013 naar YouTube geüpload. De Nesma organisatie adverteerde het stuk op zijn Facebook-account in september 18 and 19, 2013 – het exacte tijdsbestek dat de originele video is geüpload naar het YouTube-kanaal & nbsp; de naam & nbsp; vertaalt zich ruwweg in het Engels als Rural Damascus Media.

Andere video's van de Rural Damascus Media zijn ook gedeeld door de Nesma Organization Rsquo; s Facebook page.

De beschrijving van de video van Rural Damascus Media luidt als volgt: "Het doel van het stuk was om kinderen de gruwelen te leren dat ze worden aangevallen door chemische wapens en om de wereld te laten zien dat ze verwaarlozing en nalaten actie te ondernemen tegen een man die dergelijke wapens zou gebruiken tegen zijn wapens. eigen burgers."

Het YouTube-kanaal van Rural Damascus Media bevat ook video's van rally's waarbij de vlaggen FSA (Free Syrian Army) en Al-Qaida werden bewaakt.

De Nesma-organisatie heeft ook een Facebook-geschiedenis van het delen van inhoud van de Syrian Revolution Coordinators Union. De Nesma-organisatie is de Arabische vertaling, maar de groep noemt zichzelf ook Aura-vrijwilligers.

Qr Code
Ga naar boven