Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
wereld, oorlog

Europa binnenkort in een grote wereld oorlog verwikkeld

Via de media wordt iedereen wijs gemaakt, dat er 12 dagen een gezamenlijke militaire oefening plaats vindt. Sinds vorig jaar 2014 december was er al in Amerikaanse senaat een overeenkomst, dat militaire inzet in Europa moest worden gerealiseerd. Voordat wij van Nieuws en Feiten, het stuk zullen presenteren over de aankomende oorlog willen wij u hiermee even iets duidelijk maken. Nederland is al twee keer in een oorlog verwikkeld geweest, WO I en WO II, de laatste staan enkele mensen nog bij.

RMS lusitania WO I

De eerste oorlog WO I, wilde Amerika zich ook in mengen in die oorlog. Echter konden ze dat niet, er moest een aanleiding zijn om in die oorlog mee te kunnen vechten. Amerika bedacht iets en met de hoop dat het ook zal slagen dat ze mee konden doen in de eerste wereld oorlog. Er werd een advertentie geplaatst over een boot reis naar Engeland in een krant, daarop reageert toen voldoende mensen die graag naar Engeland wilde.


lusitaniasunk

german notice

RMS


Op 7 mei 1915 werd het schip tijdens een reis van New York City naar Liverpool door de Duitsers tot zinken gebracht in de Atlantische Oceaan, voor de kust van Kinsale, tijdens de duikbotenoorlog. De Duitse onderzeeër U 20 had met een torpedo een gat geschoten in de stuurboordboeg van de Lusitania; kort daarop volgde nog een explosie. Het schip zonk in slechts 18 minuten. Daardoor konden slechts een beperkt aantal sloepen tijdig te water worden gelaten en wat fataal werd voor de meeste passagiers en bemanningsleden.

Gevolgen van de ramp RMS lusitania

De aanval op de Lusitania leidde tot hevige reacties in de Verenigde Staten. Een deel van de Amerikaanse pers riep op tot oorlog tegen Duitsland. De geallieerden wakkerden deze stemming uiteraard aan. De Amerikaanse president Wilson wilde niet zover gaan, maar eiste wel dat Duitsland zich zou verontschuldigen, schadevergoeding zou betalen aan de Amerikaanse slachtoffers; en bovendien zou beloven dat zoiets nooit in de toekomst zou gebeuren.


Hitler WO II

Hitler had ook een doel, en dat doel was NWO te realiseren. Al na de eerste WO I, was dit al in de planing om een Nieuwe Wereld Order te realiseren. Hoe dat te werk ging, was nou niet echt de bedoeling om er een slachtpartij ervan te maken, dat moest dus gestopt worden. Of het geheel de waarheid zal zijn, is ook voor ons natuurlijk niet te achterhalen. Op dat moment waren wij daar niet bij aanwezig wat zich exact afspeelde, echter andere die daar veel meer bij begaan zijn, hebben dan ook het volgende video opname gemaakt en onderzoek in dit geheel.


Echter wij zijn niet anders gewend van Amerika dat ze altijd hun neus in iemand anders zijn zaken wil steken, met grote gevolgen nadien. We hebben nu uit de geschiedenis geleerd van Amerika, dat ze leugens vertellen die men wel moet geloven. Voorbeeld was Irak en Pakistan, Irak was Saddam Hussein was geen slechte persoon, echter moet dat wel zo afgeschilderd worden dat hij al zijn bevolking onderdrukte. Eveneens dat Saddam Hussein, mass of distruction in zijn bezit had, nadien dat het land totaal in puin ligt tot de dag van vandaag, heeft Irak nooit dat soort wapens in zijn bezit gehad.

Wat was exact het doel van Amerika om Saddam Hussein en het land te verscheuren?

Simpelweg, olie, de macht om olie in handen te krijgen zodat de Amerikaanse bevolking hun behoefde kon worden voorzien. Er was al jaren lang geprobeerd door de regering van Amerika om Saddam Hussein om te leggen, Jackhals werden ze vernoemd. Dat plan lukte keer op keer niet, dus er moest een andere oplossing gevonden worden om alsnog aan die olie te komen wat Irak rijk aan is. Saddam Hussein heeft dat ongelooflijk lang volgehouden om niet een contract te ondertekenen met Amerika, dan maar oorlog en aanvallen op iets wat er niet was.


Rusland Poetin

Poetin moest het ook ondervinden vanuit Amerika in opdracht naar Europa, en dan wel zoals bij vele bekend is de vliegtuig ramp in Oekraïne de MH17. Tot heden is absoluut niets gebleken uit gegevens dat Rusland daar iets mee te maken heeft gehad, dat plan is dus ook mislukt. Dan maar sancties op Rusland leggen, eveneens ook niet gelukt tot een bepaald punt. Door die sancties heeft wel de bevolking eronder te leiden door de bezuinigingen, waar de rest van het geld naar toe gaat is wel duidelijk. Alle geld wat Poetin tot zijn beschikking heeft, wordt met spoed de beste militaire materieel in productie gezet.

In ons eerder artikel is al uitdrukkelijk beschreven, dat Europa in wellicht 2016 in een oorlog te zijn verwikkeld door Amerika. Nu zullen de meeste bij dit lezen zich ot lachen, echter de aankomende maanden of volgende jaar 2016 zal dit duidelijker naar voren komen. Wat vele mvan de bevolking maar niet door blijken te hebben, is dat Amerika de grootste aggressor blijkt te zijn. Waar men dan ook iets verneemt waar Amerika in de nieuws koppen opduikt, en of dat Rusland als zonne bok zal worden gebruikt, om een oorlog te kunnen starten.

Rusland zal aan de bevolking zodanig worden weggezet, dat zij Europa uitlokt tot een oorlog. Wellicht zal de bevolking eens terug moeten gaan in de tijd, en de waarheid zal dan veel duidelijker worden wie de daadwerkelijke terrorist is.              

12 daagse militaire oefening

Hopelijk zult u begrijpen, dat dit alles een grote onzin is dat er voor 12 dagen een militaire oefening zal plaats vinden. We zullen dan ook hier de totale lijst plaatsen vanaf dat wederom Amerika er zich mee begon te bemoeien.

In dit artikel zullen we zoveel mogelijk u de informatie tonen dat het geheel al jaren geleden is opgezet. Er moest en zal een nieuwe oorlog komen, de meest simpele reden hiervoor is "olie/gas" voorraden. Diverse landen smachten naar olie en gas, Amerikaanse gebruikers hebben zoveel nodig dat de regering daarop naar handelt, ook dat als de bevolking (burgers) van Amerika daarvan het slachtoffer van worden.

We hebben al eerder geschreven over de grootste oefeningen sinds de Tweede Wereldoorlog op de drempel van Rusland en vanaf gisteren wordt er één van de grootste Europese oefeningen met militaire jets ooit gehouden.

Deelnemende militaire oefening landen zijn;

Amerika, Engeland, Zwitserland, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Finland, Noorwegen en Zweden.

Deelnemende waar de militaire oefeningen plaats vinden zijn;

Estland, Letland, Wit-Rusland, Litouwen, Polen, Oekraïne en Roemenië.

Goed met die kennis gaan we de volgende stap maken in eigen land. Oefening Secure Peacock in volle gang
Deze week is de oefening Secure Peacock van 45 Pantserinfanteriebataljon van de Koninklijke Landmacht uit Havelte van start gegaan. De oefening staat in het kader van externe gerichtheid. Onzin complete onzin, het was des tijd al bekend dat er veel mis ging in Europa. Eveneens wisten ze al dat er op korte duur iets zou gaan gebeuren, en dat ze zich daarvoor moesten voorbereiden. Letterlijk over in Nederland werden deze oefeningen gehouden in de straten en steden in Nederland, onder de moto "Werving".

Op de datum 4 september 2014 kwam ineens dit bericht in het nieuws "200 militairen voor NAVO-flitsmacht"

Nederland gaat bijna 200 militairen leveren voor de nieuwe flitsmacht van de NAVO. Dat heeft minister Hennis van Defensie gezegd voor het begin van de NAVO-top in Wales. De militairen zijn vanaf volgend jaar inzetbaar.

De NAVO maakte eerder deze week bekend een tweede flitsmacht te willen oprichten. Er bestaat nu al een eenheid die binnen vijf dagen overal ter wereld inzetbaar moet kunnen zijn, maar de lidstaten vinden dat eigenlijk niet snel genoeg. Een Very High Readiness Joint Task Force zou nog sneller actief moeten worden.

De eenheid zou moesten bestaan uit 4000 militairen en wordt waarschijnlijk gestationeerd in Oost-Europa. Op de top in Wales wordt een besluit over de oprichting verwacht.

Hennis had het aanvankelijk over "ongeveer 100" militairen. Nu blijkt dat het om een compagnie met ondersteunend personeel gaat.

Volgens Defensie zijn dat zo'n 200 mensen.

"Agressief gedrag"

NAVO-topman Rasmussen zei eerder deze week dat de interventiemacht een reactie is op "het agressieve gedrag van Rusland" in Oekraïne. Hij benadrukte dat de eenheid ook elders kan worden ingezet.

"Het is goed dat wij er direct aan meedoen, zodat wij ook bij de vormgeving van die flitsmacht betrokken zijn", zei Hennis in Wales.

De eerste oefening staat volgens haar gepland voor begin 2015, ergens in Oost-Europa.

Ergens in Oost-Europa, nou Hennis wist exact dat waarde oefening plaats zou vinden. Ze wisten net zoals wij al een vermoeden hadden, dat zelfs voor 4 september 2014 er een oorlog uitlokking zal plaats vinden. Ook hier voor de duidelijkheid, het waren geen 100 of 200 maar 4000 militairen.

Rusland houdt zijn grootste militaire oefening sinds het uiteenvallen van de Sovjet-Unie, ruim 20 jaar geleden. In Siberië en het verre oosten van Rusland doen 160.000 militairen en 5000 tanks mee aan de oefening.

Rusland verkenningsvliegtuigen

Rusland is al heel erg vroeg begonnen om verkennings-vluchten uit te voeren boven diverse grondgebieden zoals dit te lezen is hieronder. Deze verkenningsvluchten en het uitproberen hoe een land er op reageert mag wel duidelijk zijn dat Rusland niet met zich laat sollen.

Russische straaljagers houden NAVO bezig
http://nos.nl/artikel/2001374-russische-straaljagers-houden-navo-bezig.html

Dick Berlijn: geen zorgen om Russische straaljagers
http://nos.nl/artikel/2001416-dick-berlijn-geen-zorgen-om-russische-straaljagers.html

Alle voorgevallen met Russische straaljagers tot heden over Nederland
http://nos.nl/zoeken/?s=Russische+straaljagers

NAVO Treinen Voor Air oorlog in Europa, de VS troepen naar Oekraïense Nationale Garde Binnenkort Train
https://translate.google.nl/translate?sl=en&tl=nl&js=y&prev=_t&hl=nl&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fwww.globalresearch.ca%2Fnato-trains-for-air-war-in-europe-u-s-troops-to-train-ukrainian-national-guard-soon%2F5437727&edit-text=&act=url

Het Amerikaanse leger Convoy in Estland (Pärnu)

Amerikaanse troepen die Polen / US ARMY in Polen – Dragoon RIDE 2015

DRAGOON RIDE (NATO TV)

US Army Estland Boren: Amerikaanse militaire konvooi rollen door Estland aan het begin van Dragoon Ride oefening

Zodra we nu alle beelden hebben gezien, zal ieder wel zijn opgevallen dat al ver voordat de oefening plaats zou vinden dieverse militairen naar Europa zijn overgebracht. Het aantal militaire wat naar Europa is overgekomen schommeld behoorlijk, gezien dat de laatste schijfers aangeven dat er op dit moment 200.000 militairen in deze oefening deel nemen.

Heel vreemd bericht kregen we binnen, met een verwijzing naar een video, zie hieronder het bericht?

Klaar zijn voor wat?

Voor welke missie?

Hun unit klaar is voor de volgende missie?

Zeer vreemd bericht, ten zij wij van Nieuws en Feiten iets over het hoofd zien in de boodschap van deze Amerikaanse soldaat. Dit gaf ons van Nieuws en Feiten de reden om alsnog een artikel te schrijven dat wat er aan de hand is momenteel in Europa. En vanuit de laatste video boodschap kunnen we wel degelijk eruit opmaken, dat er naar onze mening een oorlog aan zal komen.

Qr Code
Ga naar boven