Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Lenin Moreno het politieke asiel van Julian Assange illegaal beëindigd

Op donderdagochtend heeft het regime van de Ecuadoraanse president Lenin Moreno het politieke asiel van Julian Assange illegaal beëindigd en de Britse politie uitgenodigd de ambassade van Londen in te trekken om hem te arresteren. Assange werd door een groep Britse politieagenten uit de Ecuadoraanse ambassade gesleurd.

Zelfs toen hij bruut in een politiebus werd gesmeed, daagde Assange zijn vervolgers uit:"

#

Het VK moet zich verzetten tegen deze poging van de Trump regering. Het VK moet zich verzetten! "Assange's uitzetting uit de ambassade en zijn arrestatie zijn ongekende misdaden", zei James Cogan, de nationaal secretaris van de SEP (Australië). "Een journalist en uitgever, die geen misdaad heeft gepleegd, heeft zijn asiel beëindigd en is naar de gevangenis gesleept in overtreding van herhaalde VN-uitspraken die zijn status als politieke vluchteling."

"De aanval op Assange is gericht tegen de democratische rechten van de arbeidersklasse. Het is gericht op het creëren van een precedent voor het onderdrukken van massale oppositie tegen oorlog, soberheid en dictatuur," voegde Cogan eraan toe.

"De arrestatie van Julian Assange door een squadron van een Metropolitan Police is een politieke misdaad waarvoor de conservatieve regering van Theresa May en de Ecuadoraanse regering van Lenin Moreno politiek verantwoordelijk zijn," zei Chris Marsden, nationaal secretaris van de socialistische partij voor gelijkheid in Groot-Brittannië.

"De arrestatie vond plaats nadat de politie door de ambassadeur was uitgenodigd in de Ecuadoraanse ambassade en volgens wat de Britse minister van Buitenlandse Zaken Sir Alan Duncan zei: 'een uitgebreide dialoog tussen onze twee landen.' Achter de schermen orkestreert de regering van Trump in de Verenigde Staten evenementen.

"De Socialistische Gelijkheidspartij hekelt deze samenzwering. We zullen alles doen wat in onze macht ligt om de breedste protestbeweging van arbeiders en jongeren te mobiliseren tegen voorbereidende stappen om de oprichter van Wikileaks uit te leveren aan de VS in duidelijke schending van het internationaal recht. "

Rond 17:37 uur, Eastern time, bevestigde WikiLeaks Assange's arrestatie, tweeten: "DRINGEND: Ecuador heeft Assange politiek asiel illegaal beëindigd in strijd met het internationale recht. Hij is minuten geleden gearresteerd door de Britse politie in de Ecuadoraanse ambassade. '

Een paar minuten later tweette WikiLeaks: "DRINGEND: Julian Assange 'liep niet uit de ambassade.' De Ecuadoraanse ambassadeur nodigde de Britse politie uit op de ambassade en hij werd onmiddellijk gearresteerd. '

De Britse minister van Binnenlandse Zaken Sajid Javid nam onmiddellijk op Twitter om te verklaren: "Bijna zeven jaar nadat ik de Ecuadoriaanse ambassade ben binnengegaan, kan ik bevestigen dat Julian Assange nu in voorlopige hechtenis staat en terecht wordt behandeld in het VK. Ik wil Ecuador bedanken voor zijn samenwerking & @metpoliceuk voor zijn professionalisme. Niemand staat boven de wet."

De arrestatie van Assange heeft wijdverbreide volksafkeer en veroordeling van vooraanstaande journalisten teweeggebracht. "De actie van de Britse politie om Julian Assange letterlijk van de Ecuadoriaanse ambassade te slepen en het internationale recht van het Ecuadoraanse regime om deze barbaarsheid toe te staan, zijn misdaden tegen de meest elementaire natuurlijke gerechtigheid", schreef de Australische journalist John Pilger op Twitter. " is een waarschuwing voor alle journalisten. "

De borgstellingsvergoedingen tegen Assange zijn politiek gemotiveerd en zijn jaren geleden opgelost.

Het transparante doel van de opsluiting van de WikiLeaks oprichter door de Britse autoriteiten is om zijn uitlevering aan de VS te vergemakkelijken. Dit werd bevestigd door de advocaat van Assange, Jennifer Robinson, die tweette dat Assange was gearresteerd, niet alleen voor de valse borgtochtovertredingen, maar ook na een uitleveringsverzoek van de VS.

Leugens Donald Trump

De Trump administratie, met de steun van de Democraten, probeert Assange te vervolgen voor zijn rol in WikiLeaks 'blootstelling aan oorlogsmisdaden, massaal toezicht en illegale diplomatieke intriges.Dit laatste is zeer vreemd, gezien dat Donald Trump zeer veel herhaalde dat hij Julian Assange kende en zelfs gebruikte in zijn verkiezing programma. Nu op 11 april 2019 zegt het het volgende tegen de media.

Dit bedoelen wij met Amerika, liegen liegen liegen, en altijd vingers wijzen naar anderen landen of personen en die uitmaken voor een dictator.

Het Moreno regime heeft verklaard dat het het asiel van Assange heeft beëindigd, omdat hij een willekeurig "protocol" had overtreden dat het in oktober vorig jaar had opgelegd. In strijd met het internationale recht verbood het protocol Assange om politieke uitspraken te doen, ook over zijn eigen situatie.

Zoals WikiLeaks herhaaldelijk heeft gezegd, was het protocol een transparant voorwendsel om Assange's asiel te schenden. Moreno's regering heeft gefunctioneerd als een vazal van de Trump administratie, Ecuadoraanse diplomaten onderworpen aan ondervraging door het Amerikaanse ministerie van Justitie en Assange bespioneerd namens de CIA.

SEP Australië Nationale secretaris James Cogan concludeerde: "Het Moreno regime, de Britse regering van premier Theresa May en allen die betrokken zijn bij de samenzwering om Assange van de ambassade te dwingen hebben een schending begaan van internationale wetgeving die hen voor altijd zal beschuldigen als criminelen en gangsters. .”

"De SEP zal er alles aan doen om de immense ondersteuning die er is voor Assange te mobiliseren. We veroordelen de Australische regering en het hele politieke establishment omdat ze Assange, een Australische staatsburger, hebben opgegeven en meegewerkt hebben aan de aanvallen op zijn fundamentele rechten.

"Nu meer dan ooit, zal de SEP vechten om een ​​massabeweging te bouwen om de Australische regering te dwingen haar verplichtingen jegens Assange na te komen. Het moet de Britse regering dwingen om Assange het land te laten verlaten en terug te keren naar Australië, met een garantie tegen uitlevering aan de VS. "

De SEP (Australië) organiseert om 13.00 uur een bijeenkomst in het Martin Place Amphitheater in Sydney en om 16.00 uur, buiten de Victoriaanse staatsbibliotheek in Melbourne, om te eisen dat de Australische regering onmiddellijk actie onderneemt om Assange te verdedigen.

Christine Assange, de moeder van Julian en de meest vastberaden campagnevoerder voor zijn vrijheid, legde de volgende verklaring af die de rallies onderschrijft: "Ik dring er bij iedereen die momenteel in Australië is, burgers of bezoekers op aan om morgen de bijeenkomsten bij te wonen om te eisen dat de Australische overheid dringend optreedt om Julian te beschermen en breng hem naar huis. We zijn in de verkiezingsmodus en het is een goed moment om je mensen kracht te geven. "

Wij doen een beroep op alle werknemers, jongeren en verdedigers van democratische rechten om deel te nemen.

Maar er is een andere reden dat waarom Julian Assange uit de ambassade werd gehaald en dat zijn recht als burger van Ecuador door president Lenin Moreno werd ontnomen, lees het volgende artikel

IMF approves $4.2bn loan for Ecuador

#

Gevolgen

Veel mensen weten niet dat wie Julian Assange blijkt te zijn, dit wat ons zeer verbaasde

Julian Assagne is een journalist van Wikileaks, daar waar vele documenten zijn gepubliceerd over corruptie, seksschandalen van elite en huidige presidenten, beïnvloeding van verkiezingen en oorlogsmisdaden die gepleegd zijn door Amerikaanse militairen in Afghanistan en Irak. Julian Assange heeft alle geheime documenten wat normaal gesproken in een doof pot is gestopt door de Amerikaanse regering. Amerika staat al eeuwen bekend als een Reaper over the World, waar een oorlog is begonnen is mede veroorzaakt door de bemoeienissen van Amerika en het sturen van troepen. Iedere leugen wat gepubliceerd wordt over Rusland, is opgezet vanuit Amerika. Wij hebben diverse artikelen geschreven met bewijsstukken toegevoegd aan het artikel op waarheid.

 

Ook beïnvloed Amerika hier in EU, nu zult u wellicht denken dat dit het geval zal zijn. Een voorbeeld ervan is de North-Stream2, die vanuit Rusland komt. Alle Nederlandse staats media groepen is propaganda, en vertellen u een totaal ander verhaal in hun artikelen. Syrie, is ook een voorbeeld ervan, dat wanneer Rusland niet eerder in Syrie voet aan wal had gezet, was er nu geen Syrie meer, maar bezit door Amerikanen. Annexatie Krim, Amerika zoals de media in Nederland schrijven allen over hoe slecht Rusland wel niet is door de Krim te  annexeren. Wij kunnen u aangeven dat dit absoluut niet het geval is of ooit is geweest. Al kijken wij naar Amerika, kunnen wij hierbij aangeven, dat Amerika tot heden deze dag Hawaï heeft annexeert.

Op 17 juni 1898 besloot de Amerikaanse senaat Hawaii te annexeren. Imperialisme, economische en militaire belangen en verborgen politieke agenda’s speelden een rol bij de annexatie van het in de Stille Oceaan gelegen eiland. Pas in 1959 werd Hawaii een Amerikaanse staat. Hiermee werd Hawaii de vijftigste en laatste staat van de Verenigde Staten.

Concentratiekampen Amerika

 De internering van Japanse Amerikanen verwijst naar de gedwongen verhuizing en internering van ongeveer 120.000 Japanners en Amerikaanse burgers van Japanse komaf in de Verenigde Staten tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Na de aanval op Pearl Harbor in december 1941, raakte de Verenigde Staten officieel betrokken in de Tweede Wereldoorlog. Op 19 februari 1942 ondertekende president Franklin D. Roosevelt Executive Order 9066 op grond waarvan grote delen van de Pacific tot oorlogsgebied verklaard werden.

Ook Amerikaanse staten aan de westkust vielen hieronder. Alle bewoners van Californië, west Oregon, en Washington en een deel van zuid Arizona met voorouders van Japanse komaf werden door de War Relocation Authority in interneringskampen opgesloten.

Tot in 1945 leefden hele gezinnen in barakken in de geïsoleerde kampen die bewaakt werden door Amerikaanse soldaten. Hun bezittingen raakten zij kwijt. Na de oorlog kregen zij onder strenge voorwaarden een kleine compensatie.

Vanaf de jaren 60 kwam er kritiek op de destijds genomen maatregelen en in 1992 werd er een vergoeding van 20.000 dollar uitgekeerd

Lijst van interneringskampen

  • Gila River War Relocation Center, Arizona
  • Granada War Relocation Center, Colorado (ook bekend als "Amache")
  • Heart Mountain War Relocation Center, Wyoming
  • Jerome War Relocation Center, Arkansas
  • Manzanar War Relocation Center, Californië
  • Minidoka War Relocation Center, Idaho
  • Poston War Relocation Center, Arizona
  • Rohwer War Relocation Center, Arkansas
  • Topaz War Relocation Center, Utah
  • Tule Lake War Relocation Center Californië

Naast dat feit, heeft Amerika voor de tweede wereldoorlog Hitler NAZI Duitsland gefinancierd en voorzien van vele producten waaronder de beruchte Zylicon B.

Wat betekend dit allemaal nu voor ons burgers?

Dat wat vandaag is gebeurd, dat een journalist die politieke asiel heeft gekregen en burger is van  Ecuador, is vandaag uit de Ecuadoraanse Ambassade gehaald en geresteerd. Door de zeer hoge invloed van Amerika in samenwerking met de VK en Ecuador premier Lenin Moreno is het vandaag tot de zwarte dag van de journalistiek. Iedere journalist of wie dan ook, zou nu dus zeer goed moeten oppassen wat ze schrijven over Amerika. Met name waarheden publiceren, met documenten, video's en of foto's. Amerika blijkt dus zoveel invloed te hebben op alles en iedereen en welk land dan ook, dat ze je kunnen laten arresteren en uitleveren aan Amerika.

 

In het algemeen komt het al hierop neer, dat Amerika behoorlijk veel invloed heeft op de EU, en wat u en ik denken of zullen gaan schrijven. Wij hebben zeer veel aandacht geschonken aan dat hoe Amerika waar ook op de wereld dood en verderf zaait. Complete landen ontwricht raakt en in alle gevallen leid naar een oorlog of burgeroorlog. Wat wij hiermee willen aangeven is, dat wij zo spoedig mogelijk uit de EU moeten stappen. Onze vrijheid, onze vrijheid van denken en schrijven en of wat u vindt over wie dan ook, zal binnen aanzienlijke tijd afgelopen zijn. En deze tekeningen zijn al op diverse vlakken te zien, echter zou er tijd genomen moeten worden om het te zien.

De BREXIT is geen NEXIT, en kan ook absoluut niet met elkaar vergeleken worden wat de meeste angst is bij de bevolking van Nederland.

Referendum

Vele denken spijtig genoeg niet buiten de box, jammer dat wanneer men weet welke gevolgen er zijn voor u als burger op persoonlijk gebied. Een referendum is door vele politieke partijen afgeschaft met een reden. En die reden is een lijst dat wat ze van plan zijn met ons in de EU. Nu geven vele aan "Het heeft tijd nodig dat het bindende referendum weer in werking gezet wordt" dit laatste wat nooit zal gebeuren omdat alle partijen erop tegen zijn. Op 1 politieke partij, de PVV. Iedereen laat zich misleiden door de mooie woorden vanuit de FvD, en alle punten moet worden uitgesproken worden met een referendum die nooit meer terug komt op tafel.

 

Wij als burgers van Nederland, hebben een tweede kans, en die is op 23 mei 2019 Europese Parlementsverkiezingen, maar waarom?

Als u starrig blijft stemmen op de FvD, zullen wij nooit en te nimmer uit de EU kunnen, hoe men dit wend of keert. Dit laatste kunnen wij u garanderen. U heeft gestemd op de FvD, waarom eigenlijk? Omdat zijn wel of niet een nexit willen, dat wat al zeer vaag is vanaf het begin vanuit de FvD. Hun doelstellingen op de website van FvD, veranderd per week wel een doelstelling. Wat heeft u aan een politieke partij, die werkelijks zijn doelstellingen veranderd, dit maakt hun absoluut niet meer betrouwbaar als politieke partij. Maar u stemde op de FvD, omdat zijn met een referendum u aan het woord wil laten wat te doen met de EU. Zoals wij aangaven, de referendum hoe men dat wend en keert, komt nooit meer terug op tafel. U had dan die stem, beter kunnen gebruiken op de politieke partij PVV, die zijn duidelijk en veranderen niet herhaaldelijk van doelstellingen waar u voor gekozen hebt.

23 mei is dan ook daadwerkelijk eerste en laatste kans, om uit de EU te stappen en uw vrijheid daadwerkelijk te garanderen op welk vlak dan ook, door te stemmen op de PVV. Wordt dit niet gedaan, kunt u de gevlogen terug lezen in een eerder beschreven artikel welke veranderingen plaats zullen gaan vinden op uw persoonlijk gebied. éen voorbeeld ervan is "binnentreding wet" de politie of wie dan ook kan zonder enige reden binnen in huis treden.

Qr Code
Ga naar boven