Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
bank,run

Bank Runs in Europa als gevolg, afschaffing contant geld

Vele hebben al geld van hun bankrekening afgehaald, nadat er in het nieuws te vernomen was dat afgelopen eind mei ...Vele hebben al geld van hun bankrekening afgehaald, nadat er in het nieuws te vernomen was dat afgelopen eind mei waren vertegenwoordigers van de centrale banken van Zwitserland, Denemarken, de Verenigde Staten en landen die de euro hebben aangenomen in Londen bijeen om te praten over het afschaffen van contant geld.

Centrale Banken Nemen Concrete Stappen naar Verbod op Contant Geld

In onze eerdere artikel Uw geld is in gevaar hebben wij ook al gewaarschuwd dat de centralebanken van contant geld afwillen, dat meldt de Amerikaanse econoom Martin Armstrong op zijn blog. Banken merken al dat meer mensen contant geld pinnen, en dit nu thuis bewaren in het geval van een complete afschaffing van contant geld.

De conferentie over belasting geld werd gehouden op 18 mei 2015 in Londen in het Mandarin Oriental Hyde Park in Knightsbridge. Ik kan alleen maar veronderstellen dat het gebrek aan aandacht in de pers was weloverwogen, en bedoeld om te voorkomen dat het verzenden van paniek aan de mensen, die zou leiden tot een enorme bank run als mensen begrepen wat deze jongens bespreken. Deze bank run, hebben wij al een keer meegemaakt, toen de DSB omviel dat er vele het zekere voor het onzekere al hun geld opnemen. Die mensen waren slim, en vele die het niet gedaan hebben, zijn wel al hun geld kwijt tot aan de dag van vandaag. Het is maar dat u dit weet.

Wat zijn de daadwerkelijk gevolgen voor U

We zullen dit eens voor u op een rij zetten, welke gevolgen dit heeft op persoonlijk gebied.

  • Stroomuitval, geen pin transacties in winkels, betekend ook dat u geen voedsel meer kunt kopen.
  • Bank valt om en of door corruptie moet sluiten, geen pin transacties (contant geldopname) meer mogelijk, en al uw geld is weg.
  • U komt in de schulden, omdat u geen rekeningen online meer kunt betalen door sluiting bank.
  • Spaargeld zoals pensioengeld zal ook als sneeuw voor de zon verdwijnen.
  • ECB heeft dan het absolute controle en beheer over uw inkomsten, u dus niet meer.

Ze vergeten nog iets, zodra u naar het buitenland op vakantie gaat, is het tot heden alsnog niet mogelijk om bij ieder willekeur bank geld te pinnen (geld opname). En daar kleeft dan alsnog een ander gevaar aan vast, gezien dat alleen de grootste winkelbedrijven uw geld aan kunnen nemen met een pin transactie. De kleine ondernemer wordt compleet vergeten, en zal dan ook ten ondergaan door deze waanzinnige en onbenullen uitvoering. Het is simpel weg, pure macht hebben over u als Persoon niet als mens.

De elite heeft echter ook gemerkt dat de meeste burgers gelaten alles over zich heen laten komen. Dat is de reden dat er steeds openlijker wordt gepraat over de afschaffing van contant geld, waardoor banken en overheden totale controle over onze financiën zullen krijgen. ‘Ze willen de mensen dwingen hun geld op de bank te houden,’ aldus Watson. Zo kunnen banken negatieve rente gaan heffen en mensen dwingen meer geld uit te geven. De overheden kunnen op deze wijze nieuwe vormen van belastingen invoeren.

Zoals

‘Co2 belasting = einde Westerse beschaving’

Paul Joseph Watson, vaste Infowars journalist, vult aan dat de elite ondanks alle bewijzen van het tegendeel nog steeds een wereldwijde door de VN opgelegde Co2-milieubelasting wil invoeren die voornamelijk door de Europeanen en Amerikanen zal moeten worden opgehoest. Het gevolg is dat de toch al wankelende Westerse economieën de genadeklap zullen krijgen, en het definitief gedaan zal zijn met de hoge welvaart die de afgelopen tientallen jaren werd opgebouwd.

In Jones ’ogen betekent deze Co2-belasting, bedoeld om de uitstoot van een volkomen onschadelijk –en onbewezen ‘broeikas’- gas met 80% terug te dringen, zelfs ‘het einde van de Westerse beschaving’. Watson bevestigt dit. De Franse minister van Buitenlandse Zaken Fabius erkende dat deze belasting er op ondemocratische wijze doorheen zal worden gedrukt.

ECB Duitsland

Zoals we vandaag al hebben kunnen lezen schort er nogal wat aan bij banken die u zou moeten vertrouwen, zoals vandaag weer bekend was gemaakt in het nieuws dat er een Inval op hoofdkantoor Deutsche Bank  Enkele websites hebben over de Veldslag in Frankfurt rond opening nieuwe ECB-gebouw Niemand vraagt zich af, dat waarom er eigenlijk een ECB werd geopend in Duitsland, gezien dat er al één ECB in Europa aanwezig is.

Eén ECB is al voldoende om aldaar controle op een eventuele corruptie spraken is, wanneer er meerdere ECB erbij komen, zal de overzicht op eventuele corruptie niet meer te overzien zijn. Buiten dat feit, geld is dus straks compleet fictief geld, Fictief betekent hetzelfde als 'verzonnen' of 'bedacht'' geld, zoals u het keer op keer ziet op uw online bankieren. 

Soevereine schuldencrisis

Als u weet dat wat Soevereine betekend, zal dat al voldoende moeten zeggen toch?

Soeverein betekend dat dit echte mensen zijn, wellicht 0,01% in Nederland is een Soevereine mens, de rest zijn moderne slaven een "persoon" wat vervangbaar is. U bent gewoon een product slaaf, dat wil zeggen dat ze alles met u kunnen doen hoe ze dat maar willen, zo ook met uw verdiende geld. Als mens "Soevereine" bepaald u zelf dat welke belastingen u geld wilt betalen. Als Soevereine mens of dat hoe ze het nu noemen "onafhangkelijk" heeft u meer rechten dat u zult denken. Het is dan ook absoluut de moeite waard om eens hierover meer te leren van een Soevereine mens betekend en hoe u dat zelf ook weer kan worden.

Haal geld van uw bankrekening

Meer dan dit kunnen wij niet voor u doen, dan aan te geven "haal uw geld van de bank" voordat het daadwerkelijk te laat is voor u. Zoals al bij meerdere bekent is, is Nieuws & Feiten | onthullend en bewustmakend nieuwsfeiten publiceert vrij en onafhankelijk nieuws. Wij zoeken daadwerkelijk uit dat er afspeelt achter de schermen wat u pas te horen krijgt als het gebeurd.

Vrijhandelsverdragen al sinds 2004 in de maak

Infowars voorman Alex Jones verwijst naar 2004, toen hij schreef over de toen al door de Bilderbergers besproken vrijhandelsverdragen (TPP en TTIP) tussen Noord Amerika en het Verre Oosten en Europa. Destijds werd hij daar belachelijk voor gemaakt, maar inmiddels wordt er –achter stevig gesloten deuren- druk onderhandeld over deze verdragen, waardoor het bedrijfsleven nog meer macht en de burgers nog minder te zeggen zullen krijgen. Goed sinds een week, is er met spoed al dit verdrag erdoor gedrukt door de Amerikaanse regering van Obama.

Een ander artikel die in mei al verscheen is ook wel verstandig om te lezen De leugens achter deze transatlantische handel deal

Of het artikel TPP: $ 3,5 million gestolen, goudprijs tuigage, kleur revoluties en opknoping uit met BRICS

En u had dit kunnen weten, dat wanneer er aandacht aan was geschonken dat wat er allemaal achter uw rug om gebeurd. BRICS-landen richten bank op, had al een belletje moeten rinkelen bij u.  Zo ook dat iedereen had moeten weten, dat er dus daadwerkelijk een NOW (New World Order NWO). Iedereen dacht dat dit alles een samenzwering was, onder de diverse websites die hierover verschillende artikelen schreven zoals ook video's en mensen probeerde te waarschuwen. U ziet het is dus niet een samenzwering.

De keuze is aan u, dat wat u zult gaan doen met uw eigen geld.

Kom in actie voordat het te laat is, start desnoods een petitie website op, en doe een oproep.

Qr Code
Ga naar boven