Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

wereldoorlog

Wereldoorlog 3 Bijna op Schema

Ongemerkt voor de meeste, wat er achter vele gebeurtenissen schuilt. De bevolking zou eens zelf moeten gaan nadenken, dat waarom in de nieuws media veel publicaties zijn over dictators die moeten worden afgezet. De punten hieronder wijken dan ook dramatisch af, om die doelen te bereiken zal men denken. Dictators verwijderen is in de meeste gevallen 1 persoon per land, die onder de noemer geplaatst wordt het schenden van de mensen rechten en genociden uitvoerd op zijn eigen bevolking.

De nieuws media, sociale media en zoekmachines proberen wat het kost om de alternatieve media waaronder Nieuwsberichten ook valt, steeds meer weg te zetten als FAKE NIEUWS.

Zodra wij het hebben over mensen, dan bedoelen wij alle mensen die hier op de aarde leven om die mensen hun stem te laten horen wat de nieuws media, sociale media en zoekmachines probeert te onderdrukken. Wij laten de stem horen vanuit oorlog gebieden, echter de bron zonder naam, zodra wij namen zullen beschrijven vanuit een oorlogsgebied, brengen wij hun leven in gevaar of zelf dat het hun dood zou kunnen betekenen. Zodra wij dan naar de punten hieronder staan, klopt er totaal niets van met wat ze willen bereiken.

Mensen

We zijn vastbesloten om armoede en honger in al hun vormen en dimensies te beëindigen en ervoor te zorgen dat alle mensen hun potentieel in waardigheid en gelijkheid en in een gezonde omgeving kunnen vervullen.

Er zijn verschillende manieren om een einde te maken aan armoede en om aan waardigheid zoals gelijkheid te krijgen, er zijn voldoende middelen om iedereen te helpen als men samen werkt. Een groot deel van de mensheid wil ook dat iedereen deelt in de welvaart waaronder valt voedsel, drinkwater en gelijke inkomsten. En bij dit laatste "geld" gaat het al mis en zal altijd mis blijven gaan, omdat er geld verdiend moet worden zelfs uit de armste landen of van mensen die daadwerkelijk in de armoede leeft. Het probleem wordt alleen maar meer verslechterd zoals in het volgende onderwerp.

Partnerschap

Ze zijn vastbesloten om de middelen te mobiliseren die nodig zijn om deze vernieuwing te implementeren door middel van een vernieuwd globaal partnerschap voor duurzame ontwikkeling, gebaseerd op een geest van versterkte mondiale solidariteit, met name gericht op de behoeften van de armste en kwetsbaarste en met alle landen, Alle belanghebbenden en alle mensen.

Globaal partnerschap zal er nooit komen, gezien dat wanneer jouw product niet cool genoeg is zal dit nooit worden geïmporteerd uit het land waar de machthebbers geen zaken mee willen doen. De doelstelling dat alle belanghebbende en alle mensen daar van mee kunnen profiteren wordt bepaald door machthebbers om er geld aan te verdienen. gebaseerd op een geest van versterkte mondiale solidariteit, met name gericht op de behoeften van de armste en kwetsbaarste en met alle landen, dit laatste is een totale onzin dat over de gehele wereld ineens compassie zal bestaan naar diverse landen waar men niet eens een waterkraan tot hun beschikking hebben. Duurzame ontwikkeling kan een kans hebben, echter dit komt allemaal met een prijskaartje, dit zal in het slot woord te spraken komen.

Welvaart

We zijn vastbesloten om ervoor te zorgen dat alle mensen welvarende en vervullende levens kunnen genieten en dat economische, sociale en technologische vooruitgang plaatsvindt in harmonie met de natuur.

Zodra men dit wil behalen, de perfecte wereld zoals dit wordt voorgeschoteld, zal altijd met een prijskaartje komen. En veel meer mensen gaan roepen, wij willen geen terreur meer, wij willen veilig leven en willen dat het stopt dat er oerwouden wordt platgebrand. Ook dit komt met een op een prijskaartje te staan die niet één zou willen. Men zal eens zo kunnen bekijken om dit doel te kunnen bereiken, een persoon gooit een papiertje op de grond die het laat liggen. Men heeft geen dader kunnen betrappen die dat heeft gedaan, echter zal iedereen het gaan merken in hun inkomsten door dat ene papiertje die een onbekende persoon op straat heeft gegooid. Dat zal niet voor de tweede maal gebeuren, er zal dan een beroep worden gedaan op de bevolking om als NSB,er mensen te gaan verklikken. Je krijgt dan meer gevoel dat men eigenlijk zoals in het boek van 1984 – George Orwell. Welvaart is alleen bedoeld voor de machtigste mensen, en wij de bevolking kan door de vele regels die ons zullen worden opgelegd in een positie brengen die men absoluut nooit mee wilt maken.

Planeet

We zijn vastbesloten om de planeet te beschermen tegen de achteruitgang, met inbegrip van duurzaam verbruik en productie, duurzaam beheer van haar natuurlijke hulpbronnen en dringende actie op het gebied van klimaatverandering, zodat het de behoeften van de huidige en toekomstige generaties kan ondersteunen.

Dit zal nooit gebeuren in welke eeuw er mensen zullen bestaan, één antwoord op het geheel is dat de machtigste mensen nooit af willen stappen van fossiele brandstof. Fossiele brandstof is namelijk macht en brengt ongelooflijk veel geld op, zoals de prijs van olie. De prijs van olie wordt bepaald door opbod per schip. Als voorbeeld nemen wij Nederland die een olietanker besteld, om het simpel te houden een bedrag van 1000,- euro. De olietanker wordt inderdaad gevult met olie en zal ook inderdaad vertrekken uit de haven, onderweg krijgt de olietanker te horen dat een land zoals bijvoorbeeld België 1500,- euro bied, dan zal die olietanker niet naar Nederland varen maar naar België ondanks dat Nederland de opdracht heeft gegeven.

Laten alsnog mee gaan met de planningen die ze hebben om de planeet te reden, van wat en van wie?

Wanneer we goed kijken, doet de Nederlandse bevolking het absoluut niet zo gek als het gaat op recycling. Alles wordt voor een groot gedeelte goed gescheiden aangeboden aan de weg, zodat de vuilnismannen dit in de juiste container kunnen aanbieden. Het is dan wel spijtig met alle moeite die iedere huishouden doet, en niet op vooruit gaat, maar juist het tegenovergestelde. Ieder jaar ziet men steeds meer de afvalstoffenheffingen omhoog gaan, dat is toch vreemd dat wanneer men alles al voor hun hebt gesorteerd aanbied.

Vrede

We zijn vastbesloten om vreedzame, rechtvaardige en inclusieve samenlevingen te bevorderen die vrij zijn van angst en geweld. Er kan geen duurzame ontwikkeling zijn zonder vrede en geen vrede zonder duurzame ontwikkeling.

Het is een wonder, zodra tegenwoordig samenwonende mensen of getrouwde mensen een jaar of wellicht 6 jaar bij elkaar kunnen blijven. Vrede tussenbeide is al een moeilijke opgaven voor vele, en zoals de vele meldingen in de media, dat huiselijk geweld als padenstoelen uit de grond schiet. Kindermishandeling, verkrachtingen, pedofiele in de lage klasse blijkt ook steeds meer het gesprek van de dag te worden. Niet te vergeten de Oudkatholieke Kerk wist dat opgepakte pastor op jongens viel, of dat Tientallen miljoenen voor misbruikslachtoffers Katholieke Kerk simpelweg onder stoelen en tafels wordt afgehandeld als of het niets is.

Vrede, zoals wij al beschreven hebben, Wereldoorlog 3 is allang aan de gang en zal zich steeds meer uitbreiden over de gehele wereld. En dit moet gebeuren, zoals wij met dit artikelen duidelijk zullen maken, echter zoals wij al hebben beschreven heeft dat een prijskaartje voor iedereen in welk land we ook zullen leven. In het volgende gedeelte zullen wij dan ook, het beschrijven wat exact de bedoelingen zijn van de machtigste leiders van de wereld.

Gerelateerde Artikelen
  1. Wereldoorlog 3 is al begonnen? (deel 1)
  2. Wereldoorlog 3 is al begonnen? Bijna op schema (deel 2)
  3. Wereldoorlog 3 is al begonnen? Nederland heeft gekozen (deel 3)
  4. Wereldoorlog 3 is al begonnen? Waar draait alles nu daadwerkelijk om? (deel 4)
  5. Wereldoorlog 3 is al begonnen? De verklaring wn doelen (deel 5)
Qr Code
Ga naar boven