Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Wereldoorlog

Waar draait alles nu daadwerkelijk om?

Er zullen altijd redenen zijn, zoals voorbodes dat er in de toekomst zal gaan gebeuren en wellicht daadwerkelijk zal gaan gebeuren. We zien het gebeuren, en doen er niets mee. Er zijn natuurlijk meer dan vijf punten waar het daadwerkelijk omdraait, om een nieuwe Wereldoorlog te kunnen beginnen.

Waar draait alles nu daadwerkelijk om?

 • Wereld Macht
 • Wereld bevolking reduceren
 • Heerschap over de mensheid
 • Heerschap over de wereld "planeet"
 • één wereld regering
 • één geloof

Wellicht heeft u wel eens eerder gehoord over de Georgia Guidestones in Amerika?

In een eerder artikel Jade Helm, dachten wij op de eerste plaats dat dit voor Amerika bedoeld was. Nu een aantal jaren later komen wij achter een nog grotere schokkende ontdekking, dit heeft te maken met de Brexit zoals de uitspraak die Vladimir Poetin heeft uitgesproken. Het ging om de uitspraak van President Poetin, dat hij absoluut niet mee wilde werken aan een één World Order. Is President Poetin hierdoor in gevaar gekomen naar Amerika, Laten wij dit nu eens anders uitleggen wat eigenlijk al lang in uitvoering is over de gehele wereld.

Wat geeft de Geargia Guidstones eigenlijk aan tekst weer?

Maintain humanity under 500,000,000
In perpetual balance with nature

Guide reproduction wisely —
Improving fitness and diversity

Unite humanity with a living
New language

Rule passion — faith — tradition, And all things With tempered reason

Protect people and nations
With fair laws and just courts

Let all nations rule internally
Resolving external disputes
In a world court

Avoid petty laws and useless
officials

Balance personal rights with
Social duties.

Prize truth — beauty — love —
Seeking harmony with the
Infinite

Be not a cancer on the earth —
Leave room for nature—

In het begin heeft Nieuwsberichten al een aantal punten zeer duidelijk beschreven, we spreken hier nu daadwerkelijk over Agenda 21 en Agenda 2030. Deze beide Agenda's zullen wij in het geheel plaatsen. De reden van plaatsing van alle Agenda's, de hoofdreden zijn de Geaorgia Guidestones en in combinatie van de tekst die beschreven staat in de Agenda's.

Naast dat belangrijk feit, zien we steeds meer oorlogen ontstaan en bezig zijn waar de mensheid (bevolking) van die diverse landen systematisch wordt afgeslacht. Moslus (Irak) daar is de pers niet meer welkom. Niets geen beelden meer en of reportages in de media, Amerika zoals ook "Irak" hebben dit besloten. De hoofdreden is namelijk dat in Mosul genocide op de bevolking wordt uitgevoerd, dit mag de wereld niet zien. Wij kunnen u wel vertellen, dat er bijna geen huis meer overeind staat, en niet te vergeten Syrië waar meer dan 300.000 burgers zijn omgekomen. Aantal vluchtelingen vanuit Syrië loopt over de 5 miljoen mensen.

Amerika & Rusland

Amerika voert nu al jaren campagne via de media over Rusland, men kan dit onder de noemer zetten "Alles wat er gebeurd in de wereld en of bij u thuis" is de schuld van Rusland. Rusland dit en dat, het lijkt er steeds meer op dat wat er gebeurde in Irak, met Sadam Huissein. Maar wat is nu zo apart aan het geheel, en dit zal niemand geloven. In de Georgia Guidstones staat zeer duidelijk beschreven "Maintain humanity under 500,000,000" ze doen ons de mensheid geloven dat er een overbevolking is op deze planeet. één Geloof, het mag wel heel merkwaardig zijn dat de Paus alle landen afgaat om zijn boodschap duidelijk te maken dat het niet uitmaakt welk geloof iemand heeft. Dit staat ook op de Georgia Guidestones beschreven "Rule passion — faith — tradition, And all things With tempered reason".

Agenda 21 - 2030 wordt de natuur op de eerste plaats gezet boven de mensen, omdat te bewerkstelligen moet de "Maintain humanity under 500,000,000" echter op dat getal zijn de ze nog lang niet gekomen. En nu komt eigenlijk de aap uit de mouw vandaan, en dat heeft tot heden niemand zien aankomen. Wij gaan voor u absoluut niet beslissen om dit laatste te geloven, u bent mans genoeg om zelf te oordelen of dit gaat gebeuren of niet.

Wat gaat er gebeuren als alsnog President Bashar al-Assad van Syrie wordt afgezet of zoals dit ook gebeurde in Irak, Libie, Egypte en Afganistan geëxecuteerd.

In de ochtend van 24 november 2015 werd op de grens tussen Syrië en Turkije een Russische Sukhoi Su-24 met een AIM-9 Sidewinder neergeschoten door een Turkse F-16 Fighting Falcon. Rusland heeft niet ingegrepen op dit incident, maar is dat absoluut niet vergeten. In de media komt steeds meer berichten over Turkijen "Recep Tayyip Erdoğan", die nu compleet is losgeslagen als een wilde hond. Steeds meer van de bevolking zullen in de aankomende jaar meer gaan merken dat ze ineens ontslagen worden of simpel weg werkloos zijn, en wellicht zullen daarvan duizende in de cel belanden. Nu is echter de vraag, wat zal er gaan gebeuren met de zogename "coupe plegers" zullen die worden geëxecuteerd?

Zodra in de aankomende maand dit bericht van geëxecuteerde naar buiten komen in de media, kan men spreken over totale macht van Recep Tayyip Erdoğan. Dit zal absoluut niet worden getolleerd door de mensheid, en dit zal gaan leiden naar nog een oorlog. We bedoelen hiermee geen burger oorlog, maar dat wellicht Rusland en of Amerika beide baat hebben over het grondgebied van Turkije. Wie slaat als eerste toe, en wie zal de macht krijgen over Turkije, zal dit Rusland worden of Amerika. Ruasland heeft al een voorsprong in Syrie, omdat door dat land de olie pijpleiding doorheen moet lopen zoals ook door Turkije.

Dan belanden wij op de vraag wat er meer zal gaan gebeuren wereldwijd. Amerika is al bezig met Iran zoals met Noord-Korea. Noord-Korea zoals Iran hebben tot heden nog geen kernwapens, en wellicht zijn dit nog de enige landen die dit niet in hun bezit hebben. Echter de taal zoals dreiging vanuit Noord-Korea is spierballen taal naar Amerika. Echter wel met een doelstelling zoals deze nu ook te horen is in Zuid-Korea, dat ze absoluut geen wapens van Amerika op hun grondgebied willen hebben. Amerika is nogmaals uit op een nieuwe oorlog wat hun zeer veel geld oplevert. China zal alsnog achter Noord-Korea blijven staan, ook al lijkt dit niet het geval te zijn. Rusland zal dat ook absoluut niet accepteren, dat Noord-Korea zoals Zuid-Korea zal worden aangevallen door Amerika. De enige hoofdredenen dat Noord-Korea dreigende taal uitspreekt, heeft te maken dat ze worden aangevallen door Amerika, ze gebruiken dus dreigende taal om ervan af te zien om een oorlog te beginnen.

Dat Zuid-Korea ook geen oorlog wil hebben, heeft te maken dat beide landen alsnog met elkaar verbonden zijn. In Zuid-Korea zoals omgekeerd wonen zeer veel familie leden van elkaar gescheiden. De hoop die deze mensen hebben, is dat beide landen weer 1 land kunnen worden, en dat de families elkaar weer terug kunnen zien.

Dan krijgen we nog te maken met Iran een groot land zonder enige kernwapens, dat land zal; net zoals vele andere landen die Amerika in oorlog hebben gebracht ook slachtoffer worden van Amerika.

Rusland -EU - Amerika

Vluchtelingen naar Europees landen, was de bedoeling van het geheel. Het spreekwoord luid als volgt "als 1 schaap over de dam is volgen er meer" en dat is gelukt. Nu dat zoveel vluchtelingen de oorlog hebben kunnen ontvluchten komt bedrogen uit. De zogenaamde escalatie die Amerika uitvoert op Rusland, is dan de katalysator om een oorlog te beginnen met Rusland. Dit wat resulteert naar een Europeesche oorlog op ons grondgebied. Zoals wij eerder hebben beschreven, als men vrede wil hebben komt dit met een prijskaartje. Er zal dan ook bij de aankomende oorlog in Europa zoals in Rusland zeker het aantal bereiken van 500,000,000 slachtoffers. Dit met inbegrip van alle vluchtelingen die uit oorlogsgebieden naar de EU zijn vertrokken.

Onder die 500,000,000 slaciteroffers, zal ook slachtoffers vallen onder de Nederlandse bevolking. De bevolking is blind geweest, en heeft niets gedaan aan de planningen die op het internet tot uw beschikking staan om die te lezen. De Nederlandse verkiezingen is uitgelopen op en totale ramp die de Nederlandse bevolking heeft veroorzaakt. Wij hadden uit de EU kunnen stappen en dat had moeten gebeuren, zoals ook de UK. Maar er volgen nog meer waar men totaal niets over hoort in de media, dat Italië zoals Griekenland uit de EU zullen stappen. Over totale macht naar je toe trekken is allang aan de gang en zelfs al op Nederlandse bodem, de Nederlandse bevolking laat totaal niets van zich horen dat Amerika op ons grondgebied begeeft. In de nieuws media wordt er gesproken over 1 leger basis waar de Amerikanen zijn gestationeerd, echter de werkelijkheid is 5 legerbasis.

Amerika op EU grondgebied, onder de noemer "de EU beschermen tegen de grote boze beer Rusland" en als dat nog voldoende is wordt nu ook de woorden kernwapens erbij gehaald. En dat wij dat serieus moeten nemen dat Rusland zeker gebruik zal gaan maken van zijn kernwapens arsenaal op de EU.

En als er alsnog in Nederland overlevende zullen zijn, zal denken dat ze dan vrij leven. Dat is absoluut niet het geval, men zal komen te staan onder Nieuwe wereld orde zoals beschreven in agenda 21 - 2030 en dat is wat wij allemaal wilde vrede met een prijskaartje.

Als laatste hebben wij op de volgende pagina de gehele Agenda's voor u geplaatst, zodat u zelf wat er beschreven staat vergelijken met de gebeurtenissen in de wereld.

Gerelateerde Artikelen
 1. Wereldoorlog 3 is al begonnen? (deel 1)
 2. Wereldoorlog 3 is al begonnen? Bijna op schema (deel 2)
 3. Wereldoorlog 3 is al begonnen? Nederland heeft gekozen (deel 3)
 4. Wereldoorlog 3 is al begonnen? Waar draait alles nu daadwerkelijk om? (deel 4)
 5. Wereldoorlog 3 is al begonnen? De verklaring wn doelen (deel 5)
Qr Code
Ga naar boven