Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Wereldoorlog 3

Nederland heeft gekozen

Nieuwsberichten heeft een klein onderzoekje gedaan op straat, en daarbij vroegen wij aan die mensen om op een papiertje te schrijven dat op welke politieke partij ze hebben gestemd. Natuurlijk zonder naam, en dat het papiertje in onze box gestopt om daadwerkelijke anonimiteit te garanderen. Uit de 2000 mensen, blijkt bij lange na niet eens dat de VVD door de mensen gekozen was.

Het mag dan alsnog zeer vreemd zijn als mensen erover wilde praten, dat wij ook het signaal te horen kregen dat er iets niet klopte in de verkiezingsuitslag. Nieuwsberichten wil hierbij wel duidelijk stand punt aangeven, dat absoluut de PVV nooit aan de macht mag komen. Het signaal die wij te horen kregen was "wij hebben gestemd op de PVV, omdat duidelijk werd dat alle andere politieke partijen absoluut niet een coalitie wilde vormen met de PVV" de aantal stemmen die uitgebracht zijn naar de politieke partij PVV klopt dan ook redelijk.

Echter de VVD stemmen niet, en al zeker niet de PVDA stemmen die de diepte punt in de geschiedenis heeft behaald. Het mag dan ook wel apart zijn, dat de regerende politieke partijen VVD, PVDA zoals de PVV in de afgelopen jaren Nederland tot een diepte punt heeft gebracht op diverse vlakken in de maatschappij. Een zeer groot gedeelte van de bevolking , is zodanig in de geld problemen gekomen, dat wederom de staat er geld aan verdiend. En als beloning voor uw stem gedrag, wordt u ook nog eens beloofd dat iedere Nederlander in"koopkracht" erop vooruit zal gaan. Dit hebben wij al eerder beschreven, u gaat absoluut niet erop vooruit in koopkracht maar achteruit of zelfs dat de koopkracht voor de meeste zelf gelijk blijft.

Koopkracht vanaf 10,- t/m de hoogste koopkracht berekening komt, was al weg voordat er enige sinds gesproken kon worden dat u erop vooruit zou gaan.

 1. De huur van uw huis mag in 2017 maximaal 2,8% tot 4,3% omhoog.
 2. Zorgverzekering 10,- euro duurder geworden, en dan maakt het niet uit welke verzekering u gekozen hebt, en of dat u in een collectieve verzekering hebt afgesloten.
 3. WA-verzekering 20% duurder
 4. Jongeren betalen 23% meer voor WA-verzekering
 5. inboedelverzekering is in vergelijking met vorig jaar gemiddeld met 3,5 procent gestegen. Dat is exclusief de stijging van de assurantiebelasting van 9,7 naar 21 procent per 1 januari 2013.
 6. de internationale voedselprijzen met ruim 17 procent gestegen.

Voelt u zich nu even niet genaaid door de regering in het algemeen, of blijft u geloven in de nieuws berichten via tv en nieuws media wat ze u voor blijven schotelen. Dan is dat behoorlijk goed gelukt uit de laatste verkiezings-uitslag, dat u zich hebt laten verleiden door een verhoging in inkomsten voor de koopkracht. Wat erin gaat, moet ook weer terug komen is altijd door de jaren heen de doelstelling van de politiek. De kloof tussen arm en rijk wordt hiermee alleen maar vergroot door uw stem uit te brengen op een politieke partij.

Het juiste woord is eigenlijk, de bevolking onder controle houden en dat ze zich niet tegen de politieke beslissingen opkomen. Dit is al 1 punt wat in de agenda als doelstelling moet worden om de bevolking onder controle "bedwang " te houden. Ondanks dat er geen slavernij meer bestaat, of toch nog wel onder de noemer `moderne slavernij`.

Vrede op aarde?

Vrede op aarde betekend dat het komt met een prijskaartje die niemand ooit wil meemaken, en hoe we alles zouden wenden of keren dit gaat gebeuren en is allang bezig.

We komen nu op een vlak dat u eigenlijk zult denken, dit is conspiracy, fake nieuws, samenzweringstheorieën terwijl alle feiten al op tafel liggen. Het gebeurd iedere dag in diverse landen waar oorlog wordt gevoerd tegen dictators. Dictators als beste voorbeeld zou men drie landen al kunnen opnoemen, Noord-Korea, Venezuela en Turkije. Het zal u wellicht verbazen dat waarom wij niet de landen zoals Iran, China en Rusland benoemen, echter dit zal op den duur ook in de agenda terug komen.

Laten wij eens de huidige "conflicten"oorlogen benoemen

2000 - Tweede Intifada in Israël, de Westelijke Jordaanoever en Gazastrook (TOT HEDEN)
2001 - Oorlog in Afghanistan (TOT HEDEN)
2001 - Burgeroorlog in Ivoorkust (TOT HEDEN)
2003 - Irakoorlog (ook Tweede Golfoorlog genoemd), in 2012 verlieten laatste troepen Irak (TOT HEDEN)
2004 - Conflict in Beloetsjistan (TOT HEDEN)
2004 - Conflict in de Nigerdelta
2003 - Conflict van Pakistan en Beloetsji Warlords (TOT HEDEN)
2004 - Oorlog in Waziristan in Pakistan (TOT HEDEN)
2005 - Intifada van de onafhankelijkheid in de Sahara
2005 - Conflicten in de Nigerdelta
2006 - Mexicaanse drugsoorlog (TOT HEDEN)
2011 - Protesten in Jemen
2011 - Syrische burgeroorlog (TOT HEDEN)
2011 - Oorlog tussen Kenia en Al Shabaab in Somalië (TOT HEDEN)
2011 - Derde Soedanese burgeroorlog (TOT HEDEN)
2013 - RENAMO opstand (2013-TOT HEDEN)
2013 - Turkse-IS conflict (FAKE NIEUWS)
2013 - Opstand in Egypte (2013-TOT HEDEN)
2013 - Batwa-Luba conflict
2014 - Oorlog in Donbass(TOT HEDEN)
2014 - Irak-oorlog tussen IS en Irakezen, Koerden, en een internationale westerse coalitie (TOT HEDEN)
2015 - Burundese onrust (2015-heden)
2015 - Jemenitische burgeroorlog (2015)
2015 - PKK Opstand (TOT HEDEN)
2015 - IS opstand in Tunesië (TOT HEDEN)
2016 - Filipijnse Drugsoorlog (TOT HEDEN)
2016 - Kamwina Nsapu opstand (TOT HEDEN)

In bijna alle landen die hierboven zijn benoemd, is directe zoals indirecte bemoeienis van Amerika. De hoofdredenen Olie, gas en andere grondstoffen die van belang zijn.

Vrede?

Zoals wij het dus begrijpen, zijn dat allemaal dictators in diverse landen volgens Amerika.

Vrede kan men niet bereiken door een naam te benoemen in de nieuws media en dat blijven herhalen zodat men op den duur erin gaat geloven. Is het dan niet vreemd, dat als er gesproken wordt over een dictator die afgezet moet worden, dat in dat bepaalde land de bevolking het slachtoffer is! Door het niet verwijderen van een "dictator" wordt de bevolking letterlijk afgeslacht en dat is nou juist de bedoeling. Door de bevolking af te slachten in de landen dat waar momenteel oorlogvoering gaande is, krijgt men dus vrede?.

De staatshoofden en regeringsleiders en hoge vertegenwoordigers van de EU lidstaten bij de VN, is Amerika de hoofdspreker (leider) in dit geheel dat wat er moet gebeuren. "America First" als hoofdleider van een nieuwe wereld order heerser van de gehele wereld. Syrië is zo belangrijk, dat Israël, Irak, Turkije en Amerika zich gaan bemoeien met die oorlog. Alle landen die nu zich bemoeid met de Syrische oorlog, is een invasie op soeverein land, men kan dit vergelijken met Rusland, die de Krim heeft geannexeerd. Het mag dan wel apart zijn, dat geen van de landen die een invasie uitvoeren in Syrië geen sancties wordt ophelegt door de lidstaten van de EU.

Resolutie van de Veiligheidsraad van de Verenigde Naties

Er zijn twee soorten resoluties van de Veiligheidsraad: voorstellen en besluiten. Resoluties van de Veiligheidsraad, die besluiten zijn, zijn wel bindend voor de leden van de Verenigde Naties. Alleen een resolutie van de Veiligheidsraad, die een besluit is en overeenkomstig hoofdstuk VII van het Handvest van de Verenigde Naties is aangenomen is bindend; wanneer negen of meer leden van de Veiligheidsraad voor de resolutie hebben gestemd, en geen van de permanente leden van de Veiligheidsraad tegen de resolutie heeft gestemd.

6 april 2017 Na de beweerde chemische wapenaanval op Khan Sheikhoun bestelt de Amerikaanse president Donald Trump een unilaterale Tomahawk-cruciale missielaanval op een vliegveld in Shayrat, nabij Homs, waarbij ten minste zes mensen vermoord worden.

De Federatieraad heeft ook de parlementen van alle naties opgeroepen om de onwettige acties van de Verenigde Staten op een soevereine land - de Syrische Arabische Republiek - resoluut te ontzeggen en de inspanningen te ondersteunen die leiden tot de oplossing van de conflicten op basis van resoluties van De VN-Veiligheidsraad. Hiermee is wel duidelijk, dat Amerika zonder enige overleg Resoluties van de Veiligheidsraad, besluit om Tomahawk cruise missile af te vuren op een soeverein land Syrië.

Gerelateerde Artikelen
 1. Wereldoorlog 3 is al begonnen? (deel 1)
 2. Wereldoorlog 3 is al begonnen? Bijna op schema (deel 2)
 3. Wereldoorlog 3 is al begonnen? Nederland heeft gekozen (deel 3)
 4. Wereldoorlog 3 is al begonnen? Waar draait alles nu daadwerkelijk om? (deel 4)
 5. Wereldoorlog 3 is al begonnen? De verklaring wn doelen (deel 5)
Qr Code
Ga naar boven