Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Kim Jong-un

Welke verandering zullen plaats vinden in 2018

Nieuwsberichten Buienland: zet een aantal veranderingen op een rij, veranderen op een rij in 2018. Dit kan zijn op persoonlijk vlak, en of gebeurtenissen op de wereld zoals wij die kennen.

Winkel Kassa's

27 december 2017 zijn er al zeer veel verandering die plaats hebben gevonden en nog meer zal plaats vinden in onze supermarkten.

Nieuwsberichten, heeft eerder in een artikel aandacht geschonken aan de macht naar meer geld. Het is nu wel duidelijk geworden, dat vele supermarkten waaronder de Albert Heijn over zal gaan stappen naar kassa's zonder een casesier medewerkester. Dit zoals wij met bewijsstukken hebben aangetoond, met het volgende artikel Winkels zonder kassa, Goed het is nu geen test meer, maar werkelijkheid geworden.

27 december zijn alle winkels van Albert Heijn al voorzien van kassa's zonder een caseseries medewerker.

Nadelen

 1. Alle boodschappen zelf inscannen
 2. Geen contante betalingen, maar pin, of wiffi betalingen met zeer grote gevaren
 3. Geen caseseries meer
 4. Werklozen erbij
 5. Langere wachtijden

Onze ervaring

 • Onze ervaring is als volgt, zeer kleine oppervlakte om de boodschappen na het scannen te plaatsen. Je moet een tweede boodschappen karretje hebben, dat wanneer men veel boodschappen hebt.
 • De tijds duur van alle boodschappen in te scannen neemt voor u teveel tijd in beslag, hierdoor zullen de rijen langer worden met zeer veel frustraties die dan zal ontstaan.
 • Wifi hebben wij al eerder besproken in een artikel Veranderingen op een rij in 2018 dat nu al zeer veel slachtoffers zijn gevallen, waarbij ineens een totaal bedrag van de bankrekening af geschreven was zonder dat u gebruik hebt gemaakt van wifi betaling.

Voordeel Supermarkt

 • Nog meer oppervlakte om meer onzin producten te kunnen plaatsen, betekent meer omzet
 • Geen slachtoffers meer onder caseseries medewerker, zoals voorheen bij winkel overvallen.

Zodra u dit alles nu weet, komt het gehele verhaal hierop neer. U bent nu in het geheel verantwoordelijk van uw fictieve geld op uw bankrekening. Een "probleem" met overvallen is nu meer persoonlijker geworden, dat u straks sneller een zelf slachtoffer zal worden van een overval van uw fictief geld (inkomsten) op uw bankrekening. Er zullen straks veel meer gijzelingen plaats vinden onder de bevolking, om uw pincode daarmee af te dwingen. Er wordt gesproken dat het veel veiliger is, om alle contante geld uit de maatschappij te halen. Eveneens wordt u wijs gemaakt, dat door deze nieuwe ontwikkeling veel veiliger zou zijn voor u. Laten wij wij u even uit uw slaap halen op deze bewering.

Het totale probleem is nu verschoven naar de bevolking, dat u straks daadwerkelijk een toename persoonlijk zult zien dat u bent overvallen en of gegijzeld

Geef uw mening over uw ervaring van kassa's zonder een caseseries medewerker.

Bent u nog niet overtuigd wat wij bedoelen?

Goed gaan wij een stap verder met een nieuwsbericht Proeven met zelf rijdende treinen in 2018 van start,

Geef uw mening over uw ervaring over zelf rijdende treinen

Gas en Elektra

Nederlandse bevolking is zo slim geworden, dat een groot gedeelte van de bevolking slimme meters hebben laten plaatsen.

Aller eerst plaatsen wij hier eerst twee eerdere artikelen voor u, om Energie besparen.

 • Besparen op energieverbruik in huis
 • € 731.- Energie besparen aan jaarlasten tips?

We zullen nadien ook nog een korte video maken, hoe alles voor te bereiden.

Bent u nu slim of de slimme meter?

Het is spijtig, dat wij geen screenshot konden maken van een chat vraag bij Stedin. We hebben onze vraag, zoals antwoord dan even moeten kopiëren die wij hieronder hebben geplaatst.

>>>>>>Nieuwsberichten vraag<<<<<<<<

12:08 - Welkom! Je wordt zo snel mogelijk geholpen
Je wordt doorverbonden
Alle medewerkers zijn op dit moment bezet.
Je staat in de wachtrij op plaats 1.
De gemiddelde wachttijd is 1 minuut.
Kan een energiemaatschappij, op afstand de toevoer van stroom en gas beëindigen (afsluiten)
12:08


>>>>>>Stedin antwoord<<<<<<<<<<<<<<


12:08 - Medewerker is toegevoegd aan de chat.

Goedemiddag Klaas, mijn naam is Marlou. Dankjewel voor jouw bericht, ik help je graag verder. Ik begrijp dat jij vragen hebt over het afsluiten van de gastoevoer, goed dat jij contact opneemt om dit na te vragen! De leverancier kan dit niet beeindigen. Wij kunnen dit wel doen als er een tijdje geen contract is en er wordt ook geen nieuw contract afgesloten.

Zo dus u denkt nog steeds dat u een slimme meter heeft laten plaatsen?

Van afstand kan dus wel degelijk, de toevoer van gas zoals elektra worden afgesloten en daar gaan wij eens even dieper op in wat de gehele bedoeling van de slimme meter daadwerkelijk is.

Laten we eerst de nadelen op een rij zetten voor u

1. De slimme meter is niet slim

De slimme meter zelf is – in tegenstelling tot de naam suggereert – niet slim. Het is niets meer dan een digitale energiemeter die bijhoudt hoeveel stroom en gas je verbruikt en die de meterstanden automatisch naar je energieleverancier stuurt. Maar zelf je energieverbruik monitoren of energie besparen kan alleen als je de slimme meter combineert met een slimme thermostaat of een energie-app.

2. De slimme meter is niet zo veilig

De slimme meter verstuurt jouw verbruiksgegevens via een internetverbinding naar de energieleverancier. Maar zoals het met alle persoonlijke gegevens gaat die je verstuurt, geef je daarmee ook een stukje macht uit handen. Wat er precies gebeurt met je gegevens valt immers niet exact te vertellen. Een journalist toonde aan dat kwaadwillenden gemakkelijk verbruiksgegevens van anderen kunnen opvragen. Bedrijven die apps leveren voor energiemonitoring hebben in principe toegang tot de data van alle slimme meters. Via zo’n app zou een inbreker kunnen zien wanneer je geen stroom verbruikt en daaruit concluderen dat je niet thuis bent. Tel 1 en 1 bij elkaar op en de angst dat er ineens wordt ingebroken is niet langer ongegrond.

Netbeheer Nederland is as we speak bezig met het opstellen van een gedragscode voor bedrijven die apps ontwikkelen waarbij gebruikgemaakt wordt van slimme meter-data. Veel verschil zal het niet maken: er was al een regel dat zulke ‘dienstenaanbieders’ een schriftelijke machtiging moeten hebben van de bewoner om de slimme meter-data te gebruiken. Zonder controle op de dienstenaanbieders valt niet met zekerheid te zeggen dat je energieverbruiksgegevens niet in verkeerde handen vallen.

3. De slimme meter is een privacyrisico

Niet alleen privacy richting kwaadwillenden, maar ook privacy richting energieleveranciers doet veel stof opwaaien. Je verbruiksgegevens komen in handen van de energiemaatschappijen. Je energieverbruik wordt bijna real time in kaart gebracht, wat de energieleveranciers helpt met de inkoop. Dat biedt kostenvoordelen voor de leveranciers, maar wordt dat voordeel ook doorberekend aan de klant? Dat is nog maar de vraag.

4. De slimme meter en zonnepanelen

Heb je zonnepanelen op je dak liggen? Een ouderwetse draaischijfmeter draait gewoon terug als je meer energie opwekt dan verbruikt. Een slimme meter heeft het voordeel dat ‘ie precies bijhoudt hoeveel energie je van het net krijgt en hoeveel je teruglevert, als dat het geval is. Dit voordeel zou in de toekomst echter juist een nadeel kunnen zijn. Het is namelijk nog de vraag of de huidige salderingsregeling blijft bestaan. Nu wordt de opgewekte en verbruikte stroom met elkaar verrekend. Het kan namelijk zomaar zijn dat de salderingsregeling ingeperkt wordt of zelfs helemaal verdwijnt. In dat geval krijg je geen of minder geld voor de stroom die je terugleveren.

Met een analoge meter kan door de netbeheerder niet precies geregistreerd worden of en wanneer er elektriciteit teruggeleverd wordt en later weer verbruikt is. Je moet immers zelf je meterstanden doorgeven en zodoende kan je met een analoge meter altijd blijven salderen, ook als de salderingsregeling is afgeschaft.

5. De slimme meter bespaart niet

In tegenstelling tot wat veel mensen denken helpt de slimme meter je niet direct met energie besparen. Het is niets anders dan een meetinstrument. Als je minder energie wil verbruiken, zal je vooral je levensstijl moeten aanpassen. Denk bijvoorbeeld aan je huis isoleren of de verwarming een graadje lager zetten.

Wel of geen slimme meter?

Bovenstaande opsomming laat zien dat er nog behoorlijk wat nadelen aan de slimme meter kleven. Er zijn natuurlijk ook voordelen, bijvoorbeeld het feit dat je voortaan altijd afgerekend wordt op je daadwerkelijke verbruiksgegevens en er geen fouten meer kunnen ontstaan in het doorgeven van je meterstanden. Mocht je pertinent tegen de slimme meter zijn, dan kan je ‘m formeel weigeren bij je netbeheerder.

De daadwerkelijke doelstelling van een slimme meter

In de zeer nabije toekomst zal 1 aspect boven alle punten uit gaan steken, die dan uw leven totaal zal gaan veranderen op dit gehele gebied.

 • Opwarming van de aarde
 • Terug brengen van CO2

In Agenda 21, Agenda 2030, hebben wij zeer veel aandacht geschonken aan dit onderwerp. Het is alleen zo spijtig dat vele het maar niet willen begrijpen en of zelfs denken dat dit niet zal plaats vinden, en dat is namelijk het volgende;

De grote van een huishouden is hierin bepalend, per huishouden krijgt u bepaalde hoeveelheid Gas per jaar en Elektriciteit.

Gas: 1.500 m3 voor een 1 persoonshuishouden, hoekhuis redelijke isolatie, dit betekend dat u met deze aantal 1.500 m3 aan gas zal moeten reden voor 1 jaar. Bij overschrijding van 1.500 m3, wordt uw slimme meter op afstand afgesloten van gas toevoer.

Zelfde situatie Elektriciteit

Elektriciteit: 3.300 kWh voor een 1 persoonshuishouden, hoekhuis redelijke isolatie, dit betekend dat u met deze aantal 3.300 kWh aan Elektriciteit zal moeten reden voor 1 jaar. Bij overschrijding van 3.300 kWh aan Elektriciteit, wordt uw slimme meter op afstand afgesloten van Elektriciteit toevoer. De zorgen over gas levering naar uw huis, is dan al verleden tijd, de star heid van onze regering wil maar niet een contract aangaan met Rusland die wel voldoende gas kan leveren voor jaren. U zult wel kunnen begrijpen, dat Amerika onder geen beding wil, dat de EU gas afneemt van Rusland.

Tja, u wilt toch ook de natuur redden, en daar zult u een hoop voor in moeten leveren op persoonlijk vlak. Nieuwsberichten heeft ook beschreven in een artikel, dat wij nu aanbeland zijn in een mini ijstijd. Deze kleine ijstijd zal duren tot het jaar 2030, dit betekent dat er absoluut meer gestookt wordt in huis en de overschrijding van Elektriciteit en Gas zal de aantal toegewezen kWh en m3 eerder verbruikt zijn. Met andere woorden, u zult nu sneller in de kou komen te staan.

Geef uw mening over uw ervaring over Slimme meters

Aardbevingen

Op onze planeet de aarde zien wij steeds meer de gevolgen van weersveranderingen, deze die in de nabije toekomst veel meer een rol zal gaan spelen in onze dagelijks leven.

De weersverandering heeft totaal niets te maken met aardbevingen, vulkaan uitbarstingen en zo verder. De aarde zelf is aan het veranderen, zo ook onze zonnestelsel in het algemeen. Mensen blijven er maar in geloven, dat de opwarming van de aarde te maken heeft mee aardbevingen, vulkaan uitbarstingen en zo veel meer gebeurtenissen die in de natuur plaats vinden. Kom op mensen, u bent toch zelf ervan bewust dat er vele aspecten totaal niet kloppen dat u proberen wijs te maken dat door CO2 uitstoot de aarde opwarmt en aardbevingen veroorzaakt en andere natuur verschijnselen. Waar wij wel duidelijk in zijn is de luchtkwaliteit, en ja inderdaad de kwaliteit van onze lucht die wij als mensen en dieren keihard nodig hebben om te kunnen overleven is inderdaad vuiler geworden. En dat laatste is wel een feit, dat de CO2 terug gedrongen moet worden, tegen een prijs die u dus totaal niet leuk zal vinden, zoals wij dus al hebben beschreven bij Gas en Elektra.

Maar goed aardbevingen, is het onderwerp. Binnen enkele dagen/weken of wellicht een maand zal er een mega aardbeving plaats vinden. Op de eerste plaats kwamen wij uit op de gehele kuststrook van zuid Amerika, waarbij zeker een magnitude van boven de 9.5M of zelfs er ver daarboven zal komen te liggen. Van 21 februari tot 7 maart 2018 zal een zeldzame planetaire geometrie ongetwijfeld een aanzienlijke seismische toename veroorzaken, met waarschijnlijk twee aardbevingen van rond magnitude 7.8. Er is echter het potentieel voor een zware aardbeving met magnitude 8 of zelfs 9, waarschijnlijk in de eerste week van maart. Sommige van de planetaire uitlijningen lijken op die van grote aardbevingen, zoals de Chileense aardbeving in 1960 (M 9,5), de aardbeving in Alaska in 1964 (M 9,2) en de aardbeving bij Sumatra in 2004 (M 9,3).

Op 25 februari komen opnieuw drie planetaire uitlijningen samen, en dit zal de verhoogde seismische activiteit voortzetten van de 25e tot de 28e februari.

 • 2018-02-25 09:53:09 Mars-Venus-Uranus
 • 2018-02-25 12:19:55 Aarde-Mercurius-Neptunus
 • 2018-02-25 15:58:13 Zon-Mercurius-Venus

Rond 4 maart komen niet minder dan zes planetaire uitlijningen samen.
Dit is zeer zeldzaam en komt bijna nooit voor. Wat het bijzonder uniek maakt, is de viervoudige uitlijning op die dag met Mercurius, de zon, Mars en Jupiter, goed voor vier van de zes uitlijningen. Het maakt 5 maart een kandidaat voor grote seismische activiteit.

 • 2018-03-03, 21:45:21 Zon-Mars-Jupiter
 • 2018-03-04, 13:46:25 Mercury-Mars-Jupiter
 • 2018-03-04, 13:55:50 Aarde-Zon-Neptunus
 • 2018-03-04, 18:03:05 Venus-Mercury-Aarde
 • 2018-03-04, 22:09:51 Mercury-zon-Jupiter
 • 2018-03-05, 0:01:57 Mercury-Sun-Mars
Stormen

In het algemeen zullen we te maken hebben met zwaardere stormen, die in kracht zullen gaan toenemen.

In Nederland hebben wij vaker stormen gehad, die tegen windkracht 12 aan kwamen, dit zal in de loop der jaren gaan toenemen tot ongekende kracht die wij nog niet hebben meegemaakt.

IJstijd

De aarde zoals de zon speelt hier een grote rol in, dat de weersomstandigheden zullen gaan veranderen op onze aarde.

De weersveranderingen zoals koudere dagen zullen gaan toenemen, het is wel dat de seizoenen verschuiven. Momenteel ligt een seizoenen iets meer dan een maand achter, en dat laatste zal zeker een impact hebben op het verbouwen van groentes. Afgelopen jaar 2017, heeft Nieuwsberichten een foute proef moestuin aangelegd waar al duidelijke veranderingen kenbaar waren. Zoals het ontkiemen van de zaden, wij konden toen al merken dat het zaai seizoenen een ander half maand achter liep. Op de verpakking van de zaden stond vermeld, dat men kon zaaien in april, echter ontkiemde de zaden totaal niet. Na een maand wachten probeerde wij het nogmaals, echter was het toen al de maand mei dat alles ontkiemde. Een zeer groot gedeelte van de ontkiemde zaden groeide wel als kool, echter wel zonder enige groentes eraan.

De ijstijd waar wij over hebben is niet de grote ijstijd maar de kleine ijstijd. De kleine ijstijd zal in de aankomende jaar 2018 zeker goed merkbaar worden. In 2019 zal absoluut de temperatuur nog meer gaan dalen, het zal dan normaal worden dat er temperaturen van -18 graden tegen zullen komen of zelfs veel lager dan dat. De gehele kleine ijstijd, zal zich meer gaan ontwikkelen in de loop der jaren die volgen, het hoogte punt zal bereikt worden tegen het jaar 2030. Zoals we al schreven, de zon speelt hierin namelijk een grote rol in het geheel. De zon komt meer tot rust, er zullen dan ook minder zonnevlammen en zonnevlekken nog op de zon zichtbaar worden.. De zon bepaalde dus de temperatuur hier op de aarde, en dit is al vaker voorgekomen in de afgelopen eeuwen.

Welke temperaturen er daadwerkelijk zullen worden behaald bij een kleine ijstijd, kunnen wij absoluut niet van te voren aangeven. Echter het zal absoluut verstandig zijn, om nu al te denken aan extra isolatie voor uw woning. EN hou ander nieuws maar eens goed in de gaten dat wat met sneeuw en temperaturen te maken hebben die veel lager zijn dan normaal.

Tradities

Tradities zoals wij die al jaren kennen, zal ook steeds minder worden en of zelfs verboden.

Wie kent hem nou niet, sinterklaas waar iedere Nederlander mee opgeroeid is. Nooit is er een discussie ontstaan en of tegengeluiden uit de Nederlandse bevolking. De vraag zou eens gesteld kunnen worden, wie het verzonnen heeft, om sinterklaas onze eigen gecreëerde traditie naar de knoppen te helpen. Waar het nu al naar toe dreigt te gaan, dat straks inderdaad niet meer gevierd mag worden voor de kinderen.

Vuurwerk

Ook een traditie, die een keer in het jaar maar voorkomt zal verboden worden dat de bevolking dit zelf nog mag afsteken.

Gemeentes zullen die taken overnemen, en of zelfs dat het alleen nog zal gebeuren in de grote steden in Nederland. Echter nu is dan wel de vraag, hoe lang dat voort zou blijven bestaan. Laten we eerlijk hierin zijn, uit recentelijke nieuwsberichten kunnen ze ook ineens de vuurwerk show in het geheel af te lasten. Ja, wordt er dan beschreven "dit zal nadien op een ander tijdstip worden afgestoken worden" ergens in Nederland. Dat of dan alsnog de dragn aanwezig zal zijn om naar het vuurwerk show te kijken na nieuwjaar. De bedoeling van dat soort nieuwsberichten, wil al aangeven "zodra wij daar de controle over krijgen, dat de bevolking geen vuurwerk meer mag afsteken. Hebben wij de controle over, om een show of überhaupt nog een vuurwerk show te geven aan de bevolking.". Men kan dan ook ervan uit gaan, dat de bevolking daarvoor alsnog zal moeten betalen om zo'n vuurwerk show te kunnen geven.

Aanslagen

Er zal binnen enkele maanden een grote aanslag plaats vinden in Nederland, echter nu is het de vraag of het een Fals Flag aanslag zal zijn en of een daadwerkelijke aanslag.

De bedoeling van een aanslag is om mensen bang te maken, zodra mensen steeds banger worden, is er ook meer vertoning nodig om de bevolking "veiligheid" te garanderen. Vertoning bedoelen wij, meer politie op straat, en wellicht met veel zwaardere wapens die er nu gebruikt wordt. De kans is zelfs aanwezig, dat er meer militairen op straat te zien zullen zijn. Maar ach wanneer gebeurd het nou dat er hier in ons land eindelijk eens een "terroristische aanslag" uitgevoerd zal worden. Nou wie een beetje opgelet heeft, zijn bepaalde grote oefeningen zoals in Amsterdam en in Utrecht al een voorbode. Maar maakt u zich geen zorgen, de eerste aanslag die nu zal volgen zal in Amerika zijn. Nou kijk aan, de Amerikaanse bevolking heeft nog paar dagen te gaan voor het nieuwe jaar 2018. Maar het was al duidelijk, dat de Amerikaanse regering en de macht hebbers niets geeft om een massa doden. Ook dit schrijven wij niet zomaar een reden.

Oorlog

Amerika staat erom bekent, dat ze verzot zijn op oorlog uitvoeren en de macht over te nemen van een land.

Bent u het niet met ons eens, dan wist u ook al dat in Nederland zeker 4 militaire bases wordt gebruikt door Amerika. U wist natuurlijk ook al, dat alle militaire wapens om een oorlog te kunnen voeren, overgebracht wordt vanaf Engeland naar Nederland richting de grens van Duitsland en Rusland. Maar uw wist ook al dat er meer dan 40.000 Amerikaanse militairen al op Europeesche grond gebied bivakkeren. Het lijkt net als de tweede wereld oorlog in herhaling valt, ondanks dat een groot gedeelte van de bevolking weet dat juist Amerika Hitler hielp op alle fronten. Echter Hitler ging te ver in de plannen die juist niet stonden gepland, zoals het uitmoorden, en daar moest worden ingegrepen worden om de genocide een halt op te roepen.

Hitler had de boodschap op de eerste plaats de planning goed begrepen, om alle landen die wij nu noemen de Europeesche landen te vormen naar de EU zoals dit nu al het geval is.

Maar de eerste oorlog zal zeker binnen een aankomende maand plaats vinden, en dit noemen we de derde wereld oorlog maar de globale wereld oorlog. Amerika blijft onder de noemer sarren naar Noord-Korea, ondanks alle lidstaten en Rusland , China dit niet toelaten Poetin heeft niet voor niets aangegeven, dat hij niet mee wilde gaan in de plannen van Amerika, om een NWO uit te voeren. Dat laatste is dan ook de reden dat Rusland, sancties op sancties opgelegd krijgt, ondanks dat Oekraiene diverse malen heeft aangegeven om geen sancties meer op te leggen. De lidstaten heeft ook een toontje gegeven, die wij natuurlijk moeten geloven dat zij er ook niet mee eens zijn, dat er wederom sancties opgelegd wordt op Rusland.

Pakistan, zal het volgende land worden dat waar Amerika natuurlijk mee in oorlog zal gaan. Iran niet te vergeten, en eigenlijk komen we nog twee landen te kort in dit verhaal. Qatar die de grootste gas veld heeft dan alle andere landen bij elkaar, dat moet Amerika zoals Saudi Arabië profijt van hebben. En natuurlijk mag Israël ook mee doen, zoals in de laatste actie van Trump om Jeruzalem als hoofdstad van Israël te benoemen. De zogenaamde dictators zoals Amerika ze noemt, moeten worden geruimd omdat ze niet willen luisteren dat wat Amerika van hun eist. Het voorbeeld hierin mag wel duidelijk zijn, welke landen en de "dictators" zijn geruimd. Hierin hebben wij het nog niet eens over de mensheid de genocide, afslachting van de mensheid in die landen.

Palestijnen, de aantal Palestijnen die er nog zijn, zal zoals dit al gebruikelijk is, zal worden uitgeroeid worden. Jemen zoals Mosoel wordt in de staats media zeer weinig aandacht aan geschonken, zelfs worden tv reporters uit dat soort gebieden gehouden en dat is niet zonder enige reden. Zoals in Mosoel, dat wat simpel weg niet meer bestaat. Alles wat daar ooit is opgebouwd, is met de grond gelijk gemaakt zoals dit ook het geval is in Syrië. Maar even terug komende op het land Iran, normaal gesproken horen wij bijna niets uit Iran vandaan dan alleen als er een zware aardbeving heeft plaats gevonden. En iedereen leeft zijn leven zoals in ieder land, zonder enige opstootjes, zullen wij eens Iran en Palestijnen vergelijken met elkaar, mag dan wel worden aangenomen dat het heel apart is door woorden in de media te gooien en sociale media dat er ineens onrust is ontstaan in beide landen.

Amerika roep ineens de woorden uit over de media en sociale media, dat Jeruzalem de hoofdstad is van Israël. En dan ineens kort nadien, gebeurt het zelfde ineens ook in Iran, met natuurlijk ineens een complete rel in diverse steden. Dat zet je toch wel aan het denken. Kijk we schuiven dit niet onder stoelen en tafels aangaande Amerika, dat wanneer men meer in de kant kijkt van Amerika, mag het wel duidelijk zijn dat Amerika de wereld in hun macht wil hebben. Amerika zit in alle oorlogen die men maar kan bedenken, en ook al is een land niet in oorlog, zijn er allemaal militairen gestationeerd zo ook dus in de EU. Waarom denkt u dat dit zo is, goed laten wij het maar verklappen aan u. Amerika wil al voordat de eerste wereld oorlog moest beginnen, van plan dat er maar 1 regering moest zijn. Goed de eerste wereld oorlog mag dat wel niet zijn gelukt, maar de tweede wereld oorlog kan men er wel degelijk vanuit gaan, dat dit bijna was gelukt.

Maar goed, alles wordt nu op een subtiele wijze aangepakt, en dat men net niet door hebt wat de daadwerkelijke plannen zijn van Amerika. De EU en alle lidstaten staan onder controle van Amerika, luister maar eens naar diverse debatten in de regering gehouden wordt. Alles moet via de EU verlopen, waar Amerika de meeste invloed op heeft om een goedkeuring te geven of iets wel of niet mag aangenomen mag worden in de Nederlandse regering. Het zal ook niet lang duren, dat ineens in het nieuws een bericht naar voren zal komen, dat de EU op basis van Amerikaanse wetgeving moet worden uitgevoerd. Met andere woorden welk grondwet hebben wij dan ineens nog als burgers. Referendums is nog enig sinds inspraak waarin de Nederlandse burgers hun stem kunnen laten horen, zelfs daar wordt nu al getornd. Tja we zien het gebeuren, en we doen er niets mee, das nou mijn Nederland.

Armoede

Zielig hoor, al die mensen die straks in 2018 totaal naar de knoppen wordt geholpen door onze perfecte regering waar we allemaal op hebben gestemd.

2018 zal het jaar worden van de onderscheiding van arm en rijke en natuurlijk niet te vergeten de middeklasse, je moet toch van de laagste bevolkingsgroep afkomen, en het is zo simpel om steeds minder geld te geven aan de laagste inkomstengroep die steeds meer begint te groeien. Dat zijn mensen die absoluut niet willen werken, mensen die een spelletje spelen dat ze ziek zijn en niet kunnen werken. Kijk van die groep mensen moeten wij vanaf, dus gewoon korten op hun kleine inkomsten, net zoveel dat ze absoluut niet meer rond kunnen komen met de inkomsten die ze krijgen.

En al mocht u denken, dat die mensen worden opgevangen door de rechtbank dan heeft u dat totaal mis. Gezien dat daar ook zeer grote veranderingen hebben plaats gevonden om nog een kans te krijgen om in de WSNP terecht te komen. De rechter bepaald of men daadwerkelijk grote schulden hebt, en hoe die zijn ontstaan. Het ontstaan ervan is het belangrijkste voor de rechter, gezien dat daaraan de beslissing zal vallen als men geholpen mag worden of niet. Geien dat dit aankomende jaar alles nog duurder begint te worden op het gebied van voedsel, zullen zeer veel mensen terechtkomen bij voedselbanken en of loketten. Echter daar zit ook een adertje onder het gras, gezien dat je tegenwoordig maar voor twee maanden bij het voedselloket eten kunt halen. Maar dan moet je wel op het juiste moment komen, anders ligt er totaal niets meer om voor je gezin of alleen je partner aan eten te komen voor een maand.

Er zullen wel degelijk veel meer zelfmoord pogingen uitgevoerd worden, zodra deze mensen geen kant meer op kunnen. Ongelooflijk veel mensen zal de toegang tot het voedselbank zoeken om aan eten te komen. Schulden, zullen de pan uit rijzen, omdat er simpel weg bij de laagste inkomstengroep nog minder geld te besteden zal zijn, met als gevolg dat er amper nog voedsel op de tafel zal komen te staan.

Go, wat houden wij toch van Nederland en alle mensen die elkaar helpen. Men zou wel moeten onthouden gezien de grote plannen dat alles wordt geautomatiseerd wordt, dat het ook wel eens uw baan zal kosten en dat u net zoals we net hebben beschreven in de laagste inkomstengroep terecht zult komen. En hoe zou u zich dan voelen, dat u door uw eigen bevolking in de steek gelaten wordt zoals u dit zelf ook hebt gedaan.

Reizen

Nederland loopt hierin nog achter in de nieuwe technologie, veel sneller door de bewaking heen kunt lopen.

Dit echter zal wel degelijk gaan veranderen, de volgende toepassing zal dan ook in de loop der jaren ook in Nederland worden uitgevoerd.

 • Oog scan
 • Vingerafdruk
 • Verificatie paspoort

Ook dat gaat straks totaal automatich, zonder dat er maar 1 personeel van de douande deze controles uitvoert.

Werklozen

De aantal werklozen zal in dit aankomende jaar, behoorlijk gaan toenemen.

Uit het gehele artikel konden wij al uit opmaken, dat er zeer veel banen verloren zullen gaan door alles te geautomatiseerd. En die trent zal zich in de aankomende jaren behoorlijk gaan toenemen, hoe we dit zullen wenden of keren. De hoofd reden van dit geheel is namelijk een feit, dat zoals wij dit zien, dat Nederlanders de bevolking alles maar slikt en totaal er niets aan doet om te voorkomen dat alles wordt geautomatiseerd. Mensen komen alleen maar in opstand, zodra het eigenlijk al te laat is, dan laten ze van zich horen. Echter waarom zult u zich zorgen maken, u krijgt een inkomsten dat waar u maar net van kunt leven.

Aanmaak datum: 2017-12-28 02:04:20

Qr Code
Ga naar boven