Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

energiebesparing

Up Date Energiebesparing In Huis

Op de datum 2015-09-02, heeft Nieuwsberichten diverse tips gegeven om in één jaar ongeveer een € 340,- kunt besparen door één simpele handeling op uw Energie rekening? En wij hebben nieuw nieuws, en even een voorbeeld video gemaakt hoe bepaalde Energiebesparing in huis te besparen.

Energiebesparing verbruik Stroom

In onze eerder artikel hebben wij een plaatje gebruikt, hoe men met een simpele handeling 6 voudig met overspanningsschakelaar dat al kunt uitvoeren. Gezien dat wij nu de mogelijkheid hebben om een video te maken, zullen we dat demonstreren in de volgende video hieronder.

Nadelen 6 voudig met overspanningsschakelaar

  • Tv - Het nadeel bij gebruik van 6 voudig met overspanningsschakelaar is wel, dat alle instellingen zoals tijd niet in het geheugen blijft staan.
  • Radio instellingen kan het zelfde vertonen zoals bij Tv, dat de tijd en of ook radio zenders niet meer in het geheugen blijft staan.

Verder kunnen wij met deze stroom Energiebesparing in huis, al zeer veel besparen aan stroom. Naast dat feit is wel, dat men moet wennen om iedere keer de uit knop daadwerkelijk om te zetten dat er geen verspilde stroom alsnog wordt verbruikt.

Energie verbruik Gas

Nieuwsberichten heeft op d.d. 14 februari 2018 gebruik kunnen maken van een Flir TG165 infrarood thermometer.

Wat kan dat ding

infrarood thermometer

  • Maak thermische problemen zichtbaar
  • Meet temperatuur nauwkeuriger
  • Richt op de juiste spot
  • Zoek storingen snel
  • Werk veilig en bewust

De FLIR TG165 is uitgerust met de unieke FLIR Lepton® micro thermische camera waarmee warmte patronen zichtbaar gemaakt kunnen worden en opgeslagen. De temperatuur wordt gemeten als een spot meting, met een spot ratio van 24:1 waardoor nauwkeurige metingen uitgevoerd kunnen worden op een veilige afstand. De ingebouwde dubbele laser markeert de plaats en afmeting van de meetspot.

De daadwerkelijke resultaat was zeer uitmuntend, dit hadden wij zelfs niet eens kunnen dromen. Nu begrijpen wij dan ook, dat waarom door een ongelooflijke simpele handeling, de rekening een heel stuk naar beneden is gegaan. In de video hieronder, zullen wij dan ook laten zien hoe wij het hebben gedaan.

Wat leverde dat ons op aan meet resultaat vanaf binnen naar buiten.

De kant die wij niet hadden behandeld met Meerlaagse isolatiefolie achter de verwarming?

Door deze simpele toepassing leverde dit ons op met gebruik van meerlaagse isolatiefolie, dat er maar 1% van de warmte naar buiten straalde. De kant waar nog geen meerlaagse isolatiefolie was aangebracht, hadden we een verlies van meer dan 8% dat alle warmte vanuit de huiskamer weg stroomde naar buiten. zoals in de video is aangetoond blijkt het dus wel degelijk van belang te zijn om het optimale eruit te halen, door de Meerlaagse isolatiefolie helemaal door te trekken naar het plafond.

Ramen

Informatie over ramen isoleren blijkt het geheel iets gecompliceerder te zijn, en ook nog eens een dure aangelegenheid zodra men gebruik maakt van isolatie raamfolie.

Wij gaan daar dan ook niet verder op in, echter is er wel een andere oplossing. Deze oplossing werd vroeger ook gebruikt, deze toepassing kan wellicht ook toegepast worden bij een flatwoning. Zie foto hieronder dat wat wij bedoelen, om de ramen ook te isoleren. Voor de duidelijkheid willen wij u erop attenderen, dat 2019 daadwerkelijk de mini ijstijd op zal komen. De mini ijstijd zal zijn piek hebben tot het jaar 2030, welke temperaturen daarmee gemoed zullen gaan is absoluut niet van te voren aangeven. Wat wel van belang is, dat u absoluut ook een manier zult moeten vinden, om de grootste verspiller van warmte tegen moet gaan.

raam luiken

Ieder raamkozijn, heeft een speelruimte vanaf het raam tot aan de kozijndeuren. Het is wel even goed de maat op te nemen wat de ruimte zal zijn vanaf het raam tot aan het kozijn deuren, als u dat heeft opgenomen kunt u namelijk aan de binnen zijde van de raamdeur kozijnen het volgende plakken. isolatieplaat polystyreen EPS 100x50x4 cm 6 platen (zie foto)

isolatieplaat polystyreen EPS

Geen idee hebben wij dat hoeveel besparing er mee gehaald wordt, op de verpakking van de isolatieplaat polystyreen EPS, staat het aantal rendement beschreven. Of vraag voor verdere informatie bij uw bouwmarkt. Gelukkig zijn er ook voordelen, zie hieronder

Gebruikersvoordelen

  • Brandvertragend
  • Ongevoelig voor vocht
  • Klasse 2

Klasse 2, geeft aan de besparing die u kunt behalen, maar vraag liever dit liever even in uw bouwmarkt.

Uw voordeel

Eén jaar ongeveer een € 340,- of zelfs meer met gebruik van raamkozijn deuren kunt besparen door één simpele handeling op uw energie rekening. Wij begrijpen dat de tijden totaal anders zijn geworden, zodra we over inkomsten hebben, echter in gedachten houden dat ook ieder jaar uw vakantiegeld krijgt. Maar er zijn meer mogelijkheden om dit te bekostigen, u zult dan naar de website moeten gaan bereken uw recht

Via bereken uw recht, kunt in 1 opslag zien, dat of u in aanmerking kunt komen voor bijvoorbeeld individuele toeslag en zo verder. U krijgt per direct namelijk in uw scherm een groene kop te zien dat u in aanmerking komt.

Qr Code
Ga naar boven