Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

EU, Agenda 21

De EU gaat wel degelijk over op Agenda 2030

Zonder enige inspraak, zonder enige stemming zullen wij allemaal iets door onze strot worden gedouwd. De aankomende jaren zullen wij op ieder gebied merken van agenda 2030. collectieve. Deze agenda is een actieplan voor mensen, planeet en welvaart. Het wil ook de universele vrede in grotere vrijheid versterken. Wij erkennen dat het uitbannen van armoede in al zijn vormen en dimensies, waaronder extreme armoede, de grootste uitdaging in de wereld is en een onmisbare vereiste voor duurzame ontwikkeling. Alle landen en alle belanghebbenden, handelend in samenwerking, zullen dit plan uitvoeren. We zijn vastbesloten om de mensheid te bevrijden van de tirannie van armoede en onze planeet te willen en te genezen en te beveiligen. We zijn vastbesloten om de gewaagde en transformerende stappen te nemen die dringend nodig zijn om de wereld op een duurzaam en veerkrachtig pad te brengen. Terwijl we aan deze collectieve reis beginnen, beloven we dat niemand achter zal blijven.??

Agenda 2030

De gehele bevolking van deze aarde zal dit gaan meemaken op een gluiperige manier. Voor die dit nog niet wisten zal er degelijk een einde komen aan alles dat hoe wij mensen leven. Nieuwsberichten begrijpt dat niet iedereen in een saai stof zit te wachten dat waar een kilometer aan letters in staan vermeld.

Agenda 21 zoals het meeste die wellicht kennen, zal dan ook aangevuld worden met agenda 2030 zoals wij dit eerder kenbaar hebben gemaakt in onze nieuws bericht De universele 2030 Agenda Je bent natuurlijk welkom om alles daarvan te lezen wat ook best interessant is wat er door onze strot wordt gedouwd

Hoogte punten agenda 2030

 • We zullen dan ook een zeer korte versie hieronder plaatsen, dat wat er gaat veranderen.
 • Maak overal een einde aan armoede in al zijn vormen.
 • Maak een einde aan honger, zorg voor voedselveiligheid en verbeterde voeding en promoot duurzame landbouw.
 • Zorg dat iedereen gezond leeft en promoot welzijn voor alle leeftijden.
 • Zorg dat iedereen kwaliteitsonderwijs krijgt en promoot dat iedereen zijn of haar leven lang leermogelijkheden heeft.
 • Bereik gelijkheid van geslacht en stimuleer alle vrouwen en meisjes.
 • Zorg voor beschikbaarheid en duurzaam management van water en sanitaire voorzieningen voor iedereen.
 • Zorg dat iedereen toegang heeft tot betaalbare, betrouwbare, duurzame en moderne energie.
 • Promoot duurzame en voortdurende economische groei, volledige en productieve arbeidsmogelijkheden en fatsoenlijk werk voor iedereen.
 • Bouw een sterke veerkrachtige infrastructuur, promoot duurzame industrie en omarm innovatie.
 • Verminder ongelijkheid binnen en tussen landen.
 • Maak steden en plekken waar mensen wonen veilig, veerkrachtig en duurzaam.
 • Zorg voor duurzame consumptie en productiepatronen.
 • Onderneem dringend actie om de klimaatverandering te bestrijden en de gevolgen daarvan.
 • Behoud van en duurzaam gebruik van de oceanen, zeeën en hulpbronnen voor duurzame ontwikkeling.
 • Bescherm, herstel en promoot het duurzaam gebruik van aardse ecosystemen, het duurzaam beheer van wouden, strijdt tegen de ontbossing en stop en herstel het verval van land en stop het verlies aan biodiversiteit.
 • Promoot vreedzame gemeenschappen voor duurzame ontwikkeling, zorg dat iedereen toegang heeft tot gerechtigheid en bouw effectieve en verantwoorde instituten op alle niveaus.
 • Versterk de middelen voor en revitaliseer het wereldwijde partnerschap voor duurzame ontwikkeling.

De Paus Franciscus.

De Paus zal dan ook op 25 september 2015 dit in een live uitzending aankondigen, de agenda 2030. Nou is onze vraag hierbij wel het volgende, een toespraak houden voor de Verenigde Naties. Niemand schijnt zich trouwens af te vragen wat een religieus leider te zoeken heeft bij de V.N.? Buiten dat feit, zal er volgens onze berichtgeving helemaal niet door de Paus worden toegesproken over Agenda 21 - 2030. Wellicht zal de paus een paar zinnen zeggen, maar daar zal het wel bij blijven.

Een groot gedeelte van Amerika is opgewonden want de paus komt op bezoek. Miljoenen gelovigen kijken uit naar deze bijzondere gebeurtenis. Uiteraard stelt Jezuïet Franciscus dat de opwarming van de aarde een feit is en dat een wereldwijde politieke autoriteit noodzakelijk is om de mensheid te redden van de ondergang.

De paus zal natuurlijk hebben over onze klimaat. Feit is en blijft dat de afgelopen decennia de temperaturen op aarde niet zijn gestegen en dat er in tegenstelling tot opwarming talloze tekenen zijn die wijzen op een nieuw mini ijstijd.

Wat wel terug gedrongen moet worden is kooldioxide. De atmosfeer van de Aarde bevat tegenwoordig ongeveer 400 ppm koolstofdioxide. Deze concentratie neemt jaarlijks toe. Het Intergovernmental Panel on Climate Change (IPCC) houdt zich intensief bezig met de mogelijke oorzaken en gevolgen daarvan voor de opwarming van de aarde.

Kooldioxide is dan ook een soort deken die in onze atmosfeer aanwezig is, er kan warmte naar binnen komen, maar gaat niet n=meer naar buiten. Kooldioxide is tevens ook voor de natuur, dieren en de mens zeer belangrijk, anders zouden we nu niet meer kunnen ademen. De kwaliteit ervan is dus danig vervuild, dat is absoluut een feit. Maar heeft verder niets te maken met de temperatuur van onze aarde, dat heeft een totaal andere oorzaak.

Belangrijk punt in Agenda 2030

Wederom klimaatverandering staat in die agenda bovenaan het lijstje waar wij de bevolking aan moeten houden. Het mag dan toch wel vreemd in de oren klinken, dat een zeer groot gedeelte van de bevolking juist meer hun best doen om afval te scheiden en apparatuur in huis halen om te besparen op energie.

Ok, er zijn een aantal punten dat wij Nederlanders ook nee tegen moeten zeggen zoals;

 • Geen reclamefolders
 • Enkel verpakkingsmateriaal van papier/karton.
 • Geen huis aan huis kranten.

Dat is maar een klein begin dat waar men als burger ook iets aan kunt doen, en dat is al eens gebeurd met de gouden gids die niet meer ongevraagd op uw deurmat valt. Wij van Nieuws & Feiten denkt dan ook als dat al op grote schaal gebeurd, dat dan ook de Kooldioxide daarmee terug gedrongen kan worden.

Bedrijven en hun producten

Laten we eens open eerlijk zijn mensen, zodra we in een supermarkt staat zie je allemaal stellingen waar alle producten opgesteld staan. Zelfs Trosradar en Kassa houden zich bezig met producten die totaal niet kloppen, hiermee bedoelen wij bij producten zoals E-nummers. Buiten het feit E-nummers, zitten er ook nog eens toegevoegde ellende in dat wat aangemerkt staat als giftig.

We staan voor 1 stelling in een supermarkt, we willen 1 toetje bijvoorbeeld kopen. Kunt u opnoemen hoeveel toetjes er in 1 koeling staat met drie stellingen lang in de koeling? Goed u hebt hem al door, waanzin absolute waanzin dit. Zoveel producten als een toetje aanwezig dat je bijna niet eens meer weet waarvoor je komt als je alles na moet lopen. Dan zijn we er nog niet, dan willen we ook nog eens een smaakje erin hebben, en de meeste zijn met de toevoeging van E-nummers. Wat is daar nu natuurlijk aan?

Dan tussen alle waarschuwing labels, ongezond, beter, welvarend, gezoend de hele bende moet je dan ook nog eens lezen voor 1 toetje.

Verplichting bedrijven

Er zullen vele bedrijven weggaan, echter zoals zij het door onze strot heen proberen te douwen moeten er aan hun kant iets gedaan worden.

 • Eerlijke producten waar inderdaad alleen maar echte vruchten in zitten.
 • Geen E-nummers en of andere toegevoegde ellende.
 • Suiker moet vervangen worden door als voorbeeld te nemen Stevia

Gewoon eerlijk en natuurlijk verder totaal niets. Van de honderden toetjes zouden er dan nog een aantal van overblijven. Als dat gebeurt, zal wel degelijk een groot gedeelte van de Kooldioxide terug gedrongen worden. En zo zijn er meerdere voorbeelden die wij op kunnen noemen, zoals alle apparatuur die u in huis heeft staan, slurpt zoveel stroom dat u daadwerkelijk een besparing kunt doen op 1 jaar van 430,- euro. Simpel weg om alle stekkers uit het stopcontact te halen.

Alle bedrijven die dit soort apparatuur produceert moeten worden verplicht, dat er daadwerkelijk een uitknop op zit. Alles letterlijk alles staat op standby ook als u denkt hem uit te hebben gezet. Hoeveel denkt u nu dat er dan aan Kooldioxide terug gedrongen kan worden. Dus ze moeten ons de bevolking niet iets in onze strot douwen en de schuld geven van totaal verkeerde producten.

Agenda 2030 de brand erin

Over Agenda 2030 is totaal niet goed over nagedacht, het is gewoon op papier gezet die aan de bevolking op de hele wereld zal worden vertoond door de Paus. Als u weet dat wat er achtersteek, zal u niets verbazen. De gehele opzet van Agenda 2030 is om geld van de bevolking af te nemen, door een verontreinig belasting erop te zetten. En dat gebeurt in het jaar als het niet eerder zal zijn 2020.

We moeten/verplicht belasting betalen, dat is waar het allemaal omdraait. Het absoluut de moeite waard om alsnog ons eerder geplaatste artikel te lezen, u zal daadwerkelijk schrikken wat daarin vermeld staat.

Wat dacht u ervan om eens een petitie te starten tegen deze waanzin Agenda 21?

Qr Code
Ga naar boven