Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

verrukking, verrijzen, antichrist:

Hij komt op 23 april 'zonder enige twijfel'

Planeet X, Verrukking en Verrijzen van de Antichrist: Hij komt op 23 april 'zonder enige twijfel'. Het einde van de wereld is nabij, mensen en nee, niet vanwege een naderende Wereldoorlog III. In plaats daarvan kondigen de doodplaneet Nibiru en een ongewone planetaire afstemming het einde der tijden aan, volgens de doemdenkers.

Ze zijn ervan overtuigd dat de wereld zal eindigen op 23 april. Dit is de zoveelste keer dat Nibiru naar verluidt de vernietiging van de aarde gaat veroorzaken - maar ze laten dat niet voorkomen.

"Tegen begin april van 2018 zal de verdwijning van de kerk (alle ware christenen wereldwijd ook bekend als de Opname) plaatsvinden", schreef seriemoordenaar-bewaker David Meade eerder dit jaar in een artikel. "Dit zal snel worden gevolgd door de opkomst van de Antichrist, het uiterlijk van Planet X en de Tweede Wereldoorlog."

"Zeven jaren van Verdrukking zullen volgen. Dit gaat boven elke twijfel uit," voegde hij eraan toe.

Ongrijpbare Nibiru - wat en waar is het?

Nibiru, of Planet X, is een vermeende planeet aan de rand van ons zonnestelsel waarvan wordt voorspeld dat hij op 23 april in onze lucht zal verschijnen. Nibiru wordt verondersteld de banen van andere planeten te hebben verstoord, vanwege zijn schurkenstaat. Er wordt gevreesd dat Nibiru op elk moment weer chaos kan veroorzaken. Nibiru's veronderstelde krachten zouden echt kunnen rotzooien met het zonnestelsel van de aarde, en catastrofale veranderingen in het klimaat veroorzaken. Planet X wordt verondersteld achter sommige van de vreemde weersveranderingen te zitten die de laatste twee decennia zijn ervaren, in plaats van klimaatverandering.

Dus wat is 'The Rapture'?

Volgens de laatste claim zal de zon, de maan en Jupiter op 23 april in het sterrenbeeld Maagd passen. Dit zal het begin van de Verrukking uitlokken, een gebeurtenis die niet in de Bijbel wordt genoemd, maar waarvan sommige sommige fundamentalistische evangelische christenen geloven, verwijst naar de twee stadia van de wederkomst van Jezus. De eerste fase omvat de plotselinge 'Verrukking', waar de gelovige gelovigen van de aarde verdwijnen en naar de hemel worden gebracht. Dit zal dan blijkbaar een periode van zeven jaar van verdrukking en de verschijning van de Antichrist aanwakkeren, vóór de tweede fase, die is wanneer Jezus naar de aarde terugkeert.

Hoewel de Maagaanpassing elke 12 jaar plaatsvindt, heeft het nog geen einde gemaakt aan onze soort

Misschien annuleer je je plannen niet

Nibiru heeft een beetje een reputatie als het gaat om no-shows en heeft eerder niet kunnen verschijnen zoals voorspeld. Het was aangekondigd om zowel in 2003 als in 2012 aan te komen, maar - plunderaar - is nooit gebeurt.

NASA heeft keer op keer gezegd dat Nibiru niet eens bestaat. "Nibiru en andere verhalen over eigenzinnige planeten zijn een oplichterij op internet", aldus het ruimtevaartagentschap. "Het bestaat duidelijk niet."

"Er is geen planeet, er is nooit iets geweest en dat zal er ook nooit zijn - maar het blijft maar steeds weer opduiken", benadrukte NASA-ruimtewetenschapper David Morrison in november. "Je vraagt ​​me om een ​​logische verklaring van een totaal onlogisch idee." Buiten dat feit, is het wel een feit, dat NASA zeer veel leugens voorschotelt zoals de zogenaamde live beelden van een space walk en of een live uitzending dat er de gebruikelijke truukjes worden vertoont in ISS. Die beelden zijn simpelweg uitgezonden vanaf de aarde en niet vanaf de ISS.

Ondertussen, Meade's track record op voorspellingen geeft niet echt vertrouwen. Naar verluidt had hij gewaarschuwd dat de wereld eindigde op 23 september 2017 en hij deelde een video die hetzelfde beweerde op zijn website. De theorie achter zijn beweringen wordt gedetailleerd beschreven in zijn boek, Planet X - de aankomst van 2017.

Later verduidelijkte hij zijn bewering door tegen de Washington Post te zeggen: "De wereld eindigt niet, maar de wereld zoals wij die kennen, eindigt. Een groot deel van de wereld zal begin oktober niet meer hetzelfde zijn. "

Oktober kwam en ging zonder een apocalyps. Meade zei toen dat het in november zou plaatsvinden - wat ook kwam en ging zonder een apocalyps. En als dat nog niet voldoende is, werd er oo beweerd dat Niburu of Planet X in december 2017 voor iedereen te zien zal zijn. Er zo zijn er diverse beweringen die herhaaldelijk in de jaren, dat Niburu of Planet X recht op de aarde afkomt. En de echte gelover in Niburu of Planet X, kan men absoluut niet wijs maken dat beide niet bestaan. Naast dat feit, als Niburu of Planet X recht op onze aarde zou afstormen, wat kan men eraan doen? Met zijn alle op een positie ergens op de wereld gaan staan, en dan blazen zodat Niburu of Planet X dan af zal wijken van zijn pad van vernietiging.

Het enorme aantal eerder beloofde 'end-of-the-world'-claims die nooit zijn uitgekomen, suggereren dat het nog niet nodig is om naar de ondergrondse bunker te gaan.

Qr Code
Ga naar boven