Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

ufo

(ufo) benaming voor ongeïdentificeerd vliegend voorwerp

Ongeïdentificeerd vliegend voorwerp (ufo) waarmee elk in de lucht iets wordt waargenomen fenomeen wordt bedoeld waarvan de aard niet kan worden vastgesteld. De term werd eind 1949 door de Amerikaanse luchtmacht geïntroduceerd in Project Grudge, de voorloper van Project Blue Book, om te verwijzen naar een aparte klasse van waarnemingen die chronisch onverklaarbaar bleven

UFO

Eeuwen lang wordt er al gesproken over voorwerpen, die men ziet in de lucht. Dit laatste kan zijn, overdag in in de avond dat er verschillende onderwerpen te zien kunnen zien.

Het woord UFO, is tot heden voor de meeste mensen taboe, om daar over te praten wanneer er een vreemd ongeïdentificeerd vliegend voorwerp (ufo) in de lucht aanwezig is dat ze niet kunnen verklaren. En natuurlijk zijn er alsnog zeer veel mensen, die er absoluut niet in geloven, dat er ook buitenaards leven bestaat. Maar laten wij nu eens realistisch zijn mensen, moeten wij duur nu echt geld aan besteden aan een onderzoek? Ga gewoon naar buiten, naar een redelijk tot zeer donkere omgeving, en neem er de tijd voor om dit zelf te kunnen zien. Je moet wel de tijd ervoor nemen, soms heel lang om een Ongeïdentificeerd vliegend voorwerp (ufo) te kunnen tegen komen of te zien. Ze komen echt niet op het moment dat je daar de tijd voor neemt.

En laten wij eerlijk zoals realistisch zijn, alle geld wat over de balk wordt gegooid voor een onderzoek is complete waanzin. Dat geld kunnen ze beter gebruiken voor mensen in nood en of andere doelen.

Laat ik eens een ander voorbeeld nemen, vroeger moest je naar de zondagsschool en of naar de kerk en wat absoluut voor iedere maaltijd moest gebeuren het gebed.

Voor wie het gebed, en naar de zondagsschool of kerk gaan? Ik ken hem niet, nooit gezien dan alleen maar verhalen vanuit een boek die dan aan je werd voorgelezen. Sms stonden er plaatjes in, zoals Adam en Eva, het mag wel merkwaardig zijn dat als die twee mensen de eerste mensen zijn die god geschapen zou hebben. Het merkwaardige van dit geheel is namelijk de plaatjes van Adam en Eva, die een navel hebben? In de kerk werd je overspoeld met verhalen die uren duurde, totdat ik opstond in de kerk en het woord nam. En dat woord was het volgende "We zitten met zijn allen in de kerk te luisteren naar de verhalen die uit een boek vandaan komen, we willen allemaal vrede en dat we goed moeten zorgen voor anderen. De tijd dat ik de verhalen aanhoor in de afgelopen 3 uur, is een verspilling van mijn leven. Die tijd had ik inderdaad andere mensen kunnen helpen die het nodig hebben, dan spreken we over een goede daad naar de mede mens."

Iedereen geloofd in iets wat men niet ziet, of zeggen dat ze het gezien hebben. Waarom blijft god, Jezus of wie dan ook al eeuwen lang over iemand praten en schrijven die wij nog nooit hebben gezien en daar wel in geloven. Waarom het onderwerp ufo en of buitenaards leven, waarvan een grote gedeelte daar niet in geloven, en dat buitenaards leven niet bestaat.

Wow ik zweef echt tussen hemel en aarde met dit verhaal zeg, maar moment even hier, het woord hemel komt er in voor. Weet u wel wat hemel betekend?

In veel religies is de hemel (ook hemelen, zevende hemel of zeven hemelen) een plaats of bestaanssfeer waar God of de goden en engelen verblijven en waar men, of de ziel, na de dood volgens gelovigen heen kan gaan en die gekarakteriseerd wordt door het inherent aangenaam of gelukkig zijn van het bestaan daar. In de middeleeuwen sprak men het onder andere van het empyreum, de zesde der zeven sferen; in overdrachtelijke zin: het paradijs. In veel van de wereldreligies en spirituele filosofieën wordt een vorm van een of meer hemels erkend.

Hummm, dus eigenlijk betekend het woord Hemel "Buitenaards", kijk aan dus god is een buitenaards leven.

Nieuws over UFO's

Op zaterdag 16 december 2017 stond Nieuwsberichten zeer verbaast te kijken, naar diverse nieuws artikelen die verscheen op diverse nieuws media websites over onderzoek naar ufo's.

Nieuwsberichten heeft onlangs nog een kleine opmerking gemaakt is het volgende artikel "NASA klaar om de nieuwste bevindingen Kepler onthullen" Het zou ongelooflijk knap zijn, dat ze ook al op een planeet buitenaards leven kunnen zien. En waarom wordt er een verband gelegd met buitenaards leven, die bestonden toch niet?"

Die zin hebben wij juist nadrukkelijk beschreven, omdat iedereen staat te wachten op een regeringsleider van Amerika dit zal gaan bevestigen. Dus zodra de regeringsleider van Amerika aangeeft dat er buitenaards leven bestaat, dan pas is het een bevestiging en waar??

Zeer bekrompen gedachten zouden wij hier moeten aangeven, zodra een regeringsleider dit pas bevestigd dat er daadwerkelijk ufo's/buitenaards leven bestaan. Dacht u nu werkelijk, dat wij de enige leven zijn in deze grote universum, en waarom een bevestig te krijgen van een regeringsleider vanuit Amerika? Nieuwsberichten heeft ooit een meldpunt artikel gemaakt over waarnemingen te melden, daar waren wij gestopt door een spijtig genoeg terugkerende fenomeen (wens ballonnen) waarin mensen zich snel vergissen en of aanzien als een ufo. Dan rijst de vraag, waarom dit nu ineens in alle artikelen beschreven staan dat ze een onderzoek hebben uitgevoerd naar ufo's. Het is wel een feit, dat de Amerikaanse bevolking  kostte jaarlijks 22 miljoen dollar, aan belasting gelden.

Wow,  22 miljoen dollar ieder jaar wat de belasting betaler betaald voor een onderzoek naar het bestaan van ufo's.

Ufo Waarnemingen

Het is spijtig, dat vele gefilmde waarnemingen zeer onduidelijk en of vanaf een grote afstand worden gefilmd.

Uit dat soort filmmatriaal, is het ongelooflijk moeilijk uit op te maken wat er daadwerkelijk gefilmd wordt. En dan krijgen we ook nog eens te maken, met de vele fake ufo meldingen en video's waarin een ufo te zien zou zijn. Vele video opnames worden zelfs der mate bewerkt met CGI software, dat men daadwerkelijk denkt dat er een ufo gefilmd werd.

2 waarnemingen ufo

Zelf persoonlijk twee waarnemingen meegemaakt, hier zal ik dan ook mijn gebeurtenissen beschrijven.

Het is zeer spijtig dat ik nog niet in het bezit was van een fotocamera en of Ipad om de waarnemingen vast te leggen. Ik kan dit alleen beschrijven wat ik persoonlijk hebt gezien. Ik heb hier zelf nooit over gesproken, laat staan hierover te schrijven door de taboe die hierover bestaat. Ik ben zeer realistisch en sluit zeer veel aspecten uit om ergens over te praten wat er gezien is door mijzelf.

Waarneming 1

2015 terug weg vanaf een locatie waar ik iedere zomer tot midden in de nacht naar de sterren keek. Deze plek heeft totaal geen verlichting, verlichting die niet het zicht belemmerde. De meeste waarnemingen waren dan ook satellieten, ISS en vallende sterren hoe dat wordt genoemd.

Het was rond 03:15 in de nacht, en ik hield het voor gezien en ging weer terug op huis aan. Nadat ik op de helft was, zag ik iets in mijn linker ooghoek, en uit reactie keek ik dan ook naar links. Inderdaad ik zag iets roods in de lucht, dus ik stopte even langs de weg om het geheel eens beter te bekijken.

 

 

Het object (ufo) die ik zag was vel rood, knipperde niet en vloog vrij langzaam door de lucht richting het westen van Nederland.

 

 

Ik heb uit vele artikelen die ik gelezen heb, iets geleerd, raak niet in paniek, en bekijk het object zeer nauwkeurig. Sluit zoveel mogelijk uit, kijk bijvoorbeeld of er andere lichten branden of knipperen.

 

Kijken als het object (ufo) vleugels heeft en of een staart gedeelte. Is het geen wensballon en of een drone.

 

 

Nadat ik zoveel mogelijk uit had gesteld, gezien de tijd dat ik naar het object keek, was het al behoorlijk dichtbij mij. Het object ging niet direct over mij heen, laten we aangeven een 500 meter verderop. Echter wel zeer duidelijk, dat ik nog meer tijd had om daadwerkelijk alles uit te sluiten waarmee ik te maken had.

 • Geen vleugels
 • Geen helikopter
 • Niet meerdere lichten dan alleen vel rood.
 • Rode licht knipperde niet
 • Absoluut geen wensballon
 • Vloog in een strakke rechte lijn voor mij heen, geen hoogte verschil en of dat het een andere richting op ging vliegen.
 • Absoluut totaal geen geluid.

Wat ik dus zag, was daadwerkelijk een ufo, echter ik kan absoluut totaal niet aangeven of het buitenaards geweest zou zijn. Maar het mag wel duidelijk hierin zijn, dat het object (ufo) wel degelijk aanwezig was. Gezien de tijd dat ik terug op huis aan was, waren er ook geen mensen op straat die ik erop kon attenderen over dat wat ik zag op dat moment. Het object, vloog constant de zelfde snelheid, en duurde wellicht in het totaal een 20 minuten dat het object niet meer kon zien. Zoals ik aangaf, het vloog richting het westen, en kwam vanuit het oosten. Het object vloog wellicht op een hoogte van laten we aangeven een 3 flats hoog. Dus het was zeer duidelijk te zien het object ook om duidelijk te kijken dat waar ik mee te maken had.

Waarneming 2

Goed deze is bizar, en ik kan u verzekeren dat ik in ieder geval nooit meer terug ga naar mij eerder beschreven plek.

Zoals ik in dus regelmatig naar een zeer donkere omgeving ga, waar dus geen lantarenpaal staan en of te dichtbij een dorp of stad maakt ik het volgende mee.

Het was zuiver helder aan de lucht, absoluut geen wolken en men kon de sterrenhemel ongelooflijk goed bekijken. Na al wat uren te hebben gekeken viel mij iets op in de lucht.

 

 

Wederom was dit in de nacht, dat het volgende gebeurde. Ik zag het object, steeds meer mijn richting opkomen, het daalde dus af en vloog of zweefde hoe men dat wil noemen steeds meer richting de aarde.

 Na een poosje dat object te volgen, waakte ik daadwerkelijk compleet in paniek.

 

 

De reden was namelijk het volgende, het object maakte een ongelooflijke scherpe bocht en daalde met een redelijk snelheid naar grond level. Ineens stopte de afdaling, en bleef op een voor mij niet goed zichtbare verklaring waar ik mee te maken had. Dit laatste veranderde nogal rap, gezien dat op een afstand van nog geen 650 meter het object landen op de grond met een redelijke snelheid.

 

 

Ik verroerde mij absoluut niet meer, en ik moet echt daadwerkelijk tot rust komen dat wat ik zie. Nou dat was ook al snel afgelopen, het object lande op de grond, en zag diverse gekleurde lichten op nog geen 650 meter van mij vandaan. Ik wilde ongelooflijk graag kijken, echter door toch alsnog te veel angst, ben ik van die plek weggereden terug naar huis. Het object was te dichtbij, en ik wilde al absoluut niet iets dat mij zou overkomen. Onder het rijden naar huis zonder verlichting, bleef het object gelukkig waar het was.

Na thuis komst, heb ik alles nog eens goed over na gedacht waar ik daadwerkelijk mee te maken had.

 • Gezien de tijdstip, vliegen er geen vliegtuigen meer.
 • Her was absoluut geen helikopter
 • Het is totaal uitgesloten dat het een wensballon zou kunnen zijn.
 • Het object (ufo), lande in een zeer groot natuur gedeelte ver weg van de bewoonde wereld.
 • Waar het object lande, was in een afgesloten natuur gedeelte waar absoluut geen mensen kunnen en of mogen komen.

Bij deze waarneming kan ik alleen maar concluderen dat ik inderdaad te maken had met een buitenaards leven en een ufo (ruimtevaartuig). Ik ga absoluut voor geen millimeter meer naar de plek toe, waar ik deze waarneming heb mee mogen maken. Over dit heb ik nog nooit eerder over geschreven, en of gesproken. De hoofd reden is taboe om daar over te spreken. Had ik een reden om angst te hebben, ja en nee is eigenlijk het antwoord. Dit laatste heeft namelijk te maken met het feit, het onbekende. Als het dus daadwerkelijk buitenaards leven zou zijn, wilt u er dan achterbomen wat ze wel of niet met u zullen gaan doen.

Ontvoeringen door buitenaards leven

Goed zoals ik schreef ik ben ongelooflijk realistisch.

De waarheid hierover kan ik niet duidelijk antwoord op geven, echter door zeer video's over ontvoeringen te hebben gezien kwam ik wel tot een volgende conclusie. Er zouden absoluut mensen zijn, die wel degelijk door buitenaards leven zijn ontvoerd, echter ik kan dit dus absoluut niet bevestigen. Heel enkel van de video's neem ik wel degelijk serieus dat er inderdaad een ontvoering heeft plaats gevonden. De rest is allemaal verzonnen, door dat het verhaal naarmate de video werd afgespeeld op onjuiste beweringen zoals tegenover gestelde waarnemingen die ze hebben meegemaakt.

En als ontvoeringen plaats vinden, waarom is er nog nooit iemand vanuit het ISS ontvoerd!

Goed nu dan wel het volgende, om hopelijk aan te tonen dat of er buitenaards leven bestaat em of ufo's kan ik het volgende aanraden om eens te bekijken. Aankomende dinsdag zal er drie bemanningsleden aan dokken aan ISS, de camera die ik hier zal plaatsen ka wel degelijk goed zien dat er ufo's aanwezig zijn tijdens het aan dokken. live iss stream

 

Qr Code
Ga naar boven