Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

nieuwe wereldorder

Eerste Wereldoorlog was het de bedoeling voor een nieuwe wereldorde.

Dat is mislukt. Maar de Tweede Wereldoorlog zou dat moeten veranderen, met de hulp van Amerika. Amerika financierde alles voor Hitler, Diesel, munitie, Silicon B en nog veel meer dan dat. Wat niemand echter weet, is dat Amerika ons niet van Hitler heeft bevrijd, maar Rusland.

 Alles verloopt volgens plan, nadat de Tweede Wereldoorlog door Hitler was bezet. Hitler maakte 1 fout, massa ras moord. Dat is de enige reden waarom de Tweede Wereldoorlog tot een einde kwam.

Het is aan u, om uit te zoeken dat dit geheel klopt dat wat wij beschrijven. Ondanks dat feit, zullen wij wetenschappelijke documenten en video's eraan toevoegen om onze beweringen te ondersteunen. Verdere informatie, kunt u terug vinden op de propaganda staats media websites.

English version

De EU was nog steeds niet gevormd zoals het nu is.

Controleer welke landen zich nu in de EU bevinden. Dezelfde landen die werden veroverd door Hitler.

Ze hebben absoluut niets geleerd, en dat is waarom we nu de nieuwe wereldorde kennen die snel zal beginnen in 2019 in de EU.

Maar we komen later terug bij dit onderwerp.

Deze boodschap is voor de hele bevolking van deze wereld, en dit moet door iedereen worden onthouden, en of het een onderzoek op zich moet uitvoeren of niet.

Er zijn 3 wegen die de rijkste van de rijkste kunnen nemen.

Punt 1. In december 2018 werd besloten door NASA dat alle bedrijven die betrokken zijn bij ruimtevaart samen zouden werken.

Samen werken om het zo snel mogelijk te maken, dat er een kolonie op de maan moet komen om daar te wonen.

Denk je echt dat de bevolking daar naartoe kan gaan om te leven?

Punt 2.Of dit al op Mars aanwezig is, we kunnen geen definitief antwoord geven over het al dan niet aanwezig zijn van een kolonie op Mars.

De bedoeling is om, net als op de maan, een kolonie op Mars te krijgen. Dit zou net na 2030 moeten zijn voltooid.

Punt 3. Ondergronds tunnelsysteem in Amerika.

Als de Amerikaanse bevolking denkt dat ze ook ondergronds kunnen gaan.

Het antwoord daarop is nee.

Alleen de elite kan de rijkdom van de rijkste gebruiken.

Ook voor grote opstanden vanuit de bevolking revolutie, zullen zij gaan vluchten.

Wat betekent dit allemaal?

De aarde verandert, velen zien dat via de media. Of de mensen die deze rampen ervaren en sterven als gevolg van het natuurlijke geweld, is absoluut helemaal niets dat wat kan worden verwacht van natuurrampen.

De magnetische noordpool loopt sinds 2014 sneller zoals wij dat toen al vermelde. Nu is aangekondigd dat de magnetische noordpool nog sneller is gaan lopen. Dit heeft consequenties voor alles wat je maar kunt bedenken.

Er zullen zulke geweldige rampen zijn die we nog nooit in ons leven hebben meegemaakt.

Punt 1 - Aardbevingen, in magnitude zullen toenemen boven 9M en meer.

Punt 2 - Vulkaanuitbarstingen zullen ook van de grond komen, ook van vulkanen die al eeuwenlang zwijgen.

Punt 3 - Aardverschuivingen, zullen ook zover gaan dat we het absoluut nog nooit hebben meegemaakt.

Punt 4 - Tsunami's zullen zeker ook toenemen, waarbij heel grote delen van een land zullen worden weggevaagd.

Punt 5 - Klimaatverandering is onzin, klimaat wisseling is de juiste bewoording

Punt 6 - Hagelbuien

Punt 7  - Tornado's

Punt 8 - Orkanen

Zoals beschreven in de Bijbel, twee passages ervan, wordt duidelijk beschreven dat de aarde een klimaatverandering kent.

In 1988 werden documenten vrijgegeven door wetenschappers, die allemaal bekend maakten dat de aarde afkoelt. Hoe kunnen plotseling de overheid en verschillende andere wetenschappers die voor ICPP werken aangeven dat de aarde aan het opwarmen is?

Als we verder kijken dan het wetenschappelijk onderzoek en de formulering ervan, moet het duidelijk zijn dat we nu zijn aangekomen in de periode van een kleine ijstijd. Deze kleine ijstijdperiode loopt van 2018 tot 2050.

Punt 6. De aarde is in rotatiesnelheid afgenomen, dit is een feit geworden door wetenschappers die niet meer voor icpp werken.

Punt 7. Het magnetisch veld van de aarde neemt af. De bescherming die de aarde zou moeten hebben, neemt meer en meer af met alle consequenties daarna. Zoals, die zonnewind en kosmische straling is een gevaar geworden voor de dieren en de bevolking. Afgezien van dat feit, ook voor ons stroomnetwerk, dat er minstens 6 jaar uit kan vallen.

Punt 8. Het zeewaterpeil zal inderdaad stijgen. Hoeveel is nog niet bekend, maar uit gegevens en waar wetenschappers die niet voor ICPP werken aangeven dat het zeeniveau in Nieuw-Zeeland 20 meter hoog zal zijn.

Punt 9. IJskappen gaan smelten, dit is een natuurlijk proces en heeft absoluut niets te maken met mensen die met hun CO2-uitstoot komen.

CO2-uitstoot was er al voordat mensen op deze aarde ooit aanwezig waren. De CO2-concentratie was zo hoog dat als we teruggaan in de tijd, we onmiddellijk zullen afsterven.

Alle artikelen die zijn beschreven met betrekking tot klimaatverandering worden beschreven als te worden bereikt vóór 2030?

Vóór 2030 moeten kolonie mensen op de maan zich kunnen versterken.

Er moet tegen 2030 een kolonie op Mars zijn.

Alle doelen van klimaatverandering moeten vóór 2030 zijn bereikt, die iedereen moet betalen voor CO2-belasting. Zodra straks de verkiezingen komen, is het aan u dat waarop u zult stemmen. Zoals u al heeft gelezen in dit artikel, vertellen wij al veel. De kans dat alles uitkomt is een 98%. Dus ik zal deze % iets verhogen aangaande verkiezingen, om niet te stemmen op FvD-leider Baudet, wellicht leg ik dat nog wel eens uit. Hoe erg ik dit zelf ook vind, is dat ik normaal gesproken totaal niet stem op een politieke partij. Ik ben namelijk onpartijdig. echter dit keer ga ik wel stemmen, zoals ik aangaf hoe erg ik dit ook vind om te doen, zal de stem gaan naar PVV.

Belasting.

Alle producten die 6% waren, zijn nu 9%. Er werd een petitie ingediend en 97,3% tekende een plan dat 'onze' regering wilde implementeren.

Op 1/1/2019 gingen de plannen van 6% naar 9%. De regering heeft helemaal niet naar de petitie gekeken en of ze dit in hun debat hebben besproken.

(propaganda) Niets in de staatsmedia was een artikel dat beschreef hoeveel van de Nederlandse bevolking tegen de plannen van 9% waren. Er was een artikel dat zo geschreven was dat het een verheerlijking was met de belastingverhoging van 9%. Welkom in de nieuwe NWO

De mensheid terug dringen, om in balans te zijn met de natuur en dieren.

Ik moet aangeven, dat het ze aardig lukken om de mensheid terug te dringen, en niemand heeft iets door. Laat staan dat de mensheid daar iets tegen zal doen, om te voorkomen dat de mensheid terug gedrongen wordt.

Alles gaat iedereen heen, niemand heeft het door tot op het moment dat als wij schrijven hoe dat gebeurd.

De mensheid wordt op een stille manier terug gedrongen, zoals wij het hieronder zullen beschrijven.

Onze regeringsleider zegt in een artikel in de staatsmedia dat iedereen gezonder zou moeten eten. Dit betekent meer "groenten". Na dat te zijn beschreven, de regering vertelde de bevolking dat de belasting zal gaan van 6% naar 9%. Een klein deel van de Nederlandse bevolking kan de groenten zelfs niet kopen toen het 6% was. Nu is de 9% belasting niet langer mogelijk voor mensen met een laag inkomen.

Ook al zou de belasting tarief van 9% terug gedraaid worden naar 6% of wellicht naar 0% btw, eet u alsnog kanker (zie wetenschappelijke onderzoeken onderaan dit artikel)

Nieuwsberichten was van plan, om u te helpen met het opzetten van een groentetuin/kruidentuin.

Echter de passieve houding van de bevolking op meerdere gebieden, heb ik persoonlijk besloten om deze artikelen die al klaar staan, niet te publiceren.

De bedoeling was namelijk het volgende;

 • Complete uitleg vanaf A/Z hoe u zelf groente kunt verbouwen
 • Ondersteuning met artikelen foto's en video's
 • Experts die helpen bij een probleem in de groentetuin
 • Ondersteuning per e-mail, bij problemen in de groentetuin.
 • De goedkoopste spullen om te beginnen met zaaien

Dit is nog maar een korte versie, in het algemeen komt het erop neer dat wij u zoveel mogelijk zullen begeleiden bij het opzetten van een groentetuin.

De hoofdredenen hierin waren namelijk

 • Voorkomen dat u en of uw partner en nageslacht kanker krijgt.
 • Wij weten exact, dat wat er plaats gaat vinden hier op deze aarde waar wij op leven.
 • Geld verdienen, dat wat begint bij de eerste oogst maaltijd die u op tafel zet aan groenten en kruiden.

Voor nog geen 25,- euro aan zaden kunt u namelijk een ander half jaar lang eten vanuit uw eigen tuin. Zodra u dit gaat vergelijken met de kosten die u kwijt bent in uw supermarkt, zult u zelf kunnen berekenen dat hoeveel u bespaard als u zelf groenten zult gaat verbouwen. Maar goed, u komt al niet eens op voor uw mede mens, laat staan dat u iets over hebt voor u zelf, partner of nageslacht terwijl u nu weet dat u kanker krijgt van alle groenten, fruit en kruiden die u koopt in de winkel.

Dit is de mooiste manier om de mensheid terug te dringen, voor de natuur en dieren en dat alles in balans blijft. Nummer 1 staat - Prostaatkanker, gevolgd door Borstkanker, baarmoederhalskanker en darmkanker.

Voor de duidelijkheid, een paar procent van de bevolking zal inderdaad genezen van kanker. Dat noemen wij "de dans ontsprongen" De rest de 98,3% gaat dood en zeker na een behandeling, wij noemen dit "Uitstel van executie" Nou mooi toch dat men op die manier alsnog

#

Handhaaf de mensheid onder de 500.000.000.
In eeuwigdurende balans met de natuur.

EU Leger.

Geen enkel artikel in de nieuws media heeft een artikel geschreven dat de EU in december 2018 heeft besloten dat er een Europees leger is gevormd in de EU. Het EU-leger is een vergelijkbare vergelijking met America Jade Helm.

Als gevolg hiervan zal de politie verdwijnen en is er het EU-leger om de bevolking te onderdrukken, zoal het al bekend zal zijn Frankrijk. In Frankrijk zal men geen beelden of nieuwsberichten zien op de staats media websites of in het nieuws. Iedereen die de film 'Hunger Games' heeft gezien, moet duidelijk zijn dat de nieuwe wereldorde in volle gang is. in 2019.

De bevolking in Nederland heeft niets geleerd van de Tweede Wereldoorlog. Ondanks dat velen van de bevolking aangeven dat dit nooit meer mag gebeuren.

We kunnen duidelijk stellen dat dit opnieuw is gebeurd, omdat u als mede mens op uw eigen eiland leeft of alleen maar druk bezig is met Facebook, twitter.

Maar denkt u hier maar eens over na;

Wat doet de Amerikaanse 98000.militairen in de EU?

Klimaatverandering.

Nu sinds 1-1-2019 elke dag in alle artikelen die zijn geschreven in de staatsmedia (propaganda) nieuwswebsites gekoppeld aan elk onderwerp, zelfs de koffieboon die uitsterven, komt van klimaatverandering.

Eeuwen geleden, toen de aarde bedekt raakte met groen werd er meer dan 1000 keer hogere concentratie CO2 uitgestoten dan dit nu het geval is. Door de eeuwen heen, is de concentratie CO2 op een ongelooflijk laag punt, dit wat absoluut niet eens relevant benoemd mag worden. (zie video Andrill). Naast dat feit, stijgt bij iedere heeft, de concentratie CO2 tijdens het afsterven van de bladeren. Maar u wordt door de propaganda nieuws website, continue gebombardeerd met ene verhaal, dat u/wij de boosdoeners zijn van klimaatverandering.

Klimaat verandering is het niet, het is een klimaat verschuiving die al eeuwen lang hier op de aarde plaats vindt. Dit is een natuurlijk effect, die de aarde zelf veroorzaakt en niet door de mens zoals zij u dat zou moeten geloven dat het wel het geval is.

Wetenschappers

Vele wetenschappers, hebben de rug toegekeerd naar International Congress of Plant Pathology (ICPP), en zijn zelf mondjes maat hun bevindingen aan het publiceren.

Laat ik iets uitleggen over International Congress of Plant Pathology (ICPP)

Als wetenschapper, wil je graag onderzoek willen verrichten maar dat kost ongelooflijk veel geld. Het International Congress of Plant Pathology (ICPP) kunnen wetenschappers bij aansluiten, en er een subsidie voor krijgen als het onderzoek vernieuwend is en bijdraagt in het geheel. Nu met die subsidie kan wetenschappers een onderzoek uitvoeren op het onderwerp zoals klimaatverandering in de loop der eeuwen hen heeft plaats gevonden hier op deze aarde. De wetenschappers zijn na verloop der tijd, klaar met hun onderzoek en de gegevens zullen dan ook afgegeven moeten worden aan International Congress of Plant Pathology (ICPP).

Nu gaat er iets wonderbaarlijks gebeuren met alle onderzoek rapporten bij International Congress of Plant Pathology (ICPP).

De juiste data gegeven naar het verloop van klimaat verandering die plaats heeft gevonden hier op de aarde, wordt ineens door de International Congress of Plant Pathology (ICPP) totaal anders herschreven. Deze herschreven onderzoek rapporten worden weer verkocht aan ieder land die dat soort "wetenschappelijke onderzoeken" wilt hebben vor zijn verhaal in de propaganda nieuws websites. En verhaal die totaal afwijkt, van de werkelijkheid om mensen te misleiden en doen geloven dat de mens/bevolking aanricht hier op de aarde.

Wij zullen alsnog, verder contact opnemen met diverse wetenschappers. Daarin willen wij natuurlijk ook dat zij de wetenschappers die dit soort onderzoeken hebben verrichten aan het woord laten over International Congress of Plant Pathology (ICPP).

Energie

Nederlandse bevolking en misschien de hele wereld, gebruikt nu LED- of spaarlampen.

De energiedaling is inderdaad verlaagd, elk Nederlands gezin zou kunnen genieten van de teruggave van teveel betaalde energie kosten naar hun bankrekening per jaar.

De overheid vecht tegen hun mensen "je moet zuiniger met energie zijn" en we zullen de energierekening verhogen. Met andere woorden, wat de Nederlandse bevolking heeft teruggekregen, wordt op deze manier weer van de bevolking weggenomen door de energie rekening te verhogen.

Wel apart dat wanneer men bedenkt, dat je aller eerst al mee betaald aan windmolens en zonnepanelen, dat je nadien nogmaals betaald voor je geleverde energie? Hoe men dan ook het beestje een naam wilt geven, u betaald bij definitie als consument de hoogste rekening ten opzichten van het bedrijfsleven. Premier Rutte, doet laten weten dat de gebruikers (consumenten) de grote afnemers zijn, en met een politieke uitspraak dat wij zuiniger/efficiënter moeten zijn met energie.

Naar onze mening zijn de burgers van Nederland wel degelijk bewust van het feit, om zuiniger om te gaan met energie door LED verlichting en of spaarlampen te gebruiken. Ook is in de loop der jaren het geval geweest, dat er huishoudelijke apparatuur werd aangeschaft, die minder stroom verbruikte. Nu wordt er nogmaals door de premier Rutte op de propaganda websites aangegeven dat wj nog zuiniger moeten doen met energie, wellicht de enige optie zou dan zijn om kaarslicht te gebruiken. Gezien dat wederom de energie rekening in 2019 per huishouden verhoogd wordt?

Laten wij eens het woord aan iemand genaamd Fred Udo over windenergie, let goed op bij de kosten wie wat betaald voor de windmolens!

Onze grootste vermoeden is, dat de bedoeling is van de regering, om zoveel mogelijk kerncentrales te laten bouwen in Nederland. Het geheel is dus een misleiding aangaande windmolens en de kosten ervan, en dat de bevolking door krijgt dat ze helemaal geen hoge energie rekening willen hebben als het zo weinig oplevert. Met dit gezegd, mag het wel duidelijk worden, dat mensen sneller overstag zullen gaan, om aan te geven dat kernenergie de beste oplossing zou zijn om aan stroom te komen en een lage energie rekening. Er zal iets gaan gebeuren, wellicht met demonstraties over het klimaat, dat laatste zal de doorslag geven voor de regering om kerncentrales te laten bouwen.

Echter wat gebeurd er met kernenergie waar ze nog geen perfecte oplossing voor hebben omdat te verwerken. Alle kernenergie wordt momenteel opgeslagen ondergronds, onder de noemer wij zijn er vanaf en de generaties hierna kan de gevolgen ervan ervaren. De generatie die dit nu bedenken, zijn dan allang overleden, dus waar maken wij zorgen om voor de volgende generatie.

Nu dat u wellicht de video helemaal hebt bekeken, mag het wel duidelijk zijn dat u als mede burger gewoon genaaid wordt door de regering. Maar dat is echt nog niet alles, de burger hoe men dat wend of keert de rekening betalen. Hoe daadwerkelijk de constructie zalk worden is nog niet echt duidelijk, maar zal hierop neer komen. De regering houd van draaien, dat is een afleiding zodat de burgers het niet zo snel door zullen hebben. De rekening (BTW) zal eerst geprobeerd worden om die bij de burgers neer te leggen.

Echter te truc is, dat de regering wellicht een wending geeft richting bedrijfsleven. Hiermee bedoelen wij dan ook, het bedrijfsleven zal dus een hogere rekening gepresenteerd krijgen, het bedrijfsleven zullen alle kosten die erbij zijn gekomen, door berekenen naar de klant. U betaald dus alsnog de volle pond.

Goed hoe voelt u zicht nu, goed genaaid zeker?

Energiemaatschappij

Zoals iedereen de totale kosten in btw verhoogd zijn, met meer dan 20,- euro per maand aan btw.

We hebben een gesprek gehad met een energiemaatschappij, wij hebben gevraagd waar al dat geld btw, voor wordt gebruikt. Per direct kreeg ik vanuit deze medewerker te horen, hun zakken te vullen???

Na enkele seconde stilte begon ik met mijn verhaal over de btw, dat waarvoor dat gebruikt wordt.

Ik zie namelijk nergens op mijn rekening specificatie staan, dat waarvoor de btw gebruikt wordt. Ik heb wel degelijk een idee dat waar het voor gebruikt wordt, en dat is voor zonnepanelen en windmolens. Gezien de vele artikelen in de staarmedia verraad al van te voren wat de regering van plan is.

We moeten zuiniger zijn met energie”, we moeten “efficiënt gebruik maken van energie” en dat er meer windmolenparken erbij moeten komen. Dit zijn uitspraken van onze president.

Zoals al eerder uitgelegd, zijn wij als de bevolking al zeer hard bezig met zoveel mogelijk op besparing van energie. Moeten we straks kaarsverlichting gaan gebruiken, om zoveel mogelijk energie te besparen.

Maar laat ik u dit vertellen zei ik tegen die energiemaatschappij.

De bevolking heeft totaal niet door, dat ze iedere maand 3 keer kosten betalen aan energierekening.


1. Windmolens produceren energie, daar betaald men dan voor de eerste keer voor.
2. De windmolens moeten gebouwd worden, daar betaald de consument ook voor.
3. In de rekening die iedere consument per maand betaald, betalen ze nogmaals voor de windmolens.

De consument betaald dus iedere maand voor de windmolen en tweemaal een energie rekening voor de windmolen die ze al hebben betaald om stroom te produceren.

Windmolens, laat mij niet lachen.

Windmolens leveren een 3% aan stroom capaciteit, ook al zal men een miljoen windmolens plaatsen levert het amper iets op. Naast dat feit de onderhoud eraan, is zo intensief dat daarmee de kosten er niet eens eruit kan worden gehaald.

Het produceren van een windmolen

De President Mark Rutte geeft aan, we moeten de CO2 terug dringen en die doelen moeten behaald worden voor 2030.

Uit die uitspraak, en in afwachting wat de Nederlandse bevolking daarop zou kunnen reageren is in totaal achtergebleven. Gezien het produceren van een windmolen en of zonnepaneel, gaat zeer veel CO2 uitstoot gepaard om zo’n windmolen te kunnen maken. Naast dat feit, de energiemaatschappijen die het stroom produceren en leveren, stoten namelijk ook zeer veel CO2 uit, omdat er alsnog gebruik gemaakt wordt van kolen.

De medewerker van de energiemaatschappij was compleet stil geslagen door alles wat wij uitgezocht hebben. Op het moment, had ik iemand in mijn woning, die totaal niet wist waar ik mee bezig ging, toen ik de energiemaatschappij belde. Zij dacht dat ik meer informatie wilde hebben, dat waarom mijn rekening ook hoger werd, ondanks dat ik een contract heb neergelegd voor 3 jaar.

Tijdens en nadat ik klaar was met het telefoongesprek, was deze vrouw compleet lam geslagen zoals verbaast dat hoe wij als Nederlandse bevolking in de zeik worden genomen. Ze gaf zelfs aan, zo heb ik dit helemaal niets eens bekeken. Ik zei daarop, omdat mensen alles maar slikken en geld uit hun portemonnee laten stellen door de regering dat waarop je gestemd hebt.

Ze was tevens zeer verbaast dat hoe de medewerker van energiemaatschappij reageerde toen ik begon over samen werken met de bevolking. Samen werken om de 20,- euro aan btw terug te dringen en of zelf in het geheel eraf te halen.

Ik zei, waarom geven jullie als energiemaatschappij aan naar jullie klanten “dat jullie er ook niet mee eens zijn met deze btw verhoging” en dat er een petitie opgezet moet worden die mensen kunnen tekenen als ze er niet mee eens zijn dat de energierekening met 20,- euro btw verhoging te stoppen.

De medewerker van de energiemaatschappij zei dan ook “Nee daar hebben wij geen belang mee om een petitie op te zetten”.

Humm geen belang in om een petitie voor de klanten die bij jouw energiemaatschappij als klant zijn.

Dit komt bij mij over, en wellicht ook bij de consument die bij uw energiemaatschappij als klant is, dat u niets voor uw klanten over hebt. Als antwoord was dat ook vanuit de energiemaatschappij, “Als u een petitie opzet, zullen wij daarin mee gaan en achter jullie staan” u zult wel begrijpen dat zei pas achter jullie staan als wij de bevolking dat zullen winnen.

Met andere woorden zoals het nu is, en de bevolking doet er totaal niet aan, zoals dit het geval is. Zal nooit van zijn levens dagen de btw verhoging worden teruggedraaid worden. De productie van windmolen die al geen toegevoegde waarde heeft, gewoon door kan blijven gaan met als gevolg dat er meer CO2 uitstoot wordt geproduceerd.

Met andere woorden, de energiemaatschappij laat u als klant stikken, maar zodra wij er iets aan zullen doen, staan ze achter ons.

Hoe wordt je genaaid door je eigen energiemaatschappij en de regering.

En o ja, waar gaan jullie nu op stemmen tijdens de Provinciale verkiezingen??

Een verkeerde keuze op de verkeerde partij, zullen alle stappen worden doorgedrukt, en als gevolg dat er nog meer geld van u afgepakt zal worden.

Goed hoe voelt u zicht nu, goed genaaid zeker?

Afvalkosten.

De scheiding van huishoudelijk afval is al meer dan 20 jaar bekend bij de Nederlandse bevolking.

Onder de noemer "klimaatverandering" en de "recycling" van ons afval is de grote leugen die men kan bedenken. De mensen van Nederland doen niets om te stoppen met wat ze doen.

Zoals ik schreef, scheiden we allemaal onze afval. Mensen die dit voor het eerst deden tegen een maandsalaris werden ontslagen. Er werd dus meer geld ontvangen voor de rijken. Dat lijkt niet genoeg, omdat de bevolking volledig wordt genegeerd, de afvalbelasting elk jaar wordt verhoogd.

Ik heb mijn huishoudelijk afval niet gescheiden voor minstens 14 jaar, en het gaat in 1 container, de reden kan duidelijk zijn waarom.

Oplossing als stil protest met een boodschap

De beste manier die men kan uitvoeren is een stil protest met een boodschap naar de winkels en producent die deze producten maakt.

Laat alle verpakkingsmateriaal achter in de winkel, en pak dan uw boodschappen in uw tas.

Hiermee zend u een signaal uit naar de winkels dat u niet gediend bent van hun troep die u mee naar huis neemt. De troep die zij u meegeven, betaald u namelijk de rekening voor zoals "afvalstoffenheffing" die ieder jaar voor u hoger wordt.

GAS

Heeft de overheid meteen besloten dat alle Nederlanders van het gas af moeten?

Vreemd, gezien het feit dat het verbranden van gas, de schoonste brandstof is, vergeleken met diesel, benzine en wat voor verbrandingsstof dan ook.

Hier is echter veel meer achter dan men zou denken. Amerika verbiedt de EU en vooral Nederland om gas uit Rusland te gebruiken. Vreemd, dat Duitsland het enige land is waar de Noord-stroom1 gaspijpleiding mee verbonden is. Echter Duitsland krijgt geen sancties opgelegd?

Noordwest-2, de gaspijplijn met een lengte van 750KM, mag niet worden gebruikt door West-Europa. Omdat Amerika de dienst in de EU is. Amerika zegt, je kunt alleen ons gas gebruiken en niet dat van Rusland. Een waarschuwing die Amerika al aan de EU heeft gegeven, is dat als ze het gas uit Rusland nog steeds gebruiken, sancties worden opgelegd aan de hele EU.

De Nederlandse regering besloot toen meteen dat iedereen uit het gasnet zou moeten stappen.

Dit zal grote gevolgen hebben voor de Nederlandse bevolking en woningcorporaties. De kosten zijn niet te betalen voor het laagste inkomen. Ze moeten nu verplicht en fornuis op elektriciteit kopen waar ze het geld niet hebben.

De woningbouwcorporaties brengen alle kosten in rekening bij hun huurders, waardoor ze geen huur meer kunnen betalen.

Zoals u ziet zijn er daar ook twee slachtoffers door dit beleid vanuit de politiek. Voor u is er een oplossing, om alsnog aan een Elektrische fornuis te komen.

 • Bijzondere bijstand aanvragen
 • Individuele Toeslag aanvragen

Maar hoe zit het nu met North-Stream 2?

'VS dreigt ook met sancties tegen Duitse bedrijven vanwege pijpleiding'

Citaat uit berichtgeving

Ook de Amerikaanse ambassadeur in Duitsland waarschuwt voor sancties tegen bedrijven die meewerken aan de Russische gasleiding Nord Stream 2. De krant Bild am Sonntag heeft brieven ingezien waarin ambassadeur Grenell bedrijven waarschuwt. Eerder deed zijn collega in Nederland hetzelfde.

"We willen benadrukken dat bedrijven die betrokken zijn bij de Russische energie-export zich bezighouden met een sector waarin een aanzienlijk risico op sancties bestaat", schrijft Grenell in de brief. Een woordvoerder zegt dat de brief niet moet worden gezien als een dreigement, maar als "een duidelijke boodschap over het Amerikaanse beleid".

Inzet is de Russische gasleiding Nord Stream 2 die momenteel in de Oostzee wordt aangelegd tussen Rusland en Duitsland. De VS betoogt dat Europa daardoor afhankelijker wordt van Rusland en dat Oekraïne als doorvoerland macht verliest. Ook wil de VS graag eigen gas aan Europa leveren.

Met andere woorden komt het er op neer, dat Amerika de dienst uitmaakt hier in Europa en voor alle bewoners ervan. Dat is dan ook de reden, dat de regering heeft besloten om het gasnetwerk te doen verdwijnen in Nederland. We worden in welk opzicht men dt ook zult bedenken, onderdrukt door Amerika, wat we wel en niet mogen doen. Er wordt hier gesproken over north stream 2, echter Duitsland is aangesloten al voor een paar jaar op North stream 1? North stream 2, was bedoeld voor geheel west Europa, en dat wil Amerika niet, omdat zij het gas willen leveren.

Geldautomaten

De regering zoals de banken zijn sinds vorig jaar druk bezig geweest om alle geldautomaten van de straat te laten verdwijnen.

Er zal nu slechts 1 geldautomaat worden geplaatst op sommige plaatsen waar de bevolking van Nederland geld kan opnemen. Dit neemt de macht van mensen weg, de enige macht die u nog steeds hebt is "geld". De Nederlanders doen helemaal niets, laat staan ​​dat ze in opstand komen. Het is uw geld, en u kunt totaal niet meer er aankomen is dat wat u wilt?

Betalen met uw Iphone is absoluut totaal niet veilig, iedere app die u op uw mobiel hebt, is zo lek als een mandje.

 • Afluisteren
 • Persoonlijke gegevens bekijken zoals, agenda, contact personen, inloggegevens en foto's bekijken.

Dan komt er iets zeer belangrijks erbij, en dat is jouw bank waar jij je rekening hebt afgesloten. Zodra men thuis online bankkier, en je komt er achter dat er geld van je rekening is afgeschreven, moet je oor 100% bewijs hebben dat iemand anders jouw geld gestolen hebt. En je zult moeten voordoen aan de volgende veiligheid regels om je geld terug te krijgen.

 • De nieuwste software moet aanwezig zijn
 • Alle andere soorten app's mogen op de Iphone staan
 • Geen browsers waarmee je het internet mee op kunt gaan
 • Geen e-mail app

En dan nog, zal de bank dat waar jij je rekening hebt, moeilijk gaan doen om het geld dat wat je rekening is afgeschreven (gestolen) gaan vergoeden.

Maar er is 1 belangrijk aspect waar men maar eens goed over na moet gaan denken als je alsnog je Iphone gebruikt om alles te betalen, en dat is het volgende. Jij bent zelf de bank beheerder geworden over je eigen geld, jij bent er niet voor verzekerd wat de banken wel zijn. Jij weet als enige de pin code, en wat nu in de tegenwoordige tijd, dat als jij gegijzeld wordt en een wapen wordt op je gericht??

En wat heeft u eraan gedaan?

En dit brengt ons op het volgende aangaande Amerika die de dienst uitmaakt, en Nederlandse regering als braafste jongetje van de klas mee loopt

Nederland en VS gaan vingerafdrukken met elkaar delen

Hierin maken wij geen verschil tussen de bevolking, dat wanneer iemand ooit eens zijn vingerafdruk heeft moeten afgeven.

Iedereen was ineens verplicht tijdens een nieuwe aanvraag van een paspoort, dit wat nadien terug werd gedraaid dat het dus niet verplicht was. Men kan dus zelf het initiatief nemen, om uw paspoort alsnog nog zonder het afgeven van een vingerafdruk te verkrijgen. En wij zijn van mening dat u dat zeker moet doen, gezien uit de volgende citaat, mag het wel duidelijk zijn, dat de regering met uw persoonlijk identiteit zonder uw toestemming afgeeft aan Amerika.

De Nederlandse politie en de Amerikaanse autoriteiten krijgen toegang tot elkaars databanken met vingerafdrukken. Dat bevestigt een woordvoerder van de politie na berichtgeving van Trouw.

De politie krijgt daarmee in een klap toegang tot de vingerafdrukken van 210 miljoen mensen. Het gaat om de afdrukken van 70 miljoen criminelen die in de databank van de FBI zitten en gegevens van de Amerikaanse visumdienst, van 140 miljoen bezoekers.

In ruil voor inzage in de Amerikaanse systemen krijgen de Amerikanen toegang tot de Nederlandse databank met veroordeelden en verdachten. Daar zitten de vingerafdrukken van 1,3 miljoen mensen in.

 En wat deed u eraan, Niets totaal niets.

Supermarkten

Alle supermarkten zullen binnenkort niet meer 1 kassier hebben, 1 supermarkt Albert Heijn is al de eerste winkel waar kassa's zijn gevestigd, waar geen kassier meer is. Mensen moeten dan alle berichten zelf scannen en betalen met hun bankpas. Dit is binnenkort de enige manier om te betalen.

Wat de hele bevolking van Nederland zich niet realiseert, is dat de banken dan totale macht hebben over elke Nederlandse bevolking. De machthebbers hebben dan de volledige macht om het geld van een bankrekeninghouder te blokkeren.

Er zijn twee voorbeelden die hebben plaatsgevonden in de EU, waar dit is gebeurd.

Griekenland, in Griekenland zijn op een dag de geldautomaten waar de bevolking geld kan opnemen geblokkeerd.

In Nederland gebeurde dit ook, omdat iemand in een live radio uitzending de mensen "oproept om al hun geld van hun rekening af te halen" en dit onmiddellijk te implementeren. Als gevolg hiervan konden alle bankrekeninghouders van die bank zich plotseling niet meer terugtrekken

Er gebeurt veel meer, dat we hier zullen beschrijven.

 En wat deed u eraan, Niets totaal niets.

Maar wat is het complete doel van dit alles?

In de eerste plaats moet de rijkste van de rijkste nog rijker willen worden, en de macht over mensen tot de tijd daar is. Deze elite zullen absoluut achterlaten, ze hebben nadien niets meer aan jou, en zij hebben de volgende keuze;

1. Maan.

2. Mars.

3. Ondergrondse tunnels.

Dit zijn de 3 wegen die de rijkste kunnen nemen, eens de aarde waar miljarden mensen, dieren en de natuur zullen sterven door alle natuurrampen die zullen komen en niemand zal hieraan ontsnappen.

Zoals eerder uitgelegd, zullen de elite en de rijkste deze planeet aarde verlaten.

Dus de hele bevolking kan stikken en aan hun lot worden overgelaten. Alleen die mensen die geselecteerd zijn op hun goede DNA om naar de maan of Mars te gaan. Zoals iedereen zal begrijpen, zullen deze mensen echter worden gebruikt als slaven op de maan of op Mars.

Wij mensen hier op aarde kunnen 1 ding doen.

Wij nemen het over, nu voordat het inderdaad te laat is om er iets aan te doen.

Het is nu de set aan jou.

VIDEO: Leaked NASA Footage of Manned Missions to Mars

Vernoemd in de eerste video, wij hebben onze twijfels hierin dat dit daadwerkelijk gebeurd is. De voordeel van de twijfel. Via deze link, kunt men alles lezen dat er volgens Robert Steele wel degelijk mensen op mars aanwezig zijn

VIDEO, NASA Announces New Moon Partnerships with U.S. Companies

NASA Begins America’s New Moon to Mars Exploration Approach in 2018 - The Year @NASA

Wetenschappelijk document van ANDRILL Zuidpool onderzoek document.

Wetenschappelijk document van ANDRILL Zuidpool onderzoek document.

Wetenschappelijk document van ANDRILL Zuidpool onderzoek document.

Groente hoe gezond is het eigenlijk wat je in de supermarkt koopt, wetenschappelijke documenten en hun bevindingen dat u kanker krijgt van groentes uit de winkel

Groente hoe gezond is het eigenlijk wat je in de supermarkt koopt, wetenschappelijke documenten en hun bevindingen dat u kanker krijgt van groentes uit de winkel

 

De EU

Inderdaad zou u er eens goed over na moeten denken, of het verstandig zal zijn om uit de EU te stappen.

Zoals wij in het begin hebben beschreven, dat de vorming van de EU, al voor de eerste wereldoorlog gerealiseerd moest worden. Maar na de tweede wereldoorlog, die in 1992 het Verdrag van Maastricht werd getekend, waarmee de Europese Unie werd opgericht. Echter zonder dat geen 1 Nederlander daar tegen was.

Ik heb al eerder vermeld, dat de EU nu steeds meer gaat lijken op de speelfilm Hunger Games.

Poetin heeft al eerder aangegeven, dat hij absoluut niet in de EU zal aansluiten, door het feit wat de bevolking te wachten staat.

Engeland, Engeland kwamen ook steeds meer tegenstanders met demonstraties, om uit de EU te stappen. De reden mag nu wel duidelijk zijn dat waarom ze eruit willen. In Nederland, en met name de Wilders aanhangers, houden momenteel ook demonstraties in Maastricht demonstreren honderden mensen in gele hesjes. De PVV is de enige politieke partij die tegen de EU is, het is alleen echt spijtig dat deze partij herhaaldelijk een geloof erbij haalt waar hij zich tegen verzet. Hierdoor maakt de politieke partij geen duidelijk standpunt wat ze nu echt willen. Ze protesteren tegen premier Rutte en willen dat Nederland net als het Verenigd Koninkrijk uit de Europese Unie stapt.

Kijk nu komt er eens schot in de zaak, en dat het nu eindelijk eens door krijgen, dat inderdaad de EU, steeds meer begint te lijken op de

Hunger Games 1

Hunger Games 2

Hunger Games 3

En al zeker met met de oprichting van een Europees leger. Vingerafdrukken van de bevolking wordt zonder enige "Recht op Privacy" overgedragen aan de US.

Echter een 2000 demostaten, is wel zeer weinig. Hieruit kunnen wij uit opmaken, dat een drie kwart van de Bevolking nog steeds niet wil begrijpen dat hun rechten, recht op meningsuiting, hun soevereiniteit wordt afgenomen. Dat laatste soevereiniteit afnemen is, dat men nergens meer een nee antwoord mag weergeven waar men niet mee eens bent. Dus exact het zelfde zoals in de Hunger Games. En dat laatste is al te spraken geweest, tijdens de petitie tegen de verhoging van 6% naar de 9% btw. verhing. Dat waar alles door de regering in de verbrandingsoven is gegaan.

Iedere politiek partij, die meegaat in de planning van klimaat akkoord, moet je dus daar niet op stemmen bij de Provinciale verkiezingen.

Wij hebben Forum voor Democratie aangeschreven.

Dat zou misschien, de enige politieke partij kunnen zijn, die geheel tegen de klmaat akkoord zal zijn. Echter onze aanschrijving op 22 januari 2019, hebben wij absoluut nog geen reactie terug mogen ontvangen. Dat wat ook een gebruikelijk methode is van elke politieke partij, om nergens op terug te reageren, of laat staan dat ze dat zullen aankaarten in de politiek debat.

In onze schrijven, hebben wij het volgende vernoemd

 1. Kernafval
 2. Huisvuil en(Afvalstoffenheffing)
 3. CO2 belasting
 4. Windmolens
 5. Zonnepanelen
 6. Gas vanuit Rusland, en de reden ervan waarom geen gas uit Rusland omdat Amerika de vinger in de pap wilt houden en de complete controle over de EU.

Op punt 1 en 2, hebben wij er achter geschreven " En je behoefd nog niet een een raket geleerde te zijn, om van dat grote probleem af te komen" eens kijken dat of ze dat begrijpen.

Punt 4 en 5, een video link eraan toegevoegd van een zeer hoog geleerde, die weet dat waar hij over praat aangaande windmolens en zonnepanelen.

Scholen

Wat er tegenwoordig op scholen aan de kinderen en de jeugd geleerd wordt, gaat helemaal de verkeerde kant op.

Wij waren verbaast, dat in België kinderen en de Jeugd spijbelen om een demonstratie te kunnen uitvoeren voor de klimaatverandering. Wat er niet veranderd is, dat de leugens in de schoolboeken zoals door de leraren en juffrouwen, geven wordt aan de kinderen die bij ons onder de noemer “Brain Wash” komt te liggen.

Kinderen gebruiken voor Agenda 21, de voorloper van de 2030 Agenda, te promoten. Naast dat feit, om een klimaatakkoord in de Nederlandse politiek door te drukken. Het blijkt wel, dat de ouders totaal niet eens weten welke lesstof ze krijgen op school. Laat staan dat ze tijdens de avond maaltijd vragen aan hun kinderen wat ze op die dag geleerd hebben. Schande “ouders

Het meest merkwaardige van dit alles is, zodra men als ouders uw kind niet naar school stuurt krijgt men een boeten. Nu kunnen kinderen spijbelen om te demonstreren, dat zonder een boete gepaard gaat. Dit noemen wij, kindermishandeling en kinderen gebruiken als middel dat wat de EU lidstaten willen bereiken. En jullie ouders van deze kinderen, moeten jullie ongelooflijk diep schamen.

Tunnelvisie

Bijna iedereen heeft een tunnelvisie, dat wat ze geleerd hebben op school.

Wat in de schoolboeken staat beschreven, is dat gene wat men mag weten, en niet verder dan dat. Dat is dan ook de reden dat Onderwijs zo geschreven wordt Onder het wijze blijven.

Verder leren en of zelf onderzoek blijkt al veel te veel werk te zijn voor de ouders met kinderen. Uit vele onderzoeken bijvoorbeeld Antarctica hebben drie boringen plaatsgevonden, dat wat helemaal terug te zien is in de video in dit Artikel. Naast dat feit hebben wij ook twee PDF bestanden eraan toegevoegd, waarin de testresultaten beschreven staan.

Naast de boringen op Antarctica, kan men ook alles terug vinden op internet over het verleden van de aarde. En vaak moet men nog wat meer moeite doen, zoals vele video’s bekijken over het ontstaan van de aarde. Juist daarin word duidelijk verteld het ontstaan van de aarde en dat wat het zich mee bracht.

Wij kunnen u garanderen voor een 100%, dat er absoluut geen klimaatverandering aan de gang is.

Het enige wat de aarde zelf aan het doen is, heeft de mens absoluut op geen enkel gebied iets mee te maken en of dat wij dat kunnen veranderen. Onze aarde is zoals dat al eeuwen het geval is, aan het veranderen. Dit wordt genoemd Klimaat verschuiving en of klimaat wisseling.

U weet het dus echt zeker dat er een klimaatverandering is? Betaald u dan maar voor ons straks de CO2 belasting. Dit wat de gehele planning was om de Agenda 21, de voorloper van de 2030 Agenda uit te laten voeren.

In dit artikel hebben wij al zeer veel beschreven over geld, geld dat wat van uw inkomsten wordt gestolen door de EU en alle lidstaten.

Gaat er nog steeds geen lampje branden bij jullie

 

Qr Code
Ga naar boven