Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

terroristische aanslag

Meerdere grote terrorisme-oefening

Aantal grote terrorisme-oefening in Nederland, het scenario waarmee wordt gewerkt is een "terroristische aanslag", hoe komt dat zo ineens?

Terroristische aanslag(en) hoe komt dat zo?

Terroristische aanslag(en) in Nederland, is een realistische scenario waar ook wij in Nederland bewust van moeten zijn.

Terroristische aanslag(en), kan plaats vinden zodra men als militaire eenheden wordt uitgezonden naar landen waar oorlog is of zoals dit nu wel duidelijk mag zijn een grote overname van "ISIS" of door "Al Qaida". Soms door naamsverandering, is er een nieuwe organisatie ontstaan door Amerika, zodra dit maar voldoende herhaald wordt in het staats media dat men in dit soort verhalen gaat geloven. Het erin gaan geloven brengt meer aanslagen te weeg, onder enkele die dit zo serieus nemen dat ze zich "aansluiten" en of Terroristische aanslag(en) uitvoeren op diverse grond gebieden in Europa.

Dreigingsniveau in Nederland ligt nu op 4.

Maar goed is ook substantieel, als men naar buiten loopt en dat er iets op je hoofd valt. Dus er dreigt altijd wel een gevaar in of om het huis.

Factoren terroristische aanslag(en)

Er zijn een aantal factoren die in dit geheel mee spelen, zoals onze eigen Nederlandse landnachttroepen, die door onze eigen regering "toestemming" heeft gekregen om in diverse landen mee te vechten.

Zoals we beschreven, hoe komt dit zo dat de kans op terroristische aanslag(en) in Nederland. Onze regering krijgt zoals dit nu wel steeds meer duidelijker begint te worden, wordt de VN waarvan Amerika het hoofd van is, de opdracht gegeven aan de EU om mee te vechten in een "oorlog" die niet binnen of op onze eigen grondgebied plaats vindt. De basis princiepen van een militaire landnachttroepen is er om ons eigen land te verdedigen tegen kwaad willende onder de noemer "landjepik". Het blijft natuurlijk niet bij landjepik, maar ook door benamingen eraan toe te voegen zoals "dictator", zou men stellig aannemen doordat de staats media dit maar blijft herhalen.

Om soms iets duidelijker te maken, zijn er dan ook realistische scenario van "Terroristische aanslag(en)" die plaats vinden in de landen om ons heen. U heeft wellicht wel eens gehoord van "Met een Actie krijgt men een Reactie" de actie is een reactie, vindt in de meeste gevallen plaats door mensen uit eigen bevolkingsgroep die zich op welke manier dan ook denken dat ze zich geroepen voelen om ook deze realistische scenario "Terroristische aanslag(en)" uit te voeren op ons land gebied.

De beïnvloeding vanuit Amerika dat is pas een realistische scenario, die wij over de hele wereld zien gebeuren. De macht die Amerika "denkt" te hebben over de wereld blijft maar groeien, en iedere regeringsleider van een land wordt mee gezogen in de verhalen en zogenaamde bewijsstukken te tonen in de VN (Verenigde Naties) waar Nederland ook lid van is die niet eens blijken te kloppen.

Voorbeeld hoe men iemand bijvoorbeeld kan veroordelen met vooroordelen.

Toepacteur Kevin Spacey, de nieuws media neemt daadwerkelijk alles over, dat Toepacteur Kevin Spacey seksueel getinte en grove opmerkingen hebben gemaakt, en jonge mannelijke collega's hebben betast. De staats media in Nederland neemt dit totaal over, en schrijft er maar op los om deze man aan de schandpaal te krijgen.

Op de eerste plaats is Toepacteur Kevin Spacey, al veroordeeld voor zijn eventuele daden die "misschien" vroeger hebben plaatsgevonden. Ongeacht of dit waar is of niet waar zal zijn. De staats media smult ervan, om iemand al te veroordelen, voordat een rechtbank met daadwerkelijk bewijsstukken kan worden veroordeeld voor iemand zijn daden. Om meer kracht en het geloofwaardiger te maken, duikt ineens meerdere op in het nieuws die ook ineeens te maken zouden hebben seksueel getinte en grove opmerkingen hebben gemaakt, en jonge mannelijke collega's hebben betast. Om het dan nog duidelijker te maken, wordt per direct in de media beschreven (overgenomen), om de populaire Netflix-serie House of Cards ook misdragen. Dat zeggen acht medewerkers van de serie tegen de Amerikaanse omroep CNN. En CNN staat al meerdere jaren bekend als de meest onbetrouwbare "nieuws station", die herhaaldelijk FAKE NEWS publiceert.

Je zou er bijna daadwerkelijk erin gaan geloven, dat Kevin Spacey deze daden daadwerkelijk gedaan heeft.

 • Nooit heeft iemand eerder een aangifte gedaan
 • Nooit heeft iemand, dit eerder in de media verteld
 • Nooit heeft iemand het verstand gehad bij de opnames, om dat vast te leggen op Camara en of geluid martiaal.

Binnen 1 week is de gehele carrière van Kevin Spacey, geruïneerd door vooroordelen in de Media.

Men zou dit eens kunnen vergelijken met de "dictaor" Saddam Hoessein (Irak), "dictaor" Bashar al-Assad (Syrië), "dictaor" Moammar al-Qadhafii" (Libië) en vele andere die alleen worden gecreëerd vanuit Amerika, en wie daar in trapt zoals Anthony Charles Lynton Blair Brits premier van het Verenigd Koninkrijk was. In der mate problemen is gekomen door de leugens in de VN over massa vernitigings wapens en andere onzin verhalen die door Amerika zijn verzonnen.

Scenario Terroristische aanslag(en) oefening Nederland

De gemeente Amsterdam heeft een grote terrorisme-oefening aangekondigd voor 8 en 9 november. Het scenario waarmee wordt gewerkt is een "terroristische aanslag".

Maar moment even, in Nederland een oefening voor een eventuele realistische scenario van "Terroristische aanslag(en)", dit plaatje zou men eens moeten vergroten.

Amsterdam

 • Tulpziekenhuis
 • OLVG, locatie Oost
 • BovenIJ ziekenhuis
 • OLVG, locatie West (voorheen Sint Lucas Andreas Ziekenhuis)
 • MC Slotervaart
 • VU medisch centrum (VUmc)
 • AMC - Academisch Medisch Centrum
 • OLVG, locatie IJburg
  OLVG, locatie Spuistraat
 • VU medisch centrum, locatie MC Slotervaart

Amstelveen

 • Ziekenhuis Amstelland
Grote rampenoefening in Utrechts ziekenhuis

Volgens RTV Utrecht werd er samengewerkt met het ministerie van Defensie. Ook deden Belgische hulpverleners mee, die door de recente terreuraanslagen ervaring hebben met rampscenario's.

Ondanks de zeer groot artikel waar eerst totaal niet de benaming vernoemd wordt terreuraanslagen, staat er alsnog die ene zin erin (terreuraanslagen). Maar goed we geven dit maar de "voordeel van de twijfel" dan maar, echter zoals wij even een aantal ziekenhuizen hebben vernoemd van Amsterdam zoals Amstelveen. Dit laatste gaan toch wel de wenkbrauwen van fronsen lijkt ons dat in Utrecht een grote rampoefening plaats vindt en niet in die ziekenhuizen van Amsterdam een "rampenoefening" plaats vindt toch?

Gelukkig is het niet het zelfde als in Amerika zodra er een "Rampenoefening"/"Terroristische aanslag(en)" plaats vindt, er op de zelfde dag ineens ook een "Terroristische aanslag(en)" worden gepleegd. Stelt u zich eens voor zeg, dat dit ineens ook het geval zal zijn in de aankomende maanden die 2017 nog heeft te gaan.

Als slot van dit geheel, zodra men zich gaat mee vechten in een oorlog van een ander land, kan men op den verwachten dat je eigen land ook een doelwit zal worden met "Terroristische aanslag(en)", weet u nog "met een actie krijgt men een reactie". Laten we eerlijk zijn, als uw dochter wordt verkracht, dan onderneemt u toch ook actie?

En dat is nou exact het zelfde dat onze regering een troepenmacht stuurt naar een land(en) in "oorlog"dat er ook doden vallen onder de bevolking. En al wordt dan ook een "Terroristische aanslag(en)" gepleegd in Nederland, en er vallen dan doden is het uw eigen schuld omdat u als burger van Nederland de regering niet stopt om troepenmacht te laten sturen naar "oorlogs" gebieden. En het mag dan ook vraagtekens gezet worden bij alle andere "Terroristische aanslag(en)" in onze buurlanden. Het is wel heel erg apart, dat Nederland tot heden absoluut nog niet te maken heeft gehad met een "Terroristische aanslag(en)" waar de Nederlandse burger het doelwit van geworden is.

Opbouw dreigingsniveaus
Terroristische aanslag dreigingsniveaus

Screen play uit laten voeren door Toepacteur Kevin Spacey

 • Ergens een bom af laten gaan
 • Kevin Spacey roept luidkeels ("allah akbar") volgens omstanders
 • Veel doden en slachtoffers
 • Kevin Spaceyroept schreeuwd nogmaals luidkeels ("allah akbar") volgens omstanders Maar in werkelijkheid riep hij juist AGR-R-R zodra men neergeschoten wordt, AGR-R-R komt redelijk overeen met("allah akbar")
 • Binnen enkele minuten wordt bekend gemaakt dat het een terroristische aanslag gaat
 • Wederom over enkele minuten wellicht uur, wordt de naam bekend gemaakt
 • Kevin Spacey wordt met foto in de media gebracht met baard natuurlijk
 • Thuis vinden ze bij hem, allemaal belangrijke informatie, waaruit blijkt dat hij banden heeft met IS
 • Thuis vinden ze wapens, explosieven en natuurlijk de IS vlag
 • Buren geven aan, dat ze dit absoluut niet hadden verwacht van Kevin Spacey., en hij reageerde altijd zo vriendelijk.

Resultaat op de burgers, angst zaaien voor iets wat niet aanwezig is. Ander resultaat, dat de bevolking duidelijk kenbaar maakt, dat er meer politie/militairen op straat moeten komen. Nou denk daar maar eens overna

Qr Code
Ga naar boven