Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

zonnewind

Zonnewind gevaar voor dagelijks leven?

Zonnewind is gevaarlijk, en en de bevolking weet niet de gevaren zonnestorm is en de gevolgen voor dagelijks leven. Voordat wij verder gaan met het beschrijven over het onderwerp "Gevaren van een Zonnestorm op aarde", alles dat wat wij hier beschrijven zijn feiten en waargebeurde gebeurtenissen, de gevolgen die zullen gaan plaats vinden zijn op geen enkele manier ernstiger gemaakt en of overdreven. Het is een realiteit die ieder moment kan gebeuren, maar dan is het voor u wel te laat om daar actie op te ondernemen.

Zonnewind kort maar krachtig

Er moet bewijs zijn, om daadwerkelijk iets te begrijpen zoals dit op waarheid is berust. De meeste websites, maken het veel erger dan het is en dat het ook nog eens het einde van de wereld zou betekenen.Naast dit hebben wij besloten van de redactie zoals vanuit de beheerder vandaan, dat dit de laatste artikel zal worden om u te waarschuwenenom om voor te bereiden. WIj zjn van mening, dat er voldoende artikelen zijn gemaakt met tekst en uitleg, en in herhaling te vallen is zonde van onze tijd.

Hier staan twee artiklen van NASA

Nadelige gevolgen zonnewind
Een echte zonnestorm kan heel nadelig zijn voor het dagelijkse leven hier op aarde. Zonnewind en zonnestormen kunnen storingen veroorzaken in het elektriciteitsnetwerk en in communicatienetwerken. Veel mensen op aarde zijn geheel afhankelijk geworden van computers. Het gebruik van computers kan tijdens een zwaardere zonnewind of zonnestorm (tijdelijk) voor grote schade zorgen. Maar ook:

 • Luchtvaart
 • Radiocommunicatie
 • GPS navigatie
 • Stroomnetwerken (elektriciteit netwerk)
 • Gas netwerk
 • Water netwerk

Kunnen geraakt worden door een zonnewind of zonnestorm en tijdelijk uitvallen of helemaal doen uitvallen. Kwetsbare elektronica aan boord van satellieten kunnen onherstelbaar beschadigd worden. Ook astronauten lopen zeer grote risico buiten in de ruimte tijdens een zonnestorm.

In Zweden in het jaar 2003 tijdens een lichtere zonnestorm viel de elektriciteit uit en hielden alle navigatiesystemen in de vliegtuigen er (tijdelijk) mee op. Nadien dit deze gebeurtenis nogmaals voor 4 November 2015 17:01 CET+01:00 'Solar storm' grounds Swedish air traffic'

Zoals te zien is aan de rechterzijde van uw scherm, zijn wij ongelooflijk druk bezig om de data gegevens zoals ook diverse andere website dit ook tonen. Nieuwsberichten gaat veel verder dan dat, we kunnen er niet te diep op ingaan maar het dit zal gebeuren met samenwerking met 1 ander website. Later hier iets meer over in dit artikel, dat wat de bedoeling zal zijn.

Feit over Zonnewind

Op de datum 26 oktober, waren wij op weg naar een bestemming in Nederland. Voordat wij vertrokken, stelde wij onze navigatie systeem in, onder weg viel de gehele navigatie systeem uit. Of dit nu toeval zou zijn of niet, maar exact op die dag was er spraken van een sterke zonnewind. Na enige tijd, werkte het navigatie systeem weer en konden wij onze weg vervolgen om ons artikel te schrijven over "De Patiënt Draait op voor Bende Thuiszorg".

Dit zal niet de eerste keer zijn, maar zeker niet de laatste keer.

Zien is geloven

Dan stelen wij de vraag bij u, hoe zou u het vinden dat als u geen gebruik meer kunt maken van uw mobiele telefoon. Of dat u geen soap series meer kunt zien, waar u iedere dag naar kijkt?

Dit zijn maar zeer kleine aspecten die ineens onze leven op dat moment in de war schopt. Zodra wij nu iets anders beschrijven over de gevolgen van zonnewind, wellicht zal er dan er anders over na gedacht worden wat zonnewind daadwerkelijk kan aanrichten. Nieuwsberichten dramt maar door om u te waarschuwen, en dat is absoluut niet zonder een reden. Voor onze ogen is het onzichtbaar, onze eigen atmosfeer en magnetisch veld. Ons magnetisch veld is behoorlijk aan het verzwakken, waardoor ook onze atmosfeer ook ontregeld raakt. Maar waarom maken wij ons zo druk over, iedere dag is het zelfde als de andere dag.

Nieuwsberichten weet niet, dat hoe wij het u duidelijk kunnen maken dat er daadwerkelijk een gevaar dreigt hier op de aarde. Om een voorbeeld te geven, halen wij iets erbij dat u aan het denken zet, maar dat het toch waar is dat u het niet ziet of merkt.

Zonnewind kan men voor een gedeelte zien, en dit noemen ze dan "Aurora Boreales" of "noorderlicht" of "poollicht" deze die dit veroorzaakt wordt door zonnewind. En dat is dan nog maar het begin dat men dan iets ziet om te geloven toch?

Meerdere gebeurtenissen

We gaan een stap verder, onze aarde heeft een natuurlijke gang van ontwikkeling door de eeuwen heen. Enkele ervan zijn wel vast gelegd, zoals de Ooggetuigenverslagen van de grote Carrington Flare verder zijn er nog wat gebeurtenissen geweest maar ongelooflijk weinig aandacht aan is geschonken.

Zonnewind of wel zonnestorm waarschuwingen

Bij een zware zonnewind ofwel zonnestorm, kan daadwerkelijk alle apparatuur in 1 seconden uitvallen en nood meer online komen. De hoofd oorzaak is ons eigen aard magnetisch veld die behoorlijk aan het verzwakken is, dit wil aangeven dat onze schild die juist de aarde beschermd tegen kosmische straling en zonnewind/zonnestormen. NASA, NOAA wellicht namen die niet bij u bekend zijn, zijn zeer druk bezig om juist de zonnewind in de gaten te houden, zodat ze bedrijven een 1 uur de tijd geven om actie te ondernemen.

Maar wacht even, eerst werd er aangegeven door NOAA zoals NASA, dat ze de bevolking 1 uur voordat de zonnewind zal toeslaan hier op aarde zullen waarschuwen???? Inderdaad zet zet toch wel heel veel vraagtekens bij 1 uur van te voren de bedrijven te waarschuwen, en wij dan de bevolking??

Goed nu zijn wij op het punt beland, om u als burgers te waarschuwing voor wat er zal gaan gebeuren. Maar wat dan, is het gevolg?

 • Alle elektra valt uit, en komt de eerste 3 jaar absoluut niet meer online
 • Alle apparatuur kan in brand vliegen, en of wat wel zeker zal zijn nooit meer werken doordat de elektronica is doorgebrand.
 • Water netwerk, zal absoluut ook de eerste jaren niet meer online komen, doordat de motoren doorbranden.
 • Gas netwerk, zal ook absoluut de eerste jaren niet meer online komen, doordat de motoren door gebrand zijn.
 • Elektra netwerk, zal ook absoluut de eerste jaren niet meer online komen, doordat de centrales zoals transformator huisjes door gebrand zijn.

Als dat u niet aan het denken zet, dan is het spijtig dat u dan helemaal niets serieus neemt over uw eigen leven en of van uw partner en wellicht kinderen die u heeft.

Nieuwsberichten als dit mogelijk is samenwerken

Er zijn diverse ruimgeweerstations, die dit soort data gegevens online zetten. Enkele ervan kloppen met hun prognoses dat er zonnewind op komt is.

Nu wat is de bedoeling van dit geheel, zodra het mogelijk zal zijn om met hun samen te werken, kunnen we samen alle data gegevens aan elkaar doorgeven om tot een daadwerkelijke gebeurtenis die plaats zal vinden gebruiken om u te waarschuwen. Met die waarschuwing, heeft u ook 1 uur de tijd om u voor te bereiden wat er gaat plaats vinden.

Calamiteiten noodoproep berichten systeem

Wij hebben een proef pagina gemaakt, met instructies wat u moet doen. U heeft inderdaad da als alle data gegevens kloppen maar 1 uur de tijd om zoveel mogelijk water en wellicht voedsel en geld als ruil middel in huis te halen om te overleven.

Hiermee hopen wij van Nieuwsberichten, dat als het nog mogelijk zal zijn om die pagina online te krijgen, u instructies te geven wat u moet doen. Deze Calamiteiten noodoproep berichten systeem, staat wel onilne, maar niet zichtbaar en of dat deze wordt opgenomen door zoekmachines. Deze Calamiteiten noodoproep berichten systeem pagina, zal alle nieuws berichten die op de voorpagina staat van onze website vervangen door dit Calamiteiten noodoproep berichten systeem pagina.

Ruimteweer station

Zoals wij aangaven, willen wij kijken dat of er samen gewerkt kan worden met andere ruimteweer stations.

Dit laatste kan een grote operatie worden, en dan de vraag of het mogelijk is om alle gegevens tot het berekenen van die data mogelijk is dat er daadwerkelijk een aankomende ramp 1 uur van te voren u kan waarschuwen. Echter zodra dat dus niet mogelijk zal zijn, zullen wij zelf een ruimgeweerstation opzetten. Echter zitten we dan wel een probleem geld, alles wordt uit eigen inkomsten betaald. De kosten van een ruimgeweerstation is nog niet berekend, maar wat wij al wel weten dat het ongeveer een 300,-- zal gaan kosten. Dit laatst is momenteel gissen wat het zal gaan kosten.

Met dit ruimteweer station, kunnen wij als eerste u daadwerkelijk gegevens aanbieden en waarschuwen als het zover is.

Maar goed wij weten niet alles, en wij zijn al zeker geen Einstein om daadwerkelijk alles te weten. Wij hebben dan ook uw hulp nodig op het bedenken van een waarschuwing systeem, het opzetten van zo'n ruimteweer station en software. Als u mee wilt werken aan dit project, kunt u zich opgeven via onze contact pagina. Vermeld duidelijk uw kennis dat waar u ons in mee kunt helpen. Er zijn absoluut geen verplichtingen, en nee ook als u zich aanmeld gaat u geen geld kosten.

Dan komen wij op het volgende, en dat is samenwerken.

Ieder kent zijn vakgebied, en het klinkt meer dan logies dat we samen moeten werken en communiceren. Het opzetten van het geheel moet dan ook samen gebeuren, zodat we een ruimteweer station kunnen gaan realiseren. Voor de duidelijkheid, wij kunnen niet van te voren aangeven of dit geheel daadwerkelijk tot stand zal komen, dit ligt dus aan de samenwerking en een duidelijk plan te maken.

Qr Code
Ga naar boven