Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

3-chinuclidinylbenzilaa

3-Quinuclidinyl benzilate niet geproduceerd in Rusland, in Amerikaanse en Britse dienst

Lavrov: Het Zwitserse laboratorium zegt dat 'BZ-toxine' dat in Salisbury wordt gebruikt en niet in Rusland wordt geproduceerd, in de VS en het VK wordt gebruikt Het wordt nog beter dit verhaal, en klets je er nu maar eens uit

3-Quinuclidinyl benzilate

De substantie die op Sergei Skripal wordt gebruikt was een agent genoemd BZ, volgens een Zwitsers laboratorium, zei de Russische minister van Buitenlandse Zaken. Het toxine werd nooit geproduceerd in Rusland, maar was in gebruik in de VS, het VK en andere NAVO-staten.

Sergei Skripal, een voormalige Russische dubbelagent, en zijn dochter Yulia werden vergiftigd met een invaliderende toxine bekend als 3-Quinuclidinyl benzilate of BZ, zei de Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergey Lavrov, daarbij verwijzend naar de resultaten van het onderzoek uitgevoerd door een Zwitsers chemisch laboratorium dat met de monsters die Londen overhandigde aan de Organisatie voor het verbod op chemische wapens (OPCW).

LIJST VAN MILITAIRE GOEDEREN

Verdovende gassen, zoals:
3-Quinuclidinyl benzilate

Vermeend gebruik

In februari 1998 beschuldigde het Britse ministerie van Defensie Irak van het hebben van grote hoeveelheden van een anticholinerge middel tegen verkalking bekend als Agent 15. Agent 15 is een vermeend Iraaks invaliderend middel dat waarschijnlijk chemisch identiek is aan BZ of van nabij gerelateerd aan het. Agent 15 was naar verluidt in grote hoeveelheden opgeslagen vóór en tijdens de Perzische Golfoorlog . Echter, na de oorlog concludeerde de CIA dat Irak agent 15 niet had opgeslagen of bewapend.

In januari 2013 beweerde een niet-geïdentificeerde Amerikaanse overheidsfunctionaris, verwijzend naar een geheime kabel van het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken, dat "Syrische contacten een overtuigend argument vormden dat Agent 15, een hallucinogene chemische stof vergelijkbaar met BZ, [9] werd gebruikt in Homs  " In reactie op deze rapporten verklaarde de woordvoerder van de Amerikaanse Nationale Veiligheidsraad echter: "De berichtgeving die we hebben gezien van mediabronnen met betrekking tot vermeende incidenten met chemische wapens in Syrië, strookt niet met wat volgens ons waar is voor het Syrische programma voor chemische wapens" . De chemische stof werd ook naar verluidt gebruikt in de Ghouta-aanslagen in augustus 2013 .

Het Amerikaanse leger testte BZ evenals andere "psychochemische" middelen op menselijke proefpersonen in Edgewood Arsenal in Maryland van 1955 tot 1975, volgens vrijgegeven documenten.

Koppen zullen gaan rollen

Bijna iedereen was ervan overtuigd, dat Rusland er absoluut niets mee te maken had in het voorval van Salisbury.

De timing kon niet beter zijn, vandaag dat hoe diep je een gat graaft voor een ander, valt er zelf in. Rusland heeft altijd de waarheid gesproken, en Rusland probeert dan ook met man en macht de waarheid te achterhalen dat zij absoluut er niets mee te maken hadden. Uit het verhaal hierboven, mag het wel duidelijk zijn dat wie de meeste gebruik maakte van a) 3-chinuclidinylbenzilaat (BZ) (CAS 6581-06-2); En hoe gata je dus nu, president May van Engeland dat uitleggen aan de gehele bevolking. Over FAKE NEWS gesproken, en Rusland ervoor op te laten draaien vies smerig volk.

Qr Code
Ga naar boven