Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Brussel

Brussel creëert vluchtelingen probleem

Brussel heeft de grootste historische probleem veroorzaakt voor geheel Europa, en dat zal grote gevolgen gaan ontwikkelen. Alleen al dit jaar zijn er meer dan 300,000 bootvluchtelingen naar Europa gekomen. Nieuws en Feiten heeft eerder aandacht besteed aan EU-plannen vluchtelingen quota daarvan is zeer weinig van terecht gekomen zoals het in Brussel werd afgesproken. Zonder erbij na te denken, hebben regeringsleiders afspraken gemaakt, die niet kunnen worden nagekomen. Naast dat feit, hebben ze een totaal verkeerd besluit genomen over de tsunami van vluchtelingen die nu over de grenzen van Europa binnen stromen.

Toelaten van vluchtelingen

Wanneer men vluchtelingen toelaat zoals dit in het begin het geval was, gaat het al snel de ronde in dat iedereen ervan af weet dat ze de oversteek kunnen maken zonder problemen. Volgens de afgesproken regels en toezicht ervan, zouden er boten rondvaren langs de kust lijn dat waar de migranten in zelf gefabriceerde bootjes de oversteek trotseren terug sturen en of begeleiden. Alles van dit is niet gebeurd tot de vandaag de dag, meer zeer grote consequenties.

Zodra ze in Brussel hadden besloten om ieder bootje wat de zee zal trotseren, direct terug aan wal te zetten. Wanneer men dit als eerste hadden gegaan, zou de toestroom van migranten nooit zoveel geweest. Ze hebben in Brussel één probleem verholpen, wat nu is verschoven door heel Europa dan alleen waar het allemaal begon Italië.

De meest aparte van het geheel is, dat er absoluut geen vraag gesteld wordt "Wie heeft aangegeven dat je naar Europa moet gaan als vluchteling" het zal ons niet verbazen dat ze zullen aangeven dat dit in opdracht is gegaan van Amerika.

Vaccinaties van vluchtelingen

Iedere vluchtelingen wordt alleen geregistreerd naar identiteit, dat was het. Echter vanaf het begin van de toestroom van vluchtelingen, werd er totaal niets gecontroleerd zodat iedereen hun weg kon vervolgen naar land van eigen keuze.

Voor de meeste Nederlanders is de vakantie al achter de rug, en in regelmaat voordat men op vakantie gaat, moeten er voor de meeste landen vaccinaties gehaald worden. Naast dat feit, iedere baby die geboren wordt, krijgt op den duur ook de vaccinaties tegen diverse ziektes. Alle andere vluchtelingen die de oversteek doen, is het nog maar de vraag dat die baby's zoals volwassen zijn vaccinaties tegen ziektes heeft gehad. Wanneer dat niet het geval is, heeft Brussel een dubbel probleem veroorzaakt voor heel Europa. Iedere vluchtelingen die zijn vaccinaties niet heeft gehad, is een groot gevaar voor de bevolking met het overbrengen van ziektes.

De tijd zal het leren dat wanneer de eerste Europeaan het slachtoffer wordt van een ziekte die in Europa nog niet is voorgekomen.

Terroristen of andere groeperingen

Zoals wij al schreven, werd niemand op identiteit gecontroleerd vele migranten kon hun weg vervolgen door geheel Europa. Nu is die situatie nog steeds amper veranderd, ook al moet men aantonen met een identiteit papieren en registratie of hij/zij wel die persoon is gezien de vele valse paspoorten. Vanuit identiteit papieren staat niet beschreven dat een migrant een terrorist is en of van een andere groepering afkomstig is.

Het zal ons dan ook niet verbazen dat wanneer de eerste aanslagen zullen plaats vinden in Europa, zeker dat wanneer men de beelden ziet hoe ze dan ook nog eens behandeld worden in diverse landen en hoe ze met elkaar omgaan.

Kost en inwoning

Iedere vluchteling heeft geld nodig zoals een woning, in Brussel zijn dan ook besluiten genomen die absoluut niet doordacht zijn. Gezien dat iedere vluchteling niet op straat kan blijven wonen, dit zal meer ernaar toe leiden dat er meer inbraken zoals overvallen gepleegd zullen worden. Vele zullen dan worden ondergebracht in diverse gemeentes, daar zal straks nog wel een oproep voor worden gedaan. De achtergrond die ons door de media wordt voorgeschoteld, kan men er wel uit opmaken dat er bepaalde bevolkingsgroepen zijn die er niet vies van staat te kijken om iemand om te leggen.

Zoals wij al vernoemde, de media laat ons beelden zien hoe ze al met elkaar omgaan als migranten / vluchtelingen of in opvangcentrums. Gaan we terug kijken naar de beelden dat waar de migranten elkaar zodanig verstoten bij het binnen treden van een trein die hun dan zal vervoeren naar de plaats bestemming. Zelfs daar maakt het voor diverse vluchtelingen niet uit of er nu een kind of een vrouw ook in die trein wil stappen, ze worden simpelweg verdrukt of hardhandig weggeduwd uit de trein.

Dan viel ons nog iets op, vele Nederlands zijn ook zo wat al erg genoeg is. Zodra wij beelden zien van vluchtelingen, dat wordt er een partij vuil achtergelaten zodra ze weer vertrekken niet normaal meer. Ze hebben niets te doen dan alleen naar een land te lopen dat waar ze heen willen, om het initiatief te nemen om de bende even netjes op te ruimen blijkt nu al een probleem te zijn.

Woningen

Goed er is dus nu daadwerkelijk probleem, sorry voor iedereen die al jaren op een woning staat te wachten, door Brussel zullen jullie nog langer moeten wachten op een woning. Alle vluchtelingen die in aanmerking kunnen komen voor een verblijf status, moet toch ergens ondergebracht worden. En de tijd dringt, gezien dat we zo barmhartig zijn zullen alle vrijstaande woningen worden uitgedeeld aan iedere migrant die op dit moment in Nederland verblijft.

Geld

Als men de vluchtelingen niet kan huisvesten, dan moet er voor een andere oplossing gezocht moeten worden, en dat ze dan ook zelf hun boodschappen kunnen doen. Of er nu wel of niet de zelfde kosten in rekening gebracht zullen worden zoals in iedere huishouding zoals, huur, gas, licht en water moet toch betaald worden lijkt ons. Dus waar komt dat geld vandaan? Nou in ieder geval zal dit door de Nederlandse belastingbetaler betaald worden.

Wij van Nieuws en Feiten vinden het dan ook schandalig dat hoe ze in Brussel dit besluit ooit hebben kunnen nemen. Wij vinden het ook in en in triest voor woorden, dat deze vluchtelingen moeten vluchten voor oorlogsgeweld. Wij zijn ook van mening, dat als hier in Nederland of in Europa oorlog uit zou breken, dat vele ook op de vlucht zullen gaan naar landen waar het dan veilig kan zijn.

Wij Nederlanders staan nu voor een keuze, of wij verhuizen massaal naar de landen dat waar zij vandaan komen. Of er moet snel op de juiste manier iets gedaan worden hoe het nu verloopt. Deze toestroom moet stoppen, en als de regeringsleider nu eens niet een oorlog uitlokken door de macht te krijgen wie wel en niet de olie pijpleiding mag aanleggen naar landen die het nodig hebben. En eens naar die landen gaan waar daadwerkelijk hulp nodig zal zijn, dat deze toestroom stopt.

Politiek

Is het niet vreemd dat Geert Wilders de laatste periode amper te horen is met zijn uitspraken via de media of sociale media?

Wij van Nieuws en Feiten hebben totaal niets met de politiek, echter het is wel zo dat Geert Wilders altijd grove uitspraken heeft en daar blijft het dan ook bij. Geert Wilders blijkt onder de Nederlandse bevolking een man te zijn die iets doet voor Nederlanders, met de hoopt dat hij dit voor een klein gedeelte op zal lossen in de politiek. Niets ervan is waar, alles wat hij kraamt in de politiek zoals in de media zijn losse flodders.

De beste oplossing zou geweest zijn, dat er in Brussel een beslissing genomen om in het land zelf een opvangkampen op te zetten. En om de vluchtelingen te beschermen inzet van blauwhelmen, en niet het besluit wat er nu is genomen.

Het is al triest genoeg om je land te moeten verlaten door een "zinloze oorlogsvoering" die door machtige creaturen is gecreëerd. En dat alles voor gas, olie. en om nadien invloed te hebben op een nieuwe regering die dan weer wordt gemanipuleerd om aan die grondstoffen te komen

 

Qr Code
Ga naar boven